Zionisme, een moorddadig en leugenachtig politiek ideaal

De oorzaak voor 100 miljoen + oorlogsslachtoffers.

De oorzaak voor 100 miljoen + oorlogsslachtoffers. De Balfour Declaration. (Klik om te vergroten)

Zoals inmiddels voor velen is komen vast staan zijn er in de 20e eeuw een aantal zaken gebeurd die achteraf als een complot kunnen worden bestempeld. Hierna beschrijf ik 3 zionistische complotten en hun gevolgen. Ik had veel meer zionistische complotten kunnen beschrijven maar probeer ook zelf eens op onderzoek te gaan.

lusitania3

klik aan om te vergroten

Zo is door onderzoek en de uitspraken van Benjamin Freedman komen vast te staan dat de Verenigde Staten door de aanslag op het passagierschip “Lusitania” betrokken raakten bij de eerste wereldoorlog. Wat men nooit leest in de geschiedenisboeken is het feit dat Duitsland, middels advertenties in Amerikaanse dagbladen, passagiers waarschuwde niet mee te reizen op de “Lusitania” omdat dit schip gebruikt zou worden om wapens en munitie te vervoeren voor Engeland. Dat Amerika de “Lusitania” toch liet vertrekken, beladen met wapentuig EN passagiers, had te maken met de Balfourverklaring. De Joodse zionisten hadden namelijk Engeland, die de 1e wereldoorlog aan het verliezen was op het Europese vasteland, beloofd dat Amerika bij de oorlog betrokken zou raken in ruil voor de ondertekening van de Balfour declaration door Engeland. Deze Balfour declaration is de basis voor het oprichten van de staat Israël. Duitsland had al meerder keren vrede aangeboden maar dit werd door Engeland onder zionistische druk afgewezen. Men kan dus stellen, sowieso, dat alle doden in deze oorlog die nadat Amerika betrokken raakte bij deze oorlog, een rechtstreeks verband hielden met de oprichting van de staat Israël. Het gaat hier om tientallen miljoenen doden op het conto van Israël en de zionisten.

Wie begon de oorlog tegen Duitsland???

Wie begon de oorlog tegen Duitsland???

 Na de eerste wereldoorlog, de vrede van Versailles met haar onmogelijke voorwaarden voor Duitsland en de door de zionisten gecreëerde economische depressies in de 20er en 30er jaren van de vorige eeuw waren alle voorwaarden voor een volgende oorlog weer geschapen door de zionisten. De zionisten hadden namelijk een groot probleem doordat de Joden in Europa het veel te goed hadden en daardoor niet wilden emigreren naar de woestijn die destijds nog Palestina heette. Het antisemitisme werd dus flink aangewakkerd door de zionistische beweging. Herzl, de door Rothschild betaalde bedenker van het zionisme, had in zijn boek al duidelijk aangegeven dat het antisemitisme een zegen was voor het zionisme en de nog op te richten staat Israël. De “Kristalnacht” werd een feit en het Joodse Polen werd langzaam in stelling gebracht om de 2e wereldoorlog uit te lokken. Engeland had zich vooraf al verbonden met Polen door het tekenen van verschillende verdragen. Na veel overleg tussen Duitsland en Polen, waarbij het vooral ging om de Duitse enclave Dantzig en de bevoorrading van de aldaar wonende Duitse burgers, en wat ander schermutselingen waarbij Polen duidelijk liet blijken op een oorlog met Duitsland aan te sturen, kon Duitsland uiteindelijk niet anders dan Polen binnen vallen. Engeland en Frankrijk verklaarden ook direct Duitsland de oorlog als gevolg van de verdragen met Polen gesloten. De zionistische val om Duitsland een volgende oorlog in te trekken was dichtgeklapt en de 2e wereldoorlog een feit. Middels een “Blitzkrieg” had Duitsland al snel Engeland, Frankrijk en Polen op de knieën, net als alle andere tegenstanders in Europa.  Weer moesten de Amerikanen betrokken raken om een ondergang van de Britten te voorkomen. De False Flag aanval op Pearl Harbour zorgde daarvoor. Duitsland bood weer meerder keren vrede aan maar de Engelsen weigerden iedere keer onder druk van de zionistische beweging. Het gevolg was dat ook de 2e wereldoorlog zorgde voor zo’n 60 miljoen slachtoffers. Middels de tewerkstelling tijdens de oorlog van de Joden in Duitsland en de na de oorlog breed uitgemeten, door velen als verzonnen geachte Holocaust how-jews-created-the-holohoax-and-why_scruberthumbnail_1 was een situatie gecreëerd die er voor zorgde dat de Joden wilden emigreren naar Israël. Er was een bevolking gecreëerd voor het beloofde land, Israël. Nu ten koste van 60 miljoen doden die rechtstreeks aan het zionisme en Israël kunnen worden toegedicht en aan een één of ander sprookje in een antiek boek.

Capo di tuti capi van de huidige zio bende in Israël.

Capo di tuti capi van de huidige zio bende in Israël.

Na de 2e wereldoorlog werd in 1948 dan uiteindelijk de staat Israël opgericht. In het begin maar ook in haar verdere bestaan zorgde Israël voor veel ophef in Palestina en de directe omgeving. Vele kleinere oorlogen met buurlanden waren het gevolg. De oorspronkelijke bevolking, de Palestijnen, werden voor een groot gedeelte vermoord of verdreven. De westerse wereld had het nog te druk met de ontstane koude oorlog met het Oostblok. Echter na de val van het ijzeren gordijn in 1989 kon alle aandacht weer gericht worden op het Midden Oosten. De grootste vijand van de zionisten en daarmee de staat Israël,  waren nu de moslims die Israël omringden. Er was dus de noodzaak van destabilisering ontstaan, destabilisering van het Islamitische Midden Oosten en Noord Afrika.  Een oplossing werd gevonden in een volgende False Flag. Op 11 september 2001 vlogen, onder zionistische en Israëlische regie, zogenaamde moslim terroristen het Pentagon en het WTC binnen. 19 Zogenaamde plofmoslims en hun leider in een grot in Afghanistan, Osama Bin Laden, werden binnen een dag aangewezen als de daders. Een oorlog was ontstaan. Een oorlog tegen het terrorisme en een oorlog tegen de moslims die Israël omringden. Irak werd vernietigd door de zionisten net als Afghanistan, Libië en Syrië. Yemen werd aangevallen net als Pakistan. Het Midden Oosten stond in brand. Alles precies zoals de zionisten dit zich wensten. Weer vielen en vallen er miljoenen  slachtoffers en gezien de pas gestarte genocide in de Gazastrook is het einde niet in zicht. Het einde is temeer niet in zicht omdat er nog een volgende stap is, namelijk het grotere Israël, tussen Nijl en Eufraat. Ook dit zal nog vele mensenlevens eisen, weer miljoenen mensenlevens die we kunnen bijschrijven op het conto van de zionisten.

9/11 was een zionistische aanval.

9/11 was een zionistische aanval.

Indien je het bovenstaande goed tot je laat doordringen dan kun je niet anders dan constateren dat de zionistische beweging in haar relatief korte bestaan al circa 100 miljoen mensen op haar geweten heeft. Afgeslacht in verschillende oorlogen die allemaal begonnen met een complot en een False Flag gebeurtenis.

Rothschild, Herzl en al hun volgers zijn dus verantwoordelijk voor minimaal 100 miljoen doden tot nu. Laat de MH17 niet het volgende complot en de volgende False Flag worden. Deze zionistische criminelen hebben al genoeg ellende op deze wereld veroorzaakt. Dan heb ik de Russische revolutie en de Holodomor met 30 miljoen doden nog niet eens genoemd net als de vele andere zionistische oorlogen.  Laten we ze stoppen voordat ze de wereld laten stoppen.

Stop het zionisme! Stop die moordenaars!

Stop zionisme in de naam van de mensheid.

Stop zionisme in de naam van de mensheid.

45 Reacties op “Zionisme, een moorddadig en leugenachtig politiek ideaal

 1. USS Liberty, in 1967 tijdens de zesdaagse oorlog aangevallen door Israëlische gevechtsvliegtuigen en in de doofpot gestopt. Hier speelde nog iets duisters met de vader van Jim Morrison (The Doors). Er schijnt ook een audiotape te bestaan waar Lyndon B. Johnson tegen Robert McManara zegt; “I want that god damned ship to the bottom”. Kennelijk was Lyndon B. op de hoogte dat deze aanval plaats zou gaan vinden en wilde geen getuigen. Het cynische van het verhaal is dat de USS Liberty werd ontzet door een Russisch marineschip.

