De Rockefeller’s uit de olie…Een slim anti Rusland truukje of PEAK OIL???

Vandaag was het overal te lezen, de Rockenfeller’s stappen uit de fossiele brandstoffen. Zou het echt of proberen ze de controverse met Rusland op de spits te drijven? Alles is immers mogelijk met dit uiterst onbetrouwbare uitschot dat deze aardbol bevuilt. Rusland is voor een belangrijk deel van haar economie afhankelijk van olie en gas en deze aankondiging zal de markt naar beneden drukken. Een globaal politiek en economisch oorlogsspel is dus zeer wel mogelijk.

0000000000

Een tweede mogelijkheid is natuurlijk dat er sprake is van “Peak Oil” hetgeen zoveel betekent dat de olie en gasproduktie over haar top heen is en dat de winning van nieuwe olie en gas inmiddels zulke hoge kosten met zich meebrengen dat het einde van het tijdperk van de fossiele brandstoffen snel nadert. Een voorbeeld van onrendabele oliewinning zijn de teerzandvelden in Canada waar onze gekreunde Shell flink in de boot zit. De hoeveelheid energie die nodig is, om hier olie te winnen, is groter dan de opbrengst. Een soort van water naar de zee brengen dus. Over water gesproken, in Saoedi Arabië moeten ze al meer dan 50% zeewater in de olie bronnen pompen om de olie nog uit de grond te kunnen krijgen. Hetzelfde geldt voor het wereldwijde “fracking”. De kosten van winning zijn dusdanig hoog dat een kosten/baten analyse bijna altijd negatief uitpakt. Met milieuschade is dan zelfs nog geen rekening gehouden.

000000000000

Zoals de meeste mensen hier wel weten is ook ons hele financiële systeem afhankelijk van olie. Kredieten worden vertrekt op toekomstige olie inkomsten. Net als dat landen kredieten krijgen op toekomstige belastinginkomsten van pasgeborenen waarbij geboortebewijzen als onderpand gegeven worden bij onze zionistische bancaire slavendrijvers. Nu de Rockefeller’s zich terugtrekken zal ook de kredietverlening voor Rusland in gevaar komen voor de nabije toekomst. Hun olie is als onderpand ineens veel minder waard immers.

debt-bubble-1

De laatste mogelijkheid lijkt mij voor als eerst de meest voor de hand liggende. Zo breed als dat het uitgemeten wordt, wereldwijd, gecombineerd met de massale georganiseerde marsen tegen de opwarming van de aarde als gevolg van de Co2 hoax maken mij al achterdochtig. Als ik dan ook nog eens de enorme betrokkenheid van Al Gore zie in deze aankondiging van de Rockefeller’s weet ik eigenlijk al voldoende.

Ze proberen Rusland te flikken want Amerika is failliet en is een oorlog nodig. Alle middelen worden ingezet nu!!

We leven in een gevaarlijke tijd met een aangeslagen niet te vertrouwen Pitbull genaamd de U.S. of A. met een E.U. die erachter aanholt als ware het een loopse Pitbull teef!

Hieronder de docu Collapse van Michael Ruppert over o.a. PEAK OIL.

Advertenties

3 Reacties op “De Rockefeller’s uit de olie…Een slim anti Rusland truukje of PEAK OIL???

  1. Opmerkelijke berichtgeving idd.
    De Rockefellers stappen uit de olie, dan zullen anderen het opkopen en er verder mee gaan!?
    Hoe dan ook heb ik vaak gelezen en gezien dat kenners voorspellen dat de Olie in VS aan het opraken zijn en op meeste plekken al op zijn. De Olie in de saudi arabie en omheen schijnt binnen 30 jaar op te raken de voorraden in azie en latijns amerika heb ik niet kunnen meekrijgen. Deze laatste 2 delen zullen dan wat langer mee gaan maar dat het schaars zou worden was al voorspeld.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.