UNICEF, de “Serial Killer” in dienst van de V.N.

Weer heeft de “serial killer” van de Verenigde Nazi’s, UNICEF,  toegeslagen. Toegeslagen bij de volgende vijand van haar grootste financier de Verenigde Staten. Syrië is het volgende slachtoffer van deze serie moordenaar, zoals we Unicef inmiddels rustig kunnen noemen.

KILLER spuit

KILLER spuit

Al eerder schreef ik (hier)  dat er wereldwijd reeds miljoenen kinderen vermoord zijn door UNICEF. Veel van deze slachtoffertjes leefden in landen waar de Verenigde Staten op één of andere manier een conflict hadden. Miljoenen kinderen zijn vermoord door UNICEF in India, China, Ethiopië en andere landen. Nu is, zoals reeds te verwachten was, Syrië aan de beurt.

zio

In dit artikel (hier) kunnen we lezen dat als gevolg van een vaccinatie tegen de mazelen in Syrië weer tientallen kinderen een verschrikkelijke dood stierven. Weer komt de naam UNICEF naar voren als dader en weer betreft het een land dat door de Verenigde Staten van Amerika als vijandig wordt beschouwd. Veel duidelijker kan ik het niet maken, dit is MOORD met voorbedachte rade, door een organisatie die ook in Nederland veel donaties krijgt. Donaties voor een organisatie met een “license to Kill”  en die bovendien ook nog eens gebruik maakt van deze “license”. Kleine kinderen en baby’s zijn het slachtoffer van de oorlogsspelletjes van grote mannen achter hun vergadertafels binnen de westerse parlementen en de V.N..

jfk-6

Wordt het nu niet eens tijd dat we deze grote mannen achter hun vergadertafels dwingen te stoppen met het vermoorden van miljoenen kinderen wereldwijd? Ik ben van mening dat het NU de hoogste tijd is deze genocide, dat is het gewoon, te stoppen. Stop met doneren aan UNICEF en stel vragen aan de verantwoordelijken.

Ook in Nederland zijn we vorig jaar geconfronteerd met een massale mazelen vaccinatie. Hier werden de overleden kindertjes vakkundig onder het tapijt geveegd (lees hier).

Kortom tijd om deze “serial killer”, welke UNICEF is, te stoppen tezamen met de verantwoordelijke farmaceutische industrie en de politici met soms boter op hun hoofd.

GENOCIDE IS HET!!!

Advertenties

8 Reacties op “UNICEF, de “Serial Killer” in dienst van de V.N.

 1. Ongelofelijk misdadig.
  Normaal zouden deze mensen(quod non) zeg maar onmensen want het zijn gewoon psychopaten, gelynched worden als de grote massa daar achter zou komen.
  Helaas de grote massa weet dit niet en vaak “wil het niet weten” is te ongeorganiseerd om een ‘vuist’ te maken.

  Like

 2. In Fort Detrick in de VS worden hele leuke dingen gemaakt. Van hiv/aids tot aan ebola. De anthrax uit 2001 kwam ook daar vandaan.
  Het CDC heeft inmiddels ook toegegeven, na het decennialang achterhouden van documenten, dat autisme uit een spuitje komt, niet zomaar in de lucht vliegt en zeker geen aangeboren afwijking is.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s