MH17 Herdenking..Een zieke overheid in een ziek land.

A lie has many variations the truth none

Als we terugkijken in de geschiedenis dan zien we dat overheden overal ter wereld hun burgers altijd al hebben bedrogen. 150 Miljoen mensen zijn  alleen al in de 20e eeuw omgekomen als rechtstreeks gevolg van overheidshandelen. Slechts zelden worden overheden of verantwoordelijke politici ter verantwoording geroepen. Overheidsacties worden afgeschermd met geheimzinnigheid en wetgeving om politici, die zich soms zelfs misdadig gedragen, te beschermen om ze een lang en welvarend leven te garanderen. Burgers worden voorgelogen over de realiteit van de staat, worden bewust arm gehouden en tegen elkaar uitgespeeld. Een groot illusionair paradigma wordt bewust opgebouwd door ook onze overheid waarbij ze gebruik maken van wetgeving, media en van de beste (massa)psychologen en sociologen om hun burgers in hun illusie te houden.

Tell-LIE-vision

Tell-LIE-vision

Zo worden we vandaag weer beziggehouden via de media met de herdenking van de “slachtoffers” van de MH17 ramp. In Duitsland heeft men dit weekend de val van de muur herdacht met ook weer aandacht voor de gevallen slachtoffers. Een complete herdenkingscultuur wordt er opgebouwd in onze westerse wereld. Een herdenkingscultuur die nergens anders voor dient dan voor het afleiden van de schuldigen. We herdenken om maar NIET de opdrachtgevers te hoeven vervolgen die er voor zorgden dat vluchtelingen uit Oost Duitsland destijds afgeknald werden als ze van Oost naar west wilden vluchten. We herdenken om af te leiden van de werkelijke daders van de ramp met de MH17, namelijk onze eigen overheid. Een hoge delegatie van blauw bloed wordt ingezet om de gehersenspoelde Nederlander vandaag weer voor de buis te krijgen en te houden om ze in de illusie te houden van een betrokken overheid.

Drugs Trafficking

Drugs Trafficking

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zien hoe deze hersenspoeling werkt of eigenlijk dus niet meer werkt. Een groot aantal Nederlanders weet inmiddels dat we met een criminele overheid en criminele ambtenaren te maken hebben. Mensen begrijpen inmiddels dat Franske ZimmerFranz beloond is voor zijn criminele daden en zijn leugens in de media en bij de vergadering van de Verenigde Nazi’s. Mensen begrijpen inmiddels dat de betrokkenheid van ons Koningshuis bij de internationale drugshandel niet ophield bij het sluiten van de Nederlandse Cocaïne Fabriek. Waarom zoveel lijkkisten voor een handje hier en een voetje daar. Waarschijnlijk omdat die kisten vol zaten met heroïne uit Afghanistan of ander geestverruimend spul. En de massa? Die zit vandaag helaas weer als een zombie, met biggelende tranen voor de tell-lie-vision te herdenken. Die enkeling die het doorziet zit met dezelfde biggelende tranen op zijn stoel, verdrietig om zoveel onbenul en domheid in dit eens zo mooie land.

Ziek word ik zo langzamerhand van dit land met haar herdenkingscultuur. Een herdenkingscultuur die bewust wordt opgebouwd om overheden de meest verschrikkelijke en zieke misdaden onbestraft te kunnen laten plegen. Een herdenkingscultuur ook om te verbloemen hoe een kleine toplaag in onze samenleving zich verrijkt middels misdaden. Een toplaag die zich bedient van de media, de rechtelijke macht, gecreëerde wetten, geheimhouding, uit het niets geschapen geld. Tussenpersonen zoals Paarlberg en Endstra worden ingezet om miljarden €urootjes wit te wassen en op bankrekeningen te krijgen van stichtingen, van o.a.leden van het criminele koninklijke huis, op de Kanaaleilanden.

