Eenvandaag- Duivelse manipulatie van staatswege

Via de link onderaan dit bericht kunt u de uitzending van Eénvandaag van 7 augustus 2014 nog eens terugkijken.

Wat mij onmiddellijk opvalt is dat men mensen aan het woord laat die zelf door Poetin het land zijn uitgeschopt omdat ze opereerden als zionistische Oligarchen in hun gastland Rusland. Ze zijn dus absoluut bevooroordeeld. Toch worden ze aangekondigd, aan het dom geachte Hol-landse publiek, als experts door de hoernalisten van Eénvandaag.

Voor diegene die een klein beetje opletten en nog niet totaal verdomd zijn door het Nederlandse onderwijs en de Nederlandse Teletubbie tel-lie-vision, valt op dat direct aan het begin van de uitzending, de tweekoppige adelaar, als symbool van de Russisch Orthodoxe kerk, duidelijk in beeld wordt gebracht. Hiermee geeft men overduidelijk aan wat het motief is van de aanval op Poetin en Rusland van dit moment. Het motief is de strijd van het zionistische West Romeinse rijk (Vaticaan) tegen het orthodoxe Oost Romeinse rijk (Byzantijnse rijk, derde Rome, Moskou). Het gaat dus om het tot stand brengen van de Nieuwe Wereld Orde (NWO).

Let op het symbool van de Russisch Orthodoxe kerk op de achtergrond.

Let op het symbool van de Russisch Orthodoxe kerk op de achtergrond.

Indien je alle moed verzameld hebt en deze uitzending verder kijkt zul je later in de uitzending de volgende achtergrond kunnen waarnemen.

Kijk eens wat een stemmingmakerij op de achtergrond.

Kijk eens wat een stemmingmakerij op de achtergrond.

Het gaat me in dit artikel te ver om in te gaan op de erbarmelijk slechte inhoud van dit propagandistische stukje Nederlandse tel-lie-vision. Wat ik wil duidelijk maken is hoe dom de gemiddelde programmamaker zijn publiek acht en hoe ver de HOERNALISTIEK in ons land gezonken is. Tevens wil ik het belang aangeven die onze overheid stelt in het bashen van Poetin en Rusland.

Dit is dus pure oorlogspropaganda, a la Goebbels, en geeft aan hoe serieus deze hele affaire met Poetin en Rusland genomen moet worden. Onze overheid staat dus duidelijk aan de kant van de agressors, Engeland, de VS en Israël. Ze willen oorlog blijkt nu duidelijk!!! Vergeet dat nooit!

Ik hoop dat er snel een tijd komt dat we onze overheid voor deze schande ter verantwoording kunnen roepen. De guillotine is wat mij betreft te mild. Dat ze het Hol-landse publiek inmiddels dom genoeg achten dit niet op te merken geeft ook te denken.

http://www.eenvandaag.nl/buitenland/53006/bill_browder_over_poetin_en_gevolgen_sancties?autoplay=1

24 Reacties op “Eenvandaag- Duivelse manipulatie van staatswege

 1. Ik werd gister helemaal niet goed van de staatsomroep, je moet belasting betalen voor de nos om deze propaganda aan te horen, wie kan dat nog aanhoren, wie neemt nog aan wat zij vertellen….ik zocht het tel. NR. Van de redactie maar natuurlijk nergens te vinden…

  Like

  • Maak je niet te druk. Wat je kunt doe je al, je doorziet het namelijk!! Die redaktie nemen toch nooit hun verantwoordelijkheid. Onthou dat dat verkochte zielen zijn, verkocht aan het geld, de nieuwe religie.

   Like

 2. @ don Goed opgemerkt van je en zeker die joker…….. Ben ik blij dat ik geen tele lie machine meer heb. Ik wordt al boos als ik de propaganda op de radio hoor.Ben al erg blij dat ik niet de enige ben die dit soort dingen opmerk. Gedeelde smart is halve smart denk ik maar……

  Like

  • Goed artikel van Niburu. Als we met zijn allen de boel blijven opengooien zodat ook de slapenden de ogen geopend worden dan komt het uiteindelijk wel goed. Laten we echter NOOIT vergeten wie ons nu probeerden te misleiden. Deze mensen zullen proberen terug te krabbelen!!! Laten we daar alles aan doen om het te voorkomen. Ze moeten verantwoording afleggen voor hun huidige acties.

