286 Lichamen gevonden van verkrachte en vermoorde vrouwen in Oost Oekraïne. Nederland is medeplichtig!!!

massagraf

 

De lichamen van 286 vrouwen zijn recent gevonden in een massagraf in de Oost-Oekraïense stad Krasnoarmeisk terwijl ongeveer 400 vrouwen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar nog steeds als vermist worden gemeld. Alexander Zakharchenko, premier van de uitgeroepen republiek van het volk Donetsk, kwam met deze informatie volgens RIA Novosky. Alle gevonden vrouwen waren verkracht en vermoord.

Moordenaar Kolomoisky met keppeltje. Dan weet je in welke hoek we de aanstichters van de onrusten in de Oekraïne moeten zoeken. Kolomoisky is een vuile Jood.

Moordenaar Kolomoisky met keppeltje. Dan weet je in welke hoek we de aanstichters van de onrusten in de Oekraïne moeten zoeken. Kolomoisky is een vuile Jood.

Circa 400 vrouwen tussen de 18 en 25 jaar zijn verdwenen in Kranoarmeisk waar de strijdkrachten van Dnepr-1 van de Joodse oligarch Kolomoisky waren gestationeerd.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Hoofddader en mededader.

Het is nu wel duidelijk dat de aangekondigde genocide, aangekondigd door een door de Nederlandse Overheid gefinancierde radio- en televisiezender geen loze kreet was. Nederland is derhalve medeschuldig aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

Rutte klaar voor het front! Met zo'n flapdrol ben je geen vijand meer nodig.

Medeschuldig aan verkrachting en moord op minimaal 286 vrouwen in de Oekraïne.

Eens te meer wordt duidelijk hoe ziek en crimineel onze zionistische overheden in het Westen zijn. Overheden die in het gehele Westen geïnfiltreerd zijn door de financiële Joodse Banksters Kabal. Dit kan natuurlijk geen excuus zijn en onze regeringsleiders zullen dan ook ter verantwoording moeten worden geroepen. Ook nog voor het MH17 debacle overigens waarvoor heel Nederland aanstaande maandag weer voor de tell-lie-vision mee mag herdenken. Pure hersenspoeling is het!!!

images (14)

 

3 Reacties op “286 Lichamen gevonden van verkrachte en vermoorde vrouwen in Oost Oekraïne. Nederland is medeplichtig!!!

  1. Alleen jammer dat dit niet in Oekraïne is maar een massagraf in Bosnië waar deze mensen al 12 jaar liggen. Je verhaal klopt dus voor geen meter.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.