Holocaust? 6 miljoen Joden? 1001 Monumenten! Hoe zat het met de Holodomor in de USSR?

images (37)

Sinds de 2e Wereldoorlog en zelfs al daarvoor, worden we doodgegooid met films, boeken en documentaires over de concentratiekampen en het lijden van de Joden in het Duitsland onder Hitler. Tot in de huidige tijd worden we ook overstelpt met herinneringsmonumenten en -centra die er voor moeten zorgen dat we die 6 miljoen Joden, die, volgens de boeken, slachtoffer waren van Hitlers moordzucht, niet kunnen vergeten. Kosten nog moeite worden gespaard om in Duitsland het schuldgevoel door deze  “genocide” te blijven vasthouden en versterken. Miljarden Euro’s worden op basis van dit Nationaal Duitse schuldgevoel jaarlijks van de Duitsers afgetroggeld in de vorm van de zogenaamde “Wiedergutmachung”. Ook nu nog na meer dan 70 jaar en bijna 3 generaties verder leeft zo’n beetje de hele Joodse wereldgemeenschap van dit gestolen geld boven op de winsten uit hun bankierswerkzaamheden.

images (38)

Een voorbeeld van zo’n gebeurtenis in de 2e Wereldoorlog die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt om Duitsland in haar daderrol te houden via allerlei herdenkingen en monumenten is “Het bloedbad van Baby Jar” te Kiev in de Oekraïne.  Baby Jar is de naam van een ravijn in Kiev. In 1941 werden er door de Duitsers zogenaamd meer dan 100.000 mensen (meest Joden) vermoord (sommige Joodse bronnen vermelden 250.000 slachtoffers). Onderzoeken hebben inmiddels aangetoond dat deze gebeurtenis, dit “bloedbad”, waarschijnlijk een hoax betreft welke nimmer heeft plaatsgevonden. Toch blijft men maar herinneren en kapitalen worden hiervoor uitgetrokken.

van vaste pc 058

Nu wil het geval dat er in dit zelfde Oekraïne in de jaren voor de 2e Wereldoorlog zo’n 20 miljoen (Orthodoxe) Christenen vermoord zijn door het Bolsjewistische bewind onder Stalin. Dit Bolsjewistische bewind was een Joods bewind zoals de Russische revolutie een Joodse revolutie was. Lenin, Trotski, Stalin en verder 90% van de toenmalige leiding van de Sovjet Unie waren Joden gefinancierd door Joodse westerse bankiers zoals o.a. Schiff, Warburg en de Rothschilds. Deze genocide in de Oekraïne was onderdeel van een grotere misdaad begaan door deze Joodse Bolsjewieken, de Holodomor, met een geschat aantal slachtoffers van 50 miljoen, voornamelijk Christenen, vermoord door de Joodse Bolsjewieken op basis van een zieke doctrine opgesteld door de Joden Karl Marx en Friedrich Engels onder aansturing van de Jood Moses Hess. Interessant is het om op te merken dat Karl Marx goed bevriend was met de Jood Heinrich Heine, een bewezen lid van de Illuminatie, van de crypto Jood Adam Weishaupt. De illuminatie werden weer gefinancierd door de Rothschild bankiers. Uit voorgaande kunnen we denk ik opmaken dat het communisme, de Russische revolutie en de Illuminatie met elkaar verbonden zijn en een seculier Frankfurts Joodse achtergrond en basis hebben. (waar is de Deutsche Bank ook alweer gevestigd? En de ECB?)

download (3)

Wat nu zo vreemd is dat de “Holocaust”, met haar Joodse slachtoffers, tot vandaag de dag nog steeds overal ter wereld wordt herdacht. Dat er over deze “Holocaust” nog steeds, bijna jaarlijks, Hollywood films worden geproduceerd. Zelfs 70 jaar na afloop ontstaan er nog steeds Joodse initiatieven tot het oprichten van weer een nieuw herdenkingsmonument dan wel herdenkingscentrum. 70 Jaar na dato moet Duitsland nog steeds een schuldgevoel worden aangepraat. Over de Holodomor met haar 50 miljoen afgeslachte Christenen hoor je echter weinig. Geen monumenten, geen herinneringskampen en bijna geen films. De Holodomor wordt verzwegen door het Joodse Hollywood net als door de andere media. De Holodomor wordt verzwegen, in de doofpot gehouden door de daders die op dit moment de wereld beheersen.

Kopie (3) van 381546_316517461693406_681659895_n

Misschien wordt het eens tijd dat de Westerse Joodse bankiers, zoals de Rothschilds, beginnen te betalen aan hun “Wiedergutmachung” richting het Oekraïense en Russische volk. Dan hoeven de gewone burgers niet langer op te draaien voor de gasrekening van de Oekraïne via hun belastinggelden. Er zou zelfs nagedacht kunnen worden over een verrekening. 6 Miljoen Joodse “Holocaust” slachtoffers tegen 50 Miljoen Christelijke Holodomor slachtoffers. Dan is de schade voor de bankiers nog te overzien immers. Verrekenen met terugwerkende kracht, datdanweerwel, dan zijn we gelijk van het gedrocht Israël verlost. Dat gedrocht is dan gewoon failliet en kan weer rustig in Palestijnse handen overgaan.

