Project Israël is mislukt, Israhell moet worden opgeheven.

Weken nu al weer worden er in Gaza kinderen, vrouwen en mannen vermoord. Vermoord vanuit een verwerpelijke ideologie. Vermoord door een door God “uitverkoren” volk. Tenminste ze vinden zelf dat ze “uitverkoren” zijn.

Hierdoor mogen ze volgens zichzelf ongestraft moorden. Raar boek die Talmoed.

Hierdoor mogen ze volgens zichzelf ongestraft moorden. Raar boek die Talmoed.

Het is niet dat ze dit zelf zo voelen die Joden, nee, het vermoorden van het gojim, niet Joden, wordt niet gezien als een misdaad, zo staat het in de Talmoed.

Je kunt je dus oprecht af gaan vragen of we wel te maken hebben met mensen als we het over deze Joden hebben in Israhell. Van menselijkheid geven ze geen blijk. Zonder met hun ogen te knipperen vermoorden ze kinderen in een school. Lobbyisten overal ter wereld vergoelijken het gedrag van deze monsterlijke Joden in Israhell. Overal zijn ze geïnfiltreerd. Steun van Rutte, steun van TimmerFranz, steun van Obomba en steun van een hele grote groep anonieme internet zionisten. Zij zijn net zo schuldig aan de dood van al deze onschuldige mensen. Schuldig aan moord met voorbedachte rade en met een religieus tintje.

Gezocht dood of levend deze oorlogsmisdadigers!!!

Gezocht dood of levend deze oorlogsmisdadigers!!!

Dit is een reden dat ik elke religie veracht. Weer heb je van die geloofsgekken die met een tekst (bijbel, koran, thora, talmoed) denken ongestraft te kunnen moorden. Hebben we niet al de Inquisitie gehad in Europa, de Dertigjarige Oorlog (1618-1648) waarbij de helft van de Europese bevolking werd afgeslacht en diverse andere oorlogen waar het ging om religie. Het is genoeg geweest!

Daarom denk ik dat we als normaal denkende mensen eindelijk met elkaar moeten besluiten dat het genoeg geweest is. De Inquisitie is te lang geleden om nog iets aan te kunnen doen maar wat Israhell betreft kunnen we met het menselijke deel van de bevolking nu wel besluiten dat het “project Israël” mislukt is. Israhell heeft te veel levens op haar kerfstok. Denk hierbij aan alle doden in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Ja deze werden ook gevochten voor het zionistische Rothschild ideaal verwoord door Herzl. Laten we ook denken aan alle slachtoffers in Irak, Syrië, Libië, 9/11, Oekraïne, MH17, de Holocaust, Holodor en zo kan ik nog heel lang doorgaan. Allemaal slachtoffers van en door die Joden in Israhell.

Er worden kinderen vermoord door die stoere Israëlische soldaten met hun geavanceerde wapentuig!!!

Er worden kinderen vermoord door die stoere Israëlische soldaten met hun geavanceerde wapentuig!!!

Ik zeg het is genoeg geweest, genoeg met al dat moorden. We moeten nu de stekker uit dat verwerpelijke “project Israël” trekken en van Israël weer Palestina maken zodat het wereldwijde moorden eindelijk kan stoppen.

Ook moeten de politici die dit moorddadig land immer gesteund hebben ter verantwoording worden geroepen. Dat zijn er nogal wat. Ze zijn allemaal medeplichtig aan moord op miljoenen mensen!!!

stop-israeli-terrorism

De staat Israël moet opgeheven worden en wel zonder wederkomst van de Joodse messiah (zie onderstaande filmpje).

 

17 Reacties op “Project Israël is mislukt, Israhell moet worden opgeheven.

 1. Daarnet las ik het volgende artikel in de daily mail
  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2711464/STEPHEN-GLOVER-I-m-afraid-bitter-truth-Iraq-Libya-better-tyrants-toppled-arrogant-naive-West.html

  Met name de reacties zijn interessant om te lezen en dan dringt het besef door dat de lezers allerminst naief zijn, in tegendeel, als ze maar de gelegenheid krijgen hun zegje te doen. En zo’n artikel geeft die gelegenheid. Zonder meer een positief signaal.

  Like

  • Als ik de reacties zo lees dan stemt dat ook mij positief. De mensheid wordt zich eindelijk bewust van de rare wereld die ze opgedrongen kregen door rasechte oorlogsmisdadigers. Churchill was ook zo’n psychopatische moordenaar net als Bush, Blair, Balkenende, Obama, Rutte en zo kan ik nog heel lang doorgaan.

