Turkish Army And ISIS Working Together, Torturing Civilians Around Kobanê

The Rojava Report

kobanesınırı

Local residents are claiming that ISIS fighters and Turkish soldiers attached to the Karaca military base met last night in the border region near Kobanê, according to an article from DİHA carried by Özgür Gündem. Residents of the village of Boydê who witnessed the event said that the ISIS fighters arrived in vehicles and were provided with certain supplies by the Turkish soldiers before crossing back into Syria.

Locals described how the ISIS fighters arrived in a white minibus with darkened windows and seemed entirely familiar around the Turkish soldiers. They contrasted the treatment received by ISIS fighters with the treatment received by refugees fleeing Kobanê. Fuat Tilgen, a resident of the village who witnessed the events, said he went outside yesterday evening after hearing a number of pistol shots. He explained how two residents of Kobanê who were attempting to cross the border with their animals were captured  by…

View original post 720 woorden meer

Advertenties

22 Reacties op “Turkish Army And ISIS Working Together, Torturing Civilians Around Kobanê

 1. Kobani under siege : day 26

  dat turkije met ISIS ( DAIS ) samenwerken is nu wel van publiekelijk geheim naar een feit in verschillende (sociaal) media. Op camera en opgenomen audio gesprekken met ministers en geheime diensten waar dit allemaal bevestigd wordt, kamervragen in turkije zelf, en getuigen die het vertellen.
  Onze mini. ster Timmerfrans had nog zogenaamd rondgevraagd maar zag geen reden in om dit nog verder te onderzoeken. Wel hier beste mini.ster timmerfrans voordat je naar brussel gaat heb je volop bewijs om eens een keer wat waardevols te doen als mini.ster.
  Alle ISIS barbaren vliegen vanuit NL naar turkije dus frans timmermans je kijkt erna en zwijgt.

  De president van turkije is druk met om zijn land de vernieling in te praten. Provocerende woorden en teksten over Kobani en zijn strijders en hup turkije in vuur en vlam. De president en politiek turkije zitten de amerikanen+ coalitie dwars en werkt hard om de koerden snel voor altijd op de knieen te krijgen.
  Valt Kobani dan vallen de kanton regios en valt ook ROJAVA ( Noord Syrie) dus meer ruimte voor Turkse Republiek om beter uit de onderhandeling met de PKK/KCK te komen en een geisoleerde KCK in zuid oost turkije.
  Alhoewel R. Erdogan de PKK met ISIS vergelijkt lijkt hij de vredesonderhandelingen die al stroef waren afgesloten te hebben en stuurt hij aan op een burgeroorlog. En zeker met woorden als “Kobani valt en zal vallen” die hij dagelijks in de media uit.

  De VS zijn nu 3 dagen op rij met effectieve gerichte aanvallen op ISIS rondom Kobani. De vraag is nu waarom!?
  We zien dat de VS sponsors en grondleggers van ISIS namelijk de landen Saudi Arabie en Qatar, verplicht heeft mee te doen met de coalitie en in zijn coalitie actief laat deelnemen, waarom lukt het de VS de turkse regering (de derde sponsor) niet te bewegen in deze coaltie!?

  Rusland en andere sterke spelers op wereldniveau lijken stil en doen nog niet mee. Of spelen er andere belangen, vooralsnog is er 1 partij de YPG die sinds begin strijd met Barbaren van ISIS en is er sinds 3 dagen gerichte luchtaanvallen van VS http://www.radio1.nl/item/223192-%27PKK%20doet%20er%20alles%20aan%20om%20IS%20te%20bestrijden%27.html

  Like

 2. Kobani under siege : day 30

  Het is de Zombie barbaren leger van de Turkse Junta niet gelukt om met dag en nacht aanvallen de stad in te nemen.

