Monsterlijk beleid overheid trekt ouders en kinderen uit elkaar. Oproep!

Van Martin Vrijland

gezin_hulp

Afgelopen week kreeg ik een schrijnende oproep van een keurig gezin met 5 kinderen uit Den Haag dat in financiële problemen is geraakt. Jeugdzorg probeert al enige tijd hun kinderen af te pakken en ze te dwingen een ‘indicatiebesluit formulier‘ te tekenen. Ineen artikel van september 2013 wees ik al op gehaaide methodes van jeugdzorg medewerkers. Zij proberen mensen te pushen een formulier te tekenen waarmee je in feite de rechten van je kind uit handen geeft. Omdat de ouders in dit geval weigerden het formulier te tekenen, werkt de gemeente ze nu tegen bij de verstrekking van schuldhulpverlening. Er werd druk uitgevoerd om er voor te zorgen dat ze maar tekenden, zodat jeugdzorg de kinderen uit huis zou kunnen plaatsen. De ouders weigerden dit. De jeugdzorg medewerker deed daartoe onterecht een melding bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK). Het AMK deed vervolgens onderzoek naar de kinderen. Zij concludeerden dat er niets aan de hand is met de kinderen en dat de ouders goed voor ze zorgen. De ouders hebben ook geen strafblad of andere problemen. Ik heb persoonlijk contact met de ouders en durf te stellen dat het een geweldig gezin is. Het enige probleem wat ze hebben zijn de financiën. Toch stelde de gemeente een Vroegtijdige Interventie Gezinnen voor; een zogenaamd VIG-traject. Natuurlijk werken er bij dergelijke instanties allemaal mensen met een dik overheidssalaris die dus zelf niet zo snel in de financiële problemen zullen geraken. Kom voor de staat werken en kom uw medemens betuttelen, dan heeft u het zelf goed en kunt u – zonder last van uw geweten te krijgen – uw medemens de les lezen.

We leven in een steeds monsterachtiger wordend systeem. Begin januari 2015 zal de hel pas echt losbreken met de ‘Hervorming Kindregeling’. Dan zullen we waarschijnlijk meer gezinnen of ouders gaan zien waarvan de gemeentes (die dan de “jeugdzorg” hebben overgenomen) vinden dat de ouders niet meer voor hun kinderen kunnen zorgen. Ook zijn de indicatiebesluiten dan niet meer nodig en kan de gezinsvoogd zonder toestemming van de ouders ingrijpen en uithuisplaatsingen doen. De financiële druk die de overheid op gezinnen legt door al haar desastreuze bezuinigingen in deze zelfgeschapen crisis, lijkt een doelbewuste strategie om ouders en kinderen van elkaar los te weken om zo de geldverslindende “jeugdzorg”-machine nog meer instroom te geven. Dat is dan natuurlijk wel weer goed voor de werkgelegenheid binnen deze “jeugdzorg”-fabriek.

Onder de rook van Amsterdam wordt ondertussen gewerkt aan een splinternieuwemega gevangenis. De bajes komt op het oostelijke gedeelte van bedrijventerrein Hoog Tij te Westzaan en zal plaats bieden aan ruim 1.000 gedetineerden. Kosten nog moeite worden gespaard. Want al die ouders die niet voldoende inkomen hebben en hun ziektekostenverzekering of bekeuringen niet meer kunnen betalen, zullen worden opgejaagd door het CJIB en komen dan fijn in aanmerking voor opsluiting volgens deWet Mulder. “De overheid is er voor u!” Nou vergeet het maar! De monster-overheid doet alsof ze er voor u is, maar berooft u vooral van uw geld en uw kinderen. Dat geldt natuurlijk niet voor al die overheidsmedewerkers die een goed salaris krijgen voor al dat werk waarmee de rest van het volk bestolen en opgejaagd wordt.