AA Crimineel

AA Crimineel

Joris Demmink kan kleine jongetjes verkrachten over de hele wereld en wordt beschermd door onze minister Opstelten. Beschermd ook door de AIVD die belastende uitkomsten van eerder onderzoek naar Joris Demmink geheim houdt in staatsbelang. Welk staatsbelang is het welke een pedoseksueel roofdier vrijwaart van vervolging?? Ik word er ziek van!!

download (18)

Ondertussen draaien de geldpersen van de Europese Bank op volle toeren om 1000 miljard €urootjus bij te drukken om de ook al criminele bankiers bij te springen. Terug te betalen via te heffen belastingen bij de burgers.

Ik word ziek in dit zieke land. Ik ga een stukje wandelen!!!

lonelytraveler

74 Reacties op “MH17 Herdenking..Een zieke overheid in een ziek land.

 1. Daar doe je jezelf het meest goed aan Don.
  Gewoon wat gaan wandelen en je geest verruimen.
  Je schreef het volgende:
  ” Die enkeling die het doorziet zit met dezelfde biggelende tranen op zijn stoel, verdrietig om zoveel onbenul en domheid in dit eens zo mooie land “.

  Als die enkeling nou echt slim is kijkt hij niet meer naar tv maar zoekt hij de ruime horizon op.
  Dan gaat er een hele andere wereld voor hem open,wist hij zijn tranen en lacht hij het leven tegenmoet.
  De waarheid duikt vroeg of laat vanzelf op! 😉

  Like

 2. Pingback: MH17 Herdenking..Een zieke overheid in een ziek land. (DonQuijotte) | Vuur·

 3. Pingback: MH17 de herdenking in de RAI Amsterdam voor nabestaanden | Martin Vrijland·

 4. @Waterman10 Bedankt voor deze bemoedigende woorden.
  Maar als ik het allemaal zo zie dan is het inderdaad “Zum kotzen”
  Wat is er met dit kl…tjesvolk, deze braindead waking dead deze van 9 tot 5 Zombies, deze opgespoten oranjesupporters????

  sorry kots kan het kots effe kots niet afmaken, kots kots kots….

  Like

 5. @Nemesis,
  Natuurlijk is het allemaal “zum kotzen”.
  Ook ik moet regelmatig eens even op de grond kotzen.
  Leer eenvoudig te roeien met de riemen die je wel nog hebt en zet een beetje je eigen koers uit. Je komt er wel.
  Laat je verder niet leiden door de gehersenspoelde maatschappij of instanties en ontdek zelf de vrije wereld die voor je voeten ligt.
  De gehersenspoelde maatschappij heeft zichzelf vast gezet met de voorgekauwde leugens en oranje sprookjes wat ze geslikt hebben.
  De waarheid zullen ze alleen ontdekken wanneer ze zichzelf hiervan bevrijden en zelf er bewust van worden dat ze zich in een voorgeprogrammeerde leugenwereld bevinden.
  Bewustwording kan een ander niet voor hun doen. De hersenspoeling zit immers tussen de oren en een reset kan iemand het beste nog altijd zelf doen.
  Zo wordt hij/zij weer heer en meester over zijn/haar eigen Geest.
  Alleen een heldere Geest legt alle puzzelstukjes weer op de goede plaats. 😉

  Like

 6. De leugen vermenigvuldigd zich per dag.
  Bijna 4 maanden MH-17 leugens herhalen in de MSM heeft de grote massa van Nederlandse volk met een kluitje het riet in gestuurd al vanaf dag 1.
  Het riet waar zij niet meer uit kunnen komen en zij zich dan maar klakkeloos slaafs er bij neerleggen wat vanuit de overheid geroeptoeterd/gespind wordt.
  De zieke gehersenspoelden hebben er zelfs een circus van gemaakt om vooral aan de leugen vast te blijven houden.
  Geen boeing 777 motor op Ukraïnse bodem te bespeuren,wat 100%wijst op een explosie van totaal iets anders.Dan die dummies aangetroffen bij de “rampplek”. Of wat te zeggen van intakte paspoorten getoond gelijk de dag ná de “ramp” Alles heeft daar gefikt als een helvuur,maar de paspoorten waren natuurlijk vuurbestendig.
  Maar toch evengoed, MH-17 slachtoffers herdenken, want het is toch zo fijn en zo Neeeeeeeeeederlands om samen als land te rouwen.(emmertje graag)

  Like

 7. En juist uitgerekend nu dat de site van Martin niet te openen is,wijst op volle 100% dat de waarheid omtrent de false flag MH-17 gecensureerd moet worden.
  De AIVD vanuit roverheidswege zal wel weer aan de knopjes zitten.
  Stil,het volk mag niet wakker worden dat ze bedrogen worden.