  ISIS (DAIS) de vervloekte barbaren die door de Saudies en Qatar opgevoed en gestuurd zijn om samen met de Turkse Junta onder de leiding van de AKP regering en hun geheime diensten de verzet van de koerden en minderheden te breken. Echter hebben deze landen en krachten zichzelf ontmaskert Iets wat onze minister timmerfranz niet is gelukt, praten de BZ van VS Kerry en vice president VS Biden openlijk van turkse inmening zowel logistiek als fysiek door zich te mengen en door hun houding die anti koerd zijn.

  Zal de Kobani de einde van de Turkse Republiek in luiden !? het is heel goed mogelijk. Waar Kobani en waarom met zoveel macht en slagkracht tegen een stad van 50000 inwoners die door strijd en aanvallen door ISIS 400000 mensen of meer herbergde die ook van oorlog gevlucht waren uit omliggende steden en dorpen . De stad heeft nu een paar duizend inwoners die of te oud zijn of niet willen vertrekken het heeft te kampen met embargo van omliggende autoriteiten en een turkse grens die niet open wil gaan en wat ook onder vuur ligt van de DAIS barbaren die de grens graag in handen willen om de aanvallen van 4 kanten uit te voeren en zodoende de stad volledig te omsingelen.
  Maandag 13 oktober schijnt 1 van de hevigste aanvallen geweest te zijn op de stad. De ISIS barberen leger bleef van alle kanten aanvallen en in een non stop belegering met 3 VS luchtaanvallen en met de kalasjnikovs van de YPG/YPJ is het gelukt om de barbaren te beletten van een opmars en zijn er vele stellingen van ISIS terug veroverd
  Zo is er vandaag aan de west zijde van de stad de zwarte vlag van deze vervloekten weggehaald en flink aantal wapens buitgemaakt.

  Waarom zo hevig en met turkse aanvallen van de grens zijde op stelling van koerden. Morgen eindigt de deadline voor de 2 jaar durende onderhandeling/vredesproces turkse staat en koerdische zijde PKK/KCK. Met dagelijks burgers die in de straten door de 250000 politie mensen van de overheid geslagen en en rond de 35 burgerdodenin de afgelopen week, vandaag was er een stelling of locatie van de pkk in zuid turkije door luchtaanvallen van de turken gebombardeerd er is een staakt het vuren die al 2 jaar officieel en daarvoor 1jaar al in stand was totaal 3 jaar rust in het zuid oosten en gehele land.
  Nu is duidelijk dat de turken met hun vervloekte barbaren leger de stad Kobani voor de deadline wilden innemen de stad ontvolken van de koerden zoals Saddam Hussein dit in de jaren 80 en 90 heeft gedaan.

  Wat nog meer in het oog valt is dat de turkse president al weken roept dat Kobani zal vallen of aan t vallen is. Ook de pentagon roept dit een tijdje net als hun militaire experts of ex navy/delta en kolonelen die op CNN of her en der roepen dat Kobani niet te redden valt of te bombarderen valt.
  Men is getuige van een wereldwijde spel die over de rug van onschuldige burger bevolkingen gespeeld wordt ergens ver weg in een ooit zo vredig streek.
  Is Kobani een locatie die gebruikt zal worden net als koeweit in de jaren 90 of andere locaties en gebeurtenissen zoals 1 wereldoorlog of oorlogen erna Is Kobani een spot waar vanuit nieuwe oorlogen moeten starten!?
  Hoe dan ook is de verzet van Kobani onsterfelijk en wereldwijd roept met op ingrijpen van de coalitie of wie het kan om de mensen en strijders daar te bewapenen of te helpen.
  Mensen uit de VS, Italie, spanje japan, australie, tot indonesie volgen de strijd dagelijks en snappen niet dat hun overheid niet wil ingrijpen.
  Kobani is soms live te volgen Kobani is nu door internet wereldwijd een plek waar mee sympathie heeft en door de wereld bevolking belet zal worden om deze stad te gebruiken voor redenen om oorlogen mee te starten. Kobani zal hiermee een wereldwijde begrip voor opstand en verzet worden in een door het wilde westen geregeerde juntas en samenlevingen.

