Timmermans heeft gelijk. Het gaat niet tussen Joden en Moslims in Gaza…

In het NRC propagandablad van vandaag een interview met Franske Timmermans. Juist, die TimmerFranz, van dat mooie toneelstukje bij de VN inzake de “ramp” met de MH17.

In het interview zegt deze TimmerFranz dat we de strijd in Gaza niet MOGEN zien als een strijd tussen de Joden en de Moslims. Nou hier heeft hij dan eindelijk eens één punt in zijn politieke carrière, een carrière gebaseerd op corruptie en chantage.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Aan wiens kant zal die acteur toch staan. Hij is het slaafje verraad ik maar alvast.

Beste Herr TimmerFranz u heeft gelijk, daar gaat het hier niet om. De strijd in Gaza is verworden tot een wereldwijde strijd tussen het goed en kwaad. Tussen gewone normaal denkende, liefhebbende mensen en de zionistische monsterlijke Joden met de daaraan gelieerde zionistische meelopers (ChristenenvoorIsraël en zo).

Een strijd ook tussen de zionistische stelende bankiers en hun gedupeerden, de hardwerkende gewone man.

Flapdrol eerste klas.

Flapdrol eerste klas.

De strijd is nu pas begonnen beste TimmerFranz. De strijd waarin ook u partij heeft gekozen. Partij voor de zionistische, genocide plegende, lucifer aanbiddende Joden. Partij ook voor de stelende, zionistische en overwegend Joodse bankiers. Ja Herr TimmerFranz u heeft uw kant gekozen en zult hiervoor verantwoording moeten dragen en afleggen als de eindafrekening komt. De strijd is namelijk niet voorbij met de huidige pauze van 72 uur..

Rutte in voorbereiding voor oorlogspropaganda taken vanuit zij schuilkelder straks.

Rutte in voorbereiding voor oorlogspropaganda taken vanuit zijn schuilkelder straks.

Ja beste TimmerFranz de eindafrekening waarbij u zich ook zult moeten verantwoorden voor het bewust veroorzaken van de komende oorlog met Rusland. U was het immers die met uw toneelspel bij de VN en bij het jeugdjournaal (Oh..ik hoor zojuist dat het om het gewone journaal ging) Rusland binnen 24 uur beschuldigde de veroorzaker van de ramp met de MH17 te zijn. Zonder onderzoek nog wel. U lijkt wel helderziende ook.

Nou beste TimmerFranz, mijn complimenten, u heeft gelijk. Het is geen strijd tussen Joden en Moslims maar een strijd tussen mij en u, tussen goed en kwaad.

ps. Donder op met je “onafhankelijk” onderzoek. “onafhankelijk” wat een grap. Om te janken echter!!!

 

34 Reacties op “Timmermans heeft gelijk. Het gaat niet tussen Joden en Moslims in Gaza…

 1. is Timmermans toevallig per ongeluk een jood evenals zijn voorganger Rosenthal?
  Is de internationaal-socialistische partij die zich PvdA noemt een crypto-joodse organisatie?
  naar alle waarschijnlijkheid ja

  Like

 2. De SalonSocialist Timmerfransje had ook een stevige optreden op NL tv kunnen doen nadat de VN scholen en ziekenhuis plus wat ambulances tijdens dienst door Israhel verwoest werden en ook nadat vele onschuldige kinderen en vrouwen opgeblazen werden de afgelopen dagen en weken.

  Morgen is Timmerfransje zijn eerdere woorden vergeten om een “verlangen van onafhankelijk onderzoek”
  Zou hij het deze week nog herinneren!? Zou hij zich inzetten om er werk van te maken!? De ICC staat in den haag..zou hij zich inzetten om de strafhof een onderzoek te laten starten of zich sterk maken om de beestachtige afslachting en verkrachting van eigendommen zoals het VN en mensen ..kinderen die in deze gebouwen schuilden/wonen.

  Timmerfransje is een carriere man dus de bazen en elite teveel dwarszitten zal niet gebeuren maar ik ben toch benieuwd of deze toppie minister zijn woorden nog deze of volgende week weerzal herhalen of herinneren.

  Like

 3. Waar is markje trutte trouwens? ….. de filistijnen en hun minister die nu in NL zijn willen samen met Israhel naar de strafhof gaan voor een onderzoek.
  Misschien kan Markje eerst gezellig met beiden brunchen en dan samen gezellig bezoek doen aan het strafhof.

