Oorlog met Rusland en de verkoop van het Nederlandse volk

In tegenstelling tot velen ben ik me er terdege van bewust dat de oorlog met Rusland al lang begonnen is. Die oorlog is begonnen nadat het anglo-zionistische Westen Rusland keer op keer heeft bedrogen en wordt hier (Nederland) uitgevochten tegen het volk via media en politiek.

Oorlog via de media.

Oorlog via de media.

De Joodse vrijmetselaars revolutie van 1917, Yalta, Malta. Door de Anglo-zionistische geïnfiltreerde of verkochte puppets zoals Yeltsin en Gorbatchov werd Rusland bij wijze van spreken aan het wilde zionistische westen verkocht voor een appel en een ei na de val van de muur, die er notabene stond als gevolg van de Joods Bolsjewistische revolutie van 1917. Een revolutie met meer dan 50 miljoen vermoorde slachtoffers. Vermoord door diezelfde Joods Bolsjewistische revolutionairen.

Lenin en Trotsky, de Joodse Kabbala aan het werk. Let op het vrijmetselaar teken van Lenin (hand in de jas op het hart)!!!

Lenin en Trotsky, de Joodse Kabbala aan het werk. Let op het vrijmetselaar teken van Lenin (hand in de jas op het hart)!!!

Door het Westen geleide oligarchen namen na 1989 Rusland over en zaaiden tweespalt in Rusland en alle voormalige republieken van de Sovjet Unie. Het slachtoffer, zoals altijd bij dit soort Joods-zionistische acties, was weer het gewone gojim (niet Joods volk). De Oekraïne, als bakermat van het Chassidische Jodendom (SATANov of SATANiv), is een logische brandhaard. De Joods-zionistische fracties hebben hier weer samenwerking gevonden met de wel bekende neonazi’s. De Joodse zionisten laten alle sluiers vallen nu, om tot wereld heerschappij te komen via een verdeel en heers strategie. Heerschappij door het zogenaamde uitverkoren volk, de Joden. Duidelijk wordt dat de nazi ideologie gewoon een zionistische ideologie is en altijd was.

National Zionist! Nazi.

National Zionist!
Nazi.

Herzl, de zogenaamde uitvinder van het zionisme,  was volgens eigen zeggen een atheïstische Jood hetgeen een contradictio in terminus is omdat het Jodendom toch een geloof moet voorstellen? Eigenlijk zijn de Joden die dit veroorzaken ook eigenlijk geen Joden in de zin van het Joodse geloof maar Joodse Kabbalisten die Satan aanbidden (zie oorsprong Chassidisch Jodendom in SATANIV). Dit geldt voor Herzl net als voor Marx, Engels, Lenin, Rothschild, Warburg, Schiff en ook de Nederlandse koninklijke familie. Ook het Vaticaan wordt door deze groep van Satan aanbidders beheerst. De slavenhandel in vroegere tijden werd door deze mensen uitgevonden en geleid als gevolg van het zich “uitverkoren” voelen.

images (30)

Het wilde Westen (wij dus) wordt inmiddels door deze groep Kabbalisten volledig onderdrukt middels hun monopoly op de geldschepping (Rothschild). Via rente en belastingen dus. Politici in de gehele westerse wereld hebben hun ziel verkocht aan deze Satanisten. Een politieke campagne kost geld immers en de post-politieke topbanen zijn te vinden bij de instellingen van deze Kabbalistische Satan aanbidders (Shell, KPMG etc.).

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Hier werd de verkoop van het Nederlandse volk als slaaf beklonken!!

