Dagvod “De Telegraaf” kiest anno 2014 weer voor de NAZI’s, net als in de 2e wereldoorlog….

Vandaag kwam het dagvod “De telegraaf”, in sommige kringen om mij onbekende redenen ook wel “PEDOGRAAF” genoemd, met het volgende artikel, ” RUSSEN HAALDEN MH17 NEER” “bemanning raketten sprak met Moskous accent”.

Veel gekker kun je het als krant niet maken. De leugen druipt er vanaf.

Een krant die zo liegt verdient het faillissement!

Een krant die zo liegt verdient het faillissement!

Wat wel duidelijk is dat dit dagvod, in bepaalde kringen de “PEDOGRAAF” genoemd, hiermee duidelijk aangeeft graag een oorlog met Rusland te willen uitlokken en promoten. Dat “willen” komt omdat ze gekocht en betaald zijn door de werkelijke daders van de MH17 HOAX, te weten onze eigen regering met (P)Rutte en ZimmerFranz voorop.

Rutte klaar voor het front! Met zo'n flapdrol ben je geen vijand meer nodig.

Rutte klaar voor het front! Met zo’n flapdrol ben je geen vijand meer nodig.

De Telegraaf schijnt niets geleerd te hebben van alle heisa na de 2e wereldoorlog waarbij ze veroordeeld werden voor collaboratie met de vijand. Weer kiest men de kant van de zionistische NAZI’s. Weer de kant van de onderdrukkende slavendrijvers zoals men de bankiers tegenwoordig heeft ontmaskerd.

Indien HOL-land nog niet helemaal “dumbed down” is dan kiest ze ervoor dit dagvod “De Telegraaf” aka “De PEDOGRAAF” vanaf nu helemaal links te laten liggen. Boycotten die flikkers daar in Amsterdam.

Vanaf nu zal ik in elk restaurant waar ik kom en een “Telegraaf” zie liggen NIETS meer eten. Zo zal ik ook in elke kroeg waar ik dit vod zie liggen niets meer drinken.

Gewoon omdat het kan en gewoon omdat ik SCHIJT OP NAZI’s!!!

 

28 Reacties op “Dagvod “De Telegraaf” kiest anno 2014 weer voor de NAZI’s, net als in de 2e wereldoorlog….

  • @DON Prima ik doe mee. Trouwens dit smerige totaal verrotte Dagblad ook wel pedograaf genoemd omdat ze hun artikelen zo schrijven dat hele hoge pedofielen (zeg maar gewoon misdadigers, kinderverkrachters en kindermoordenaars/martelpraktijken etc.) in bescherming worden genomen. Maar het VOLK heeft niet door dat ZIJ worden genomen, bij de neus namelijk!!!

   Like

 1. Het is ook niet zo gek dat het bij de BBC vandaan komt. De BBC heeft een aparte ‘onafhankelijke’ afdeling met de naam ‘BBC Media Action’, die gesponsord wordt door de Britse overheid, de Nederlandse overheid, de Amerikaanse overheid en voor de Nederlanders, als extra slagroom op het toetje, de Europese Unie.

  http://www.ukcolumn.org/article/bbc-media-action-subversion-broadcasting-house-kazakhstan

  Wij mogen dus 2x betalen voor propaganda en Nederland doet ook nog iets in Oekraïne met Hromatska.TV? of zoiets. Daarnaast is het natuurlijk behoorlijk vreemd als je éérst een Non Disclosure Agreement gaat afsluiten voordat er ook maar één woord van het voorlopige onderzoek naar buiten komt.

  Is dit ‘damage control’? Ja, dit is ‘damage control’!!!

  Like

  • Precies. Ter verdediging in de aanval. Chaos veroorzaken. Ze gaan er aan voorbij dat iedereen ze doorziet. De Telegraaf aka Pedograaf is al zo goed als failliet. Als er een boycot op gang zou komen is het heel snel gebeurd met ze zonder nieuwe satanische bankkredieten. Zal het gekreunde huis ook TMG wel opkopen net als dat ze DVHN opkochten via hun stichting “Je Maintiendrai”.

   Like

  • O, by the way. BBC Media Action is vorig jaar ook ingezet in Syrië. Vlak na de gifgasaanval in Ghouta kwamen er berichten over een Syrische luchtaanval op een dorp waarbij ook gebruik zo zijn gemaakt van chemische wapens. In dat dorp was ‘toevallig’ een camerateam van de BBC aanwezig en een Britse vrouwelijke arts. Helaas waren zij niet in staat beelden van de Syrische vliegtuigen te maken.

   Dat is nou jammer.