   Like

   • zondermeer een goed punt van je, ongetwijfeld wordt operatie paperclip straks herhaald, grootschaliger dan weleer. Ben benieuwd waar het zooitje ongeregeld zich straks na alle ellende gaat vestigen, wederom Argentinie of komt er dan toch een volkstribunaal van ons complotgekkies? Ik betwijfel het.

    Like

   • @RC PRIMA !
    Ze willen het niet weten
    Ze willen niet luisteren
    We zullen het Ze door den strot moeten duwen, zoniet afvoeren
    naar de Hoelag (Hollandse Goelag archipel) 😉 🙂
    haha beetje humor moet toch kunnen?!

    Like

 3. Als ik zie hoe weinig mensen hier zie reageren,en hoeveel mensen in mijn omgeving,of zal alleen facebook gebruiken,er domweg iedereen er gewoon in geloofd dat Putin de boosdoener is.. Desondanks alle bewijzen of niet bewijzen die ik aanhaal.. dan hou ik mijn hart vast 😦
  Ze zien alle feiten over het hoofd. Alle bewijzen die ze tot nu toe hadden tegen Putin kwamen van social media af (dus onbetrouwbaar) en zijn ook ongeldig verklaard ,Door de VS zelf.
  toch gaan de sancties door…
  Alle complot theorieën gingen mij te ver. Doch logisch verstand gelukkig niet ver te zoeken. De vraag van Rusland naar de satellietbeelden van de VS,en de woordvoerder van de VS schouderophalend met misschien antwoord,krijg ik ijskoude rillingen van.

  Like

  • Ik kan alleen maar blijven opletten en schrijven. Gelukkig groeit het gezond en logisch verstand overal snel. Dank voor je reactie @Lala. Ook heel toepasselijk daar ik in het stukje schreef over Teletubbie tel-lie-vision.

   Like

 4. Deels een goed stuk. Minstens 1 grote misser helaas : er is weinig op deze wereld meer anti Israël dan het satansbolwerk Rome . Dus om uitgerekend dat duivelse instituut te linken met Israël is een ongelooflijke stommiteit. Verder: grotendeels goed stuk 🙂 staatsomroep nos ? Zeker ! En vara net zo!

  Like

 5. Zo, is het weer een beetje rustig hier? Mooi, dan kan ik ook weer eens iets posten.
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Nieuw lulverhaal van de Oekraïense geheime dienst. De Russische separatisten waren van plan om een Aeroflot toestel uit de lucht te knallen die onderweg was van Moskou naar Larnaca, Cyprus. Dit zou als doel hebben, volgens de führer van de SBU, Valentyn Nalyvaichenko, om Rusland tot een invasie in Oekraïne te dwingen. Dat het Oekraïense SBU nog niet zoveel ervaring heeft met valse vlag operaties en complot-theorieën blijkt uit onderstaand artikel. In Oekraïene bestaan kennelijk twee stadjes met de naam Pervomaisk(oe) één ten westen van Donetsk en één ten oosten van Donetsk. Die ten oosten van Donetsk, daar heb ik mijn best voor gedaan om die te vinden maar ik heb het niet kunnen ontdekken. Die ten westen wél maar die ligt op ruim 500 km. van de crashsite, dus die valt af of je moet over zo’n gigantisch Buk-systeem beschikken….?

  http://www.globalresearch.ca/desperate-mh-17-intelligence-spin-by-ukraine-secret-service-pro-russian-rebels-had-targeted-a-russian-passenger-plane/5395501

  Ik zal voor alle zekerheid de vluchtdata van beide toestellen hier plaatsen, zodat een ieder het voor zichzelf kan controleren en vooral naast elkaar leggen. Je kunt gewoon met je muiswiel inzoomen of op het + teken klikken.

