Oorlog in Europa door Netanyahu dictatuur…

“Als je wilt weten wie er regeert moet je kijken wie je niet mag bekritiseren” schreef Voltaire al eens heel wijs.

De naïeve Hol-lander denkt nog steeds dat we geregeerd worden vanuit Den Haag en Brussel. Diezelfde Hol-lander denkt ook nog steeds dat we in een democratisch land wonen en dat de overheid er voor de bevolking is.

Dat zou inderdaad ook zo moeten zijn ware het niet dat er in het westen sprake is van een bijna wereldwijd opererende schaduwregering. Een schaduwregering waar ook onze bewindvoerders, vrijwillig dan wel onder dwang, hun ziel aan hebben verkocht om maar op het pluche te komen en te blijven. Een aantal jaren doen ze binnen de politiek hun best voor die schaduwregering waarna ze een fantastische baan aangeboden krijgen binnen één van de ondernemingen van die schaduwregering. Voorbeelden te over. Gerrit Zalm bij ABNAMRO, Camiel Eurlings bij de KLM, De jager bij KPN en Balkenende bij zo’n alles onder het tapijt vegende accountant. Ik kan nog wel even doorgaan zo.

Deze bewindvoerders hebben er inmiddels voor gezorgd dat we onze soevereiniteit al grotendeels hebben overgedragen aan Brussel, Navo, VN, IMF, Wereldbank etc. Allemaal instituten van de schaduwregering.

ruttedegrootste

Wie zijn dat nu, die zogenaamde schaduwregering? We noemen ze tegenwoordig zionisten. Tegenwoordig omdat we het woord Jood niet meer mogen gebruiken. Denk hierbij even terug aan wat Voltaire schreef en ik in de eerste zin benoemde. Beter gezegd bestaat de schaduwregering uit Rothschild zionisten met hun hoofdzetel in de City of London.

Deze uit het jodendom ontstane Rothschild zionisten hebben ons in de afgelopen eeuw bijna alle oorlogen bezorgd. De eerste wereldoorlog net als de tweede. De oorlog in Irak, Libië, Syrië, Libanon, Afghanistan, Vietnam, Mali, en ga zo nog maar een tijdje door.

Waarom en hoe doen deze Rothschild zionisten dit allemaal? Dat is heel eenvoudig, ze willen heersen over de hele wereld vanuit Jeruzalem en ze zien elke niet Jood, gojim, niet als mens maar als slaaf. De methode die ze gebruiken is ook heel eenvoudig, ze hebben namelijk via de Bank Rothschild bijna wereldwijd het monopolie verworven op het creëren van geld. Wie het geld kan creëren heeft ook de mogelijkheid iedereen zonder moraal te kopen. Dat doen ze dus met onze bewindvoerders in Den Haag. Rutte, ZimmerFranz en alles wat daar achter aanhobbelt zijn verkochte zielen. Ze hebben hun ziel verkocht aan hun nieuwe God, de Dollar. Daarom is het ook dat onze bewindvoerders zo dom zijn om zelf een boycot af te roepen tegen Rusland en dan verbaasd zijn dat de bal terugkaatst.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Weer zijn de gewone mensen de sigaar. Vrachtwagenchauffeurs die groenten reden naar Rusland zijn nu werkeloos. Tuinders staat een faillissement te wachten zonder hulp. Hulp van weer de Hol-lander via de belastingen. Onze bewindvoerders verdienen er geen eurocent minder om. Allemaal omdat ze hun Rothschild baas dienen.

Netanyahu nu is de zetbaas in Israhell van deze Rothschild bankiers. Hij heeft maar één opdracht momenteel en die is een oorlog te veroorzaken in het Midden Oosten en in de Oekraïne en met Iran. Zeg maar rustig een wereldoorlog, de derde. Hiertoe is met de hulp van Engeland en de VS en onder aansturing van de Mossad en Cia een coup gepleegd in Kiev. Die mocht wat kosten gezien de uitspraak van Fucktoria Nuland dat er 5 miljard in was geïnvesteerd. Ach als je het geld zelf uit het niets kunt maken is dat niet veel.

Zo liggen de verhoudingen!!! We leven in een Joods-Zionistische dictatuur!!!

Zo liggen de verhoudingen!!! We leven in een Joods-Zionistische dictatuur!!!