  Like

  • Dank @Theyknew voor je aanvulling. Ik heb er nog aan gedacht om het op te nemen. Echter ik heb het willen beperken tot 3 voorbeelden voor de duidelijkheid en om toch de trend aan te geven. In de titel had ik eerst ook het getal 3 genoemd. Vandaar. Ook de aanslag op het King David hotel had ik eigenlijk nog willen noemen en de affaire Hebron. Die zionisten hebben zoveel slechte dingen gedaan! Mijn verhaaltje is maar een begin.

   Liked by 1 persoon

 2. Er zijn ook veel verhalen over hoelang de naam Israël zou bestaan. De één zegt 3000 jaar, de ander 5000 jaar. De eerste vage aanwijzingen dateren uit 1896 en waren afkomstig van een hiëroglief van een Egyptische koning +/- 1300 voor Christus.
  En hier komt de zoveelste toevalligheid om de hoek kijken. In1897, dus een jaar nadat het hiëroglief was gevonden, werd in Basel plotseling het; “Eerste zionistische wereldcongres” gehouden, met als hoofdonderwerp; “Een tehuis voor joden in Palestina”.

  Like

  • Volgens Anatoly Fomenko zijn Bijbel, Koran en Thora allemaal in de 14e/15e eeuw geschreven. Interessant om te lezen eventueel

   http://www.chronologia.org/en/how_it_was/01.html

   De chronologie van onze geschiedenis klopt niets van. Is helemaal gebaseerd op de ideeën van 1 fantast, Joseph Scaliger. Een groot gedeelte van onze geschiedenis zoals beschreven in onze geschiedenisboeken is fantasie. De werken van Plato zijn bijvoorbeeld onderzocht op geheime codes, door Jean Hardouin, waaruit bleek dat het werk van Plato geschreven is nadat de Bijbel is geschreven. Plato leefde officieel 400bc dus 400 jaar voor Christus. Wat klopt hier niet??

   Liked by 1 persoon

   • Bedankt voor deze info, @Don!

    In de afgelopen maanden zijn er wel meer stukjes op hun plaats gevallen. Een Navy Seal opleidingscentrum in de vorm van een Swastika, het nieuwe NAVO Hauptquartier in Brussel in de vorm van SS-symbolen, de EU en VS die openlijk een neo-Nazi regime in Oekraïne installeren, de steeds sterker wordende geruchten? (FBI documenten) dat Adolf Hitler zijn leven uit heeft mogen leven in Bariloche, Argentinië en dat dit een soort van pelgrimsoord was voor von Lippe Biesterfeld.

    Laatste nieuws over MH17;

    – Nederland, België, Australië en Oekraïne hebben op 8 augustus 2014 een overeenkomst ondertekend waarin de onderzoeksresultaten geheim zullen blijven. Ieder land heeft een veto-recht als er om informatie uit het onderzoek wordt gevraagd. De Russen waren de eerste die om informatie vroegen over de resultaten van het onderzoek. Die kunnen zij dus op hun buik schrijven, evenals de Nederlanders die goede hoop hadden dat de onderste steen boven zou komen.

    Like

    • Geen dank @Theyknew, dat is het enige wat ik wil! Info verspreiden. Met zijn allen komen we er wel. Hoop dat het op tijd is. Sommige artikelen van mij zijn wel bekend bij velen en soms misschien te eenvoudig of te beperkt. Ik doe dat om nieuwe mensen wakker te krijgen en niet direct af te stoten. Daarentegen breng ik af en toe ook bijzondere dingen zoals de niet bestaande atoombom en onze valse geschiedenis. Ik doe gewoon mijn ding zoals ik denk dat ik het moet doen.

     Like

 3. Money and the Power,

  Financieel en media hebben de Israhell supporters en founders wel.
  Maar er is meer nodig, een formule om lang te bestaan en te functioneren. Zonder verzet scholen en bevolkingen opblazen dan kan iedereen wel indenken dat er hier iets niet klopt.

  Hoax en flase flags bereiden en faciliteren of supporten is momenteel enige middel wat de staat Israhell op de been houdt en uiteraard de de MSM en support van wat invloedrijke landen.

  Zionisme is Fascisme dit wordt al jaren geroepen en staat gelijk aan racisme en apartheid.
  De mensen die de staat Israhell opbouwden of bevolkten in de kibboetz zijn nu invloedrijke mensen ze hebben allen een goed functie in de maatschappij of zijn financieele spelers nationaal in europa of op internationale markten.

  Een staat beginnen is voor zionisme net als even inschrijven bij het kamer van koophandel en een btw belastingnummer aanmaken met inschrijving in het landen register, de rekening nummer hebben ze al. Zo is gebleken maar er is meer nodig na alle ellende en beestachtigheid die Israhell tentoonspreide zo zijn er nu geen jongelui meer te vinden die een apartheid formule willen verdedigen , geen bedrijven meer die met de staat Israhell geassocieerd willen worden en mensen die hun ooit direct of indirect geholpen hebben willen niet met zionisme van Israhell te maken hebben .
  zie een simpel voorbeeld.
  http://nos.nl/artikel/686712-nler-geeft-israel-medaille-terug.html
  http://www.france24.com/en/20140816-dutch-man-returns-holocaust-medal-israel-after-family-killed-gaza/

  Er is meer nodig om een gemeenschap op te bouwen en uit tebreiden tot een normaal natie in vrede met zijn buren en zonder gif die het wereldwijd inspuit.

  Ons wereld globaliseert de gemeenschappen worden vrienden en offamilies zo ook de voorbeeld Henkie Zanoli die zijn medialle terugstuurde
  1 van de voorbeeld dat een Zionistische staat als Israhell geen toekomst kan hebben in een tijd als deze. Israhell zal toch moeten veranderen of het wordt ingehaald door de realtiteit en die zal hard oordelen of Israhell

  Like

 4. Het zionisme is afsplitsing van de Duitse Orde, deze heeft in het jaar 1100/1200 kruistochten georganiseerd in het Midden-Oosten. De Zionberg geeft de naam aan deze afsplitsing in Israël. Het zionisme heeft ook de hele bijbel (her)geschreven. Daar kwam ik per toeval achter. Met dit gegeven zijn heel veel dingen te verklaren, zoals dat deze groep, niets met Joden te maken heeft, enkel (mis)gebruik maakt en al gemaakt heeft van de Joden. Zo komt ons Koningshuis vanuit de Duitse Orde van oorsprong, zo ook de Engelse Queen. Het zionisme ook wel de vrijmetselaars, deze piramide opbouworganisatie is wereldwijd vertakt. Als je de regeringleiders van landen gaat bekijken wie er bij de vrijmetselaars zijn, door zie je al vele connecties en lijnen wie wat doet. De symbolen als het hakenkruis, de davidster, het pentagram, de piramide, Het visje van gelovige christenen, het symbool van de Duitse Orde alle komen van de zelfde oorsprong af is wel opvallend, zo ook dat deze groep verzot is op cijfercombinaties.
  Zo ook waarom het getal 3, 5, 7, 9 en 11 zo heilig zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. “Laten we eens een blik werpen op ongelooflijke eigenaardigheden rondom ISIS. ISIS is een psy-op van de CIA en verdient een grondige analyse. Ik denk dat de mensheid intuïtief voelt dat er iets niet klopt aan ISIS. Laten we er deze keer niet intrappen. De ISIS “wilden” hebben kennis die onderwijs vereisen, moderne technische vaardigheden, structuur, conformiteit aan maatschappelijke normen en een transparante verbinding met de buitenwereld.”

  http://ohln.nl/index.php/opmerkelijk-1/14039-isis-10-punten-om-over-na-te-denken

  Like

  • @dehaas Voor mij staat al vanaf het eerste begin vast dat ISIS=Israhel+VS+VK
   Ik ben een tijdje geleden al gestopt me daarin te verdiepen, het is overduidelijk!! Ebola een zelfde verhaal. Het draait allemaal om angst van waaruit gemanipuleerd kan worden.

   Like

   • bevestiging dat de recruits van DAIS (ISIS) vanuit turkije syrie ingestuurd worden.http://en.firatajans.com/news/news/ypg-captures-3-belgian-and-french-isis-members-at-border.htm
    Deze jongens uit belgie en frankrijk van marokkaanse afkomst kunnen zo een beestengroep joinen onder het oog van westerse veiligheids/inlichtingen diensten.
    Dit keer zijn ze onderschept door de YPG de groep waartegen ze moesten vechten dus een dikke pech voor deze heren/beesten.

