DE ONTHOOFDINGSKLUCHT

Advertenties

7 Reacties op “DE ONTHOOFDINGSKLUCHT

 1. Het zag er wel allemaal erg Hollywood stillo uit.
  Beetje Micheal Mann stijl ….erg freeky maargoed persoonlijk ben ik niet geinteresseerd in de bullshit opvoering die gesponsoord is door het westen. Opeens is er weer een opvoering de dader bekend en de draaiboeken liggen al klaar.
  Turkije werkt openlijk met ISIS en onze Timmerfransje heeft t eens nagevraagd op aandringen van geruchten en media uitspraken
  hij antwoorde dat hij geen aanleiding zag dat turkije echt met ISIS werkt en er geen bewijs van is, maargoed ze blijven showtjes geven.
  In plaats van slachtoffers in Sinjar en omgeving te bezoeken of ervoor op te komen in Irak, door toedoen van ISIS en westen; was hij vorige week druk om sc Feyenoord te overtuigen om naar Kiev te gaan.
  En ja hij was ook mee en in het stadion dit alles terwijl de spelers echt niet wilden gaan en groot gelijk. Niveau wordt steeds lager in NL tje.

  op de site waar de artikel is gepost reageerd er iemand dat het nooit goed komt met publiek hij doelde er op dat we dit gewoon laten gebeuren. Ja zijn argument was dat 9 van 10 naar shows van looser BN ers kijken dus we zijn druk druk druk met nonsens te kijken op TV en weinig tijd om kritisch te zijn op onze Roverheid en zijn ambtenaren.
  Het blijft een feit dat we gewoon verslaafd zijn aan verslaafde artiesten als Plofkip Gorden en Johnny Joling.
  Misschien dat daarom Timmermansje zijn best deed om de selectie van Feyenoord naar Kiev te sleuren !? Brood is er genoeg hier en de spelen moeten doorgaan net als de showtjes van Timmermansje.

  Like

  • Australia bans reporting of multi-nation corruption case involving Malaysia, Indonesia and Vietnam
   http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=18569.msg74062#msg74062
   “Today, 29 July 2014, WikiLeaks releases an unprecedented Australian censorship order concerning a multi-million dollar corruption case explicitly naming the current and past heads of state of Indonesia, Malaysia and Vietnam, their relatives and other senior officials. The super-injunction invokes “national security” grounds to prevent reporting about the case, by anyone, in order to “prevent damage to Australia’s international relations”. The court-issued gag order follows the secret 19 June 2014 indictment of seven senior executives from subsidiaries of Australia’s central bank, the Reserve Bank of Australia (RBA). The case concerns allegations of multi-million dollar inducements made by agents of the RBA subsidiaries Securency and Note Printing Australia in order to secure contracts for the supply of Australian-style polymer bank notes to the governments of Malaysia, Indonesia, Vietnam and other countries. [ … ]”

   Like

 2. Angelien Eijsink, Kamerlid PvdA heeft op 14 augustus Kamervragen gesteld (op 21 augustus gepubliceerd) waar o.a. de MH17 doofpot constructie aan de kaak wordt gesteld maar ook een vraag over Hromadske TV :

  http://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/detail.jsp?id=2014Z14098&did=2014D28719

  “k. Kunt u een overzicht geven (inclusief de documenten zelf) van alle verdragen, “Memoranda of Understanding”, uitvoeringsovereenkomsten en andere schriftelijke overeenkomsten, die Nederland in het kader van het onderzoek naar de MH-17 gesloten heeft met andere landen of andere internationale organisaties?
  l. Klopt het er een schriftelijke overeenkomst is tussen Oekraïne, België, Nederland en/of Australië over het openbaar maken van het onderzoek naar de toedracht? Klopt het dat elk land de openbaarmaking daarvan kan blokkeren door een non-disclosure-overeenkomst?
  m. Hoe verhouden het strafrechtelijke onderzoek en de inlichtingenpositie van de veiligheidsdiensten zich voor het kabinet in diplomatieke zin tot elkaar?
  n. Is het mogelijk – dan wel wenselijk – dat de Kamer (vertrouwelijk) op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek?
  o. Wat wordt bedoeld met “een leidende rol” van Nederland? Is die rol niet eenduidig?”

  “13 Kunt u bevestigen dat onlangs op het Oekraïense Hromadske TV openlijk werd opgeroepen tot het uitroeien van een deel van de bevolking van Oost-Oekraïne (zie: http://slavyangrad.org/2014/08/01/ukrainian-journalist-openly-calls-for-genocide-on-hromadske-tv-financed-by-us-and-netherlands/)? Wordt dit internetplatform nog steeds mede door Nederland gefinancierd?”

  http://www2.crashrecovery.org/daily/21.08.2014/Lijst_van_vragen_over_het_verslag_Buitengewone_Raad_Buitenlandse_Zaken_van_15_augustus_2014.pdf

  Like

 3. Dit schreef ik in mijn jongste artikel; “Die oorlog is begonnen nadat het anglo-zionistische Westen Rusland keer op keer heeft bedrogen en wordt hier (Nederland) uitgevochten tegen het volk via media en politiek.”

  Tuurlijk is die Arjan Erkel zo fake als het maar kan. Het gaat om dezelfde oorlog tegen Rusland!!!

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.