 

“Nobody knows that Zionism appeared as a Marxist movement, a socialist one… Zionism is actually a revolution.” Sergei Lezov, scientist at the Soviet Academy of Science, Institute for Scientific Information. Strana i Mir magazine (Munich), No. 3, 1988, p. 94.

“The ideals of Bolshevism at many points are consonant with the finest ideals of Judaism.” Jewish Chronicle, 4th April 1919 (London).

35 Reacties op “Holocaust? 6 miljoen Joden? 1001 Monumenten! Hoe zat het met de Holodomor in de USSR?

 1. dunste boek ter wereld: joodse heldendadedn
  dikste boek ter wereld: joodse leugens

  indrukwekkend betoog van pastor Ray Hagins:
  The illegitimacy of a people called JEWS

  Like

 2. @donquijotte
  De leugens en misdaden van de Zionisten-Nazi’s gaat ieder verstand van iedere burger hier in Neanderland te boven!!
  Liever slikt en luistert men naar de immense oplichterij van de Khazaar-jewish bankiers en de totaal debiele, wat zeg ik imbeciele pulp wat de Nederlandse tv durft uit te zenden, dan dat men wil zoeken naar de waarheid naar de te reconstrueren historische feiten en naar dat minieme kleine stemmetje in ons dat zegt: Het is niet zoals het is, het is niet wat het lijkt—-^$%#^%#^%$# Wel Kl…. L… het is TOTAAL anders dan jij ooit zou kunnen of durven dromen resp. nachtmerriejen!!!

  Beste Neanderlander u bent al meer dan 70 jaar voorgelogen door het sp(r)ookje van de holoklerezooi, sterker nog u heeft meer dan uw hele leven niets, maar dan ook niets gedaan aan de ellende, de leugen, de oorlog en de totale waanzin in de wereld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  KLaar. Beste NEANDERLANDER slaap lekker door!! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  Like

  • De bijbel en de q’uran ontstonden ongeveer tegelijk, tussen de 6e en 9e eeuw. “Toevallig” dezelfde periode waarin de Khazar zich “bekeerden”.
   Omdat de Khazar een Göz-Turk nomadenvok was zonder bijzondere eigenschappen moet er iets gebeurd zijn in die periode waardoor dit primitieve volk opeens heel slim en amoreel werd. En nu nog steeds een sinistere agenda nastreeft. Daar moet een hogere macht achter zitten. Niet zozeer goden maar begin eens met aliens. De geschiedenis levert ons meer bewijzen van aliens dan van goden. Rotstekeningen, Middel-Eeuwse schilderijen, sjamanen.

   Waarom is de mens altijd gefascineerd geweest door goud? Een vrij nutteloos metaal totdat elektriciteit werd ontdekt. Waarom lijkt het heden ten dage dat steeds meer goud verdwijnt? Niet op het Frederiksplein in Amsterdam of in Fort Knox.
   Geen enkele bank die door de Rothschilds wordt gecontroleerd lijkt nog een goudvoorraad te hebben.
   Waar is het?

   Like

 3. hoe ziet de toekomst er uit?
  It has come to this: little children are now being taught Satanism in schools and encouraged to masturbate in the classroom by their teachers. These heavily medicated and dumbed down kids, without their parents’ knowledge or consent, are being systematically turned into the sex perverts and serial killers of the future.
  These children don’t know how to add or subtract. They don’t know if the world is flat or round. They don’t know where the Atlantic Ocean is and they can’t find America on a world map. But they know how to use a dildo.

  “Modernization is about everyone becoming Jewish,” Yuri Slezkine noted in The Jewish Century. It is the widespread adoption of “Jewish values” that have brought us to this pass. This is how “Jewified” countries behave: dumbed down and brainwashed by their Jewish media, stupefied and morally contaminated by Jewish movies, dehumanized and brutalized by Jewish porn. This is what it is like to have soul cancer

  http://www.darkmoon.me/2014/manufacturing-satanism/?utm_source=wysija&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter

  (met fotos)

  Like

 4. Don, kun jij het zeer onthullende artikel van Martin Vrijland op je site rebloggen. De puzzelstukjes beginnen steeds meer in elkaar te vallen. Met ZEER veel dank aan Martin Vrijland.
  http://www.martinvrijland.nl/2014/11/03/de-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog/?utm_source%3Drss%26utm_medium%3Drss%26utm_campaign%3Dde-moord-op-theo-van-gogh-een-joods-complot-van-list-en-bedrog

  Ik weet eigenlijk wel zeker dat Micha Kat al de hele tijd op de hoogte is van het AIVD complot inzake Theo van Gogh die zijn eigen moord in scene heeft gezet..

  Like

 5. Pingback: Het dagboek van Anne Frank | Martin Vrijland·

 6. Pingback: BOINNK!!! | Holocaust? 6 miljoen joden? 1001 monumenten! Hoe zat het met de Holodomor in de USSR?·

 7. LS…
  Heb je ze gezien ! Fat Willy en Pedo Homo Pinoccio Rutte bij de herdenking van de Indische Holocaust… Wel herdenken en niet betalen was op nieuw het motto van onze nep satanische elite. Wat een zooitje bagger !

  Geliked door 1 persoon

 8. Die zionisten en communistische elite zijn gewoon de ergste psychopaten die ooit op de wereld hebben rondgelopen. Nu hebben we die gemene Jacob Rothschild en Netanyahu

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.