    Like

   • strijd tegen DAIS( ISIS) neemt duidelijke vormen aan
    Rusland zegt toe dat het mee wil doen
    VS met Kerry voorop zet Turkije onder druk om kant te kiezen. http://nos.nl/artikel/701471-kerry-wil-actie-van-turkije-tegen-is.html Turkije en AKP zijn een officiele sponsor van DAIS

    Wie ISIS(DAIS) organisatie van binnenuit wil leren kennen en een goed verslag uit Raqqah , dan is deze artikel een aanrader over het wel en wee van de ISIS(DAIS) hoofdstad
    http://www.yourmiddleeast.com/culture/exclusive-qa-with-former-islamic-state-member_26696

    De opmars van DAIS(ISIS) is afgebroken in de stadje Kanton Kobani (Ayn El Arab)
    de vluchtelingen zijn de grens over de mannen jong en oud zijn de stad terug gekeerd met nog duizenden jongelui uit heel turkije irak om de stad veilig te stellen zo zie je op youtube jongeren die honderden kilometers met motors en brommers, autos, touringbussen afleggen om de stad veilig te stellen en de aanvallen van DAIS af te slaan. Volgens de YPG de strijdende kracht die tegenover DAIS staat zijn er 232 DAIS beesten afgeslacht en 32 van eigen zijde overleden. 7 luchtafweer Docka , 4 tanks, 7 voertuigen ( hummers ) 13 militaire voertuigen 17 kalasjnikovs en 2 m16 en 1 artelerie onschadelijk gemaakt.

    Dag 8 van de frontaal aanval ISIS(DAIS) op de stad Kobani
    waarom en waarom zo grof en met veel geweld. De stad Kobani is sinds de Assad/syrie burgeroorlog in handen genomen van koerden met andere etnische groepen en verdeelt onder Kanton bestuur, dus vredig en onder embargo van de omgeving is er getracht een systeem te ontwikkelen van “samen leven en samen besturen”

    Dat Turkije ( NATO lid en sterk zionistische inslag heeft ) hier last van heeft is duidelijk geworden. http://en.firatajans.com/news/news/akp-opens-hospital-for-isis-members-in-antep.htm De turkse staat ontvangt recruiten ISIS leidt ze ook op verzorgt ze en geeft ze veilig routes zodat ze Syrie binnen kunnen lopen en bewapend ze.
    Dat ISIS(DAIS) 49 ambassade personeel gijzelt die ze in de stad Mosul gevangen genomen hebben is een schijn politieke spel geweest en je hebt gezien dat ze sinds eergister veilig terug zijn na onderhandeling.
    De plan van Turkije en ISIS waren om de koerden te marginaliseren en uiteen te slaan zodat turkije een Tampon ( No mans zone) gebied kon waar maken zodat het hele Kanton systeem in koerdisch gebied vernietigd zou worden.
    Dus meer onderdrukking van de Turkse staat , De koerden met YPG en lokale stads milities voorop hebben bewezen dat ze hun gebieden kunnen verdedigen.
    Nogmaals is bewezen dat het Wilde Westen de afgelopen 8 dagen van ISIS terreur op dorpen rond Kobani stil is geweest.

    De KCK( PKK) en zijn guerilla HPG is al eerste afgereisd om versterking te sturen en heeft als paraplu beweging KCK de koerden wereldwijd opgeroepen om ISIS(DAIS) in deze regio te verslaan en zijn steden/bevolking te verdedigen. De YPG die al aanwezig is en nog steeds heeft de eerste dagen met strijd net als in de Sinjar gebied 2 maanden terug zijn waarde voor de mensheid laten zien en bewezen.
    Uiteraard moeten de koerden en minderheden yazidis/christenen/sjieten dit zelf doen maar in dit geval tegen een Beesten en Pooiers brigade van DAIS( ISIS) was een bijdrage van het Wilde Westen wel welkom. Helaas zijn deze mensen weer in de steek gelaten en hebben ze bewezen dat het Wilde Westen wat mij en hun betreft daar ook niks te zeggen hebben mocht er in de toekomst olie of wat anders te verdelen zijn.
    Bij deze na 1 week strijd en de groei van de verzet wens ik de strijdende krachten vele overwingen toe in hun strijd tegen beesten als DAIS ( ISIS ) en de Wilden die achter de schermen deze steunen. Lang leve Kobani en Sinjar en het verzet tegen de ISIS beesten en hun zionistische meesters.

    Like

 6. @de haas
  ik heb de 10 punten gelezen en een aantal hier ook genoteerd waarom en dat dit opvalt.
  Een ISIS met professionele beelden het lijkt alsof de regisseur Micheal Man is zo een beeld vorming kreeg bij het eerste onthoofdings scene.

  Geld is er volop als Saudi Arabia je steunt samen met Qatar , het stroomt binnen en zal vast daar ook beheerd worden. Turkije heeft militaire opleidings kazernes waar ze hun eerste oefeninkjes krijgen zodat ze via de turkse grens meteen in hun eigen kampen kunnen doorlopen. , Zijn er gewonden of ISIS beesten die terug moeten dan met ambulances ( turkse of franse) de grens over in turkije waar ze eigen huizen hebben en ziekenhuizen voor verzorging. Dit wordt door de turkse geheime dienst de MIT gecoordineerd en door de nationalistische/fascistische organisatie de grijze wolven uitgevoerd het herbergen en begeleiden wordt door de grijze wolven gedaan, dit is een plaatselijke/lokale vertakking/organisatie van de Gladio in het gebied.
  Ook het AKP de regerende partij weet hoe het in elkaar zit en gebruikt de ISIS om de nu onafhankelijke/zelfbersturende koerden in syrie en irak uit elkaar te slaan, Zo ook de rare en onvolgbare stap van ISIS met moorden en aanvallen richting grens met turkije en syrie/irak en hun opmars naar belangrijke plaatsen met belangrijke wegen die ze graag in handen hebben. Ze zeggen een staat in omgeving syrie te willen maar zijn georganiseerd bezig om doorte stoten richting grens turkije/irak en ondertussen bombarderen ze vluchtelingen kampen.
  Dat het beesten zijn weten we allemaal welke groep “in naam van maakt niet uit wat” stapt uit zijn gebied en gaat moorden in gebieden van minderheden en verkoopt de buit gemaakte kinderen en vrouwen. We kennen dit van de geschiedenis toen dit door landen gedaan werd die honger hadden en elders wat zochten.

  Deze ISIS beesten hebben geld, techniek, gesponsorde hoeren uit het buitenland gefaliciteerd door Turkije en de Arabische landen, safe houses, safe hospitals, bommen, munitie de nieuwste wapens, Hummers, vrij reizen door europees en rest van het luchtruim. Dit soort dingen heeft naar mijn weten alleen 1 organisatie en dat is de CIA.

  Ik hoor geen verhalen dat ze oprukken naar een medebeest Asad of Netanyahu beiden zijn Satans eerste klas die kunnen ze met hun mooie wapens toch wel ff onder druk zetten maar waarom dan minderheden die duizenden jaren een als klein volk overleven en waarom opeens richting bevrijd koerdische gebieden.

  Zullen we ISIS uitdagen en vragen dat ze als ze echt zo stoer zijn om dan eens de Hezbollah in Libanon aan te vallen en daarna Israhel of Egypte dat zijn wel gevormde legers die her en der wat bewezen hebben. dorp in diep koerdische gebied zonder wapens overvallen en hun vrouwen meenemen dan moeten aan een pooiersbende denken en ISIS heeft tot zover alleen Pooiersactiviteiten laten zien.
  Helaas gesponsord door het Wilde Westen en de NAVO landen want als ons minister zegt dat we niks kunnen doen omdat het Syriegangers zijn, dan is het al kansloos om ze tegen tehouden.

  Ons Nederlandje weet donders goed wie het zijn en wanneer ze vertrekken en wie wie is. zo ook het voorbeeld met de ronselaar uit den haag die in duitsland uiteindelijk gearresteerd werd, hij kon wel jaren lang zijn gang gaan en kreeg zelf tv prime time cadeau om zijn ISIS te prijzen. Waarom moet Nederlandje altijd achteraf actie maken?, antwoord is makkelijk verdeel en heers en later gaan we actie maken.