  Like

 8. Over die Pastoor Jules Dremé:
  Pastoor Jules Dresmé verlaat per 1 augustus 2009 de St. Eloy-parochie in Beverwijk en Wijk aan Zee. Zijn brief met daarin de redenen werd dit weekeinde in de vier kerken van de parochie voorgelezen. Volgens Dresmé hebben de afgelopen jaren veel van zijn krachten gevergd. Zo heeft hij de fusie van afzonderlijke kerkparochies tot één Eloy-parochie begeleid. Daardoor ondervond hij van sommige parochianen weerstand.
  http://www.dichtbij.nl/noord-kennemerland/regionaal-nieuws/artikel/158338/foto/1/pastoor-jules-dresme-verlaat-beverwijk.aspx?sml=true

  Like

 9. Pingback: BOINNK!!!·

 10. Ik hoor de massa nog schreeuwen de weken na die hollywood MH 17 crash.
  De separatisten hebben met een buck raket installatie de MH 17 uit de lucht geschoten,
  Jaaaaaaaaaaa, het is allemaal op televisie,net zoals die “vliegtuigen” wat zich in de twin towers geboord hadden.
  Alles wat de mens op televisie ziet neemt die voor waarheid aan en daarom zijn de mensen ook zo gemakkelijk te hersenspoelen.
  Anyway:

  Like

 11. @Don en @Allen

  Beste mensen, wat we hier zien en ik hier zo lees bevestigt eigenlijk wat we allemaal al weten. Dank voor alle scherpzinnige en af en toe ook leuke bijdragen/stukjes van jullie. Zonder humor -denk ik wel eens- redden we het niet als je zoveel weet en temidden van een gigantisch kei-hard blatende schapenkudde(niet respectloos bedoeld) moet leven!!! 🙂

  Wat mij treft is dat de echte complotters, echte samenzweerders die aan de touwtjes trekken(het is natuurlijk een heel netwerk en de een pushed de ander (lees intimideert en verleidt geld, roem, macht e.d.) om mee te doen en zo dat ieder ‘zn/hr graantje mee kan pikken, deze samenzweerders gebruiken dus alle MEDIA, alle KANALEN, alle MIDDELEN om de boodschap. de leugen erin te rammen, in die blatende schapekoppen (dit totaal respectloos bedoeld haha, beh, beheeeeh, behheh).
  Dus niet alleen krant tv, maar ook liedjeszangers, dominees, pastoors, herdenkingsdiensten, optochten van 200 begr auto’s.
  Koning en koningin, politici etc.

  Het is onvoorstelbaar! Daarom geloven de 99,9% van bovengenoemde kudde dit alles ook.

  LES zo u wilt CONCLUSIE:
  Dat moeten de waarheidszoekers en -vinders en -verdedigers , wij dus OOK doen!.
  Alle middelen te baat nemen, maar tja hoe benaderen scholen de tv, de krant, en ga zo maar door. Ik ben daar nog niet uit.

  Internet, twitter, facebook is er in ieder geval maar er moet meer zijn;
  Ik gooi het balletje maar op, maar ben er zelf nogmaals nog niet uit!!

  kom op @mensen ideeën!!!

  p.s. Mi. maandagochtend iedereen die naar zn of hr werk gaat een rotschop onder zijn resp haar kont geven?? 😉
  Discussies voor de rijen bij de kassa van AH, jumbo en de Lidl???

