MH17 Waarom weer Malaysia Airlines??? CHINA!!!

Gezien de enorme stilte rond de MH17 ramp/hoax worden de vragen steeds omvangrijker en prangender.

Waarom wil/wilde Nederland geen onderzoek doen op de plaats waar MH17 neerkwam?

Waarom weigerde Kiev een wapenstilstand ten tijde en vlak na de crash?

Zo kun je nog tientallen vragen stellen die alleen maar weer nieuwe vragen veroorzaken.

Wat wel heel frappant is dat er in maart ook al een vliegtuig (MH370) van Malaysia Airlines betrokken was bij een hele vreemde verdwijning. Dat betekend dat Malaysia Airlines in een periode van 5 maanden 2 vliegtuigen verloor. Hoe groot is die kans? Is dat toeval? Toeval bestaat niet!!!

MH17

Nu, al weer 2 maanden na de MH17 klucht, alle berichten van alle partijen duidelijker worden kan men de verschillende posities bepalen. Als je dat doet dan zie je dat er 3 partijen zijn; Het wilde westen onder aanvoering van de V.S., Rusland en Maleisië. Maleisië en Rusland lijken de partijen te zijn die willen voorkomen dat de uitkomsten van de schuldvraag in de doofpot komt. Wat is het belang van Maleisië in het grotere verhaal.

Bij de beantwoording van die vraag, “het belang van Maleisië?”, kom je al heel snel op het geopolitieke vlak terecht. Maleisië is voor de V.S. namelijk van strategisch belang in haar poging te komen tot een unipolaire wereld onder leiding van de Amerikanen. Voor die unipolaire wereld moeten de V.S. namelijk hun aartsvijand China kunnen beheersen. China is dus het uiteindelijke doel van zionistisch Amerika. Hoe kun je dat nu beter doen dan door alle aan- en afvoerroutes van Chinese grondstoffen en eindprodukten te beheersen. Van groot belang voor China hierbij is de aanvoer van aardolie via het water. Om deze aanvoer routes draait nu het hele geopolitieke spel, want die lopen door de Straat van Singapore.

Klik om te vergroten.

Klik om te vergroten.

klik om te vergroten

klik om te vergroten

Van Chinese zowel als Amerikaanse kant wordt dit erkend waarbij de Amerikanen (met Israhel) steeds meer invloed in Zuid Oost Azië (Maleisië) aan het verliezen zijn ten opzichte van China. Hierdoor kwam de “Wolfowitz doctrine” in gevaar die uitgaat van de alleenheerschappij van de V.S. in de wereld op elk gebied. Een militair economische overheersing is hiervoor essentieel en hiervoor is de Straat van Singapore dan weer van belang.

Wolfowitz de zio puppetmaster.

Wolfowitz de zio puppetmaster.

Dus het is GEEN toeval dat het juist 2 toestellen betrof van Malaysia Airlines. Deze luchtvaartmaatschappij is bewust door de Amerikanen en Israhel, met haar Mossad, uitgezocht. Maleisië moest duidelijk gemaakt worden dat ze maar beter de kant van het zionistische Amerika konden kiezen. De druk werd steeds meer opgevoerd omdat er aan de andere kant een steeds grotere macht aan het ontstaan was waar Maleisië zich ook bij aan zou kunnen sluiten, de BRICS! Hierdoor zijn dus de 2 vliegtuigen van Malaysia Airlines met voorbedachte rade door het zionistische Westen geofferd.

Dit impliceert dat dit met voorbedachte rade is gedaan. Er is dus sprake van moord, als het geen hoax is, van meer dan 500 onschuldige burgers door het zionistische Westen. Moord met voorbedachte rade waar ook Nederland dus schuldig aan is. Nederland het land vol toneelspelers als Rutte en zio Zimmerfranz. Dat het met voorbedachte rade was, bevestigen ook de vervalste gesprekken, die reeds een dag voor de crash van de MH17 waren opgenomen.

Oorlogsmisdadigers!!!

Oorlogsmisdadigers!!!

Gelukkig laat Maleisië zich niet kennen (zie filmpje onderaan) en hebben ze het doofpot-contract met Oekraïne, Nederland, België en Australië niet getekend. De V.S., aangestuurd door de Israëlische zionisten, zien dus zo langzamerhand elke actie die ze ondernemen, om te komen tot wereldoverheersing, mislukken. Zo exceptioneel en uitverkoren zijn ze dus niet die zionisten.

zio

Advertenties

5 Reacties op “MH17 Waarom weer Malaysia Airlines??? CHINA!!!

 1. Goed werk don!

  Dit komt dichter bij de ( MH serie HOAX ) achtergrond.
  Malaysia staat al geruime tijd onder druk van het Westen en zijn zionistische terreur arm, wederom ook bij deze aanval hebben ze de rug recht gehouden.

  Voor degene die meer willen weten raad ik aan om de achtergrond en cultuur van Malaysia te onderzoeken.

  Ook in deze saga geldt, Kan je het niet beheren dan sla je het uiteen
  de verdeel en heers politiek, alleen zoals ik vaker zeg de maatschappijen en bevolkingen elders in de wereld gaan ook mee met de tijd/technologie en samenleving en opbouw land. Men wil de “Wilde Westen en zijn Zio fascisme” buiten de deur houden.

  een soortgelijk strategische gebied is de Straat van Horuz (IRAN)
  https://www.google.nl/maps/place/Straat+van+Hormuz/@26.6085887,56.4169297,9z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x3ef7184c25840e51:0x3d7b86ccdd367e5a

  Like

  • In het eerste filmpje komt een journalist aan het woord vanaf het begin. Je brengt me in verwarring. Ik zal nog eens kijken in mijn bieb om te zien of er iets is weggehaald. Dat is dan niet door mij gedaan.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s