  Met Kobani kan het goed aflopen als men ingrijpt maar het is duidelijk dat ISIS ongemoeid gelaten wordt en dat de regio nog lang zal lijden onder de Barbarisme van deze verloekte wilden.

  Der speigel heeft een duidelijke analyse gemaakt. de artikelen zijn het lezen waard om meer te begrijpen.
  http://www.spiegel.de/politik/

  Like

 3. Het begin bewijs van samenwerking Turkse Republiek en ISIS
  tijdens een gesprek met de rijzende ster geheime dienst opgeleid in NATO omgeving. H . Fidan de toemailge minister BZ ( nu premier) een onderminister en een generaal.
  Zeer aangeraden gesprek wat je in het engels ondertiteld kan lezen .
  op minuut 08:05 bevestigd de geheime dienst 2000 trucks/vrachtwagens met wapens en munitie al verzonden te hebben en de generaal geeft aan dat er ook een generaal gezonden is en nu nog alleen munitie nodig is in syrie.

  Wie geinteresseerd is in de Turkse situatie midden oosten en de belangen van VS en turkije in syrie kan begrijpen waarom de stad Kobani aan grens met turkije zo verdacht onder vuur ligt barbaren bende ISIS.

  Like

 4. Vele wegen leiden naar….Hoax city en false flags.
  Wat ook heel aannemelijk lijkt is de drang van ISIS om de stad Kobani overtenemen en zodoende turkije een reden te geven voor hun om noord syrie een buffer gebied te maken. De turken hebben al spots gemaakt van de gebieden voor bufferzone en dat zijn toevallig strongholds en Kanton regios van de koerden.

  Wat nu speelt op dag 32 van de belegering Kobani is dat de luchtaanvallen van de afgelopen 2 dagen en de strijd op grond opgevoerd was waardoor ISIS een hoop stellingen kwijtgeraakt is en op sommige plekken vlaggen afgehaald zijn en veel isis lijken in de straten van Kobani liggen. Het lijkt erop dat de plan van de turken niet gaat werken en hiermee ISIS wellicht in de kleine Kobani begraven wordt!? hoe dan ook wie geinteresseerd is in beelden van de afgelopen 2 dagen naar buitgemaakte wapens isis lijken en of papieren/documenten die isis barbaren bij zich hebben kunnen op youtube genoeg zien.
  Wat ik mij nog steeds afvraag waarom de coalitie opeens wel met gerichte aanvallen is gestart sinds een dag of 6/7 en was het niet goedkoper geweest om x aantal antitankwapens te leveren aan de YPG/YPJ maargoed. De pentagon en de President en Premier turkije net als hun kliek die elke dag met een smile roepen dat “Kobani zowat valt en zal vallen” moeten toch ff een andere plan bedenken om de koerden te ontvolken uit hun bevrijd gebieden.

  We hebben een aantal vlakken en wat info kunnen meekrijgen over de ISIS ( DAIS) en hun vrij spel en de landen die direct een vinger of compleet achter deze bende zitten. Het is en blijft opmerkelijk hoe een barbaren bende die echt niet goed getraind is en ervaren zijn die dan de helft van Irak en Syrie opslokt met wat aanvallen in rijdende stoetjes barbaren met geweren, Ik blijf het volgen en zal verslag doen als er ontwikkelingen zijn of opmerkelijk nieuws als ook de de helden verzet van Kobani wat nog steeds geen corridor ( zowel humantiair als militair of medische) heeft en die met gewonde strijders aan de grens letterlijk moet wachten tot deze bloedend het leven laten.

  Like

 5. reactie van H. Baybasin op 13 oktober over Kobani, zijn eigen zaak en de Nederlandse Rechtsysteem.