In tegenstelling tot de Westerse politici kwam Putin echter in opstand tegen deze Anglo-zionistische stroming. Hij koos voor zijn volk en voor een soeverein Rusland, los van deze monopolistische (geld) Satan aanbiddende sekte (zogenaamd Joods). Hij koos voor de MENSHEID! Een opstand die hem niet in dank wordt afgenomen en waarvoor hem dan ook de oorlog werd verklaard. Nog niet officieel maar de oorlog is er al. Nederland heeft zich aangesloten bij de Kabbalisten en verzon een MH17 list waardoor de positie van het Nederlandse koningshuis en politiek dus vaststaat. Het Nederlandse volk is verkocht als slaaf aan deze Joods-zionistische Kabbala. Verkocht door hen waar ze zelf op stemden. Er bestaat geen dommer volk dan het Nederlandse volk zei Robin de Ruiter al eens (vanaf 23m30s) en hij heeft gelijk.

putin

Hitler zag het gevaar al tijdens de Weimar republiek in Duitsland, met al haar decadentie en gebrek aan moraal, net als Putin het nu ziet. Het spel staat op de wagen nu en het wordt een groot gevecht met als inzet het voorkomen van de complete wereldwijde slavernij onder het juk van deze Satan aanbiddende, zionistische en zogenaamd Joodse Kabbala. Het wordt een gevecht van erop of eronder wees daar niet bang voor. Een gevecht tegen een groep die zich “uitverkoren” voelt. Een groep die ons als slaaf ziet. DE ZIONISTEN MET ISRAËL VOOROP!

Zo liggen de verhoudingen!!! We leven in een Joods-Zionistische dictatuur!!!

Zo liggen de verhoudingen!!! We leven in een Joods-Zionistische dictatuur!!!

20 Reacties op “Oorlog met Rusland en de verkoop van het Nederlandse volk

 1. Goed artikel Don!

  Zoals ik eerder ook in reacties schreef is Rusland en Putin-ism niet bereid om de oorlog op de Wild West stijl te voeren en pareren ze alles behendig en weloverwogen.
  Vroeger stuurde je soldaten van je land mocht er ergens herrie zijn, Tegenwoordig stuur je onbekenden die graag vechten voor jou maar wel heimelijk en discreet.
  Het wilde westen zit met de handen in het haar vroegere deed iedereen mee als er ergens een brandhaard was buurland of familie, maar de mensheid is inmiddels verder ontwikkeleld , mh17 false flag de maydan flase flag, de ISIS false flag allemaal duidelijke produkten van het wilde westen en zionisme. Zie een simpel voorbeeld van mij ; waarom keert de ISIS zich niet tegen de staat Israhel en maakt het doden onder onschuldige minderheden in koerdisch gebied en zaait het dood en verderf bij vrouwen en kinderen.

  Allemaal doorzichtig en een gewone burger kan dit makkelijk zien op zowel de Hoernalia als de praatshows met “kenners en gestationeerde hoernalisten, als op internet.

  Waarom deed een Timmerfranzje zijn best om de selectie van Feyenoord naar Kiev te sturen en samen mee te gaan en waarom is hij onzichtbaar als het om Gaza en Sinjar gaat waar echte onschuldigen vermoord of als slaaf verkocht worden.

  Gaat het Putin-ism een echte alternatief bieden tegen het Hoer en verkrachtbeleid van het Wilde Westen!? Normen en waarden en mensheid staat zogenaamd hoog in het Westen maar als er elders mensen onnodig en zonder schuld sneuvelen dan kijken het westen de andere kant of zijn ze nog niet toe aan actie. Ondertussen wel naar Kiev gaan wekelijks en de mensen daar ophitsen tegen de Russen, of demonstraties van terroristen wel in woonwijken laten doorgaan zodat er herrie komt en ze iedereen kunnen verbieden en zo iets hebben waarop ze andere maatregelen kunnen nemen en de volk maatschappelijk alsnog opdelen. zie voorbeeld schilderswijk.

  Haat imams en imams die in Egypte en Saudi of Qatar never nooit binnen mogen krijgen hier werkvergunningen en een werkplaatsje zodat ze hun werk kunnen doen.Een voorbeeld is de “Fethullah Gulen beweging” met haar tientallen internaten en miljarden dollars in Nederlandje. Vrij om de NL maatschappij te verzieken en ondertussen zit hun leider veilig in de VS . Dit is zo een organisatie wat kinderen misbruikt en het zionisme aanhangt daarom zijn ze jaren geleden verboden in Rusland , alle scholen moesten gesloten worden en alle medewerkers van dit verrot Gulen beweging het land uit. In nederlandje kunnen ze hun gang gaan.