  Maar er is ook slecht nieuws voor ISIS want ze krijgen in het gebied waar ze begin Augustus de Yezidis en de koerden wilden uitroeien zwaar tegenstand en dan niet van een paar VS bombardementen maar van lokale bevolkingen die samen met groepen uit syrie ook lokaal verzetstrijders de handen ineen slaan en samen vechten.
  De ISIS is als de dood bang voor vrouwelijke strijders van de koerdische verdediging. Volgens deze ISIS beesten kan met niet de hemel ingeknald worden als een vrouwelijke guerilla de trekker overhaalt. En juist bij de koerdische regios doen vrouwen mee in het verzet.

  Op Youtube kan je zien hoe ISIS beesten 1 voor 1 afgeknald worden in de gebieden waar ze terreur onder de bevolking uitgevoerd hebben. Opgeblazen worden of een kogel die je hersenen uiteen laten spatten allemaal te zien. Misschien dat ze nu wel snappen dat vredelievende onschuldige mensen ook de wapens kunnen oppakken als ze onder druk komen.

  Hoe nu verder!?
  ISIS krijgt weerstand en moet zo nu en dan stappen terugdoen.
  Ondertussen is het Wilde Westen met 30 landen ( inc Nederlandje) een coalitie aangegaan. Ons Nederlandje wilde eerst wat helmen sturen maar nu willen ze ook echt meedoen want “het is nodig om de terreur aan te pakken elders in de wereld” zeggen ze.
  Wordt ISIS nu ontmantelt of is de NAVO of de groepje met VS voorop niet doeltreffend. We weten dat CIA deze ISIS zelf kan ontmantelen en onder een ander naam verder gebruiken kan.
  Wat zal ISIS nu doen blijven ze in hun zelf uitgeroepen hoerenkalifaat gesponsoord door corrupte landen in de regio en westen?
  Israhel zullen ze niet aanvallen want beiden zijn van zionistische inslag en bijna hetzelfde beleid kwa oorlogsvoeren.
  Wie neemt hun Olie aan? wie verzorgt hun import export hun water toevoer!?
  Veel vragen en vraagtekens misschien dat er lezers zijn die meer weten en verder vooruit kunnen denken.

  Like

 7. wat links:

  organisatieopbouw van ISIS ( New york times; dicht bij CIA bronnen)
  http://www.nytimes.com/interactive/2014/09/16/world/middleeast/how-isis-works.html

  de turkse connectie
  http://www.france24.com/en/20140617-hurriyet-turkey-government-protecting-isis-militants-photo/

  een compilatie op youtube 18+ van de afgelopen weken en maanden.
  De ISIS afgang in gebied rond Syrie tot aan de sinjar gebergte en daarboven in Irak. Strijd van koerden tegen ISIS terroristen.

  Like

 8. @de haas en lezers
  heb begrepen dat er een blok Westen gevormd is tegen ISIS ( nieuwe naam DAIS-> vandaag besloten)
  38 landen waaronder een aantal niet genoemd willen worden.
  -onder het motto: internationale hulp en interventie voor de iraakse en syrische volk-

  Turkije wat grenst aan syrie en irak doet niet mee maar volgens bronnen lokaal worden er wel munitie per trein vanuit turkije naar ISIS(DAIS) gestuurd en wil turkije de grens over om de koerden in noord syrie dwars te zitten. Onder het mom van een tampon gebied om de orde te handhaven. De koerden op hun beurt zijn bezig om samen met het vrije syrische leger en nog 7 groeperingen ( onder de front van “Volkan El Firat” stand te houden tegen ISIS( DAIS) wat onlangs voor de derde keer een groot en sterk offensief op het stadje Ayn el arab ook wel de Kobane district genoemd onder de koerdische bevoking. Het stadje Eyn el arab is door jaren geleden door de arabieren van naam veranderd en de DAIS( ISIS) was van plan om de stad rond de ramadam te veroveren en te hernoemen naar Eyn El Islam , puur symbolisch en om het koerdische zelfbestuur te breken.
  zie-> https://www.google.nl/maps/@36.6214742,38.3810178,9z

  Volgens lokale media is er voor de derde keer een offensief door DAIS gestart op 15 september jl. met rupsvoertuigen die buit gemaakt zijn van het syrische en iraakse leger grat raketen envai bommen. tanks van russisch en amerikaans makelij. Hevige strijd op 3 fronten zowel west zuid en oost front richting stadje Eyn el arab.
  Volgens lokale strijders hebben ze tot heden geen hulpgoederen van het westen gekregen die beloofd was dus ook geen helmpjes van de hollanders. Ik denk dat dit naar de Peshmergas in iraakse gebied gestuurd zijn die tot zo ver weinig last van ISIS(DAIS) hebben en soms van tijd tot tijd strategisch elkaar lijken te helpen.

  De verenigd front Volkan El Firat ( de Vrije Syrische Rebelen/Leger en de YPG-HPG(PKK) -koerden- en wat lokale groeperingen en dorpsbewoners en milities die tegen ISIS( DAIS) strijden heeft tot zover succes in de strijd tegen de Barbaren tuig van ISIS en enige wapentuig zijn de kalasjnikofs en handgranaten, verder kan met op youtube zien hoe sommigen groeperingen eigen rupsvoertuigen en tanks maken door middel van vrachtwagens om te toveren en te bepantseren en deze in te zetten daar waar nodig is.

  Er wordt dagen vergaderd en beloftes gedaan door het wilde westen maar een tegenaanval blijft uit, op wat bombardementen rond Erbil na zijn er weinig succesen geboekt en uitgevoerd.

  Like

   • Kobani ( stadje naast grens turkije genoemd Eyn el arab lijkt omsingeld te zijn ) http://nos.nl/artikel/700058-is-omsingelt-syrische-stad-kobani.html
    Het verzet heeft wel een tank en 2 Docka luchtafweer onschadelijk gemaakt maar er is roep om hulp vanuit Kobani
    Vluchtelingen uit de stad lopen vast op grens turkije wat alles dicht houdt voor de bevolking.

    Ook schijnt Mosul de volgende stad te zijn http://edition.cnn.com/2014/09/18/world/meast/isis-threat/index.html?hpt=hp_t1

    Like

   • ff kort de situatie rond Kobane!
    http://en.firatajans.com/news/news/ypg-86-gang-members-killed-in-kobane.htm
    Engels geschreven maar zal in nl een korte samenvatting met inhoudelijk opinie doen.
    De grens met turkije is vandaag opengezet door de aanhoudende stroom vluchtelingen. De belegerde stad Kobane wordt op 5 fronten door DAIS(ISIS) aangevallen daarbij zijn een groot aantal beesten van DAIS afegemaakt waaronder gisteren de inlichtingen commandant van ISIS(DAIS) verder 2 tanks een ruim aantal Docka afweer systeem. De update is van 14:30 er schijnt echt hevig gevechten uitgebroken te zijn. niemand die hulp biedt de strijders uit turkije van koerdische komaf willen de grens over maar deze worden door turkse overheid tegengehouden. De YPG(PKK) roept herhaaldelijk om ingrijpen tegen de groot en goed georganiseerd offensief van DAIS(ISIS) Wat opvalt is dat frankrijk start met bombardementen maar dit dan in Irak uitvoert en waar blijven de VS bombardementen en waarom is Kobane ( Eyn el Arab ) zo belangrijk een stad die op steenworp afstand aan grens turkije zit en in princiepe door koerden bevolkt wordt.

    Momenteel denk ik als burger van een westen land , waarom grijpt er niemand in en ook op gebieden waar het toe doet. Op plekken waar vrouwen en kinderen hun huis uitrennen want dat doen ze nu en ook schreeuwend en waarom wordt er zoveel gepraat en vergaderd en mondjes maat wat gebombardeerd!?
    Nu schijnt dat Rusland niet positief kijkt naar het “willen ingrijpen door Wilde Westen” en dat dit nu een onderhandelings punt is of niet van beiden kampen maar ondertussen worden dorpen ( 21) tot zover in 1 dag tijd door Beesten overmeesterd en plat verbrand. Veel stoeren woorden van grote Westen leiders maar ze falen als het om hulp bieden gaat. De zionistische groepering en pooierstuigen de DAIS (ISIS) maken snelle vooruitgang met grond innemen, feit is dat het lijkt alsof ze hun gang kunnen gaan. Daar lijkt het sterk op.

    Like

 9. situatie rond 24:00 uur Kobani
  gevechten op 5 fronten DAIS(ISIS) tegenover YPG (koerdische verzet syrie, onder tussen van honderden vluchtelingen naar vele duizenden waardoor turkije de grenzen open gooieden. Geschokte stroom mensen die veelal van de 21 overgenomen dorpen rondom Kobani gevlucht zijn met de achterblijvers is het slecht afgelopen.

