Hoernaliste van de maand september….Marielle Tweebeeke

Marielle Tweebeeke draag ik bij deze voor als top kandidaat voor de titel HOERNALIST(E) van de maand.

Ze ziet er decent uit maar uiterlijk bedriegt. Getrouwd maar zwanger van Twan Huys. Een echte HOERNALISTE die haar weg naar de top tussen de bedlakens plaveit.

Deze verkochte ziel van de publieke omroep maakt het meer dan 2 maanden na de MH17 affaire nog steeds zo bont dat ze op de Nederlandse BAGGER tell-lie-vision de leugen probeert te verkopen dat de raket van Poetin kwam. Met andere woorden zij wil OOK graag een 3e wereldoorlog welke uitgevochten wordt in Europa. Met andere woorden, zij is ook erg blij dat duizenden boeren en tuinders door de zelf veroorzaakte sancties niet meer weten hoe de eindjes aan elkaar te knopen. Kortom weer zo’n verkochte ziel, een hoernaliste en bovenal doet ze het met iedereen die betaald. Peter Balk Ellende mocht haar ontmaagden in het Hilversumse en nadien werd ze door velen misbruikt, seksueel en voor het brengen van de leugens. .

Marielle als het oorlog is dan kom ik je persoonlijk bedanken dat beloof ik je!

Call Girl Marielle, Voor de goede prijs verkoopt ze de hele mensheid! Haar feestje gaat echter snel voorbij.

Call Girl Marielle, Voor de goede prijs verkoopt ze de hele mensheid! Haar feestje gaat echter snel voorbij.

 

http://nieuwsuur.nl/video/701228-oekraine-aangeklaagd-om-mh17.html

http://nos.nl/embed/?id=v:701228&autoplay=1

13 Reacties op “Hoernaliste van de maand september….Marielle Tweebeeke

 1. Hallo, Ja, ze is lekker bezig die meid, maar tkan weer erger nml. vanmorgen (dinsdag) hoorde ik op NPO 1 radio (zelfde laken en pak) iets weer heel ergs en opmerkelijks ; Hans van Baalen (een vette europarlementariër door ons vet betaald) werd gevraagd over zijn mening over de luchtacties in Syrië van de US en daarbij kwam hij schaamteloos met de mededeling dat IS (of ISIS) door Assad is gecreëerd om hulp voor zijn eigen oorlog uit te lokken..! Lusten we nog peulen ? Dit is zwaar ziek…

  Like

  • Hans van Baalen heeft enkele jaren terug ook een staatsgreep in Nicaragua proberen te ontketenen. Deze zeer ongure en onbetrouwbaare politicus met een neo nazi verleden (als ik me niet vergis) is tot alles in staat en een grote schande voor Nederland. Spreekt vanzelf dat Van Baalen niet van het scherm is te slaan..

   Like

 2. De heer Ozcan Akyol Nomineer ik in de maand september voor de Hoernalist van de dag 22/9/2014.
  ( vanaf minuut 1.55) http://pauw.vara.nl/ het hele vage verzinsel van de heer Ozcan Akyol en zijn dubieuze uitleg en goedpraten voor samenwerken met ISIS (DAIS) .

  Like

 3. Mevrouw Tweebeeke wordt niet gehinderd door enige kennis van de buitenlandse politieke verhoudingen.
  Haar eerste stap in de journalistiek was AT5 (!) en een gesprek met hoerenloper Oudkerk openden voor haar de deuren naar de nationale (staats) omroep..

  Like

 4. de enige echte kritische en echt journalistieke werk was toendertijd met de directeuren van ziekenhuizen die stiekum hun patienten door de crew van Bn er Reinout Oerlemans lieten filmen terwijl ze onder behandeling waren of in schok opgevangen werden. Daarvoor en daarna was en is ze een soort praatpaal wat weinig met journalistiek te maken heeft.

  Like

 5. Ik nomineer , timotty egan NY times 25/9/2014
  http://www.nytimes.com/2014/09/26/opinion/obama-can-still-earn-his-nobel.html?ref=world&_r=0 ( engels geschreven)

  Ik nomineer deze columnist/onderzoeker vanwege zijn onvolledige berichtgeving en het feit dat zijn verhaal.
  Op zich een aardig stuk maar doe het na een volledig profiel
  Deze schrijver vergeet de “acties” en “afwezigheid” van Obama tijdens de GAZA en SINJAR van de afgelopen maanden. Nu schrijft hij ook dat andere niet de barbaren van DAIS(ISIS) zullen bestrijden mits ze genoodzaakt zijn. Hij heeft zich duidelijk niet verdiept de afgelopen maanden want er zijn mensen en groeperingen voor elkaar door het vuur gegaan tegen DAIS ook al waren het geen broeders of zelfde gelovigen. Dit gebeurde op de vlaktes en gebergtes van Mesopotamie. Obama meneer Egan en ook de buren in de regio kunnen ervan leren.