   Like

 2. Vanavond wordt er trouwens in het programma; ‘Panorama’ op BBC, een interview uitgezonden met ‘ooggetuigen’ (kuch).

  En volgens een reactie van iemand op joop.nl op de bewering dat;

  “Volgens de ooggetuigen sprak de officier van dienst overigens ook nog eens met een Moskous accent”

  Antwoordde Svetlana Karpovo;

  Het Russisch kent weinig tot geen accent. Je herkent een stad- of streekgenoot vaak alleen als je er zelf vandaan komt.

  Dus, tot zover de ‘zeer betrouwbare’ ooggetuigen.

  Like

  • @elveTwelve Je denkt toch niet dat ook mijn kont ga besmeuren en bevuilen met de inkt van dit vod van een krant. Wat zich zelfs nog krant te noemen.

   @Mensen ALlen BOYCOT DIT VOD ookwel TELEGRAAF geheten, een Nazi krant in 40-45 en een Oekraine Nazikrant anno HEDEN!!!
   Het is godsgeklaagd als ik in god zou geloven , maar laten we zeggen de grootste schande van Nederland anno 2014!!!!!

   Like

 3. Een nog belangwekkender vraag is eigenlijk;

  “Waarom zou je via een Non Disclosure Agreement de betrokkenheid van Rusland/Poetin/separatisten willen verbergen?”

  De hele propagandacampagne was juist op het tegenovergestelde gericht.

  Like

  • Spijker op zijn kop. Daarom kan iedereen weten dat de Nederlandse regering is betrokken bij deze HOAX. Daar is geen enkele Nederlander omgekomen. Alleen in “the mind” van veel mensen. Daar hebben ze een mooie show voor opgevoerd.

   Like

   • Als ik dat vertel tegen fam vrienden dat geen Nederlander is omgekomen, dat die begrafenis stoet fake en nep show was, verklaren ze me voor gek en lopen gillend mijn huis uit. 🙂 🙂 🙂

    Like

 4. De reacties bij het Telegraaf artikel zijn daarentegen wel hoopgevend. De grote meerderheid van de reacties doorziet wel dat dit uit de anti-Poetin koker van Oekraine en de VS komt..

  Like

  • Ja dat klopt helemaal. Maar ondanks dit feit brengen NRC, NOS en RTL hetzelfde leugenachtige nieuws later nog. Die lezen ook mee zou je zeggen. Ik denk waarachtig een doorbraak kan worden, De bedenkers en de veroorzakers van de MH17 HOAX lijken bang te worden. ZimmerFranz accepteert zelfs een vice job. Zeg maar hulpje van. Is toch meer een vlucht dan promotie.

   Like

 5. Ook kwam Amnesty International met soort gelijk nieuws

  Schijnt dat Amnesty International eigen “satellieten” hebben of eigen “militaire experts” die gebieden afscannen en ook aan dit Hoax meewerken of ze zijn onder druk gezet om ook eens wat te zeggen
  zodat de bedenkers van dit mislukte Hoax geen gezichtsverlies lijden.
  http://nos.nl/video/695736-russische-wapenleveranties-op-satellietfotos.html
  merkwaardig toch …!?

  Dat een Nazi krant de telegraaf hieraan meedoet en pro actief is …tjah alles om te overleven toch. Boycotten dit soort vuile instellingen en ondernemingen zo straf je ze op een goed manier en sneeuwen ze weg onder de concurrentie

  Like

  • Alle NGO’s in Rusland worden door Putin terecht gezien als de beruchte 5e kolonne. Putin liet al weten hen als de gevaarlijkste tegenstander te zien. Paard van Troje!!! Amnesty, Greenpeace etc. etc. allemaal 1 pot nat. Waar komt het grootste deel van hun geld vandaan? Welke (ex)politici zitten er in het bestuur?

   Like

 6. algemeen bekend
  maar dat ze zo doorzichtig met de hele hoax bemoeien …. alsof ze militaire experts hebben die ff wat te zeggen hebben en opeens uit het niets even de wereld vertellen welke kant ze moeten wijzen.
  komen dit soort zuig instellingen bij mij aan de deur met een zielig verhaal….halverwege zeg ik al NEE . optieften ermee

  Like

 7. “Opmerkelijk is dat de Nederlandse TV-media niet de moeite nemen de omstreden journalist eens flink aan de tand te voelen. In het interview dat Nieuwsuur maandag met Sweeney had, stelde Twan Huys dan wel een paar pittige vragen, maar nam niet de moeite door te vragen wanneer Sweeney zich op alle mogelijke manieren indekt en met onzinargumenten aan komt zetten. Zo gebruikt de Brit bewust de term ‘potentieel’ Russisch, is zijn bewijs geen ‘actual fact’, maar de mening van de anonieme getuigen en moeten we hem maar ‘op zijn baard’ geloven dat hij genoeg mensenkennis heeft om een leugen in het Oekraïens te kunnen doorprikken.”

  http://www.ninefornews.nl/bbc-kiest-geflipte-tabloidjournalist-voor-reportage-mh17-crash/

  Like

 8. BBC is ook niet meer wat het was.
  Zelfs jeroen akkermans van rtl4 twijfelde aan die zogenaamde ” docu met anonieme getuigen.

