Sahra Wagenknecht zei het al in 2012…..

En een ieder hief het glas, deed een plas en alles bleef zoals het was. Nog steeds worden de banken gered over de ruggen van de gewone man. Herr Zimmerfranz maakt promotie in Europa als dank voor het ondersteunen en uitwerken van de MH17 HOAX. Rutte zal naar Shell, Unilever of ABNAMRO gaan na zijn partijtje volksverlakkerij tentoongespreid te hebben. Willempie en zijn pampapaard rijden inmiddels Audi a raison van 800.000 euro op weg naar hun nieuwe speedboot in Griekenland. De Audi wordt natuurlijk wel eerst naar Griekenland gevlogen. Een hekwerk rondom hun nieuwe Griekse villa mag ook meer dan een miljoen kosten terwijl de Grieken in de straat uitgeknepen worden. 

Ben ik nou gek of is de wereld gek? 

Guillotines?

Ja doe er maar een paar om te beginnen.

Let op hoe Frau Merkel bei min 2 afdruipt als een verslagen hond met de staart tussen haar benen. Frau Merkel is een CIA asset!!

2 Reacties op “Sahra Wagenknecht zei het al in 2012…..

 1. Als er herrie is in het buitenland staan ze op het plein of achter de schermen alles te stoken of te dirigeren.
  Herrie binnenland dan zijn ze afwezig of op vakantie, of ze regisseren de herrie en komen achteraf in actie. Emotioneel optreden voor de camera en dan meteen stoelendans en solliciteren her en der, als een slet die op zoek is naar betere inkomen.

  Mensen met vakkennis en ervaring komen niet aan de bak in de pr functies op bovengenoemde bedrijven. Markie is medewerker personeel bij een groot bedrijf geweest en 2 uurtjes per week mag hij discusseren met vmbo leerlingen , dit staat in zijn CV natuurlijk anders verwoord en met zijn babbeltjes dan pakt hij wel een top functie bij een multinational.
  Dit geldt ook voor onze Mini.ster die van media aandacht houdt en overal bekwaam en interessant over probeert te komen. Een leuke zetel in de Mislukte EU project is wel iets voor deze zwaar psychotisch overkomende karakter.

  Ons parlement en schijndemocratie + ( media) is op zich een groot Hoax. We zien de afgelopen maanden dagelijks hoe ze alles naar de tyfus werken en er elke dag meer werklozen bij komen, meer aardbevingen in het land meer vervuiling meer betalingen voor basis behoeften en ondertussen vliegen de mini.sters wekelijks naar andere parlementen of pleinen of waar de camera aan staat om herrie te maken.

  Ik verwacht dat de rekening eerder komt doordat ze Rusland en de Putin-ism zwaar onderschat hebben en dit nu wel inmiddels door hebben.
  Echte politiek met echte politici en een land en natie leiden wordt daar bedreven en uitgevoerd.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.