  Like

 6. ik wil de eerste duo voor oktober nomineren.
  de heer Harald Doornbos & Eva Oude Elferink van BNR. met zijn berichtgeving op 2 oktober en interview
  citaat:
  “De Koerden in de Syrische stad Kobani zijn de strijd tegen IS aan het verliezen. Strijders van de terreurgroep zijn inmiddels tot in de stad gekomen. Dat zegt correspondent Harald Doornbos die zich momenteel vlak over de Turks-Syrische grens bevindt.”
  http://www.bnr.nl/nieuws/Irak/175212-1410/strijd-in-kobani-is-zo-goed-als-verloren
  luister de interview stijl http://www.bnr.nl/?service=player&type=fragment&articleId=2380603&audioId=2380598

  Mind fucken vanuit veilig gebied buiten de conflict zone en anderzijds de interviewer die al conclusies maakt ipv feiten na te checken, gezamelijk tijdens interview een strijdende een kamp als verliezer bestempelen terwijl je je geen weet hebt of idee hebt, En dat in een tijd waar je met internet zo de situatie kan volgen.

  Luister goed en je hoort zeggen; het is donker ik zit op afstand dus ik zie niks (op 1minuut 03). en de interviewer maakt haar eigen conclusie. Top werk BNR

  Kobani gaat zijn 19 dag van Verzet tegen de barbaren van DAIS(ISIS)
  Wordt er geen hulp in welke vorm dan ook gedaan dan zal het een situatie als Stalingrad kunnen worden.
  De zogenaamde 40 landen die als coalitie tegen isis de lokale mensen gaat helpen met gerichte aanvallen blijkt ook een Fabeltje te zijn want Kobani is aan zijn lot overgelaten net als Senjgal , Maxmur en de Ninowa regio .
  En ook jij doet aan Fabeltjes Beste Harald Doornbos en collega Eva Oude Elferink. Ik feliciteer jullie hoernalisten bij deze.

  Like

 7. Gelijk aan Ayaan Hirsi Ali , en die muts op het Ministerie van Verkeer en waterstaat ( beiden ex callgirls ) zal het niet vreemd zijn dat ook Marielle Tweebeeke via het bed aan haar baan zijn gekomen . Zal er in iedergeval niet vreemd van opkijken als dit inderdaad het geval zou zijn.
  Ik kijk al lange tijd niet meer naar het NOS en de Ned commercieele zenders . Actuele programma’s wil ik af en toe nog wel naar kijken doch het is geheel afhankelijk van onderwerp en wie er aan tafel plaats nemen . Deze bekijk ik dan op BVN omdat ik Canal Digitaal jaren terug heb opgezegd . Mbt de MH17 volg ik thans de buitenlandse nieuws media . Het is werkelijk van godlos hoe mn mbt Oekraine en de MH17 en nu de IS en de ebola door Marielle Tweebeeke , Gert-Jan Dennekamp enz enz verslag wordt gedaan . Niks anders dan leugens en bedrog dat zijn weerga niet kent !!! Inderdaad , er wordt flink geprostitueerd . Niet alleen binnen de journalistiek maar ook binnen het kabinet , de 1ste en de 2e kamer . Het bancaire , economische en sociale stelsel lopen op hun laatste benen , dus maak men zich nergens meer druk over . Het enigste wat zij doen is de boel verder in de soep laten lopen middels no-nonsense maar vooral harde bezuinigingen en het blijven verkopen van leugens . Tijd kopen heet dat , maar het zal tevergeefs blijken en dat weten ze maar al te goed . Daarom ook wordt er erger dan ooit tevoren gegraaid . Iedereen die zo’n beetje in de top van de politiek en het bedrijfsleven zit graaien net zo hard mee . Het is van ach , So What , het systeem loop ten einde dus wat kan het ons nog schelen . Het ergste is dat wij dat gewoon laten gebeuren . Schande en te triest voor woorden dat wij dit gewoon laten gebeuren .

  Verder nog even over 9/11 : http://stateofthenation2012.com/?p=7858
  en andere leugens : http://justice4germans.com/

  Like

 8. echt een ongelooflijke goed vakvrouw die echt op alle onderwerpen die ze behandeld goed is ingelezen
  en wat ik ook niet onbelangrijk is , ze is een mooie verschijning en ze is zelfs een mooie vrouw zonder make up
  make up een beetje ,en sieraden en nagellak draagt ze nooit
  maar zij is mooi zonder atributen en dat waardeer ik

  Like

  • Shut Up@M….enfin…Jeroen Pauw heeft een Prijs “gewonnen”hij heeft de Ere Zilveren Nipkowschijf Oeuvreprijs(Google ’t )….Jeroen Pauw de man die o.a Joris Demmink in bescherming nam,de man die Frans Timmermans zijn LUL verhaal liet doen betreft de mh17 HOAX, etc..etc..etc..Jeroen Pauw heeft deze prijs “gewonnen”omdat hij (zeer) veel Nederlandse en Belgische kijkertjes lekker Gebrainwashed heeft met zijn propaganda,leugens,bedrog,etc…Jeroen Pauw aka Jeroen PEEcock…..1000 vrouwen zou deze gladjakker geneukt hebben,hopelijk zonder condoom met veel drank en drugs op ,en houd hij er een ziekte aan over…de ziekte van Kul ,een grote wrat op je Lul;)—Google/You Tube: Jeroen Pauw Joris Demmink—&–Jeroen Pauw Frans Timmermans……Tellievision the drug of a Nation………misschien nog wel erger dan Crack

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.