OEKRAÏNE: PANIEK AAN HET THUISFRONT

Advertenties

7 Reacties op “OEKRAÏNE: PANIEK AAN HET THUISFRONT

  1. Het oorspronkelijke bericht was afkomstig van de internetsite van Petro Poroshenko en door Reuters overgenomen. Om 14:20 uur heeft Reuters het woord “invasie” uit haar berichtgeving teruggetrokken. Om 18:00 uur was dit kennelijk nog niet in de hoofden van de Nederlandse mainstream doorgedrongen en werd de volgende leugen van Poroshenko hier als feit aangenomen. Met een aankomende nederlaag van het Oekraïense Nazi leger in de Donbas, zit Poroshenko hevig verlegen op interventie van de NAVO en onze mainstream zit hevig verlegen om een oorlog die hen weer aan abonnees moet helpen.

    Like

  2. Martin Vrijland beschuldigt vandaag Micha Kat ervan ook een Azkhenazi Jood te zijn wat bijna alles zou verklaren t.a.v. de gecontroleerde donatie- en oppositiesite KLOL die de lezers jarenlang bij de neus heeft genomen..

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s