  Like

  • vrijdagavond en onze minister buitenlandse zaken is spoorloos
   geen aanklacht tegen genocide plegers of veroordelingen!?! Geen aanzet gezien of iets in die richting.

   Is onze ministerie fransje zijn woorden al vergeten? ondertussen bevind zich anno 2014 de 73ste genocide door ISIS tegen de minderheidsgroep yazidis in noord irak met vele vluchtelingen (ook andere groepen en gelovigen moeten vluchten). Geen Minister te bekennen of parlements leden die stappen onderneemt of maatregelen neemt. Hij en zijn theaterclub zijn wel druk met Oekraine en malafide tv stationnetjes te promoten.

   Waar is markje trutte ? en onze Corky parlementsleden (Genocide!?! …..nu ff druk met vakantie ..zo hard gewerkt …)

   Wel heb ik een bn-er gezien die ons voorzichtig waarschuwd
   check-> vanaf minuut 29:27 http://www.npo.nl/knevel-van-den-brink/07-08-2014/VPWON_1227142

   Like

   • Nog steeds spoorloos….volgens het eigen NOS heeft zich oorlogsmisdaden plaatsgevonden en moord op vrouwen en kinderen, http://nos.nl/artikel/684749-irak-500-jezidis-in-massagraven.html

    De Pooiers brigade heeft het slavernij ingevoerd op het veroverde gebied en dan met name jonge vrouwen als slaaf.

    Is de minister nog wel werkzaam? Waar is markie?

    De minister en onze staat zijn medeverantwoordelijk want sommige NL burgers “de Syriegangers” doen hier aan mee en deze zijn met medeweten (r)overheid gaan deelnemen aan ISIS tereur, bij deze komt de staat/ministerie onder de noemer medeplegers als je deze beesten hun gang laat gaan en niet ingrijpt.

    Like

   • Maandag middag de kamer is terug van weekendje vieren lekker BBQ en lekker weg van politiek) en de minister moest ook vrij hebben want vandaag is de premier van australie op bezoek ( ivm met Oekraine perikelen.
    De minister durft de ISIS niet te veroordelen hij heeft ook geen Emotionele optreden gedaan ivm met ISIS en de afslachtingen
    http://nos.nl/artikel/685014-cda-teleurgesteld-over-isisoordeel.html liever niet want anders moet hij Israhell ook straks veroordelen en dat gaat niet he. Dus dan maar verschuilen en laat de kamer maar babbelen. Meestal blijft het op 1 ronde van kamervragen en de kamer laat het toch gaan zonder navragen of verzoeken om nogmaals onderzoek in te stellen.

    Wel nu hebben we na een aantal weken van afslachtingen gezien hoe onze kamer en vooral onze Minister Timmefranzje een showman is, functioneerdis en eigenlijk niet menselijk want dat er vluchtelingen levend begraven worden uitgehongerd en tot slaaf gemaakt worden door onze “syriegangers” of dat kinderen afgeknald worden door bondgenoot Israhell.

    Dat onafhankelijke onderzoek daar zal niks van terecht komen en erg serieus wordt den haag al niet meer genomen in het buitenland ons visie >van mens en recht< hebben we deze weken zeker verloren zowel nationaal als Internationaal
    De ICC (internationale crime court). De Vredespaleis met de juridische orgaan van VN en de vele tribunalen die den haag heeft hebben dus helemaal geen waarde.

    Heb wel een korte "master workshop" voor Timmerfranzje ivm met -Internationaal misdaden en tereur beleid -mocht hij wat willen leren.
    Dit is engels maar dat kan hij heel goed
    http://en.firatajans.com/news/news/jelpke-pkk-not-us-planes-saved-tens-of-thousands.htm
    kort samengevat;
    de PKK vooral staat al jaren op de EU tereur lijst, hoedan ook waren deze groepering die niets met geloof te maken heeft opkwam voor de Yezidis, turkmenen, koerden en christenen en meteen met spoed diezelfde avond met touringbussen richting rampgebied sincar gebergte vertrok om de vluchtelingen te hulp te schieten. De PKK verklaarde meteen dat zij voor iedere minderheden en de eigen koerden zal opkomen ook buiten de bevokingsgrenzen.
    De ISIS wordt niet veroordeeld maar richt openlijk en in beeld tereur en verderf onder minderheden.
    Hier kan de Minister in het nauw komen met zulke vragen en conclusies. Hij kan ook wat leren van de normen en waarden die de PKK hanteerd mbt minderheden en humanitaire beleid. Ook al staan ze op de EU tereurlijst.

