Netanyahu kan niet meer terug en zal “full scale” oorlog veroorzaken.

Israël, met Netanyahu voorop, heeft zich door het plegen van oorlogsmisdaden en misdaden volgens het humanitaire recht in een positie gemanoeuvreerd waarbij ze niet meer terug kan. Alleen een “full scale” wereldoorlog kan Netanyahu en zijn collega’s nog redden van een absolute afgang en een veroordeling in Den Haag vanwege gepleegde oorlogsmisdaden.

Capo di tuti capi van de zio bende.

Capo di tuti capi van de zio bende net als Hitler. Voor de twijfelaars, Netanyahu brengt hier ECHT de Hitlergroet!!!

De ongekende wreedheden die Israël, onder leiding van capo di tutti capi Netanyahu in Gaza heeft tentoongespreid hebben zelfs secretaris-generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon er toe gedwongen de beschieting van een VN-school in de Gazastrook  ‘een misdaad’ te noemen. Bij de beschieting kwamen weer veel mensen, waaronder zoals altijd kinderen, om het leven.

Ban Ki-moon noemt aanval op school in Gaza 'misdaad'Foto:  AFP

Ban noemde de aanval “een nieuwe grove schending van het internationale humanitaire recht, dat duidelijk bescherming verlangt door beide partijen van Palestijnse burgers, medewerkers en bezittingen van de VN en andere burgerfaciliteiten”. Met deze uitspraak heeft hij, waarschijnlijk ongewild, een veroordeling van Netanyahu al zeker gesteld.

De Palestijnse autoriteit heeft al aangegeven een aangifte dan wel klacht tegen de leiding in Israël in te dienen bij het internationale strafhof in Den Haag voor gepleegde oorlogsmisdaden. Netanyahu heeft er bij de Verenigde Staten al op aangedrongen er voor te zorgen dat zo’n aanklacht niet tot vervolging zal leiden. Netanyahu geeft hiermee duidelijk aan zichzelf boven het internationale recht te plaatsen maar geeft gelijktijdig ook aan, angst te hebben voor zo’n aanklacht. De V.S. zal, als schoothondje van Israël, er dan ook alles aan doe Netanyahu uit Den Haag weg te houden.

Zo liggen de verhoudingen!!! We leven in een Joods-Zionistische dictatuur!!!

Zo liggen de verhoudingen!!! We leven in een Joods-Zionistische dictatuur!!!

Om nu die, voor Netanyahu zeer pijnlijke, strafzaak te voorkomen lijkt er voor Netanyahu geen andere mogelijkheid te resteren dan op dit moment door te gaan tot alle uiteindelijke doelstellingen zijn behaald. Eén van die doelstellingen is een volledige bezetting van Gaza en verdrijving van alle Palestijnen om zo de weg naar het geambieerde “Groot Israël” tussen de Nijl en Eufraat te plaveien.

SIEG HEIL!!! Neo Nazi Netanyahu.

SIEG HEIL!!! NEO con askeNAZI Netanyahu.

Om bovenstaande doelstellingen te verwezenlijken is er echter meer nodig. Er is meer onrust nodig, onrust wereldwijd. Dit is dan ook de reden van de onrust in de Oekraïne. Die onrust, zeg inmiddels maar rustig oorlog, is vanaf het begin al veroorzaakt door de as van het kwaad, Israël, de VS en Engeland met deze doelstelling voor ogen. Deze echte “as van het kwaad” zal er dus ook alles aan doen Rusland in de strijd te betrekken om zo een grotere oorlog te veroorzaken. De MH17 “false flag”  en de daarop volgende sancties waren onderdeel van de poging hiertoe maar mislukten grandioos door de oplettende alternatieve media, wereldwijd, en de mensen die steeds beter begrijpen hoe dit spelletje gespeeld wordt.

Israël, de VS en Engeland, de werkelijke “as van het kwaad”, zullen dit falen hunnerzijds niet kunnen en willen accepteren. De genocide in Gaza zal dus voortgezet moeten worden door Netanyahu. Cameron en Obama zullen alles in het werk stellen Rusland uit de tent te lokken om zo een grote oorlog te veroorzaken. Een volgende “false flag” is slechts een kwestie van tijd. Voor de “as van het kwaad” is er geen weg terug meer. Het eindspel is begonnen!!

5

“Het Eindspel” op weg naar de al zo lang genoemde Nieuwe Wereld Orde, NWO. Een eindspel dat gepaard zal gaan met een hele grote oorlog, WWIII. Een oorlog waarvan de winnaar niet vast staat maar de verliezers wel. De verliezers zullen zoals in elke oorlog de gewone mensen zijn. De gewone mensen die voor een elitair stel zionistische bankiers en hun politieke hielenlikkers de kastanjes, zoals altijd, weer uit het vuur mogen gaan halen.

Wie de oorlog ook wint, we zullen na deze oorlog allemaal nog meer van onze vrijheid hebben verloren. Voor de mensen op deze wereld is het dus NU zaak anders te gaan denken. Deze oorlog tussen die elitaire bancaire kliek daarboven moet worden omgebogen naar een klassenoorlog tussen de gewone man en haar elite.

VIVA LA REVOLUCION!

6137483362_fa94d931c8_z

9 Reacties op “Netanyahu kan niet meer terug en zal “full scale” oorlog veroorzaken.

 1. @Don
  je noemt satanyahu de baas!? zie -> onder leiding van capo di tutti capi Netanyahu

  voor deze functie is het gebruikelijk dat je een sterke arm moet hebben, en groot netwerk als ook respect van spelers en deelnemers.
  Israhel heeft een groot netwerk van banksters maar die andere 2 hebben ze niet dan moet je denken aan CIA en een top leger.

  Verder is het duidelijk dat Obama en Satanyahu het niet met elkaar kunnen vinden maar dat de verhouding toch is dat de Obama kliek de regels bepaald voor buitenlandbeleid tel aviv.
  Binnen de muren schijnt dit niet zo te zijn zodoende ook de aflsachting van alle mense binnen de Zio Muren in Israhel.

  Like

  • De grote baas is uiteindelijk de hoer van Babylon, het Vaticaan, gebouwd op de 7 koppen (heuvels) van het beest! De zionisten maken daar deel van uit en hebben veel macht opgebouwd via de FED. Nu moet het 3e Rome, Moskou, aangevallen worden. De Twin Towers die stonden voor de bipolaire wereld zijn neergehaald en de paus heeft de nieuwe toren, al gezegend. Die ene toren staat voor een unipolaire wereld, de NWO.

   Like

 2. @Don,
  Je noemt de VN oftewel in het Engels de UN.
  Deze UN noemt de gaza-misdaden verricht door IsraHell een oorlogsmisdaad.Oorlogsmisdaden kennen altijd twee of meerdere kanten van het verhaal.Maar goed,daar zal ik nu even niet verder op ingaan. Wat IsraHell doet keur ik niet goed.
  Maar hoe verklaren we dit:
  The United Nations Exposed: Who Is In Control?
  http://www.collective-evolution.com/2013/02/26/the-united-nations-exposed-who-is-in-control/

  Like

 3. kort en krachtig beschrijving

  Wat ik weet is dat Babylon bepaalde tijdperken heeft gekend en de verderf en hoererij, barbaarij met kindslaven periode werd geintroduceerd toen het israhelische kliek ( Semitisch dynastieen) de inname van Babylon deed rond 500 v.c .Het heeft dacht ik een klein eeuw geduurd, en dit werd de nieuw babylonische tijdperk genoemd.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.