  De heer baybasin zit ongeveer 18 jaar vast in nederlandse gevangenissen op basis van vervalste bewijsstukken en kidnapping door Nederland en is hiermee geprobeerd hem te laten zwijgen voor zijn rol en deelname verleden in Koerdische politiek en zijn deelname aan zijn rol bij de turkse overheid.

  Like

 6. day 36 de VS is gestart met een serie airdrops van wapens en munitie met medicijnen. op 1 dropping na schijnt de missie geslaagd te zijn.
  http://www.centcom.mil/en/news/articles/oct.-20-military-airstrikes-continue-against-isil-in-syria-and-in-iraq De inhoud is niet van de amerikanen en is nog onduidelijk of de ladingen wel is aangekomen en wie de sponsor is/zijn.
  nog iets opmerkelijks een journaliste die wat ontdekt over ISIS en turkije overlijd bij een verkeersongeval zie artikel. http://www.centcom.mil/en/news/articles/oct.-20-military-airstrikes-continue-against-isil-in-syria-and-in-iraq

  Like

 7. Kobani under siege day 38

  Ondanks intensieve luchtaanvallen en airdrops2kobani van de VS op ISIS stellingen lijken de ISIS barbaren te beschikken over een hoop recruiten die zo de plaats innemen van de vele afgeknalde. Vooral aan de oostfront is er een hoop nieuwe aanwas en zo lijkt het erop dat Kobani nog lang niet verlost is van de DAIS ISIS bendes.
  Volgens de plaatselijke YPG/J woordvoerders zitten er nu veel jongeren tussen de lijken van de barbaren. was het voorheen 25-45 is het leeftijd nu vooral 16-25.
  De situatie is nu dat isis zo een 30 % vanuit de oost front in handen heeft van de stad en dat er nog steeds van uit west zuid en oost aangevallen wordt. De verdeling lijkt weer terug te gaan naar verhouding rond 6/7 oktober toen de luchtaanvallen nog niet gestart waren. De YPG/J komt eens per dag met een verklaring , dit betekent niet dat alles en alle verhoudingen in de verklaring naar buiten komt maar duidelijk is wel dat men te kampen heeft met voedsel en wapens die weerstand kunnen bieden. Zo is de nadeel voor deze strijders dat de grens met turkije vaak gesloten blijft om onduidelijke redenen en dat gewonden niet door kunnen of dat strijders die terug willen met voedsel vaak de toegang geweigerd worden.

  De YPG/J heeft ondanks de grote verhouding tegenover de goed bewapende en uitgeruste ISIS barbaren momenteel een overmacht kwa strijd. Zo heeft de verdedigende YPG/J de voordeel dat het in defensieve houding met veel snippers ISIS flinke verliezen toebrengt. De wapens die zie hiervoor gebruiken zijn geimproviseerde rifles waaronder de Bruno die uit de 1ste wereldoorlog geintroduceerd werd. Verder zijn de Kanas en BKC de veel gebruikte. De afgelopen week zijn er dagelijks 1 a 2 pogingen van ISIS die TNT op trucks plaatsen en deze diep de centrum van stad pogen in te rijden. Dankzij oplettende snippers en de kalasjnikovs is er tot heden geen succes van de aanvallende barbaren en hun tactieken.

  De eerste fase is bereikt en YPG/J heeft bewezen te kunnen strijden terwijl een hoop massa legers Peshmergas en iraakse strijdkrachten enzo, de eerste dag al verliezen leden en verdreven werden. De YPG/J heeft ISIS ( DAIS) en de HYPE van deze barbaren gebroken en bewezen dat deze geen vrij spel heeft in regio’s waar deze barbaren niets te zoeken hebben. De Mythe dat ISIS onoverwinnelijk is en zomaar kan terroriseren is een fabel gebleken tegenover de vastberaden en gedreven YPG/J

  De tweede fase zal de aanvallende barbaren hun verlies ondervinden in de regio’s waar de koerden en minderheden haar kanton besturen en hun steden en volk zullen verdedigen tegenover de bendes met hun nieuwe wapens en verdorven horror ideologie. Dat ISIS hiermee de barbaren oorlog verloren heeft hebben ze in Kobani kunnen voelen en in deze nieuwe fase weten ze dat in deze gebieden strijders met een andere vastberadenheid en spirit tegenover zich hebben.

