Zonder actie wordt het oorlog…Tijd voor opstand

Het volgende filmpje (helemaal onder aan dit bericht) kwam ik tegen op het internet. Hier wordt haarfijn uitgelegd in welke gevaarlijke situatie we ons momenteel bevinden.

sohail-ebrahimi11.jpg-2a11

De Verenigde Staten (met Israël en Engeland) zijn wereldwijd bezig een 3e wereldoorlog uit te lokken. Dit doen ze omdat oorlog hun enige manier is om een faillissement af te wenden en hun mismanagement en hun bedrog onder het tapijt te kunnen vegen. Ze veroorzaken een wereldoorlog en zullen nadien weer boven komen drijven als de helden die het oplossen (probleem, reactie, oplossing). Wereldwijd zullen honderden miljoenen mensen sterven. Onze politieke en financiële leiders zullen een veilig heenkomen zoeken in hun luxueus ingerichte bunkers. Hun dochters en zonen zullen niet aan het front te vinden zijn. We zullen ze alleen op televisie zien, waarschijnlijk gekleed in een soldaten kloffie, om ons met zijn allen de dood in te jagen voor hun politiek en geldelijk gewin.

NAVO

Ook Nederland loopt aan de leiband van het oorlogszuchtige trio (VS, Israël, Engeland) mee. Het ongeluk met de MH17 is hiervoor door Nederland in scene gezet. De media doen vanaf het eerste moment niets anders dan met de vinger richting Rusland te wijzen. Langzaam wordt het Nederlandse volk klaargestoomd door de corrupte politiek en de media, met al haar hoernalisten, voor een oorlog.

U denkt toch niet echt dat het ze wat doet als er een paar HOL-landers sterven. Ze spelen toneel en hebben hele luxe schuilkelders in Griekenland, Argentinïe en Nederland.

U denkt toch niet echt dat het ze wat doet als er een paar HOL-landers sterven. Ze spelen toneel en hebben hele luxe schuilkelders in Griekenland, Argentinïe en Nederland.

Ik heb eerder geschreven dat het 1 voor 12 is. We moeten stoppen met het kijken naar onze door en door verrotte televisie. We moeten stoppen te geloven wat die hoernalisten in de kranten publiceren. Het is tijd om mensen te informeren. Hou het klein en begin in je omgeving. Overal ter wereld komen mensen in opstand. Overal ter wereld vallen de oogkleppen af bij de gewone man.

Wat er in Israël en de Verenigde Staten gebeurt hebben we weinig invloed op. Wat er in Nederland gebeurt daar kunnen we iets aan doen. Ga niet mee in de anti Rusland propaganda. Probeer het spel te doorzien. Als je dan toch tel-lie-vision kijkt, wees kritisch en begin eens met alles 180 graden om te draaien. Alles wat op televisie is is propaganda. Ja bijna oorlogspropaganda. Ik schreef eerder al dat de Nederlandse staat in de Oekraïne sponsor is van fascistische Nazi televisie. Probeer de punten te verbinden.

Het volgende filmpje is in het Duits en ik weet niet hoe te ondertitelen. Ik adviseer het toch te kijken. Beelden zeggen soms meer dan woorden. Niet voor mensen met een zwakke maag en jeugdige kijkers.

Advertenties

62 Reacties op “Zonder actie wordt het oorlog…Tijd voor opstand

 1. mijn hoop is gevestigd op Putin als leider van de BRICS landen plus Duitsland die een bloc vormen, ook in militair opzicht, tegen de NWO gangster plannen,
  Putin is een briljant strateeg die de geschiedenis van Rusland en de moord op de Tsaren familie en de daarna naar schatting rond 60 miljoen Russiche burger slachtoffers op zijn duimpje kent. Hij weet waar deze international socialists toe in staat zijn en heeft zich sinds lange tijd al militair voorbereid op een aanval op Rusland. Hij hoeft maar een signaal te geven en Israel wordt verpulverd. De oorlog met Syria die door Engeland van het ene moment op het andere werd afgeblazen werd door Rusland voorkomen omdat een ICBM afgevuurd vanuit een NATO oorlogsschip in de Middellandse zee onmiddellijk door de Russen werd onderschept en onschadelijk gemaakt. Zie bijv ook hoe Putin korte metten maakte met Sakhsvili. Putin is voor mij de man van wezenlijke normen en waarden en is niet te koop

  Like

  • Helemaal mee eens. Ik wilde het artikel een beetje kort en daardoor makkelijker te bevatten houden, vandaar dat ik dat hier verder niet uitgediept heb. Dat zal ik later in een ander artikel doen. Dank voor je toelichting.