    Hoe dan ook heeft Timmerfranzie schijt wie wie helpt of wie wie officieel is. de ver van me bed show en de VS verdedigt toch wel onze consulaat of instellingen in irak en omgevingen.

    Met al die tribunalen en strafhofjes en internationale rechters van VN die Lam en Vervallen lijken kan jeje beter gedeisd houden, wie weet dreigt er opeens een proces richting Nederlandje of Politiek NL

    Like

   • Zondag 17 augustus……

    Timmersfransje liet zijn gezicht zien op de vrijdag
    ondertussen duizenden mensen verhongert, verkracht, geterroriseerd en verhandeld. Paar dollars anno 2014 kunnen arabieren van hun sterke arm de ISIS mensen kopen volgens NL politiek zijn dat “syriegangers”

    Ja Ministertje in mijn ogen ben je nu keihard gevallen en je krijgt een spuug erboven. Je bent er niet uit of er een genocide / massamoord heeft plaatsgevonden rond de stadje sinjar en de gebergte , de verlaten minderheden die zoals boven beschreven staat verkracht zijn en hun huizen uit moeten rennen.
    Anti – Semitisme staat hoog op de agenda Nederlandje heeft overal praatjes maar volkerenmoord door doorgedraaide arabieren en israhelieten moet niet meteen veroordeeeld worden?!!? want dat kan als Anti- Semitisme gezien worden. En Anti – Semitisme staat gelijk aan racisme zegt de Baas Markje van onze “ministerie voor hysterie”; Timmermansje.

    Mensen onderscheiden om ras , kleur , geloof , en geslacht is racisme! waarom is anti – semitisme zo belangrijk voor onze ministerie en presidentje !? Het neigt openlijk naar zionisme propagande wat overduidelijk voor onderscheid en verhevenheid staat. Ze geven misschien een hintje; alles zou kunnen behalve Israhell veroordelen en beschuldigen.

    Maar je bent in mijn ogen en vele van je eigen bevolking gevallen. De bevolking kijkt neer op je ( behalve je eigen ambtenaren, de werkloze acteurs en de hoernalia apparaat)

    Je bent niet opgestaan toen VN scholen keihard getroffen werden , je hebt je niet laten horen toen ambulances in Gaza getroffen werden, je verstopte en liet het toe dat ISIS in de nederlandse wijken PR propagande voerden en tuig ronselden. Je was ontkennend achteraf en tijdens de massa slachting van minderheden in gebieden waar jij olie uit trekt was je beleid even op vakantie. Je brabbelde wat over onafhankelijke onderzoek maar met de ICC om de hoek en de bewijzen ben je je woorden van vorige week al vergeten.

    Je staat voor mij gelijk aan het zionisme wat hoog op de agenda staat ( vrij ISIS demos/optochten, lunches met belangen/lobby organisaties tijdens genocides wereldwijd) een misdadig wanbeleid.

    Ik ga ook niet meer wachten op acties en op jou strontbeleid want er komt toch niks van terecht voor slachtoffers of mensen die jou echt nodig hebben. Ja op de Meydan in Kiev wil je schitteren maar daar kan je lang op wachten want jullie optredens hebben meer nadeel dan enige resultaat.

    Meesterschakers en echte beleidsmakers zijn jou en je kliekje vele stapjes voor. Veel brood eten (+ tomaat en komkommers de komende jaar) en goed luisteren hoe echte politici te werk gaan de echte grote jongens.

    Fijne weekend, zal kijken hoe het Rampbeleid verder uitgewerkt en verkondigd wordt vanuit Nederlandje…..

    Like

 4. Hoi was vandaag ff bij iemand op bezoek die had een praatprogramma op stan hollandse zaken of zo iets ging over israel en de pallesteinen. Enfin veel propaganda en onzin. Een meneer gaf aan hoe het huidig zooi is ontstaan nav die verdwenen jongens waarbij ten onrechte de schuld aan hamas was gegeven. Mocht ie niet zeggen vd presentator. Ne het is normaal om meer dan 2 duizend mensen vnl kinderen te vermorden om wraak te nemen. Ben maar weggegaan wordt er gewoon kwaad van wat een nonsense.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.