  Hoeveel nieuwe en aantallen bende van barbaren op Kobani en andere gebieden in ROJAVA zullen afstormen en onder het oog van de wereldgemeenschap die Kobani en haar strijders steunen en dat Kobani altijd een kleine stad zal zijn wat de monster maar niet kon pakken. ISIS is hiermee al in Kobani begraven !

  Updates zullen volgen ik zal proberen map van kobani te uploaden en 2 links waarvan 1 een interview in HARDTALK en 1link met updates over barbaren bendes in en rond Kobani.
  map kobani
  http://www.bbc.com/news/world-middle-east-27838034
  interview engels Hardtalk
  http://www.bbc.co.uk/programmes/n3csw9jm#programme-broadcasts

  Like

 8. Dag 57 …Kobani under Siege

  Verzet van de bevolking Kobani is nu wereldwijd bekend en al Stalingrad voorbij kwa bekendheid en onsterfelijkheid. Vele inwoners van Kobani zijn gesneuveld als ook vele jongeren die zowel uit alle hoeken van kurdistan en de wereld aansluiten bij verzetsleger YPG/YPJ .

  Zoals ik in mijn vorige post berichte dat ISIS of DAIS de Barbarenbende die gecreerd is door het Wilde Westen zoals voorspeld begraven zal worden in Kobani , dat kleine stadje wat grenst aan suruc ( Turkije) waar vele families 100 jaar geleden door het Wilde Westen gescheiden werden door prikkeldraad waardoor neven en tantes en ooms in 1 keer gescheiden werden in een turkije en een syrie.

  De succes van het verzet is moeilijk om te analyseren maar zoals de opperbevelhebber van VS eens vertelde was de media aandacht toendertijd en de uitkijk van stadje ernaast met zijn heuvels waardoor men zowat de strijd kon volgen maar ook de verzet wat ISIS in hun 3de campagne met succes op afstand hield en de drang van de VS bevolking die meteen zich mengde met de Kobani strijd en de coalitie aanvallen op ISIS die kobani in begin ontweek.

  Zowel ISIS als de Pentagon als ook de Turkse regering wat elke dag de val van Kobani voorspelden en met persberichten kwamen dat Kobani al gevallen was, Duidelijk dat de wilde westen een agenda hadden en hoopten op de snelle van de Kobani Kanton om zo de turkse leger gelenheid te geven om de bufferzone in de Rojava ( west kurdistan=noord syrie ) te bewerkstelligen en zo boots on the ground te hebben en zo de Assad regime verder onder druk te zetten.
  Weer een flase flag mislukt en waar de leider van de Rojava kantons nergens gehoord werd is deze Salih Muslim (PYD) nu overal een gast wat graag uitgenodigd wordt zoals afgelopen zondag in amsterdam en om de zoveel dagen is deze vertegenwoordiger wel uitgenodigd in een europese hoofdstad.

  Maar ook de koerden onderling zijn dankzij Kobani verbroederd
  zo had je de federale koerdistan in noord Irak wat zich afzijdig hield en nu wel graag in Kobani gezien wil worden door het succes van de strijders Kobani Kanton en verzet van bevolking plaatselijk als wereldwijd. Succes maakt vrienden zo zijn er nu wel zware wapens vanuit federale koerdistan naar Kobani gestuurd met 152 peshmergas (eind oktober) die nu wel willen strijden naast hun broeders in west koerdistan.
  De turkse regering en schaduwregering zitten nu met de handen in de haren en zijn niet blij met het verzet in de kanton regio’s van de koerden en waar ze eerst met succes de koerden verdeelden zien ze nu hoe de koerden wereldwijd en onder hun neus 1 en gelijk zijn.
  De zio fascistische produkt “De Turkse Republiek ” wat na WW I opgericht is om het wilde westen te dienen en de koerden die verdeeld werden over 4 produkt Staten, krijgen hierdoor meer druk en zullen hun best moeten doen om of met de koerden om de tafel te zitten of verder zoals gewoonlijk te onderdrukken en verdeeld houden.