  Echter lijkt het speelveld verschoven te worden
  het is 9/11 2014 Obama opent de oorlog openlijk op IS ( en eigenlijk op Syrie) , er lijkt een poppendans te zijn begonnen ….een Nederlandje die eerst lekker op vakantie was terwijl de genocide en verkrachtingen in voornamelijk irak plaatsvond onder minderheden en koerden door IS, lijken nu opeens te springen om mensenrechten en meedoen met de grote speler VS om IS aan te vallen, paar weken geleden was t wat helmen opsturen, hetzelfde als wat markje bovenaan op zijn hoofd heeft zitten.

  Jaja opeens is het parlementje strijdvaardig en spreken ze van schande wat er in middenoosten is gebeurt door het IS, Actie roepen ze ! Kwaad is al geschied, ons parlementje is een lachertje gezichtsverlies in de afgelopen maanden door de Gaza afslachting , de Sinjar volkeren moorden, en het gepruts is Kiev en perikelen met Rusland.

  Oekraine lijkt een beetje te ondersneeuwen, Fransje is druk met zijn nieuwe functie en zijn vriendjes op FB te informeren en de bedankjes in ontvangst nemen. Hij zal nu een multi functie moeten bemannen , de drankjes voor zijn baas inschenken en het woord overnemen als die beschonken is.

  We gaan kijken hoe de poppendans verder verloopt want er zijn nieuwe carriere mogelijkheden voor ons parlementje leden, want de politieke speelveld verplaats en verschuift in het Verre Oosten wie net zo snel is als fransje kan een topper functie uit slepen. anders is het maar voor de camera van de hoernalia staan kwebbelen kwissebissen wat wel en niet kan of wel goed en fout is. een aardig voorbeeld was o.a. staatsman Pipo Popopstelten

  Like

 9. tjah ben het eens met je , het is 1 pot nat toch!?

  die arnol grunberg heb ik onlangs betrapt op een ingezonden brief van “schrijvers” en “intellectuelen” die nodig vinden dat “pedos een platform moeten hebben” het ging toen over dat stichting of verrrot vereniging van “martijn” ergens in Mei 2014. Zo zie je maar dat ze ergens zogenaamd wat “ophelderen” of “kritisch zijn” en een andere hoek geniepig het duisternis goedpraten en uitvoeren.

  Mocht er opvallende berichten gelezen of gezien worden door hoernalisten of werkloze bn ers dan kunnen ze genomineerd worden bij het “Hoernalist van de dag”

  Like

 10. idd dat viel mij ook op toen ik de Hoernalia bekeek
  De 2 artsen waren besmet maar ivm met imcubatie tijd van 2 weken mochten ze naar huis en overal wordt panisch gedaan en in isolatie en waarom deze 2 artsen naar huis gestuurd mochten ze ziek worden ze weer terug kunnen wandelen!?
  erg vaag.

  Like

 11. De besmette arts “Ebola” “opgelopen in west afrika” die lekker naar huis mocht terwijl in andere landen iedereen dagen lang de deur niet uit mag, en mensen zogenaamd omvallen omdat het zeer besmettelijk is. een ramp volgens de wereldpers en de media NL die hierop inspeelt.

  Nu zijn er 2 artsen die besmet konden zijn 24 uur in LUMC leiden in observatie ( afgeschermd/isolatie) opgenomen. Het rare en zeer frapante is dat ze naar huis mochten en als ze binnen 2 weken ziek worden dat ze dan besmet zijn en meteen terug mochten.
  Nu gaan 2 artsen terug naar huis besmetten iedereen onderweg en in hun woonomgeving en ondertussen als ze ziek worden besmettten ze weer iedereen onderweg naar Leiden.
  Zeer vaag ….lees dit op nos.nl 1 van de artsen heeft mankementjes en is op de weg terug…….http://nos.nl/artikel/701022-nederlandse-arts-heeft-malaria.html

  Ik vind dit actie niet kunnen van de 2 artsen als de LUMC en het RIVM en alle instanties die dit soort zaken beheren, dit is spelen met de gezondheid van het volk en mensen bang en verdacht maken. Crimineel misdadig gedrag en onverantwoord.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.