  Nederlandje heeft weinig van zijn fouten geleerd, de slavenhandel, de cocahandel, de NL nazi periode, verrot en corrupt elementen in justitie en Roverheid, we kijken ernaar en zwijgen burgers en politici, en onze hoernalisten.
  Ze kunnen leren van Putin , een land opbouwen en leiden en op een goed manier respect krijgen.

  Like

 2. het zou zomaar kunnen stevie
  maar eens betekent niet altijd
  soms leren mensen van hun fouten en wat het wilde westen doet is “erg fout”
  Wie weet is het allemaal toneel en spel en een dans om de financiele belangen. Maar we zien ook een tegengeluid tegen het Wilde Westen en Putin-ism is het duidelijkste daarvan. We gaan het zien.

  Like

 3. idd we weten niet veel en zullen weinig weten.
  Situatie is nu dat dat het Wilde Westen wil knallen op Rusland , mocht Putin en zijn omgeving ook een masonieke kliek zijn dan waren ze al eerder bereid om het groene licht te geven om te knallen. Situatie nu is dat er slim gespeeld wordt door Rusland, ze zijn ook nog transparant met hun acties , samengevat ze geven geen moer om het Wilde Westen en gaan voor hun eigen opbouw en herstel van een Goed en Sterk Rusland -De Beer is Los!- , en ja ondertussen wordt er ook flink gehandeld met Shell ( de masonieke corporation) maar intern en en rond rusland heen gelden er “Wilde Westen regels” maar de Putin-ism beleid. Ja er moet ook brood gegeten worden en brood verdelen met mooie deals.

  Wat ook kan of gebeurt is dat de MH17 Hoax in voorbereiding verpest is door een derde niet wetende partij waardoor het nu soep loopt. ( zie restanten vliegtuig en delen van inzittenden en er reizen 1001 vragen en theorien) Echter zullen inlichtingdiensten en roverheden over en weer elkaars geheimen niet prijsgeven ook al zijn t geen vrienden nu.

  Het lijkt er nu op dat de Putin crew op 2 schaakborden speelt en 1 bord al superieur zijn overmacht heeft laten zien. Een afstraffing voor het westen en gezichtsverlies. zie de Krim , Instabiel Oekraine en vooral het Oosten ervan, het bloot leggen van kreupel EU, Onmacht UK en het alleen staan van de VS, de Zuigende NATO en het verval van het Wilde Westen beleid.

  Het Overduidelijke wijzen en richten van de Hoernalia richting Rusland dagelijks dag in dag uit (en jaren lang) laten mensen nu echt denken er iets mis is met onze Media. Het zal op den duur tegenwerken kijk maar naar de Rusland handelsboycot en de werkende mensen en ondernemers die er de dupe van zijn , die geloven er niks meer van.

  Hoax/False Flag of wat dan ook het lijkt erop dat de Beer met Putin-ism schoon schip maakt met zijn opgelegde groep( Westen) en dat het Wilde Westen hierdoor even in paniek is.

  Like

  • Zo zie ik het ook @vleer. Mooi samengevat! Als ze MH17 of 9/11 opengooien moeten ze uiteindelijk ook uit gaan leggen dat ze NOOIT atoombommen hebben gehad. Beide!!! Die geheime diensten blijven dus uit eigen belang wel stil. Er is al zoveel gelogen en dan vooral in de koude oorlog.

   Like

 4. Off topic, maar misschien een topic waard.

  Het boek ‘Het meest gevaarlijke bijgeloof’ van Larken Rose is nu ook in het Nederlands beschikbaar. Dit is echt een must-read voor vrijheidsstrijders en een aanrader voor mensen die nog in de overheid geloven.