   Like

 2. @ Don en kort reactie op de artikel van dailymail.

  Het zijn de Churchils , Blairs, Obamas, Hillarys en de elite die huurmoordernaars als Saddam en Essad en vele andere aan de macht brachten of steunden en of zelf hun eigen creatie zoals Khomeiny vanuit Frankrijk naar Iran stuurden.

  Het feit dat Saddam “had moeten blijven” of wat dan ook doet geen recht aan de vele slachtoffers die hij destijds met steun van NL ( frans van anraat) duizenden koerdische kinderen/vrouwe/ouderen ( zie halabja) konden vergassen met mosterdgas ( EU sponsored zie bolkestein en Van Anraat) . Enerzijds is het ook goed dat de Elite deze Beesten na aantal jaren opruimd opjaagd( de meeste komen net zo tragisch en medogenloos aan hun einde zoals zei bij hun slachtoffers deden .
  Anderzijds is het tijd dat de ELITE himself ook opgeruimd wordt naar wat ik meer en vaker lees is dat de bevolking ( neutrale gedeelte israel) steeds meer en meer de nare en vuile kanten van de staat Israhel ervaart en openlijk ziet gebeuren zoals de zoveelste gaza/palestijnen afslachtingen. Ook in Israhel schijnt er een deel te wonen die klaar is met Israhel en of het land verlaat of zich verzet tegen beesten als netanyahu en de andere zionistische beesten.

  Wie weet een start van opstand in Israhel zelf !?!?

  Like

  • @Vleermuis Het klopt dat er in Israhell ook intern opstanden ontstaan. Vergeet niet dat er ook al Joden in Palestina woonden die een vreedzaam bestaan nastreefden in het land Palestina ver voordat de staat Israël ontstond. Het probleem ontstond door de veelal atheïstische zionistische Rothschild Joden (Kabbalisten). Een deel van de religieuze Joden hebben zich altijd al verzet tegen de staat Israël en het zionisme.

   Like

 3. De Israelier Miko Peled (zoon van een generaal) zegt ook dat de Israelische staat ontmanteld moet worden omdat de Joodse staat een groot gevaar is geworden voor de algehele wereldvrede:

  Like

  • Jammer genoeg wordt Bolivia niet voor vol aangezien door het Westen die binnen de VN de dienst uitmaakt.. Tenzij andere Zuidamerikaanse deze stap volgen zal dit initiatief niet veel zoden aan dijk zetten.

   Like

   • Dat klopt. Bolivia is internationaal een dwerg. Elke reis begint echter met een eerste (kleine) stap. Ook ik kan me de noodlanding van het regeringsvliegtuig van de Boliviaanse president in Oostenrijk nog goed heugen. Wie dreigde daar?

    Like

 4. Gaza: UN Official Breaks Down On Air

  A spokesman for the UN agency for Palestinian refugees could not contain his grief on Wednesday after appearing on Al Jazeera Arabic to discuss the shelling of a UN-run school earlier in the day. With the cameras rolling, UNRWA spokesman Chris Gunness breaks down into tears after discussing the attack.

  Like

 5. Bolivia maar ook Venezuela en nog wat latijns amerikaanse landen die een Bolivar Revolutie meemaken of hiermee bezig zijn van origine revolutionaire landen en daarmee weten ze hoe het leven in onderdrukking en repressie is. Hoever en hoe serieus deze vormen krijgt binnen het politiek en volk weet ik niet , maar dat ze Israhel door hebben en er openlijk vooruit komen is positief en er openlijk uitkomen door Israhel erop aan te spreken is een vooruitgang voor de mensheid. Nu nog het westen en de “broeders” in midden oosten van de filistijnen.

  Like

 6. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
  Wat in GAZA gebeurt is buiten proporties. Schieten op burgers een VN gebouw Nota bene, waarin 3500 burgers, vrouwen en kinderen.
  Ze schieten ze gewoon kapot. Het onnoemelijke leed, de doden, de gewonden, de pijn en de angst van de kinderen vooral en van de moeders die hun kinderen willen beschermen, maar machteloos moeten zien hoe kinderen voor hun ogen kapot geschoten worden. Ik zag een foto (nee natuurlijk wilt u luie domme ontkennende nederlander dit niet weten) van een vader die met zijn kindje liep, het achterhoofd was er compleet vanaf geschoten, zelfs de hersentjes zaten er NIET meer in!!!

  Mensen wordt wakker….

  Hamas dit en Hamas dat. Hamas is gecontroleerde oppositie!!!