  Zoals het er nu naar uit ziet worden er zelf vredestoeschouwers die als waarnemers naar grens kobani gereisd zijn doelbewust beschoten worden door turkse soldaten met gaskogels en soms echte kogels. de Waarnemers zijn een burgerinitiatief die de zowel de burgers van Kobani steunen met vrijwilligers werk als ook de situatie te waarnemen en zelf te zien. Dit zijn zowel lokale mensen als geinteresseerden wereldwijd.

  ISIS/ DAIS was voor het Wilde Westen een leuke gok maar het heeft veel leed onder minderheden gebracht en veel kritiek maar het heeft de vastberadenheid van minderheden om voor hun straten en huizen te strijden ( met alleen kalasjnikovs oude geweren en handgranten ) alleen maar groter gemaakt. Hierdoor zal ISIS in Kobani langzaam begraven worden. We zullen de periode na ISIS wel weer zien wat het Wilde Westen voor bende gaat toveren om de midden oosten te ontvolken en bevolken en een nieuw design te geven.

  De Kobani strijd duurt voort en bij grote events zal ik nieuwe post doen.

  Like

 9. Kobani…Day 77 “Graveyard for ISIS”

  Strijd is nog gaande in dat kleine Kobani wat wereldwijd vele namen gekregen heeft . Ik heb er veel over geschreven in de afgelopen 11 weken alle theorie bleken te kloppen ik zal een link meedoen wat de media wereldwijd behaald heeft en wat bevestigd is. Dat kleine Kobani wordt nu stand gehouden heeft met een handjevol strijders/inwoners en overgebleven bevolking (kinderen en ouderen) die dankzij het hulp en morele steun wereldwijd de abraham tanks de hummers de artellerie van de ISIS met succes nu langzaam de stad uitwerken.

  De volgende beelden bewijzen dat ISIS de stad uitgeknikkerd wordt of de stad niet uitkomen. Ze vallen zoals eerder gezegd en geschreven vanuit hun Bondgenoot Turkije ( navo lid/mensenrechtenschender/kandidaat EU lid) http://nos.nl/artikel/2006347-is-valt-kobani-aan-vanuit-turkije.html
  http://www.euronews.com/2014/11/30/turkey-denies-allowing-isil-fighters-to-launch-attacks-from-turkish-territory/

  De volgende beelden van ruim minuutje laat zien dat (plaatselijke rechtvaardige en eervolle) verzet – met hulp van wereldvolken en internet – de vuile spellen van multinationals/olie en militaire fascistische regimes en de bazen achter de schermen in duizenden stukken kapot slaan en hoop geven voor een herbloeide en mooier samenleving in Kobani. http://nos.nl/artikel/2006687-unieke-beelden-uit-een-verwoest-kobani.html

  Like

 10. SInjar (SENGAL) Bevrijd.
  Wie weet het nog 3 Augustus de bestorming van DAIS ISIS op de Yezidis ( koerden met een oude geloofsovertuiging in officieel iraaks grondgebied) streek. Sinjar ligt in Irak maar het is een koerdische gebied wat tot 20 december gegijzeld en beschoten werd door ISIS.

  Van 3 Augustus tot 20 December was de Sinjar gebergte en delen van de streek belegerd door ISIS.