   Like

  • Ik denk ook dat de sleutel bij Duitsland ligt. Heb echter geen vertrouwen in puppet Merkel. Vergeet niet dat Duitsland nog tot 2039 bezet gebied is. 2 Van die bezetters zijn niet toevallig de V.S. en Engeland.

   Like

 2. Helder analyse!
  Tekst en filmpje geven goed weer hoe de afgelopen weken/maanden aangestuurd wordt op een slachting en treffen op mondiaal niveau.

  We hopen dat ze niet slagen in hun verderfelijke opzet en uitvoering.

  Like

 3. idd pipo

  Putin is toch de man van 2013/2014 als je t mij vraagt,
  zijn eerste vuist slag kon de westen in 2008 Georgie Crises voelen toen hij meteen orde op zaken zette en een lijn trok. Daarna zijn volhardenheid in de syrie kwestie en het deescaleren door meteen actie te zetten en westen een oplossing te bieden om niet te starten met wapens vuren maar de chemische troep gecontroleerd uit syrie te gooien. Ook deze plan is gelukt door snelle interventie van de russen.

  De krim strategie altijd stappen voor uiteindelijk koos de krim voor rusland en heeft rusland een nieuwe grens met NATO gebied zonder teveel inmeningen maar met klasse diplomatie.
  Rusland is verder op niveau dat het makkelijk meetelt als wereldspeler en ook dit dankzij Putin. De EU verdeelder dan ooit en VS&VK loerend als jakhalzen tegenover rusland en zijn coalitie van opkomende landen die rustig willen bouwen aan goed leven en structuur voor hun land. Rusland staat als een Beer overeind en lijkt niet mee te willen met snode plannen van westen om een oorlog ingelokt te worden.

  Het lijkt er niet op en ook het nieuws dat BRICS landen een pact starten om financieel tegengewicht en nieuwe mogelijkheden te bieden voor andere landen is alleen maar goed nieuws voor landen die uit het zuigsysteem van westen en imf proberen te komen.

  Alle beschuldigingen van de media en top actuers als obama hillary timmermansje en nog meer clowns en nep instanties richting rusland en putin die als een beer steeds verder bouwen moet ik zeggen dat ik wel blij ben met landen als rusland die koel en rustig geduldig blijven ondanks alle gepush en beschuldiginen en complotten.

  Like

 4. nog een pluim voor putin en rusland
  zijn wetten tegen pedofilie …..daar kan het westen en NL wat van leren.

  tot minuut 1.22
  daarom is de media een felle campagne tegen de russen en putin gestart

  Like

 5. Putin verwerpt de multi-culti politiek die ons hier in het westen wordt opgedrongen.
  In een speech voor de duma lichtte hij toe dat:

  In Russia live Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live in Russia, to work and eat in Russia, should speak Russian, and should respect the Russian laws. If they prefer Shari’ya Law, then we advise them to go to those places where that’s the state law. Russia does not need minorities. Minorities need Russia, and we will not grant them special privileges, or try to change our laws to fit their desires, no matter how loud they yell ‘discrimination’. We better learn from the suicides of America, England, Holland and France, if we are to survive as a nation. The Russian customs and traditions are not compatible with the lack of culture or the primitive ways of most minorities. When this honorable legislative body thinks of creating new laws, it should have in mind the national interest first, observing that the minorities are not Russians.” — Vladimir Putin, the Russian president, addressing the Duma February 4th, 2013. The politicians in the Duma gave Putin a standing ovation for 5+ minutes!

  juist ja, national interests first !

  Like

 6. Zonder actie…Enz.Maar waarom dan geen actie.Waarom hebben we,als autochtonen nog geen (illegale ) zender om de mensen wakker te schudden. Of een drukpers om een gratis krant te drukken met het echte nieuws.Waarom vliegt voor de verkiezingen geen reclamevliegtuigje boven Nederland met stemadvies? Dit is allemaal mogelijk als we ons verenigen.Als we met genoeg mensem zijn die dit mee betalen kan het allemaal. En dan,wij het volk dient de baas te zijn. Het land is van het volk maar het volk is dat vergeten.Een regering die niet doet wat het volk wil kan rechtens afgezet worden. Maar daar hebben we denk ik een advocaat voor nodig. En ook moeten we zorgen voor militie.Waar zijn al die militairen die de laatste jaren zijn ontslagen? We kunnen ook actie voeren bij de kazernepoorten.We kunnen zoveel doen,maar wij,op internet zullen moeten beginnen!

