Poetin: Het leven betekent niets zonder liefde (+oproep Niburu.co)

Zoals we enkele dagen geleden schreven gaat het niet goed met de demoniseringscampagne tegen Rusland.

Terwijl Poetin, misschien enigszins wanhopig, de wereld probeert te vertellen dat liefde de oplossing is, wordt de volgende False Flag operatie tegen hem alweer voorbereid.

In plaats van dat men Rusland heeft bestraft met de sancties hebben ze het land in feite een geweldig plezier gedaan en zichzelf, voor wat Europa betreft, op een uiterst domme manier in de voet geschoten.

Terwijl Rusland op het punt staat om de tweede zogenaamde Heilige Graal gasovereenkomst met China te sluiten en de handel tussen de twee landen ieder kwartaal met sprongen toeneemt, duikt vooral de Europese economie steeds verder het slop in.

Terwijl Rusland en China op een gezonde manier bezig zijn om aan de toekomst te werken, is het enige dat men hier in Europa nog kan bedenken om de schijn van rijkdom enigszins hoog te houden, het onverantwoordelijk bijdrukken van geld.

Omdat de situatie voor het Westen steeds wanhopiger wordt, beeldt De Telegraaf in een criminele poging om het haatvuur toch weer aan te wakkeren zoals ze dat nu al langere tijd doen, de Russische president Poetin af als een bloedzuigende vampier bij wie het bloed langs de mondhoeken naar beneden loopt. Bloeddorstig, haatvol, oorlogszuchtig, moordenaar…. Zonder enig bewijs!
tg

De beoogde vampier zelf echter heeft totaal andere gedachten want deze week verklaarde hij tijdens een grote toespraak dat een leven zonder liefde geen betekenis heeft.

Zo zei hij letterlijk: “De bedoeling van ons hele leven en bestaan is liefde. Liefde voor het gezin, de kinderen en het moederland. Het is een gecompliceerd fenomeen, het ligt ten grondslag aan al ons gedrag”.

tg 1

Terwijl Poetin, misschien wel enigszins wanhopig, probeert de wereldwijde Roller Coaster van haat en oorlog op het laatste moment te stoppen, worden zo te zien de volgende acties tegen hem en Rusland al weer voorbereid.

Opeens verschijnen er berichten in de Amerikaanse media zoals ABC dat de computers die de energievoorziening besturen in Amerika zijn geïnfiltreerd door malware software die eigenlijk slapend ligt te wachten om op het juiste moment toe te slaan.

Dat op het moment dat deze malware wordt geactiveerd, het volledige Amerikaanse energienetwerk, inclusief kerncentrales, kan worden platgelegd.

Alhoewel de malware al sinds 2011 is geïnstalleerd op Amerikaanse computers, werd het pas deze week bekendgemaakt via een waarschuwingsbericht van de Department of Homeland Security (DHS).

De timing van dit bericht is opmerkelijk te noemen, zeker omdat erbij wordt verteld dat diegenen die verantwoordelijk zijn voor de installatie van deze software hoogstwaarschijnlijk Russische hackers zijn.

Hackers, zo staat erbij, die worden ondersteund door de Russische overheid. Hierdoor heeft Rusland de middelen om in één klap het bijna voltallige Amerikaanse energienetwerk uit de lucht te halen. Het wachten is alleen nog op wanneer dit zal gebeuren.

Uiteraard, zo wordt erbij verteld, zou dit een economische ramp betekenen voor Amerika, nog afgezien van alle effecten die het zal hebben op het dagelijks leven van de burgers in het land.

Dan moet je je serieus afvragen waarom er nú ineens een waarschuwingsbericht komt van de DHS en waarom het nu prominent in de media komt.

Hebben we hier te maken met de voorbereiding en conditionering van de bevolking voor de volgende False Flag aanval?

Grote delen van het Amerikaanse energienetwerk dat op een kwade dag wordt platgelegd en waarbij de gehele westerse wereld met het haatzaaiende De Telegraaf voorop, met de vinger naar Rusland wijst?

Helaas is het in onze moderne wereld klaarblijkelijk gemakkelijker om haat te zaaien dan om liefde te prediken.

Wij vinden dat onacceptabel en wat ons betreft heeft dagblad De Telegraaf hiermee, om met Obama’s woorden te spreken, een rode lijn overschreden. Wat ze doen is haatzaaien, opruien en leugens verspreiden en dat zijn strafbare feiten. Wij zijn dan ook voornemens formeel iets te ondernemen hiertegen. Graag horen we van mensen die dat ondersteunen en, indien nodig, bereid zijn een kleine bijdrage te leveren in het geval we juridische kosten hiervoor zouden moeten maken. De maat is nu vol. Mailen kan naar redactie (apestaart) niburu.co.

Uiteindelijk zal de boodschap over liefde van Vladimir Poetin zegevieren. Deel dit bericht graag zoveel je kunt, dank!