  Het schijnt via youtube en twitter dat de broedergroep van de YPG de HPG (PKK) de stad binnen gereden is in konvooi vorm heb 1 beeld op youtube kunnen vinden van 4 uur terug(zie onder aan)

  De verwachting zal zijn nu de geharde en goed georganiseerde guerilla bevrijdingsleger HPG, Kobani niet zal laten vallen. Ondertussen wel hoop dorpen omheen overgenomen en DAIS(ISIS) heeft toch wel zijn gebied uitgebreid tot aan de grenzen van een NATO land en nog steeds is het vergaderen en toezeggingen doen. Zo hoorde ik onze Mini.ster Timmerfranzje in New York toezeggen dat; “ze al humanitaire hulp bieden en overwegen om ook militair in te grijpen” wow Fransje je zuigt nu echt…. Dit maal ook met een kak engelse accent , waardeloze woorden terwijl er vrouwen verkracht en verkocht worden aan barbaren en ondertussen moet nederlandje nog kijken wat ze zullen doen kwa slachtoffers DAIS( ISIS) let wel de aanval op Sinjar gebergte en de moorden is als bijna 2 maanden geleden onder het oog van de wereld gebeurt .

  We gaan het zien wie wie zal helpen of hulp bieden , nu lijkt het alsof DAIS(ISIS) groen licht vanuit de EU en UK heeft en zijn bezoekjes van onze politieke mensen aan Kiev Brussel en New York belangrijker dan eens actie te maken richting slachtoffers DAIS(ISIS) en dan op de eerste plaats de vrouwen en kinderen.

  De YPG is sinds de burgeroorlog in Syrie in actie gekomen en heeft zonder echte strijd ervaring de gehele noorden van Syrie ( koerdengebied) onder zijn hoede gaan nemen en stevig verdedigd, er zijn sindsdien met vertegenwoordigers van ander bevolkingen een gezamelijke bestuur gevormd en dus samen besturen ze een Kanton of gemeente districten.

  De HPG is de militaire arm van de PKK nu (KCK) en zowel de HPG en YPG zijn in de strijd en samenwerking een broedergroepering waardoor de HPG met 30 jaren ervaring aan guerilla strijd met turkije en iran volledig gehard en meester in strijd op onherbergzame gebieden en guerilla oorlogsvoering is, volgens hun zeggen met een zeer progressieve partij stelsel waardoor er misschien meer vrouwelijke strijders zowel meevechten en de organisatie leiden.

  Al deze namen staan op de EU en VS terreur lijst op YPG na want deze is een vrij nieuwe naam.
  De Peshmerga daarentegen is een leger van de iraakse koerden een betaald leger. en zijn anders ingesteld de samenwerking met Peshmerga turkije en VS is zeer goed mede door de olie die samen gehandeld wordt

  Wie nu de draad kwijt is zal ik een korte samenvatting doen waarom er zoveel groepen zijn en vaak verdeeldheid.
  Verdeel en Heers, zo zijn de Engelsen en de westen begonnen om de koerden op te delen zodat het geen eenheid kan worden.

  Na de eerste wereldoorlog en tijdens werden er georganiseerd plannen gemaakt door de Elite en heersende landen om een nieuw Design te geven en de wereld makkelijker te leiden.

  De ottomaanse rijk werd opgedeeld en de koerden werden verdeeld over 4 landen waardoor de koerden in irak, de arabische cultuur opgedrongen kregen (zuid koerdistan).
  de gebied in iran de perzische cultuur opgedrongen en net zo onderdrukt en achtergesteld als in de andere gedeelten (oost koerdistan)
  De koerden in turkije kregen de westerse en turkse cultuur opgedrongen ook met beperkingen identiteit dus geen eigen taal spreken schrijven zingen en geen koerdische namen. (noord koerdistan)
  De koerden in syrie werden net zo behandeld ( west koerdistan) deze groep met max 1 miljoen koerden in uit syrie zijn door de vader en zoon Assad altijd gediscrimineerd en achtergesteld en vaak zonder administratieve rechten dus geen Id en paspoort. de syriesche koerden zijn toenadering gaan zoeken met hun broeders in turkije waardoor er veel uitwisseling van cultuur, literatuur enzo en dus ook taal veel gelijkenissen zijn en in veel gevallen door sommige dorpen een grens gebied loopt.

  Verdeel en heers zo is er een volk van ruim 40 miljoen aardig opgedeeld en altijd gebruikt in verschillende oorlogen en belangen, zie 1ste golfoorlog, de 1ste wereldoorlog, en onlangs met de peshmergas uit iraks koerdistan die eigen steden verlaten (begin augustus 2014)waardoor DAIS(ISIS) binnenloopt.

  Met de opdeling door de Engelsen van de koerden is er ook een aantal nieuwe landen ontstaan zie de grenslijnen van de midden oosten landen. Irak en syrie is officieel ontstaan en de weg voor hier en daar wat volken verhuizing en nieuwe grenzen en oprichting voor de staat Israhel is klaargezet om later afteronden.

  Belangrijk is om te weten dat de koerden verenigd in opstand zijn gekomen maar uiteindelijk door sluw politiek van westen en bombardementen van de RAF England verschillende opstanden niet konden afmaken.

  Welnu is Kobani in mijn ogen een soort verlengstuk aan het worden.
  Is DAIS(ISIS) niet zo opvallend zich aan het op dringen in bevrijd gebied (van assad door koerden) in Syrie. Ze kunnen ook andere richting op gaan maar zijn voor de 3de keer in aantal maanden tijd met bruut en georganiseerd geweld Kobani aan het belegeren de westen ziet dit ook maar onze minister gaat “misschien wat doen” zegt ie in New York, terwijl die kort daarvoor zijn maag volgestouwd heeft met overvloed aan lekkere eten en wellicht ook drank en wie weet wat ze nog meer doen voor en na veelzeggende vergaderingen.

  Het lijkt erop dat de strategische grens stad Kobani ( Eyn el Arab) voorlopig gered is maar helaas weer met mensen met traumas die nu hun huizen uit gevlucht zijn en vaak met hun kudde en dieren.

  Waarom deze analyse en ruim opinie hier op deze topic!?
  Zoals het nu uitgespeeld wordt lijkt het erop dat er zionistische krachten zijn die de weg vrij maken voor scenarios als noord syrie en midden irak met vele onschuldige ontheemden en slachtoffers. Een England dat vaak bombardementen op dat gebied uitvoerde is afwezig en ook Israhel wat vaak graag bommen los gooit rond dat gebied is afwezig.
  Wilde westen lijkt dit te sturen zodat ze over kunnen gaan op eigen belang politiek, van de EU kan je weinig verwachten die zullen de restjes oppakken als er later wat te verdelen valt, maar opvallende is dat ze erg wegkijken terwijl er mensen in bepaald gebied onnodig sterven, ontheemd of sexslaaf worden.
  Zo zie je maar dat een groep als PKK-HPG op terreur lijst staat, als een groep die strijd voor eigen rechten en identiteit als boef bestempeld is maar nu voor de mensheid vecht en overal waar mensen door DAIS uitgemoord lijken te worden deze groep bussen of jeeps met zijn strijders stuurt om deze beesten van DAIS(ISIS) tegen te houden.
  Opvallend detail is wat mij veel opvalt is dat deze HPG/YPG-PKK alleen met kalasjnikovs en handgranaten de strijd aangaan en dan met hele oude van wapens tussen 1995 en 2005 gebouwd zijn. Weinig vrienden in de regio hebben maar wel strijdbaar en bereid zich op te offeren voor zijn volk hiermee ook geliefd en gesteund door eigen volk. Wat ik ook de laatste tijd zie is dat overal ter wereld met respect gekeken en gesproken wordt over de PKK-YPG/HPG en de hun strijdwijze tegen de DAIS(ISIS)

  Bij deze mijn respect voor de mensen die actie ondernemen het is 2014 en jah wat valt de EU en VK tegen als het om mensenrechten gaat.

  Zaterdag middag is er een Protest/Demo van de koerden in Den Haag op het Spuiplein van 14:00 tot 17:00 ( naast het stadhuis)

  Laten we deze mensen steunen met wat ze doorgemaakt hebben en voor het strijdbaarheid en dat hun in onze naam onze rechten verdedigen!