  De PKK had op de avond van 3 Augustus zijn strijders (HPG) met spoed richting de Sinjar gebergte gestuurd om de gevluchte mensen een enige verdediging te bieden.
  Nu weten veel mensen niet dat de HPG eerder voor 3 augustus zijn beste instructeurs richting Sinjar te infiltreren om zo de lokale YBS ( dorpelingen en streek bewoners die de streek met oude geweren proberen te verdedigen). De Militiare instructeurs als ik me niet vergis 12 man/vrouw zijn niet allemaal aangekomen en een aantal zijn door de Peshmergas tegengehouden en gevangen genomen, de 8 man die doorgekomen zijn hebben een korte periode snachts en in geheim geprobeerd om de defensie van de Sinjar gebied met de strijders van YBS te controleren alleen ISIS was te snel en stond op 3 Augustus aan de poorten van de bewoonde Sinjar gebied.

  Terug naar 3 Augustus de beelden op tv de paniek de ISIS vrouwenmarkten waar kinderen voor rond de 100 dollar aan ISIS Barbaren verkocht werden of aan rijke bevolking in regio vele van arabische origine. Zoals gezegd is en was er veel leed, De meeste vluchtelingen probeerde een veilige onderkomen op de Sinjar Bergen te zoeken met een minimale verdediging en de vele mislukte reddings operaties van de koerdische autonome autoriteit en amerikaanse regering. Hoe dan ook reden de touring bussen vanuit de PKK basis (Kandil Gebergte, gebied tussen irak en iran) met HPG strijders en zijn deze goed aangekomen rond 4 augustus. Er is meteen actie gezet en een deel van de vluchtelingen door middel van een korridor naar veilige gebieden verplaats. Nu is er ook op de Guerilla stijl tegen ISIS oorlog gevoerd en verzet ontwikkeld met minimale middelen, met nachtelijk acties op ISIS kampen, hinderlagen en een aantal sniper en de bekende opblaas acties op doelen en personen van ISIS.

  Dit alles en de komst van de bekende YPG en YPJ vanuit de Rojava ( Kobani en omgeving) met bombardementen vanuit de lucht in de laatste fase waardoor ISIS in Sengal zijn hoeren praktijken met veel verlies en gevlucht tot een einde is gekomen.

  Eind goed maar er zijn in die maanden vele Yezidis vermoord verkracht en openlijk verhandeld voor paar tientjes onder de ogen van Demoncratie EU en Wilde Westen, laten we de Arabische machthebbers ( Saudi A, VAE, Yemen, Jordanie ) ook niet vergeten die hebben alles -ISIS opkomst/gedachtegoed/onderwijs/logistiek- gefinancieerd en zijn niet onbekend met barbarisme en vrouwen en kleine kinderen verhandelen en te misbruiken.

  De Wilde westen en hun handlangers zien op 20 decembers hoe ze weer in duizenden stukken uiteengeslagen zijn door vastberaden strijders voor de mensen, en lokale militie met oude geweren uit de jaren 70 en 80.
  Laten we ook niet vergeten dat de Peshmergas de dag voor bestorming ISIS alles achterliet en als kneusjes en pooiers de stad achterlieten en de mensen aan hun lot overlieten zodat ISIS vrij spel had, De beelden zijn te zien dat ze aan de aftocht gaan en alles achterlaten. De Barzani clan die nu “regeerd” in Koerdisch Federatie rond Irak is ook een onderdeel van het Wilde Westen en zijn Olie Multinationals.

  Kobani zal snel de een eind begraafplaats voor ISIS Barbarisme de DAIS worden.
  Hier de beelden van de eind bestorming terugname Sinjar
  http://www.bestanuce1.com/video/video.php?videoid=4377&=berxwedana-sengal

  Dit alles was een opgezette plan, de oudheden wegslaan uit de gebied het arabiseren met lokale bevolking die eerder ook in gebied is ingebracht. Deze met een bepaalde stroming in geloof zodat de onderlinge onenigheid blijft bestaan. De Kobani hoofdstuk is ook een onderdeel en nogmaals de vuile zio en fascistische plannen zijn weer in duizenden stukken uiteengeslagen.