Bronnen:

Zerohedge
Ria Novosti
ABC News 

Advertenties

4 Reacties op “Poetin: Het leven betekent niets zonder liefde (+oproep Niburu.co)

 1. Onze westerse inhoudsloze “vrijheid” waar (proxy)oorlogen in de Balkan, Irak, Afghanistan, Lybie, Syrie zijn gevoerd of “revoluties” zoals in Tunesie, Egypte en Oekraine voor zijn geregisseerd ..:

  Vrouwenrechten? Die zijn gehonoreerd door mannen. Uit beschaving? Of eerder omdat zij daar een uitgelezen kans in zagen de vrouw tot op het dieptepunt te kunnen onderdrukken? Westerse vrouwen moeten meer dan welke ander vrouwvolk ook nadenken over de gepastheid van hun kledij. Over hun hele voorkomen eigenlijk. De verlichte westerse vrouw staat iedere ochtend heel bevrijd kreunend op de weegschaal, heeft een verstoorde relatie met de spiegel, teert weg achter de worteltjes en de sla, wordt opgezadeld met minderwaardigheidscomplexen en eetproblemen en wordt in sommige westerse landen zelfs heel makkelijk de weg van de plastische chirurgie in gedrukt. Dan is zo’n hoofddoek toch een stuk makkelijker. Bad hairday? Gewoon die doek eroverheen. Wie boeit het. Blubberbuikje? Hup, wijd gewaad aan, klaar. Overmatig veel puisten? Boerka eroverheen. Cellulitis benen? En ook nog blubberig? Lange rok eroverheen en niemand ziet het. Dat kan ook bevrijdend werken. En die korte rokjes, lage décolletés en stilettohakken die de vrijheidssymbolen van de westerse vrouw moeten voorstellen, tja, dat is echt heel slim bedacht van westerse mannen: vrouwen te laten denken dat dat een vrijheid is. Want wat is er nou vrij aan zoveel hoerigheid? En die driftonderdrukking van de westerse man waar die uitdagend geklede westerse vrouwen maar op moeten vertrouwen? Zedenmisdrijven, porno, vreemdgaan. Allemaal heel beschaafde buitensporigheden natuurlijk. Maar niet als je het uit zuiderlijk oogpunt wil bekijken.

  Je zou al deze zaken ook als heel barbaars kunnen zien. Als achterlijk. Of zelfs als onderdrukking. De westerling zit opgesloten in zijn eigen wereld. De tv is god. En al die vooruitgang en technologische ontwikkelingen, maken die van de westerling niet gewoon een consumptieslaaf? Westerlingen kennen elkaar van hun blogs, Facebook en Twitter maar niet van het dagelijks leven. Westerlingen kijken vaker naar een beeldscherm dan naar een menselijk gezicht. Westerlingen zijn meer betrokken bij beroemdheden dan bij hun eigen ouders. En of het nu on- of offline is: westerlingen zitten constant in een rol, hun imago. Reputatie is alles. Voorkomen ook. Westerlingen zijn zo bezig met zelfpresentatie en hoe ‘de ander’ gemanipuleerd kan worden, dat het hoofd geen vrijheid meer kent. Burnouts, stress, identiteitscrises, psychologische kwesties, ze vieren hoogtij in het westen. Er zitten dan wel een hele hoop boeken in die westerse hoofdjes, maar het verstand en de levensvreugde liggen er diep onder begraven. Onderdrukking van het zuiverste water. Tenminste, als je het uit zuiderlijk oogpunt wil bekijken.

  Is het leven in het westen echt zo vrij? Bekijk het eens uit een ander oogpunt. Westerse overheden hebben hun burgers behoorlijk in de tang. Niet door middel van een dictatuur, maar door hen de illusie van medezeggenschap te geven. Intussen wordt de westerling subtiel gedwongen constant met productiviteit bezig te zijn. Het is bijna communistisch, maar dan erger want de westerling in zo’n vrijgevochten democratie moet zien te leven met het feit dat een ander voor dezelfde inspanning misschien wel het tienvoudige verdient. Zeer weinig westerlingen kunnen op hun eigen stukje land bepalen wat voor soort huis ze er neer zullen zetten. Een golfplatenhutje of een kasteel. Dat wordt allemaal bepaald. En hoeveel westerlingen kunnen zich terugtrekken uit het economische leven, op hun eigen stukje land hun eigen eten verbouwen, en de kindjes zelfscholing geven? Collectieve verplichtingen roepen, protocollen, waanzinnig hoge landprijzen en de leerplicht. Bijvoorbeeld. Hoe en waar de westerling leeft wordt bepaald door de overheid. En westerlingen hebben zelfs geen recht op hun eigen nageslacht: die behoren netjes toe aan de staat. De westerling noemt dit alles Verlichting, Vrijheid, Beschaving, Ontwikkeling. Maar daar kan ook een heel ander licht over geschenen worden. Tenminste, als je het een keer vanuit een ander oogpunt wil bekijken.

  http://www.stopdebankiers.nl/westerse-regeringen-hebben-hun-volk-in-de-tang/

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.