JEWZI NAZRAELI FASCISTRAEL GAZACIDE

Advertenties

3 Reacties op “JEWZI NAZRAELI FASCISTRAEL GAZACIDE

 1. Israhel en haar Joods-Israelische bevolking heeft naast de eer van het meest psychopatische (nr.1 op de wereldranglijst) ook de eer de meeste lafaards per km2 te tellen. In feite zijn het daar allemaal lafaards met hun door de Amerikaanse belastingbetaler gefinancierde wapentuig tegen ongewapende Palestijnse kinderen. Het zal tijd worden om in te grijpen en de joodse psychopatie voorgoed de kop in te drukken. Aangezien psychopatie en voor rede vatbaar zijn niet samengaan zijn harde maatregelen noodzakelijk. Ik zal de dag prijzen dat Israel het moet opnemen tegen haar meerdere
  http://nodisinfo.com/resistance-videos/

  Like

 2. was het 2006!? toen ze rake klappen in zuid libanon kregen en ze vluchtend de golanhoogte moesten verlaten. het was een man tegen man gevechten wat Israhell duidelijk niet beheersde en zeker niet tegen de Hezbollah. Er waren beelden van dat ze op het veld vernederd werden.
  In de media was de officiele mededelingen dat ze stuk grond teruggaven.

  Kinderen kapot slaan met legerlaarzen en vuist slagen op de armen net als in 2014 en zo een 20 jaar terug ook toen een journalist mee filmde. Aangezien ze Israhell VN schoolgebouwen en ziekenhuizen ambulances gewoon opblazen, zullen ze achter de schermen wel meer uitvreten.
  Verdoemde honden en hondsdol gedrag, een schizofrene soort die beesten streken uithaalt zal toch op den duur uitgeschakeld worden door een wolf of een andere beest.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.