  Like

 7. Rusland is ook het enige en eerste land geweest dat gevluchte christenen opnam. Frankrijk doet het nu ook maar massamoordenaar Timmermans vindt het niet nodig.Ik denk dat we,als we moeten vluchten het best asiel aan kunnen vragen in Rusland. Bij petitie 24 is nu ook een petitie voor Poetin. Dus tekenen maar.

  Like

 8. google vertaling

  In Rusland wonen Russen. Elke minderheid, van overal, als het wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren. Als ze liever Shari’ya wet, dan adviseren we ze naar die plaatsen waar dat is de staatswet. Rusland geen minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze niet speciale privileges toekennen, of proberen onze wetten te veranderen om hun verlangens te passen, ongeacht hoe hard ze schreeuwen ‘discriminatie’. We kunnen beter leren van de zelfmoorden van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie. De Russische gewoonten en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van de meeste minderheden. Wanneer deze eervolle wetgevend lichaam denkt dat het creëren van nieuwe wetten, moet het eerst in gedachten het nationaal belang, met inachtneming dat de minderheden zijn geen Russen. “- Vladimir Poetin, de Russische president, het aanpakken van de 4e Doema februari 2013 De politici in de. Doema gaf Poetin een staande ovatie voor 5 + minuten!

  Juist ja, de nationale belangen voorop!

  Like

 9. Zielig stukje, geschreven en bevestigd door Goddeloze mensen. Geen enkele oorlog is te rechtvaardigen. In de wereld is er goed en kwaad, en in elk land wonen goede en slechte mensen, geen enkele natie is beter dan een andere, niet de VS tov Rusland, maar zeker ook niet omgekeerd. En is Israel is een apart verhaal, waar alleen een God een oplossing voor heeft. Elkaar als mensen en volken tegen elkaar opjutten heeft in geen enkele vorm dan ook iets positiefs. De toekomst ligt niet in handen van de mens. Seven

  Like

  • Jouw God heeft inmiddels aardig wat oorlogslachtoffers op zijn geweten. Kinderen, moeders, vaders, broertjes en zusjes worden door die God daar in Israhell en weer een andere God elders flink te grazen genomen. Die God van jouw staat genocide toe. Ik vertrouw liever op de vele goede mensen die er nog zijn om deze gotspe te beëindigen. Dat je het een zielig stukje vindt begrijp ik wel. Zegt alles over jou echter.

   Like

   • Ieder zn drijfveer…maar donkeyplus gaat een beetje te kort door de bocht.
    Geen enkele god in welk geloof ook heeft moorden op zn geweten. (welk geweten?) Mensen hebben een geweten. En zijn vaak verantwoordelijk voor de meest gruwelijke taferelen onder de noemer “…. heeft het zo gewild” (vul je god op de puntjes in

    Like

 10. het is de bedoeling dat wij met ons allen tegen elkaar opgezet worden, de christenen tegen de moslims en andersom!! de moslims tegen de joden en andersom!! Daar slagen ze al behoorlijk in helaas. Wat dacht je waarom alle mensen uit verschillende landen in Nederland toegelaten worden? Dit is al ver van te voren een opgezet plan geweest. Mensen laten we ons verstand er bij houden en ons niet langer laten opjutten door een stel die alles met opzet doet en zich in hun vuistje lachen zoals wij hier mee omgaan. We zijn allemaal op de 1e plaats mens!! Maar ik wil me niet naar de slachtbank laten lijden hoe dan ook en nooit later willen zeggen: Ich habe es nicht gewusst!!

  Like

  • Ik verzet mijn dan ook niet tegen Christenen, Moslims, Joden maar tegen die leiders, die politici, die bankdirecteuren en andere bestuurders die veilig van uit hun schuilkelder een oorlog veroorzaken en hem laten uitvechten door de gewone man. Oorlogsmisdaden plegen ze ook aan de lopende band. Ik verzet me tegen de valse profeten en de valse ideologieën en religies die aan de basis staan van deze machtsspelletjes.