  -hulptroepen HPG voor verdediging kobani op vrijdag avond-

  Like

 10. Een lijst met strijdende partijen in Syrie en irak.
  hij is niet volledig want er zijn meerdere partijen maar zoals we gewend zijn van de Westerse MSM is en zijn meeste berichten niet volledig en correct, alvast een start http://nos.nl/artikel/702241-wie-vecht-tegen-wie-in-syrie.html

  wat ook gister 23/9/2014 niet gemeld werd op prime time Westen MSM is dat Israel ter hoogte van de Golan een Syrische straaljager neergehaald heeft. ( zeer opvallend dat juist op die dag israel syrie ook aanvalt)

  Israel heeft er belang bij dat ISIS(DAIS) in noord syrie succes heeft
  het werldwijde zionisme heeft er belang bij dat een aantal plaatsen instabiliteit heerst en uiteindelijk in een zionistische bewind valt.

  De Zionisme is zeer symbolisch en historisch ingericht en heeft interesse in plekken als Suruc ( turkije) Suruc genoemd naar de voorvaderen van Abraham, Seruc het plaatsje Harran wat verderop ligt vernoemd naar Harun de broer van mozes. heilige plaatsen net boven Kobani en boven deze Suruc en Harran ligt Urfa waar ook een heilige voor de zionistische kliek ligt begraven. https://www.google.nl/maps/@36.6959872,38.4008357,8z

  Like

 11. Update vanuit Kobani ( Rojava ) Syrie:

  De strijd om Kobani gaat dag 12 in en de verdedigende partijen strijden om hun leven en behoud stad na al duizenden vluchtelingen( veel vrouwen en kinderen ) de stad uitgevlucht zijn zijn de mannen en jongeren vanuit turkije en syrie de stad proberen binnen te dringen om zo de wapens op te pakken tegen de Zionistische ISIS( DAIS) en zijn sponsors

  Sinds gisteravond is Kobani opnieuw onder zware vuur komen te liggen nadat ISIS(DAIS) elders in irak en syrie onder vuur ligt.
  Kobani moet vallen lijkt het want sinds gisteravond worden de stad vanuit west zuid en oost front keihard aangevallen.
  De grenzen met turkije worden nu bemand met bezorgde koerden en andere volkeren vanuit turkije om een soort menselijk schild rond de grens turkije / syrie te vormen

  http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/is-terrormiliz-bedroht-kurden-in-kobane-13174922.html
  Turkije heeft zijn rol geopenbaard door veelvuldig in de media http://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/isis/netzwerk-in-der-tuerkei-37772678,var=a,view=conversionToLogin.bild.html te komen dat het samenspant met ISIS (DAIS) en dat het graag een bufferzone wil in de regio om zo de controle over de koerden te behouden.
  President Erdogan heeft er baat bij om samen met ISIS(DAIS) gewerkt te hebben en naar het nu schijnt deze samenwerking voortzet. http://en.firatajans.com/news/news/turkish-state-delivers-more-weapons-to-isis.htm

  De bevolking houdt nu zelf ook controle op ISIS terroristen die het gebied gebruiken om over te steken naar syrie, zo worden grens oversteken en trein rails in de gaten gehouden door lokale en ander volk om de DAIS(ISIS) te beletten de stad KOBANI te bewapenen en recruiteren

  een aardig stuk over de achtergrond in het Engels.
  http://en.firatajans.com/news/news/who-is-planning-what-in-kobane-amed-dicle.htm

  Like

 12. dag 14 van de belegering in Kobani:
  De bewoners van Kobani willen terug keren naar de stad ondanks de belegering van het zuid west en oost front. De strijdende YPG houdt stand met de broedergroep HPG en lokale milities die zich in en rond de stad Kobani opgesteld hebben.
  Weer geen luchtaanvallen van het Wilde Westen op stelling van DAIS(ISIS) rond Kobani.
  De koerden en bevolkingen van deze streken demonstreren en protesteren dagelijks voor Nationale Nieuwszenders en parlementen in heel Europa en Japan. Weekend waren er sit downs in schiphol, den haag en een demo in schilderswijk om aandacht te vragen. Dit zal aanhouden nu de belegering van Kobani aan hun lot over gelaten lijkt te zijn.
  Morgen is er een vrouwenprotest van koerden om 12:00 voor het Nederlandje Parlement. Voor info en interesse check o.a. – Federatie koerden in Nederland ( facebook)

  Like

 13. dag 17, Kobani under siege.

  Strijd is ook vandaag en afgelopen nacht in volle gang west zuid en oost front , sinds gister is de oost front hevig en ook de turken hebben bewoners aan de grens zijde slachtoffer gemaakt.
  De YPG en haar partijd PYD doet oproep om hulp inde vorm van humanitaire als zowel militair in de vorm van wapens. Verder is volgens de VS en haar puppy UK de luchtaanvallen op ISIS barberen in volle gang maar een belegerd stad als Kobani die moedig een overmacht aan barbaren netjes op afstand houdt krijgt geen hulp.

  Volgens een ex delta commando en een kolonel van de VS army is lucht aanvallen gevaarlijk voor collateral damage rond en voor Kobani.
  Oordeel zelf https://www.google.nl/maps/@36.4752951,38.5259,9z
  de tanks moeten vanuit ar rakkah (capitol van DAIS barbaren) en omgeving richting Kobani vanuit 3 wegen ( over 100 km aan wegen) , verbaast me dat de VS geen kans zien om kolonies rijdende voertuigen te kunnen stoppen.

  Maargoed we hebben de afgelopen maanden/weken en ook op dag 17 gezien dat er krachten zijn die beletten dat de koerden in hun strijd gesaboteerd worden en aan hun lot over gelaten zijn. Honk Kong protesten is dagelijks live op tv en internet en overal steunbetuigingen. Zo zie je maar hoe het zionisme in de vorm van VS-UK en haar huppel puppy EU onderscheid maken in wereldwijde standaard voor mensenrechten en volkerenmoord. Kiev was hot item voor mini.ster Fransje en zijn EU vriendjes, Een EU had op zijn minst een kijkje kunnen nemen op het grensgebied waar de vluchtelingen van Kobani en omstreken op houden.

  Maargoed zoals we weten is een NOS ook niet echt geinteresseerd in een drama elders onbelangrijk ver wegistan, hierdoor zijn ze door een groep op disndag avond korte periode bezet http://nos.nl/artikel/704633-demonstratie-koerden-bij-de-nos.html

  dag 17 belegering zonder hulp westen of regionaal of van de bevolkingen elders. Speciaal aandacht voor -Sisters In Arms-

  een leerzaam korte docu in het engels.met eng ondertiteling

  Like

 14. Live beelden hoe een NAVO land de overgang van ISIS leden de grens met Syrie richting Kobani in laat gaan.
  http://en.firatajans.com/news/news/isis-members-cross-turkish-border-in-live-stream.htm
  live op beelden de overgang van ISIS(DAIS) barbaren die onder het oog van de turkse militairen de grens overgaan.
  http://en.firatajans.com/gallery/isis-members-cross-turkish-border-in-live-stream/isis-members-cross-turkish-border-in-live-stream-1412165660

  Like

 15. Live betrapt! NAVO land Turkije.
  http://www.imctv.com.tr/2014/10/01/isidin-sinirin-sifir-noktasindan-gecisi-imc-tv-kameralarinda/
  op beeld 1 te zien hoe ISIS barbaren gewoon de grens vanuit turkije Syrie ( kobani) binnen lopen en meteen op verzet ( guerilla’s) stuiten
  Op de andere live opnames te zien hoe er op de menigte geschoten wordt en op de cameras. Dit alles onder het oog van het Zionistische overhied van de turkse republiek.

  Like

 16. dag 19 Kobani verzet tegen wereldwijde zio fascisme

  Update en reden gevolgde politiek van westen en midden oosten

  DAIS(ISIS) Barbaren willen na koste wat het kost morgen vroeg de stad Kobani ingenomen hebben om zo hun leiders tevreden te stellen
  Morgen is de offerfeest en om zo hun “staat”kracht bij te zetten om zo aan legitimteit te winnen onder nietswetende moslims en gewone burgers wereldwijd die de islam als geloof hebben om zo hun aan hun kant te trekken. Maar DAIS is een barbaren netwerk met pooiers praktijken leden uit 70 landen leiders die ergens in de zandvlaktes de barbaren aansturen met steun vanuit turkije en wilde westen. Het zionistische en masonieke verbond voert haar plan netjes uit, DAIS ( ISIS) staat voor Facsisme, Zionisme Feodalisme en het gebruiken en gijzelen van een geloof. Het wil de Kobani Kanton vernietigen een Kanton wat door meerdere afkomsten geleid wordt waar vrouw en man in gelijke gevallen gelijk gezien worden waar ook vrouwen hun rechten hebben en waar ook de vrouwen hun legers formeren en aan het front deelnemen.

