Rusland opent de archieven; De geschiedenis van de 2e wereldoorlog moet opnieuw geschreven worden….

US-President Roosevelt en zijn kliek, zichtbaar tevreden, nadat ze de oorlogsverkalring ondertekenden in 1941. – Foto: Wikimedia Commons (cc)

US-President Roosevelt en zijn kliek, zichtbaar tevreden, nadat ze de oorlogsverklaring ondertekenden in 1941. – Foto: Wikimedia Commons (cc)

Van Anja Zwetkowa

Ik reageer namens en voor vrije journalisten in Rusland op aanvragen die zij de laatste weken ontvingen vanuit Frankrijk en Duitsland via de diverse internetportalen en andere media met de vraag. “Waarom opent Rusland de archieven betreffende de 2e wereldoorlog niet om de leugens betreffende deze oorlog voor eens en voor altijd te ontkrachten?”.

Om daar toe te komen moeten eerst een paar verklarende woorden voor de huidige positie gevonden worden. Omdat een oorlog tegen Rusland steeds nader lijkt te komen zal president Poetin (de Russische staat) alles in het werk stellen om tot een niet militaire oplossing te komen voor de ontstane dreigende situatie. Nadat de mensen in West Europa, zelf slachtoffer van een heropvoeding op Amerikaanse leest gedurende vele decennia, de anti Rusland propaganda zo langzamerhand de strot uit kwam ging ook Rusland zich natuurlijk afvragen hoe dat toch kwam. De oerknal van de heropvoeding door Amerika was het opzadelen van de West Europeanen met een eeuwig durend verwijt richting Duitsland als hadden zij de oorlog veroorzaakt en daarbij onbeschrijfelijke en  verschrikkelijke oorlogsmisdaden begaan.

Nu heeft Poetin niet slechts één maal opgeroepen tot een kritische blik op de tegenwoordig gangbare en gepubliceerde visie ten opzichte van deze periode in de geschiedenis. Bijzonder het vermelden waard schijnt zijn toespraak geweest te zijn tijdens zijn bezoek aan Polen in het jaar 2009 waarbij hij ontegenzeggelijk en in niet mis te verstane woorden er voor waarschuwde niet te persisteren in de eenzijdige beschuldigingen.

Omdat Rusland graag een vredig en soeverein Duitsland wil als partner en omdat vrede en soevereiniteit alleen dan mogelijk zijn als een staat vrij is, moet Duitsland onder de bezetting door de Verenigde Staten uit zien te komen. Dit kan slechts gelukken indien Duitsland haar zelfvertrouwen hervindt waarvoor dan weer een herziening van de geschiedenis, expliciet de 2e wereldoorlog, nagestreefd dient te worden.

Waarom opent Rusland niet gewoon haar archieven? Antwoord: Wie zou nu dit boosaardige Rusland geloven? Wist het Duitse volk de uitgestoken hand van de Iranische president Mahmud Ahmadinedschad te aanvaarden of volgde men de door de BILD-zeitung geïnstigeerde hetze tegen “de gekken uit Teheran”? Gelooft men in het Westen, verblind door de media, dat Poetin het absolute kwaad vertegenwoordigt dan zou de Westerse media blij zijn eindelijk Poetin weg te kunnen zetten als geestesgestoord indien hij de dogma’s van de geschiedenis zou tegenspreken. Gedocumenteerde weerleggingen doen er in West Europa niet toe laat staan in de Verenigde Staten. De bestaande leugens in het Westen zijn ontelbare keren gedocumenteerd. Zelfs de huidige oorlogen, zoals de oorlog in Irak op basis van niet bestaande “Massa vernietigingswapens”. Waarom zouden de Fransen en de Duitsers ineens revolutionair anders gaan handelen voor een oorlog die al 70 jaar achter ons ligt als het ze zelfs niet lukt de barricaden te beklimmen voor zeer recente leugens?  De Verenigde Naties hult zich in zwijgen en het Europese volk komt ook niet in opstand tegen hun slavendrijvers in de parlementen en die binnen de msm.

Maar, en dat benadrukte president Poetin ook in zijn historische toespraak in Polen, “Het wederzijdse vertrouwen is belangrijk”. En precies de huidige situatie herinnert ons aan historische parallellen dus kan er niet ingegaan worden op de “Anschluss” van de Krim. Het lijkt veel belangrijker de Amerikaanse hetze te ondersteunen. Elke leugen wordt gebruikt en is goed als het het Amerikaanse plan maar ondersteunt om zodoende Europa en Amerika in een oorlog met Rusland te voeren ten einde de Verenigde Staten te redden voor een economische ineenstorting als gevolg van het instorten van de Dollar als gevolg van het knappen van de Amerikaanse schuldenbubbel. Alleen een oorlog kan ze deze afgang nog besparen.

debt-bubble-1

Het schulden niveau was voor de inmenging van de Verenigde Staten in de 2e wereldoorlog gelijkend aan het huidige. Ook destijds werd het monopoly van de Dollar alleen maar door Pearl Harbour gered.

Ontvangt u berichten uit Rusland? Kent u de Russische videoberichten al? Het is verstandig daar nu naar op zoek te gaan want Rusland en het Russische volk weet al lang dat een oorlog tegen de VS helemaal niet gewenst was door de Hitler regering. In tegendeel!! En wij Russen weten waarom de Verenigde Staten zo ongeduldig waren om bij de oorlog betrokken te raken. Het waren dezelfde redenen als vandaag de dag, namelijk dat Amerika failliet is en ze de wereld met valsmunterij en vals geld afgeperst hebben en de afgang en terechtstelling vrezen. Terecht!! En ook omdat ze er altijd van geprofiteerd hebben als Duitsland en Rusland met elkaar in oorlog waren.

Wij zullen derhalve stapsgewijs de waarheden openbaren en documenteren en zo breed als mogelijk verspreiden. Het ligt aan de mensen in West Europa om deze informatie te gebruiken omdat alleen dan een volk bestaansrecht heeft als ze zich zelfstandig kan ontdoen van een bezetter, zoals de Verenigde Staten zijn. Ook wij, het Russische volk, onderschrijven deze overtuiging maar kunnen slechts een hand reiken om gezamenlijk de vijand van de mensheid, de Verenigde Staten van Amerika,  de strijd te verklaren. Ze zullen namelijk niet rusten voordat de Aarde verworden is tot een grote woestenij!

 

__________

 

Anja Zwetkowa is een vrije Russische journaliste in tegenwoordig het gebied Donezk. Bedankt Serguei van Novorossia voor de bemiddeling. Vertaling in het Nederlands door Donquijotte.

 

http://freies-oesterreich.net/

Advertenties

Een Reactie op “Rusland opent de archieven; De geschiedenis van de 2e wereldoorlog moet opnieuw geschreven worden….

  1. Pingback: BOINNK!!! | Rusland opent de archieven·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.