   Like

 11. Het zien niet de mensen van andere arme landen die eerst naar Nederland of het westen kwamen, maar het zijn de Europese Kolonisten die eerst naar Azië, Afrika en Amerika trokken om de wereld uit te buiten, wat er nu met immigranten gebeurd in het westen is het gevolg van het oude kolonialisme, het westen moet nu de gevolgen van haar eigen rooftochten uit het verleden onder ogen zien, en het is niet een God die moord en doodslag etc toelaat, maar het zijn de mensen gevoed door hun egoïsme, haat en jaloezie die dit veroorzaakt. Zie de eerste moord op aarde van Kain op Abel, pure jaloezie en daarna is het alleen maar erger geworden tot de wereld waarin we nu leven. Gelukkig is er hoop, maar die moet je niet in een mensenleider (lijder) zoeken! Seven

  Like

   • DonQ,dat is juist.Maar waarom beginnen we dan niet met ons ,buiten internet,te verenigen.we moeten het echt zelf doen,maar het gaat niet via je computer. Voor acties ,zoals de mensen wakker maken,bv zullen we als groep naar buiten moeten treden.Maar het blijft in dit waardeloze land tot roepen op internet.Kom achter je computer vandaan!En doe iets.Met ons allen en het verzet zal groeien. Maar er moeten mensen zijn die beginnen.

    Like

    • Wakker maken, bewustwording en zelf-bewustwording stimuleren kan alleen tot stand komen middels informatie en (zelf)reflectie. Wij Nederlanders zijn in de historie al zolang geknecht door onze slavendrijvers zonder wederzijdse erkenning dat we een inhaalslag moeten maken om via bewustzijn tot zelf-bewustzijn te komen. Denk aan de meester/slaaf relatie. Google eens op Hegel + master slave. Of http://de.wikipedia.org/wiki/Herrschaft_und_Knechtschaft . Dat dit stuk over Hegel niet in het Nederlands op Wikipedia staat zegt alles over hoe ver wij in Nederland achterlopen en nog steeds onderdrukt worden. Kortom ik denk dat de groep nog veel groter moet worden voordat we een vuist kunnen maken. Het gaat gelukkig wel heel snel nu.

     Like

 12. Terug naar de issue AUB!!!
  en laten we afkomst , geloof , en ras terzijde zetten!
  dit zijn onze discussies niet, niemand hier wil het over schuld van autochtoon/allochtoon ( stomme bewoordingen trouwens) geloof a of geloof b, of multiculti wel of niet!

  Het zijn de overheden en staatsinstellingen die deze onderwerpen gebruiken, de bevolking er mee manipuleren en voor eigen belang propaganderen. Joods zionistische organisaties die vrijuit op media mogen razen. Haat Imams die elders in de islam wereld verbannen zijn en in NL hun werk openlijk mogen doen. geweldplegers/terroristen die syriegangers genoemd worden door media en justitie, staatstereur die onder de noemer defensie komt, vrijheidsstrijders/rebelen die de noemer tereurorganisatie krijgen.

  Ons (r)overheid >Verdeelt en Heerst< en is er bekwaam en bedreven in. Ons taak is om elkaar te verdragen en geen onderscheid te maken onder de bevolking die elkaar gunt en een echt overheid en justitiuele instellingen wilt als ook een eerlijke MSM en Media.

  Bij deze een oproep aan iedereen hier om elkaar niet aan te kijken op; wel of niet gelovige , ras soort , autochtoon/allochtoon, soort gelovige man/vrouw.
  Maar als mens en compaan die actie wil tegen de onzin die ons door ons eigen overheid door de strot geduwd wordt en die ons door mismanagment van andere superlanden opgedragen wordt.
  Ik persoonlijk denk om mijn tv abonement op te zeggen. De meeste bullshit betalen we voor dus dit lijkt me een op zijn plaats.

  Like

   • Trouwens over wilders gesproken. .. .horen we daar nog wat van (en al zn samenleving-splijtende uitpoep ehh uitroepen) nu V vd G weer op vrije voeten is?

    Like

    • Die geblondeerde haatzaaier is redelijk rustig. Netanyahu doet dan ook goed zijn best het antisemitisme naar ongekende hoogte te stuwen. Daar kan Wilders met zijn haatzaaierij nu niet overheen. Het zijn communicerende vaten moet je weten.