  Like

  • @mensen vergeet niet (zonder ons daarvoor op de borst…etc) dat wij wat kennis van geschiedenis, actualiteit, complotten, propaganda brainwash en andere repressie middelen enz zo veel weten. Gewone mensen weten haast tot gewoon niets hierover. Daar kunnen ze deels niets aan doen, deels wel. Luiheid, gemakzucht, egoisme, hebzucht, alledaagse drukte, zeurende kinderen, zware boodschappentassen etc.
   Maar persee dom zijn ze niet en iedereen heeft genoeg gezond verstand om de basis aspecten van alle complotten te doorzien. MITS ze er maar moeite voor WILLEN DOEN. En dat laatste vooral ontbreekt…
   en misschien ook wel tijd, want ik geeft toe dat ik wel die tijd heb, althans ervoor neem!!!

   Like

 12. En al de “NABESTAANDEN” die NIET bestaan, op enkele 10-tallen crisisacteurs na dan?

  Dat is toch na te trekken en totaal door te prikken?
  Met telefoonboeken, faceboeken, interviews, stamboom-onderzoeken etc.
  Iedere ‘overledene’ heeft familie en een netwerken van vrienden, scholen, collegaas en kennissen. En al die vrienden, fam en kennissen hebben ook een zelfde netwerk. Dus eigenlijk kan bijna iedereen via zijn of haar netwerk een paar netwerken verder toch wel een (nep)slachtoffer traceren?
  Antwoord: Nee, aangezien die slachtoffers er niet zijn!

  Wat wel? Wel de ‘fake’ nabestaanden traceren, oppakken voor het volkstribunaal verhoren of hun historische gangen en stambomen nagaan.
  Ik vermoed dat er mensen bij zijn die niet zo lang voor de MH17-false flag wellicht een kind zijn verloren o deel familie ge-emigreerd e.d.!!!

  Even een link die ik af en toe gebruik om de verspreiding van een naam in Nederland op te vragen:
  http://www.meertens.knaw.nl/nfb/detail_naam.php?gba_lcnaam=dennis&gba_naam=Dennis&nfd_naam=Dennis&operator=eq&taal=
  Ik geef toe je hebt er niet zoveel aan, maar soms is het een begin.

  Like

 13. Nu wordt er ineens met het vingertje gewezen naar het westen.
  Rusland komt effetjes met wat foto’s op de proppen.
  So what? Zijn ze soms bezig om een oorlog op te zetten tussen Rusland en het westen?
  Waar zijn ze in Godsnaam mee bezig?
  Waarom durft men hier in het westen of in Rusland niet naar Israël te kijken?
  Nou,ik kijk er dan maar heen net zoals Gordon Duff doet.
  Het is het nadenken waard vind ik persoonlijk.
  Israel and MH17
  http://www.veteranstoday.com/2014/11/15/israel-and-mh17/

  Like

   • Wat toen was:
    Flight MH370 Is At Diego Garcia – Here’s The Proof!
    https://panoffolin.wordpress.com/2014/03/26/flight-mh370-is-at-diego-garcia-heres-the-proof/

    Wat ze vervolgens met die kist hebben gedaan en waar de passagiers nu met hun cocktailtje nu zitten weet ik niet.
    Of ze hebben de passagiers in het geheim vermoord.
    Dat is ook een optie.
    De khazaarse joodjes gaan immers over lijken als het gaat om angst en onrust te zaaien onder het goyim.

    Like

   • Is dit niet vreemd?
    Most troubling to the GRU about Flight 370’s “diversion” to Diego Garcia, this report says, was that it was “nearly immediately” followed by some of the top disease scientists and experts from the United States Centers for Disease Control and Prevention (CDC) and the Chinese Center for Disease Control and Prevention (CCDCP) embarking to Diego Garcia on at least four flights.
    First arousing the GRU’s concerns regarding this “highly suspicious” cargo, this report continues, was that after its unloading from the MV Maersk Alabama on 17 February, its then transfer to Seychelles International Airport where it was loaded on an Emirates flight bound for Kuala Lumpur International Airport in Malaysia, after first stopping over in Dubai, the two highly trained US Navy SEALS who were guarding it were found dead.

    The two US Navy SEALS protecting this “highly suspicious” cargo, Mark Daniel Kennedy, 43, and Jeffrey Keith Reynolds, 44, were found dead under “suspicious circumstances” aboard the MV Maersk Alabama

    Ik bedoel.wat werd er toen allemaal uitgespookt?

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.