  Lang leve de bevrijding van Sinjar ( Sengal ) en hopen dat de bevolking terug durft te komen om die ISIS troep in de vuilcontainers te gooien en te verschepen naar hun financieerders.

  Voor nu geen aparte post voor Sinjar of Sengal aangemaakt wel even belangrijk, maar Kobani is de symbool voor de ISIS ondergang
  . De strijd is sinds 15 september gaande in Kobani en ISIS kan het gebied ter grootte van voorburg/of waddinxveen of nog kleiner niet controleren overnemen of hun wil opbrengen. De ISIS was een grote grap en gezichtsverlies voor hun Barbaren en hun rijke Bazen.

  Like

 11. Groot gebeurtenis Don! wat je met een aantal kameraden en oud geweren kan bereiken uiteraard zijn ze ook geholpen in de laatste fase door luchtsteun maar dat luchtsteun biedt zich zelf aan als ze zien hoe vastberaden men richting doel gaan en hun orginele list niet door kan gaan.
  hieronder de entree in Sengal op minuut 6 en loopt door http://www.bestanuce1.com/video/video.php?videoid=4380&=sengal-den-catisma-goruntuleri
  Je kan het ook zo zien; Jij als staatloze&rechtenloze die aangevallen en bezet wordt door ISIS een staat van Barbaren en die jij dan eruit gooit en hiermee zegeviert op je eigen woon en geboorte streken”

  Ik probeer gebeurtenissen zo nu en dan te posten,
  Wij feliciteren de strijd van deze mensen en hun overwinning op de DAIS Barbaren.

  Like

 12. 26-01-2015 Historisch en Legendarisch
  De Miljoenen leger van het Wilde Westen en de Oli Arabische Onmensen hebben samen met het zionistische Turkije hun verlies geleden in dat kleine stadje Kobani !

  KOBANI THE GRAVE YARD FOR ISIS/DAIS & WEST DAMNED

  Dag 134 de de verenigde strijders en volken samen met de steun van de volkeren over de hele wereld hebben op deze mooie dag Kobani compleet DAIS vrij gemaakt en hiermee zijn deze Beesten Barbaren Onmensen en hun poppenmeesters diep de grond ingezakt.

  Het Wilde westen en hun arabische billenvegers hebben Kobani niet volkeren vrij kunnen maken en de Kanton systeem is hiermee in tact (West Koerdistan) waardoor ook de belangrijke gasleiding route wat zo graag door Qatar en hun meesters door deze gebied moest gebouwd worden op een laag pitje komt te staan.

  Arabische beesten, Narco straatjochies uit europa, Pooiers met baarden en hun Mislukte Hoeren wereldwijd weten nu waar Kobani voor staat en zal staan. Hun hoererij mogen ze wat mij betreft in hun eigen land of bij hun ouders of thuis uitproberen en praktiseren.

  2014 en 2015 was en is de jaar van de Volkeren Wereldwijd de steun en sympathie was zo groot voor Kobani, en hiermee ook de honger naar een gezond samenleving zonder gedirigeerd samenleving waar keuzes een illusie is, waar schijn democratie heerst, waar politici het openlijk verzieken voor hun stemmers en samenleving, waar gierige aristocraten en elites graaien als een hyena en waar ras, geloofstroming, scheiding van geslacht openlijk als middel ingezet wordt. Waar volkeren normaal kunnen leven normaal hun ding kunnen doen zonder anderen te misbruiken of te verjagen.

  Biji Kobani , Lang leve Kobani en de Volkeren wereldwijd.
  http://en.firatajans.com/news/news/kobane-liberated.htm

  Like

 13. Uncle Farid is an Israeli-Greek dual national in his fifties. He is usually accompanied by two strong-built men in a black Jeep Cherokee. Because of the risk involved in taking a photo of Uncle Farid, a representative drawing was made of him.
  Uncle Farid moves ISIS oil out of Syria, Black Market Trader

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.