Ook werd er bewust een vliegtuig neergehaald (MH17), met bijna 300 onschuldige mensen aan boord, om Rusland als schuldige te kunnen aanwijzen. Dit vliegtuig is dus indirekt door onze eigen regering neergehaald. Geen VN toespraak van ZimmerFranz kan dat verbloemen. Zijn tranen waren krokodillentranen. Nee wat mij betreft hebben onze eigen bewindvoerders het bloed aan hun handen van 298 onschuldige slachtoffers. Het ergste is nog wel dat het ook nog eens een zeer slecht uitgevoerde “false flag” was. Een beetje te doorzichtig. Het wachten is nu dus op de volgende “false flag”.

Ook deze kwam uit de koker van NetanYahu/SatanYahu

Ook deze kwam uit de koker van NetanYahu/SatanYahu

Gelukkig wordt de mensheid langzaam wakker en gaan ze het monsterlijke inzien van deze Joods-zionistische Rothschild dictatuur. Putin krijgt inmiddels steunbetuigingen uit de hele wereld van mensen die het spel doorzien. Het einde van deze dictatuur is bijna daar. Netanyahu, Rutte, Obomba, Cameron en ZimmerFranz weten dat ze hebben verloren, ze weten dat de guillotine wacht. Laat ze nog maar even spartelen, hun dagen zijn geteld.

Ze hadden beter voor de bevolking kunnen kiezen net als Putin. Zie filmpje.

19 Reacties op “Oorlog in Europa door Netanyahu dictatuur…

 1. Putin-ism is momenteel een revolutionaire gegeven.

  Wil je weerstand bieden tegen volksuitbuitings door Elite, volkenmoord door Israhel, Genocide door westen gesteunde ISIS!!! dan kom je uit op Putin en zijn systeem van een land leiden en bouwen in een wereld met dominatie vanuit westen de dollar en euro gebruikt voor corruptie en verval en menselijke leed.

  Like

 2. Las iedereen dit maar. Het staat er zoals het is. Voel me moedeloos en alleen in mijn omgeving. Vinden mij een zeur…..ga even kijken hoe mijn dak boven mijn hoofd te houden en alles te betalen. Moet mensen helpen en mijn lieve katten zijn ook afhankelijk van mij. Simpele reactie van mij misschien. Maar ik zie het zoals het verhaal hierboven. WAAR IS IEDEREEN??

  Like

 3. ach Don, als je naar joodse gedragingen kijkt zo links en rechts dan kan een ieder zonder wetenschappelijk onderzoek vaststellen dat deze lui in het algemeen gesproken narcistische psychopaten zijn

  Like

 4. Het Anti-semitisme een woord wat vaak en te snel gebruikt wordt. Valt me op dat het woord meer in de media en gevoed door onze politiek meer dan dagelijks in de maatschappij en al helemaal in het buitenland waar joden naast iedereen in vrede leven kunnen zolang men zich aan de huidige regels kan houden. Ook bepaalde geloven en groeperingen raken gecorrumpeerd en beginnen afwijkende psychopatisch experimenten
  een gestoorde groep wat Israhel uitvind en zoals pipo terecht zegt een afgesloten inrichting met Muren op landelijke grens niveau en keihard afknallen en opblazen ( een soort Utopia maar dan No Limits) …. De ISIS wat er ook op loshakt op vrouwen/kinderen en ongewapend bevolking de dood injaagt. Beiden gestoorde gekken beiden hebben vrij spel beiden gevoed door zionisme en gestoorde sekten die zich gelovig en oprecht noemen.

  De media kanaliseert en voedt deze, voert zijn eigen kritische taken niet en ons politiek speelt een toneel door te lunchen /brunch met zio organisaties die op bezoek bij top politiek mogen om hun “zorgen” te uiten. Ondertussen is er geen tijd om een onafhankelijke commissie in te stellen voor wandaden Israhel of op hoog niveau de uitbreiding van ISIS en de genocide die ze plegen een halt toe te roepen. Ja te druk of op vakantie of we zijn al zo druk met Oekraine te veel aan ons hoofd dus ff niet …. dan maar een genocide en of wandaden erbij dit jaar.

  Weet u maria …. de afgelopen dagen/weken is er veel toneel gespeeld en veel doorzichtige dingen hebben zich afgespeelt en nu nog.
  ik sprak vandaag wat lui en ja meer mensen lezen en zien dit maar zoals eerder gezegd het is niet populair om deze onderwerpen te bespreken. Je kan niet met iedereen praten je kan wel je mening geven en veel vragen stellen …laat hun maar uitleggen waarom …
  Waarom Israhel een muur bouwt en kinderen systematisch afschiet en de mensen aan hun lot overlaat zonder dat er wat van gezegd wordt , waarom de ISIS wel een gevluchte groep mag afslachten op het sincar gebergte en niet tegengehouden wordt en waarom wel stellingen van ISIS rondom Arbil waar de inlichtingen diensten/consulaat van VS zitten en waar de documenten van Olie zaken opgebergd zijn wel gebombardeerd worden in alle haast.