  MH17
  http://www.flightradar24.com/data/flights/mh17/#3d6095b

  SU 2074
  http://www.flightradar24.com/data/flights/su2074/#3d62ed7

  Like

 6. “In mijn ogen is de Nederlandse regering mede-dader.”

  Één dag vakantie lijkt een prima alibi.
  Een colonne van 40 rouwauto’s lijkt een mooi eerbetoon, maar zou net zo goed het bespelen van menselijke emoties kunnen zijn.

  Ik zie alleen het belang voor Nederland niet of zij moeten dringend verlangen naar WWIII. Het zou wel de roep naar de herinvoering van de dienstplicht kunnen verklaren. Er zitten genoeg ‘opvreters’ thuis die niets te doen hebben en voorlopig ook niets te doen krijgen.

  Like

   • Tja, dat heeft men van 9/11 overgenomen. Men had geen idee wie er achter die aanslagen zat, maar dat was in een uurtje bekeken. Ineens was daar Osama Bin Laden en nu, bijna 13 jaar later, gelooft het grootste deel van de mensheid nog steeds dat het Osama Bin Laden was.

    Hamas is mede opgericht en financieel ondersteund door Likoed. Iedere keer als er vredesonderhandelingen met de Palestijnen en Israël zijn, gooit Hamas roet in het eten. Dat zou dan de afspraak tussen Likoed en Hamas kunnen zijn geweest voor de financiële ondersteuning.
    Wie zegt dat het niet zo is?

    Aan het hoofd van IS(IS) Abu Bakr al-Baghdadi zou een Mossad agent staan met de naam Elliot Shimon?
    Wie zegt dat het niet zo is? Het blijkt nu ook dat, als je zulk soort verdachtmakingen openlijk kenbaar maakt, het je baantje kost. Ieder aanval op de staat Israël wordt gezien als anti-semitisme, terwijl semieten Arabieren zijn.

    Hoe gek denk men nu werkelijk dat wij zijn?

    Like

  • Waarom zitten die mensen thuis? En waarom “opvreters” noemen? Is hetzelfde als de term “useless eaters”. Nog even en die kunnen uitgeroeid?? Of in een fema camp? Of uitgehongerd zoals onder Stalin, Holodomor? Het tweespalt drijven lijkt ZE aardig te lukken.

   Like

   • Ik heb de term “opvreters” bewust tussen ” ” geplaatst omdat men mij in dezelfde categorie plaatst. Ik heb 6 jaar geleden gebruik gemaakt van een regeling (na 40 dienstjaren) en ik dacht dat mijn kostje tot mijn 65-ste wel gekocht zou zijn. Door maatregelen van onze regering, weet ik volgend jaar niet waar ik aan toe ben. Het zou zomaar kunnen dat ik volgend jaar loop te “landlopen” en/of tewerkgesteld te worden? Je moet tenslotte wel iets terugdoen voor de uitkering waar je al 46 jaar aan betaald hebt.

    Like

   • @Theyknew Ik ben een klein beetje op de hoogte van je situatie. Ik wist ook wel hoe je deze opmerking bedoelde. Mijn reactie is ook geen aanval maar ik wilde benadrukken wat er in zo’n woord zit dat op andere sites te kust en te keur gebruikt wordt.

    Like

 7. @Don Ben weer terug van vakantie. Willen we deze oorlog nog stoppen dan zal er MASSAAL en WERELDWIJDE protesten moeten komen, moeten de MENSEN in grote getale OPSTAAN tegen deze dreiging.

  En wel 10x meer dan de VIETNAM demonstraties destijds!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De vraag is: WILLEN WIJ WEL DEZE OORLOG STOPPEN???

  Mensen wordt wakker en geeft het door ….en door………en door!!!
  mail, app, facebook, twit en praat met elkaar overal bij de bakker, de super, de slager, de verjaardag…….

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.