     Like

 13. De actualiteit is het gevolg van de geschiedenis van de mens. Je kunt geen oplossing bedenken zonder te weten waar het allemaal vandaan komt. Ook zonder massamedia en moderne communicatie zijn er stammenoorlogen en massamoorden in de wereld geweest. De mens heeft een vrije wil en handelt daarnaar, goed of slecht. Jezelf buiten de maatschappij plaatsen of in een hokje opsluiten met wat eerst gelijkgestemden lijken gaat de oplossing niet zijn, want vroeg of laat komt de ware aard van de mensen en hun karakter naar boven drijven en beginnen alle slechtheden en misstanden zich weer te manifesteren. Geloven in massa hypnose en andere soortgelijke zaken is erg naïef, want er gaan dagelijks diverse gedachten door een mensenbrein zelf zonder invloeden van buitenaf, Dus verbeter de wereld begin bij jezelf! (Action, even little ones, speaks louder than words), worden dit goed of slechte daden?….Seven

  Like

 14. Reunited en Progress
  De mensheid is slim maar ook erg dom. Dat is nogmaals gebleken het is ons fout dat een sukkelaar als Rutte tot Minister President gekozen en is en we een opmaak pop als defensie minister hebben een hofnar als timmermans die de directe lijnen met de Bazen communiceerd en de parlementje kijkt erna en logt dagelijks op internet bankieren want meer kunnen ze niet. Het is ons fout dat we bij het stemmen op partij a, b of c aan het twijfelen waren zodat deze kliek en hun jaknikkers op parlement nu over ons regeren en.

  Wij hadden de stemkaarten moeten verscheuren want dit krijg je toch alleen had Rutte die nu Minister President is en Timmermans niet zo van die grote praatjes gehad! Ja we hebben immers gestemd dus en maar bla bla bla van Rutte en ja Markje Rutte is echt ons Minister President , geloof jij het?!?

  Like

 15. Er is ooit gezegd: “Elk land krijgt de politieke leider die het verdient”, en volgens mij zit daar een kern van waarheid in. Amerika was toe aan een zwarte leider, met andere ideeen als diens oorlogszuchtige voorganger Bush en kreeg die, Rusland snakte weer naar een sterke leider met sterke weemoed gevoelens naar de oude Sovjet tijden en kreeg die, Duitsland wilde graag een leider zie zorgde voor economische groei en stabiliteit, je kunt alles van Merkel vinden, maar in Duitsland is er economische (arbeids) groei en stabiliteit, Frankrijk, België, de Scandinavische landen, maar ook Nederland wilden een meer rechtse regering met sterke uitgesproken opvattingen over immigratie en minderheden etc. en kreeg die, in andere landen is moord, bedrog, corruptie schering en inslag en die hebben moordenaars, bedriegers en corruptelingen als leiders, “so what goes around comes around”, grootste gemene deler in elk land mag zich leiderspartij noemen of je dat fijn vind of niet. Seven.

  Like

 16. Nee en dat vind ik niet fijn en met mij velen anderen in en buiten NL.
  Ook degene die er aan mee deden zijn wakker. We gaan verder als land , natie , volkeren , medelanders, buurlanden, landen en companen.
  zie mijn bijlagen hierboven. ….. Moderne (R)Overheden en staten als Israhel zijn niet meer houdbaar mede door de ontwikkelingen als internet en verbroedering wereldwijd. Wat er daarna gebeurt kunnen we niet zeggen alleen zorgen dat we vooruitkomen zonder al die stomme vooroordelen en gewijz naar elkaar.

  Like

 17. Vleermuis heeft het over moderne overheden, nou de Arabische overheden na de zogenaamde Arabische lente, of op het Arabische schiereiland, waar vrouwen weinig rechten hebben, of de stammen oudsten in plaatsen als Afghanistan of elders zou ik verre van modern noemen, zo’n zogenaamde Kalifaat die bepaalde moslims door hun zogenaamde verbroedering willen stichten gaat zeker niet voor wereldorde zorgen in tegendeel, nog meer moord en verderf. Israel wil zeker niet vernietigd worden door de Filistijnen (Palestijnen) en of andere Arabieren of moslims, wat hun oorlogsdaden natuurlijk niet rechtvaardigt, maar wel de wil van het Israëlische volk is, dat na de holocaust van de 2e WO ontstond. Ook het represaille van de Russische of Chinese Marxistische overheden zou ik niet modern noemen. Ik hoor heel veel geklaag over de orde en regeringen in het hedendaagse westen, maar ik lees nergens oplossingen om er een betere wereld van te maken. Klagen is makkelijk vanaf de zijlijn, maar goede daden doen ter verbetering van niet jezelf, maar je medemens is veel moeilijker. Dus het westen is niet perfect, maar zeker ook niet verderfelijk, wat sommigen ons proberen te doen geloven. Vrijheid is een groot goed dat je pas ziet als je het kwijt bent. Seven