  Waarom het zo goed is:

  1 omdat het zuiver rationeel uitlegt wat de regering en gezag is, en waarom het geloof daarin de oorzaak is van bijna alle zooi waar we nu mee zitten. Het geeft argumenten die niet te weerleggen zijn, met welbekende, goed gedocumenteerde voorbeelden die niemand kan ontkennen.

  2 omdat het mensen die zich nog (bijna) nergens in verdiept hebben, zonder enige andere samenzwering ontdekt te hebben, toch niet om het feit heen kunnen dat de overheid kwaadaardig is, en dat ze daar hun steun niet aan moeten geven.

  3 omdat het een andere methode geeft om mensen te overtuigen, zonder mensen een voortdurende opsomming te hoeven geven van alle kwaad, elke samenzwering, alle corruptie etc. wat nu plaatsvindt.

  4 omdat het direct logisch en filosofisch de achterliggende principes beschrijft, goed onderbouwd is, en mensen meteen concreet vertelt wat ze zelf kunnen doen.

  Het boek is hier te bestellen: http://www.boekenbestellen.nl/boek/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof

  Er is ook een gratis PDF, die kun je hier downloaden: http://www.pumbo.nl/gratis-ebooks/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof

  Meer info: http://achterdesamenleving.nl/het-meest-gevaarlijke-geloof-nu-in-het-nederlands/#.VBiqgxZCCr9

  Like

   • @don
    je had een paar aanraders ; boeken over geschiedenis zoals die echt was en ook deze boek van driepinter allemaal aanraders. misschien een topic maken met aanraders of een lijstje !? daar kunnen jij en geinteresseerden hun boek promoten/aanraden!?

    Like

   • Goed idee @Vleermuis. Ik ga even kijken hoe ik dat kan invullen via dit blogthema. Misschien moet ik eens een ander thema nemen. Ik koos destijds voor dit minimalistisch thema om het eenvoudig te houden maar dat geeft wel enkele beperkingen.

    Like

   • ik zou zeggen hou het zo aan
    Je site is overzichtelijk
    wat je kan doen is misschien een nieuwe topic maken maar dan in de vorm van een lijst met een korte inleiding

    Like

 5. Hallo Don,
  Ik reageer even hier omdat ik bij Martin voortdurend in de spambox beland wat hij dan ook altijd weer corrigeert. maar ja ? Even off topic,
  Je reactie bij Sablo over Zecharia Sitchin,
  Jij noemt hem controlled,
  ik denk anders,
  en heb daar 2redenen voor

  Like

   • Sorry voor de late reactie Don,
    Toen de Amerikanen Irak binnen vielen zijn zij als eerste naar het Nationaal Museum gegaan en hebben daar de sumerische
    kleitabletten geconfisceerd.
    dat is voor mij een bewijs dat de kleitabletten waardevolle informatie bevatten .Zecharia Sitchin heeft in zijn leven zo,n 20% ervan vertaald.
    Een tweede argument is dat er geen missing link is,in alle opgravingen,die tot nu toe zijn gedaan.
    de overgang van aap achtigen naar homo sapiens,
    de 3e deSumerische cultuur is uit het niets ontstaan en had ineens schrift,rechtspraak, landbouw, architectuur,geneeskunde,
    alle culturen daarvoor waren jager verzamelaars.

    Like

   • @cornelis88 ik zit op jouw lijn kwa gedachte
    @ don, begrijp je wel ik zelf houw de 180 graden regel op wat de overheid zegt. Maar ik heb wel wat meer vertouwen in wat onafhankelijke denkers uit het verleden. en hoe langer geleden hoe meer vertrouwen daar ik verwacht dat er minder hersenspoel mind control was. Mens wordt toch allemaar dommer….
    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8372:de-twee-engste-statistieken-ter-wereld&catid=37:wereld&Itemid=50

    Like

 6. @don en cornelis
  misschien wel goed idee om een aparte topic over de kleitabletten en de rol van VS hierin te maken. Altijd interessant en leerzaam.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.