9/11 En het meermaals bombarderen van VN scholen in Gaza door Netanyahu

Er is momenteel van alles loos op de wereld. De twee meest opvallende zaken zijn de situatie in de Oekraine en de bombardementen in Gaza.

De gebeurtenissen in de Oekraine, waaronder het neerhalen van de MH17, hebben geleid tot allerlei uitspraken van het Westen waarin Rusland min of meer als schuldige werd aangewezen. Deze beschuldigingen hebben inmiddels geleid tot scherpere sancties waar ook Europa en haar bevolking veel last van zullen hebben. Het gevaar van een grote oorlog is niet denkbeeldig. Waarom sturen de V.S. met in haar kielzog Europa aan op die oorlog?

Stille getuigen, bloed op de vloer van een schoolklas

Stille getuigen, bloed op de vloer van een schoolklas

De gevechten in Gaza laten beelden zien van bombardementen van VN scholen aldaar, waar gezinnen met kinderen schuilden voor juist die heftige bombardementen. Dit gebeurde niet 1 keer, niet 2 keer, nee het gebeurde zelfs 4 keer. Zelfs Ban Ki-moon, secretaris generaal van de Verenigde Naties, gaf aan dat deze waanzin van Israël moet stoppen. Wat is er gebeurd dat Israhell onder leiding van Satanyahu dit zo laten gebeuren. Netanyahu maakt meer en betere anti-zionistische propaganda dan alle anti zionisme organisaties ter wereld tezamen ooit konden. Hij lijkt het hele Midden Oosten op deze manier tegen zich in het harnas te werken. Hij riskeert een uitbreiding van het conflict naar het hele Midden Oosten. Waarom riskeert Netanyahu dit?

Zou het kunnen zijn dat dit alles te maken heeft met de aanslag op de Twin Towers van 9/11 in 2001?

WTC 7. Toen de BBC nieuwslezeres voorlas dat het gebouw ingestort was stond het nog gewoon achter haar in beeld. Hahaha wat een amateurs.

WTC 7. Toen de BBC nieuwslezeres voorlas dat het gebouw ingestort was stond het nog gewoon achter haar in beeld. Hahaha wat een amateurs.

De momentele ontwikkelingen in de 9/11 zaak nemen behoorlijke proporties aan op dit moment. Op 3 gebieden wordt er enorme vooruitgang geboekt om de waarheid is deze 9/11 affaire boven tafel te krijgen.

Zo is er ineens via C-Span in Washington een hele uitzending gewijd aan de leugens omtrent 9/11 met Richard Gage, Oprichter van Architects and Engineers for 9/11 Truth. (zie film onderaan dit artikel)

Ook lijkt het erop dat de geheim verklaarde 28 pagina’s van het officiële onderzoeksrapport nu onder politieke en publieke druk openbaar gemaakt moeten worden.

Als derde lijkt nu ook het onderzoek naar de instorting van WTC gebouw 7, dat instortte zonder geraakt te zijn door een vliegtuig , opnieuw gedaan te moeten worden door inspanningen van “the High Rise Safety Initiative in New York City”.

911jewsdidit

Deze doorbraken in de 9/11 zaak zullen Israhell en een groot deel van de neo con/zionistische bestuurlijke macht in de V.S. en ook in Europa in grote problemen gaan brengen. Zulke grote problemen dat Israhell, volgens Dr. Alan Sabrosky, professor aan een bekende militaire academy, wel eens compleet van de kaart geveegd kan worden.

Geheim overleg

Geheim overleg

Je kunt kunt je op dit moment dus oprecht af gaan vragen of de zelfmoord acties van Satanyahu en Obomba niet bewust gekozen zijn om de betreffende situaties bewust te laten escaleren en dus af te leiden van 9/11. Alle aanwijzingen wijzen immers op een inside job van de Amerikaanse regering Bush in samenwerking met de mossad van Israhell. Komt dit uit dan gaan er letterlijk koppen rollen. Bestuurlijke koppen.

Ik hoop dat Rusland en Iran een oorlog kunnen blijven afwenden zodat eerst het 9/11 onderzoek nu eens goed gedaan kan worden en de daders veroordeeld kunnen worden. Het wordt wel eens tijd dat we met deze hooggeplaatste criminelen gaan afrekenen. Ook in Europa en Nederland. Rutte en zijn criminele club wisten immers al vooraf dat MH17 zou neergehaald worden. Ze wisten al vooraf dat dan Rusland met de meeste spoed als schuldige moest worden aangewezen. Ja u leest het goed, ze wisten het vooraf en de honderden lijkwagens, benodigd voor het toneelspel, waren waarschijnlijk al van te voren vastgelegd.

Rutte in voorbereiding voor oorlogspropaganda taken vanuit zij schuilkelder straks.

Hoogmoed komt voor de val!

Laat dan die ene bom nog maar barsten dan, de 9/11 BOM!

Die krijg je straks op je dak Satanyahu

Die krijg je straks op je dak Satanyahu

Filmpje C-Span ( nee dat is GEEN conpiracy zender)

6 Reacties op “9/11 En het meermaals bombarderen van VN scholen in Gaza door Netanyahu

  • Geweldig @de haas. Thnx. Die interviewer, wat een vooringenomen dramatisch stuk zionistisch vuil, Die werkt zeker weten nog voor de publieke zio omroep. Ik kan niet wachten op de afrekening met dit soort tuig! Hulde aan Oltmans. Oltmans was niet mijn type maar hij zag het goed. Daarom heeft hij lang moeten vechten voor zijn gelijk maar uiteindelijk wel gewonnen. Trix is haar wonden nog aan het likken, die teef.

   Like

  • De makers van het Energiewapen (feiteljjk het Amerikaanse departement van energie) wat hoogst waarschijnlijk de Twin Towers (definitief) heeft geslecht onthullen 10 jaar na dato een monument “to always remind all of us that freedom is not free”.

   Dus: leugens en niet dan leugens over de 9-11 aanslag waar geen moslimterrorist aan te pas is gekomen..

   http://www.bnl.gov/newsroom/news.php?a=22592

   Like

 1. These following 3 things prove it was a false flag:

  -The Murray St. engine.
  -The sounds of cutter charges and the clear signs of explosives.
  -The molten steel

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.