  Like

 18. Ben het met je eens, ik zou ze niet modern noemen alhoewel niet rechtvaardig. Met modern geef ik de hedendaags ontwikkelde volgens deze Rovers die nu heersen.
  Een Kalifaat wat door plunderraars is uitgesproken wordt door onze overheden gesponsord.
  Een “arabische lente” is maar woordje om jou en mij voor de gek te houden en houdt in dat er “regime change” heeft plaatsgevonden. Hoort Libie ook bij de arabische lente of is het een keiharde afrekening?
  Jou Israhel zal nooit door filistijnen worden vernietigd die worden al in de lucht geblazen terwijl ze in VN scholen wonen. Door Arabieren evenmin die zijn net zo zionistisch en gecorrumpeerd dat ze druk zijn met nieuwe hobbys en meelopen met het westen.

  Een ISIS wat wordt bestempeld als “syriegangers” door onze overheden en worden nu richting bevrijd koerdische gebieden gedirigeerd met steun van jou (r)overheid en NATO, in deze koerdische gebieden wonen verschillende volkeren die broederlijk een gemeente besturen en hun geloof a,b, en c gezamelijk in tact houden en respecteren. Dit is meteen ook een antwoord op je vraag dat je nergens een oplossing leest. Er zijn her en der initiatieven en pilots voor broederlijk samen leven zoals bevrijd koerdische gebieden in irak&syrie met kanton en gemeente systemen, echter is het ook toevallig dat er meteen een ISIS bestond en juist grenzend aan deze streek een kalifaat uitsprak.

  Ons MSM en Media schrijft er niets over. Misschien kan je je hierop richten en toch inzien dat er veranderingen gaande zijn en zonder ras, geloof, enzo enzo en toch gezamelijk vooruit. Oplossingen zijn er genoeg.

  Westen niet verderfelijk? al deze onderwerpen worden in stand gehouden door het westen door jou en mijn (r)overheden.
  Ook hier begint het te rommelen , een voorbeeld is Hongarije wat altijd Israhel en NATO steunt de premier van deze land Orban legt dit uit! in minuut 0:50 tot 1:55 http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/bestoftv/2014/08/01/exp-gps-0803-take.cnn.html

  Ook de rest is de moeite waard om te luisteren want het Putin ism is ook een antwoord op je vraag, echter zal je hem beter moeten begrijpen het gaat niet om ras en afkomst en geloof. en elke periode heeft een tussen periode nodig want alleen een leider of een paar leiders die het voortouw nemen is niet houdbaar en wenselijk. We zullen het als mensheid gezamelijk moeten doen.

  Like

 19. Het willen leven in een wereld zonder geloof, zonder ras of afkomst, zoals jou Putin jou wil doen geloven is een utopie. Putin wordt gedreven door zijn eigen machtsdrang, jaloezie en haat. Hij is ver verwijdert van een ideale leider voor een vredelievend volk. Integendeel weet hij de gemoederen aardig op te hitsen in zijn anti westerse campagne en oorlogsretoriek. Mensen verdienen respect voor hun vrijheid, geloof en afkomst overal ter wereld, ook in Rusland, China, Afghanistan evenals het westen. Doen alsof geloof, ras, afkomst niet belangrijk is in de wereld, is de kop in het zand steken als een struisvogel…Het speelt in de hele wereld nog steeds de belangrijkste rol, zelfs in het bedrijfsleven met economische belangen wordt respectvol rekening gehouden met geloof en afkomst, wat ook tot einde der dagen in deze wereld het belangrijkste zal blijven. De wereld is immers geschapen voor mensen met een eigen wil en niet ontstaan uit een of andere big-bang theorie. “First things first”: politieke oplossingen zullen altijd rekening moet houden met geloofsovertuigingen, waarden en normen van bepaalde mensen. Ook dit zal nooit veranderen of je dat fijn vind of niet. Seven.