  Dit steekt het wilde westen en de DAIS leiders die zich verschuilen in de regios in het midden oosten.
  De feodale zionisme in het midden oosten staat onder druk door de Kanton systeem wat ze o.a in Kobani hebben gelijke rechten, eigen opbrengsten grondstoffen gelijke kansen, opbrengsten economie eerlijk verdeeld.
  Geen plaats voor Shell, geen plaats voor Qatar, geen plaats voor onderdrukkers Saudies. Dit steekt de regimes in het midden oosten men is bang voor verandering en daarom de aanvallen op vrouwen en kinderen weg met de koerden weg met hun kanton systeem , dan maar volkeren moord.

  DAIS(ISIS) heeft barbaren uit zowat de hele wereld, fascistische arabieren, Tsjetsjenen die bekend zijn met pooiers praktijen , racistische turken uit het leger, domme marokkanen uit europa, en nog vele achterlijke figuren wereldwijd die zich inzetten om een onschuldig Senjgal midden in Irak aan te vallen hun vrouwen te verkopen en onthoofdingen uit te voeren. De inwoners van Maxmur van Ninowa en nu van Kobani!

  Kobani is nu Leningrad en zal de ondergang zijn voor het wereldwijde fascisme en neo nazisme en nazisme en zionisme van deze wereldwijde satansverbond, Net als het verlies van hitler fascisme in Leningrad zal ook KOBANI met zijn vastberaden verzet de wereldwijde barberen verbond DAIS en zijn stichters verslaan en hun verlies lang laten heugen. De 3de aanval op KOBANI en wat 3 weken duurt voelen ze nu al dat ook hunzelf snel aan de beurt zullen komen nu hun ideologie en praktijken niet in KOBANI zal gelden en daar begraven wordt.

  De Koerden, en verschillende volkeren in KOBANI en zijn gewapende groeperingen zijn vastberaden om dit te bewerkstelligen en voelen zich alleen in hun strijd onder het oog van de wereld en onder de neus van het zogenaamde coalitie van 40 landen die KOBANI liever snel zien vallen.

  De verzet in Kanton Kobani zal met deze inspanningen van DAIS de graf van hun IS ISIS en hun leiders worden. Net zoals ASSAD en EL Nusra hun verlies hebben erkend in West Koerdistan ( ROJAVA) en zijn kanton Kobani zal ook deze satansverbond van wilde westen en midden oosten sneuvelen.

  Kobani kanton is de toekomst voor een eerlijk leefideologie wereldwijd bij deze Lang leve verzet Kobani tegen het weredwijde barbarisme

  Like

 17. dag 21 Kobani still standing

  Opvallend is dat Kobani tegenover de ongemoeide DAIS(ISIS) nog steeds verzet en strijd biedt. Duidelijk is dat VS en VK als ook Israhel hier een hand in hebben door DAIS ( ISIS) weinig tegentewerken.

  Dag 21 een stad die door eigen burgers bestuurd wordt door zich los te worstelen van Al Quida/El Nusra en Regime van Assad al bijna 3 jaar onafhankelijk en nu onder vuur van gecreerde monster van de westere grootmachten.
  Op dag 19 is er met luchtaanvallen een aantal bommen losgegooid op voertuigen van DAIS en stellingen rond oostfront Kobani waardoor er door de paniek flink ISIS beesten gedood zijn tijdens hun vlucht, wat onduidelijk is wie dit uitgevoerd heeft. De Coalitie bevestigen geen aanvallen waardoor ik uitkom op Iran als eventueel nieuwe speler nu er veel op het spel staat voor nieuwe en bestaande politieke stromingen en besturen in de midden oosten regio.

  Like

  • een coalitie met de nieuwste straaljager en alle technieken zoals JSF en High tech radarsystemen die geen stellingen rondom KOBANI kunnen bombarderen!? de stad wordt weken lang met katsjousa en andere granaten en artellerie onder vuur genomen.
   Je ziet wel op beelden uit afghanistan en irak hoe amerikaanse apaches en drones burgers en onbekende personen met hun hellfire beschieten. Wat mij betreft is het een coalitie die voortkomt uit een geheime zionistische agenda die andere plannen in het midden oosten nastreeft in plaats van de vrede en bevolking aldaar te beschermen.

   Like

   • De tanks van ISIS kunnen ongestoord vanuit hun hooflocatie ar Rakka ongemoeid richting Kobani rijden . Volgens de strijders van YPG & YPJ en lokale stadsmilities is het een continue aanrijden van ISIS tanks rond het Kobani.
    De strijd is heftiger geworden het is nu op het punt dat DAIS de stad poorten kan binnen rijden als er niet snel hulp komt.

    Aan de andere kant van de grens houd de turkse oproep politie en leger een grote schoonmaak. Schijnbaar wordt de weg vrij gemaakt zodat ISIS de stad zonder cameras en getuigen kan binnenstormen. Zie de traangas aanval op de crew van bbc https://www.youtube.com/watch?v=I4-ahGChVcg

    nog een beeld van de grens situatie

    Laatste update rond 01:39 : een ISIS voertuig geladen met explosieven is opgemerkt en onschadelijk gemaakt terwijl het de stad wilde binnenrijden.
    De leider van het verzet melde dat er herhaaldelijk gevraagd is door meerdere partijen voor munitie en wapens , er is geen bereidheid om wapens te leveren ook al zijn de PYD en zijn YPG / YPJ bereid te betalen hiervoor.

    Eerder vandaag en gisteren zijn de vice president VS J. Biden en president TR R. Erdogan elkaar de schuld te geven wie ISIS ( DAIS) gefinancieerd en gesponsoord heeft, dit zal wel een staartje krijgen nu coalitie genoten elkaar de schuld in de schoenen schijven en toekijken hoe er wekenlang steden onder vuur liggen.

    Like

 18. dag 25 Belegering van KOBANI

  we kijken erna en zwijgen terwijl er een monsterleger gecreerd door het westen en zijn zio arabieren stad na stad door plunderd en verkrachtend onschuldigen onthoofd. Timmerfranz, Cameroontje opama en en alle leiders die zogenaamd coalitie of buren zijn zijn in feite juridische schuldig aan deze volkerenmoord.

  De media en politiek en pentagon schreeuwen dat Kobani gevallen is of op punt staat te vallen. Men hoopt dat door de gesloten turkse grens en de vrije spel van barbaren van DAIS de koerden snel zullen opgeven, echter ze strijden nog steeds en zullen met hun gevecht voor de wereldbevolking zorgen dat degenen die toekeken hierop aangesproken en aangeklaagd worden.

  De strijders van Kobani YPG/YPJ en haar vertegenwoordigers gaan elke europese land af om een ingrijpen en en vraag voor effectief ingrijpen , wapens waar ze voor willen betalen maar overal krijgen ze smoesjes en toezeggingen men gunt ze niks en hopen dat ze snel vallen in kobani.

  Volgens onze Mini.ster Timmerfranzje moet kobani overgeslagen worden want we zijn druk met andere dingen elders en druk met onderhandelingen hoe we noord syrie moeten verdelen na Kobani!
  http://pauw.vara.nl/gemist zie hoe openlijk en zonder schuldgevoel er gesproken wordt om een strijdend volk maar ff te laten wachten want we kunnen niet alles regelen.

  Een vraag van de strijders en bestuurders van Kobani om een korridor naar turkije te leggen zodat hun eigen strijders terug kunnen vanuit andere gebieden wordt ook dichtgehouden. Een nederland had zich op zijn minst een korridor voor voedsel kunnen lobbyen maar onze Mini.ster is druk met zijn masters te bedienen en even niet naar noord syrie te kijken maar her en der fabels en emoties te strooien.

  Kobani is afgesloten van de wereld. de noord grens is afgesloten door de facsistische turken die met hulp van de westen graag de koerden in syrie wil onderdrukken. de westen zuiden en oosten is omsingeld door DAIS barbaren en sinds 7 oktober zijn er een paar effectieve luchtaanvallen geweest , het zelfde op 8 oktober een aantal effectieve lucht aanvallen maar veels te laat de coalitie van ellende beweerd geen kans te hebben gekregen maar DAIS heeft Kobani omsingeld doelen zijn weken lang open en bloot te zien doordat ze wekenlang voor de invasie/aanvallen op 15 sep al bezig waren met mortieren afvuren en artellerie geschut.