  Ik vraag me af of Putin zich echt afgesplits heeft van het westen of dat ze samen toneel spelen om bepaalde waardevolle belangen zo veel mogelijk binnen te halen, Mocht Putin echt afscheid genomen hebben van het vervloekte westen wat schaamteloos onschuldige mensen laat lijden dan is er hoop op vele goede dingen ook al liggen die iets ver van ons land en onze streek

  Hoe dan ook, net zoals pipo het eerder opmerkte hierboven
  groente en fruit is dit jaar lekker goedkoop

  Like

 5. Bobby Fisher, beste schaakspeler ooit (en joods) interview 2002

  Bobby Fischer: I intend to do what I’m doing right now.
  Pablo Mercado: What?
  Bobby Fischer: Which is to expose the Jews for the criminals they are, the parasites they are, the liars they are, the thieves they are, the niggers( editor’s note- don’t know how to edit this one) they are.
  Pablo Mercado: You speak like an Arab.
  Bobby Fischer: .. You ask the Palestinians. I was just listening to the BBC. the horror story that come out of there when you get into an Israeli prison. the way they torture you . it’s unheard of. I was listening to a Palestinian woman, a Christian woman from Palestine, not even Muslims, Christian women who were anti-Israel. They got picked up by the Israeli police, taken down to the jail, and then the Israeli police tried to get information — Who do you know among your friends that’s anti-Israel? Give us all the names of your Arab, Christian friends who are anti-Israel. When they refused, they put the women in a cell, these are mothers, these women, mostly. They put em in a cell, and then they start playing, in Arabic, on the loudspeaker, 24 hours a day, “Mommy, come home, Mommy, we miss you” in Arabic. They played it over and over again until the women just collapsed.
  Pablo Mercado: All right, do you have any.
  Bobby Fischer: This is the Jewish mentality. These are a criminal people. They torture their prisoners in the worst way. It’s even illegal! They don’t even deny it hardly. Jews were always b——s throughout history. They are liars, they are the worst pieces of s–t in the world. They mutilate their own children.
  Pablo Mercado: all right.
  Bobby Fischer: F— the Jews.
  The United States is a farce controlled by dirty, hook-nosed circumcised Jew bastards.

  http://schaken.chess.com/forum/view/general/i-found-this-fischer-interview

  Like

 6. En weer Russische propaganda, lekker makkelijk om in het, nog redelijke, vrije westen je gal te spugen, Rusland de STAAT, laat me niet lachen, er zijn, uit geen enkel land, zoveel mensen gevlucht, vermoord als in Rusland, denk alleen maar aan de tijd van Stalin, dus ik zeg fuck Rusland, oja de oorlogen, hoeft voor mij niet hoor, maar leveren wel werkgelegenheid, wapens en het wederopbouw van het land, ach en de bankiers worden als maar rijker en rijker, maar die investeren ook en zorgen dus ook voor werkgelegenheid, conclusie, het uitschot van de maatschappij, de uitkeringstrekkers, het volk wat trapt tegen alles is de maatschappij ze bied, maar er heerlijk van profiteert, tja wat moeten die anders, zou zeggen ga emigreren naar Rusland, of nog beter Noord Korea

  Like

  • Heel erg bedankt voor je reactie. Het geeft aan met welke beperkingen sommige mensen te maken hebben. Energie aangewend voor wapens en oorlog (energie kun je uitdrukken in geld) kan niet meer aangewend worden voor consumptie. Dat geld van onder naar boven (bankiers) stroomt is compleet onnatuurlijk. Ik ben bang dat ze je te lang in scholen en middels media hebben gehersenspoeld. Geeft niks, je bent nu hier terecht gekomen en dus is er ook voor jou nog hoop.

   Like

 7. Veel mensen weten het onderscheid niet te maken tussen Joden en Zionisten en anti semitisme is grote bs je kunt beter anti zionisme zeggen . Wie zit er achter de ramp van Fukushima? Die centrale lekt nog steeds en er wordt door de mainstream media gewoon gezwegen en wie hebben de media in handen in ieder geval niet het volk.

  Like

  • De media zijn in handen van de Joden. Zionisme komt voort uit het Jodendom. Je mag niets slechts zeggen over de Joden en daarom hebben ze de zionisten bedacht als politieke variant op het Jodendom.
   De grote vraag is wie of wat is een Jood? Het is bewezen geen ras! Omdat er atheïstische Joden zijn is het dus ook geen geloof! Een Jood is iemand die zichzelf Jood noemt is mijn conclusie.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.