  Like

 20. ik ben jaloers op je ….
  jij wordt betaald om mensen te irriteren
  Ik schrijf vrijwillig om jou mij en andere wat te leren
  Nu ga ik ff in de zon mij tijd beter besteden

  jij seven succes met je werk

  Like

 21. Wat een oeverloos stom geluk kun jij eruit kramen. Ga aub met je aluminium hoedje in het midden van je kamer zitten en blijf met je tengels van de PC af… Dit gaat niet goed zo

  Like

 22. vleermuis en seven kunnen het al niet eens worden, hoe zou je willen dat de wereld overeenkomt, elkaars meningen respecteren,en elke vorm van geweld afzweren, maar de mens is het “gevaarlijkste” zoogdier jammer genoeg ikke en de rest kan stikken, bemin uw naaste zoals jezelf, wat je niet wilt dat jou geschiedt doe het ook een ander niet enz

  Like

  • Machteld, inderdaad is de mens het ‘gevaarlijkste’ zoogdier en mede waardoor? Een mens kan denken maar een dier niet!! Ik zelf had gisteren bij bekenden een behoorlijk meningsverschil, ik hield me nog rustig maar ik mocht niet zeggen over hoe ik erover denk, die persoon ging gewoon door het lint want ja, op de TV werd dit en dat gezegd dus is het zo, blablablabla. Zo ontstaat er dus oorlog. Op een gegeven ogenblik liep die persoon kwaad de deur uit maar riep nog dat ik gek ben, dat ik opgenomen dien te worden etc.etc. Een mens?? brrrr

   Like

 23. Wat ben jij voor een paranoïede flapdrol om te beweren dat de aanslag ( GEEN ongeluk!!!) vd MH17 in scene is gezet.
  Schaam je. Je kwetst hierbij heel veel mensen.

  Like

  • Mijn excuses indien u zich gekwetst voelt @Miezemuis. Bedoelde u paranoïde flapdrol. Ik denk het, scheelt ook maar 1 letter. Waarom voelt u zich eigenlijk gekwetst Miezemuis. Oh….omdat u een miezemuis bent en alles gelooft wat op de tel-lie-vision wordt uitgezonden.

   Like

   • ik denk dat miezemuis nog op de lagere school zit of net aan de middelbare is begonnen. Anders had ie wel zelfstandig al vast gesteld dat bv zo’n zware motor die van 10 km hoogt op de aarde neer plemt een krater met zich moeten brengen rekeninghouden met zwaartekracht en de valversnelling je weet wel natuurkunde 2e klas middelbare school. Ook had ie geweten dat paspoorten gemaakt van papier niet ongehavert op de aarde neer gaan komen zeker niet als er een ontploffing zou zijn geweest (scheikunde). En een video door oecraiense overheid een dag van te voren gemaakt niet erg concistent is met de tijdlijn. ff wat voorbeelden.

    Like

 24. Aanrader om je TV abonementen op te zeggen. Bedrog en Onzin, mind control en volop theater met veel oorlogstaal. En we betalen om ons emotie door acteurs ( meestal werkloze) beinvloed te worden. De enige wat nog echt en serieus is op TV zijn de docu’s en deze kan je op hollanddoc.nl of 2doc enzo via het internet bereiken en zelf bepalen wanneer je kijkt.

  Internet abo is voldoende om de wereld in te stappen en zelf op nieuws en gebeurtenissen te zoeken. Youtube helpt meestal op weg en daarnaast zijn er zat andere kanalen , blogs, colums, rtv van andere streken of neem een film serie abo of een schoteltje.

  Wie Plofkop Gorden en Johnson Joling elke week wil zien of de andere Nepperds moet gewoon zijn digitale ontvanger en abo behouden.

  Like

  • Maar serieus …hoeveel mensen , zoals diegene die hier allemaal reageren (die dus een bel horen luiden) , zouden er zijn ? wereldwijd? ?

   Daar zouden we wel meer mee bereiken dan HIER hierover discussiëren

   Like

  • Hoe kan ie toch gekwetst voelen? hij is toch een bruinwerker? kan dat banaantje ook nog wel (dat liever dan een lul die weet ik niet waar heeft gezeten)

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.