  Het Wilde westen en zijn zionistische gevolg vermomd in arabische koninkrijken zijn samen verenigd in een fascistische pact om de zelf onafhankelijk verklaarde Kanton regios van ROJAVA ( noord syrie gebied) met hun DAIS bendes uit elkaar te slaan zodat de koninkrijken en hun feodaal ingerichte landen voort kunnen bestaan.

  Ook het wilde westen is niet klaar voor een omwenteling van bestuur naar burger model zonder multinationals.
  De koerden en minderheden ( yezidis, armenen, arabieren en turkmenen, assyriers) strijden voor rechten waar wij op deze site zo voor schrijven,. eerlijk overheid, zelfbestuur , geijkheid, samen leven samen delen.
  Nu de wereld toekijkt en de grenzen hermetisch afgesloten onder de ogen van miljarden burgers wereldwijd voelen deze koerden en kantons zich alleen en zijn nu opgestaan en verenigd op elke locatie waar koerden en minderheden wonen en leven gestart met demonstraties, sit downs, vreedzame bezettingen, strijd , petities, aanstaande vrijdag is er een demonstratie voor Kobani in den haag; informatie kan men bij Federatie van Koerden inwinnen.

  Met stilzwijgen zijn we even schuldig als onze en westerse politiek die bewust de andere kant opkijkt en doorschaken. Wij zijn op zijn minst verplicht om eens op te staan en de vele kinderen van Kobani te steunen die nu huisloos of ouderloos achtergebleven zijn in deze wrede oorlog tegen een onschuldig regio die in de Barbaren politiek ingezogen wordt.

  We hebben het vaak over hoe de verenigde machten of de illuminaties of de NWO te werk gaat of zijn agenda afwerkt. KOBANI en ROJAVA is de werkwijze hoe ze agenda punten afwerken. We zien het nu live gebeuren!!!

  Like

 19. Michael Collins Piper vs Eric Jon Phelps – The Great Debate: Zionists or Jesuits?

  Dit is denk ik de juiste uitleg hoe het werkelijk zit (zie bij reacties):

  the Rothschild family are the bankers of the Vatican… does the Federal Reserve work for the US Government?

  the Jewish Freemasons held a cout d’etat on the Vatican in 1958 and took control of the papal election after the good Pope Pius XII (requiescat in pace) died of a sudden illness… they elected an anti-Pope (John XXIII) and have been doing so since… they managed to get rid of the Latin Mass and all valid sacraments and replaced it with what they wanted when they held the second Vatican Council in 1962…

  the Reptilian, Alien, Vatican, Jesuits, blood drinking royalty, Illuminati, Luciferian, Knights Templar stuff is a ‘red herring’ in my opinion- a deflection from the crimes of Israel and of Zionism…

  Phelps ignores the assertions of Piper, whereas, throughout the debate, Piper openly rebukes and challenges many of Phelp’s statements… as Piper stated at one point in the debate, Vatican Assassins hinges on the theory that the Jesuits were behind JFK’s assassination; but he relates that at least 50% of the information Phelps provides was error-prone and just plain “wrong, wrong, wrong.”
  Piper even went so far as to say that he read Vatican Assassins in its entirety over the past weekend, and “more often than not it had so many errors in regard to the JFK assassination that it led him to question everything else he had written.” there was no excuse offered from Phelps on these open attacks on his credibility…

  Piper conveys how Phelps relied on a number of biased sources for his documentation, including Dr. Emmanuel Josephson (a known disinformation agent) and John Loftus (a Zionist propagandist)… Phelps is so delusional, he thinks because someone graduated from a Jesuit university, they are thus “Jesuit-trained”… Piper exposes Malachy Martin, a Jewish agent in Vatican II…

  Phelps rightly admitted that he had been mistaken on the JFK assassination, and that he didn’t understand Kennedy’s war with Israel… this revelation was huge, because one of the fundamental premises of Vatican Assassins was that Cardinal Spellman and the Jesuits masterminded this crime… Phelps admitted he was wrong, and that he now intended to update the third edition of Vatican Assassins to include this material…

  there is also the issue of Adam Weishaupt who was born a Jew, had a Rabbi father, and became a disgruntled Jesuit and founded the Illuminati… there is no discussion about the Illuminati’s, as well as the Jacobin’s and Communist’s, conclusive, almost complete Jewish heritage… i wonder why THESE topics were not discussed???

  unfortunately Piper doesn’t really know much about the more ancient history of the Jews, which had he known, he could have slammed Phelps by pointing out that Talmudic Judaism predates Catholicism by at least 1,500 years… in fact, the Jesuit Order was created as a Jewish society by a Jew, Ignatius Loyola, only in recent history… these ‘Esther’ tactics of the Jew can be observed throughout any fallen empire in recorded memory, including Egypt, Babylon, Persia, Greece, or Rome, and into our modern times of Russia, France, Germany, America, or Palestine… my point is that this revolutionary nature is embedded into the Jewish timeline, if you can see through the propaganda in the history books…

  Zionist world leaders, men in influential positions with the various Masonic organizations everywhere, have worked “hand in glove” for a universal world revolution, which will attempt to bring in the One-World Church and a One-World Government… many Masonic Lodges are exclusively Jewish, as are the controlling B’nai B’rith Lodges-the mother of the infamous and very dangerous Anti Defamation League (ADL)… Piper also said that Phelps assertion that “the ADL was an agent of the Jesuits” falls flat because the ADL stands virtually in direct opposition to nearly every stance of the Catholic Church…

  “Freemasonry is a Jewish establishment, whose history, grades, official appointments, passwords, and explanations are Jewish from beginning to end.” -Rabbi Isaac Wise

  let me also add that the Freemasons have even rewritten the Bible (The Scofield Bible), so the Christians would follow the Zionist Agenda and protect the Jewish goal for world domination, as clearly outlined in the Talmud, as well as the Protocols… Piper even addressed this issue by saying that he couldn’t have a serious debate if it was all based on one man’s interpretation of the Bible (precisely because there are so many different interpretations), especially where the Book of Revelations is concerned… Instead, he said their exchanges should be based on facts, not interpretations…

  in all, Piper concluded at various points during the debate that Phelps’ claims that Israel and the Rothschilds were “shills” of the Jesuits was “absolutely extraordinary,” that he made “egregious errors based on pro-Zionist sources,” that the problem with Phelps was that “so many crimes are attributed to the Jesuits, but nothing could be further from the truth,” and that “the Jesuits are not the substantial influence in the US (specifically); the Zionists are…”

  you don’t need evidence to not believe in something… you need evidence to believe… the evidence points conclusively to a Jewish World Order, based on the Talmudic wetdream of gentile enslavement…

  Liked by 1 persoon

  • Dank voor het plaatsen voor deze joetoep. Is veel uit te leren. Ik kende hem al en plaats de info in de geschiedenis zo als ik hem zie. Sinds 2e Vaticaanse concilie 1962/1965 is het Vaticaan overgenomen door de joden/vrijmetselaars. Jezuieten waren altijd al joden (Maranos, Cryptojoden in Spanje na verbanning joden door Isabella uit Spanje ca. 1492). Over hoe de joden zo machtig werden is een artikel van mij onderweg. Ik moet het nog flink inkorten. Phelps is een zeer erudiete en intelligente zio pion.

   Like

 20. It’s even more complex than that, the Nazis were hand-in-hand with the Zionists and Nazism and Zionism are very similar. If you look at Israel, it is very much a facist Nazi state and the Israeli leaders like Menachem Begin, David Ben Gurion and Golda Meir came directly out of the Nazi-Zionist axis. Hitler is a very difficult figure to assess due to the vast amount of obfuscation and outright distortion that has taken place. I have studied the man for 20 years and still don’t have firm opinions on many aspects of the man. Another factor is the figures around him such as Goebbels, Himmler, Bormann and their vassals such as Heydrich and Hoess. It appears to be the most likely case that the Zionists wanted to drive the Jews out of Europe to Palestine in order to be able to create the state of Israel and the Nazis collaborated in this. The star of David worn by Jews under the Nazis was actually a Zionist idea and was seen as their equivalent to the Swastika rather than a badge to denote Jewishness or inferiority. The ghettoisation and maltreatment of the Jews was a Zionist program and Hitler gave the Zionists control over the autonomous Jewish regions they had established. Life for the Jews in these Zionist run areas was horriffic, whereas life in German run areas was actually little worse for Jews than anyone else.(..)

  http://radiofetzer.blogspot.nl/2014/03/kelly-from-tulsa-and-kate-slate.html?showComment=1396178303192#c7652680513297291880

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.