Ondertussen heeft de oma van dit gezin de kinderen opgevangen. De ouders passen er niet meer bij en zitten nu dus letterlijk zonder dak boven hun hoofd. Je kunt een paar dagen bij vrienden bivakkeren, maar niet weken en maanden. Als je uit huis gezet wordt heb je bijvoorbeeld ook geen recht meer op een uitkering. Voor hulp voor opvang moet je je vervolgens melden bij de gemeente waar je de afgelopen jaren ingeschreven hebt gestaan. Maar die gemeente is nu juist precies het probleem. Zij willen in feite de kinderen uit huis plaatsen. De ouders willen het liefst Nederland verlaten en in België gaan wonen, omdat ze zien hoe “jeugdzorg” op hun kinderen aast. Waarschijnlijk is dit geen oplossing, maar ik begrijp de wanhoop. Ik zou iedereen die een concrete oplossing aan dit gezin kan bieden willen vragen contact op te nemen. Eerlijk gezegd doe ik deze oproep min of meer in de wetenschap dat de overheid alle vluchtwegen probeert dicht te timmeren. Heb je in Nederland schulden, dan komen ze je ook in België opzoeken. Het is diep triest hoe ik al begin dit jaar voorspelde dat het monsterachtige beleid van de overheid tot ontwrichting van gezinnen zal leiden. Het jaar is nog niet voorbij eer we de eerste bewijzen zich zien aftekenen. Het wordt tijd dat het volk het niet langer pikt dat de regenten zich voor de camera’s van de heulende nieuwszenders vertonen als ‘volksvertegenwoordigers’, terwijl ze in feite ‘bankiersvertegenwoordigers’ zijn die slechts en alleen de New World Order superstaat dienen. De doelstelling lijkt: Maak mensen tot slaaf en pak ze zoveel mogelijk hun kinderen af (zie filmpje: All your kids belong to the state). De verborgen armoede in Nederland wordt u door de Main Stream Media niet getoond. Dat zou eens tot opstanden kunnen leiden. Geef het volk brood en spelen. Alle overheidsmedewerkers, financiële dienstverleners, accountantskantoren, ziekte-industrie medewerkers, bankiers en andere in de pas lopende slaven, zult u niet horen klagen. Kom voor de staat werken en u mag uw medemens beroven en betuttelen voor een goed salaris. Het wordt tijd dat overheidsmedewerkers hun werk gaan neerleggen. Het wordt tijd dat we elkaar gaan helpen. Daarom wil ik u oproepen om concreet iets te doen.

Ik wil u oproepen in actie te komen voor dit gezin. Heeft u een huis dat leeg staat waar u het gezin tijdelijk of permanent kunt laten wonen of kunt u een andere oplossing aanreiken email dan naar: helpgezininnood@gmail.com

Advertenties

4 Reacties op “Monsterlijk beleid overheid trekt ouders en kinderen uit elkaar. Oproep!

 1. Deed o.a HET GLAZEN HUIS of onze BEKENDE ARTIESTEN maar eens een Inzamelactie/Oproep ivm om de vele gezinnen financieel te ondersteunen,waardoor deze Familie’s niet werden losgerukt van elkaar,en daardoor niet in Ellende hoefden te leven,vol stress,spanningen,chaos,machteloosheid,wanhoop.In plaats van b.v de EBOLA HOAX-GIRO 555-TE ONDERSTEUNEN-HELPEN…ETC…of ons “betrokken”met de samenleving Koningshuis die 1 van de RIJKSTEN van de WERELD zijn!!!Alleen al het GELD aan de DURE kleding van MAXIMA ,die ze per maand uitgeeft zouden MEERDERE gezinnen al uit de PROBLEMEN kunnen komen…om maar een voorbeeld te geven.

  Like

 2. Misschien een INZAMELACTIE-FONDS zelf opzetten DON-MARTIN VRIJLAND…dat deze kinderen tenminste wel een LEUK Cadeau krijgen met KERSTMIS…als pleister op een GROTE WOND…

  Like

 3. Verdomme nog aan toe!!
  Kom ik weer terug in Nederland en wat tref ik weer aan hier in mijn landje?
  Blijf verdorie met jullie poten van andermans kinderen af,stelletje Nederlandse psychopaten.
  Laat mensen met rust en ga eens zelf wat nuttigs doen ipv andere mensen het leven zuur maken.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.