  ISRAHELL bij monde van Netanyahou (war criminal!) zegt precies wat Hamas moet doen. Namelijk ongecontroleerde raketjes afschieten op Israhell!

  Welk leger, welk verdedigend leger doet dit , schiet raketjes af op een vijand, die inmiddels met 100 tanks en duizenden militairen scholen en ziekenhuizen en elektriciteitsvoorzieningen kapot schiet!
  Zo’n legercommandant (Hamas!) is niet goed bij z’n hoofd!

  Like

  • En dan zijn ze verbaast dat mensen in de wereld haat ontwikkelen tegen die monsterlijk zio Joden. En ze blijven zich maar wentelen in hun slachtofferrol die zio Joden. Rotvolk is het. Monsters!!!

   Like

 7. knevel en vd brink.
  interessante quotes van tv zionnetje frits barend. Ontkenning van staatsterreur Israhel.
  Zoals nemesis het zegt ; toeschouwer zijn hoe je eigen kinderen kapotgeschoten wordt. Ook de politiek en joods organisaties die in de EU geankerd zitten moeten nu Stop zeggen tegen Israhel. Schandalig

  goed gelukkig zie ook andere geluiden vanuit de normale volk uit nederlandje. Ik zie best veel mensen en de neutrale volk zien openlijk hoe beestachtig Israhel tekeer gaat, met afschuw wordt er over gesproken!

  Like

 8. VS en VN geven Hamas de schuld van falen bestand
  Door: Redactie − 01/08/14, 15:15 − bron: ANP, AP, Reuters
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3708288/2014/08/01/VS-en-VN-geven-Hamas-de-schuld-van-falen-bestand.dhtml

  IDF ✔ @IDFSpokesperson
  2nd. Lt. Hadar Goldin, 23 from Kfar Saba, is the soldier suspected to be kidnapped by Hamas earlier today.

  IDF ✔ @IDFSpokesperson
  Follow
  We suspect that a group of Hamas terrorists, including a suicide attacker, kidnapped 2nd. Lt. Goldin at 9:30AM & dragged him into a tunnel.
  2:06 PM – 1 Aug 2014

  Hamas is opgericht door de Mossad, De eerste regel in het `Charter’ van Hamas luidt : 1. wij zijn opgericht om Israel van de kaart te schieten en elke Israeli te doden. Dit is een mooi spelleke van de Joden, als de doelstelling is om de complete GAZA strook leeg te vegen en bij Israel te trekken. Kortom Hamas is geen goede organisatie voor de overgebleven Palestijnen. Ik zou zelf niet veel vertrouwen hebben in een organisatie die, als er 1200 van de leden zijn afgeschoten, het bestand opzegt en de laatste overgebleven 1200 leden opnieuw in het spervuur laat liggen. Hamas deugt niet, en speelt Israel voor het spelletje landje-pik in de kaart.

  Like

 9. IMMIGRATIE VAN MOSLIMS: EXPORT SALAFISTEN!

  Hoe meer Salafisten in Nederland, hoe sterker de IS in Nederland! Alle Marokkanen die nog steeds binnenkomen zijn allemaal Soennieten die ook ISIS sympathiseren. Hoe meer Marokkanen in Nederland, hoe eerder jihad en ondergang!

  Een groeiende Salafistische Moslimbevolking betekent ook groei en steeds meer invloed van de Koran en IS. En wat willen we daarmee? We zien de gevestigde, eigen kerken leeglopen. Tegelijkertijd zien we de Moskee als een paddenstoel uit de grond verrijzen. Het is nu duidelijk geworden dat de harde kern van de Moslimgemeenschap daar geen boodschap aan heeft. Op dit punt zijn we dus gewaarschuwd. Wanneer de Christenen in een Islamitisch land als Marokko met een bijbel over straat lopen, zijn de rapen gaar. 

  Marokannen in Nederland zijn allemaal soennieten, deze salafisten staan achter de IS. “gematigd” is de Islam zo lang de aanhangers niet in de meerderheid zijn. Zodra die meerderheid er is wordt de Sharia ingevoerd… Dat staat Nederland ook te wachten! . Al diegenen die dit niet geloven kennen de geschiedenis niet.

  Als de PVV er niet zou zijn wie komt er dan op voor ons om bescherming te waarborgen tegen allerlei misstanden? Wie zorgt er dan voor dat onze ouderen weer fatsoenlijk hun oude dag mogen beleven na een intensief leven?

  VVD met Rutte,is een partij geworden met een rare achterban die geen kritiek op de ISIS en massa immigratie duldt. Ook al is die kritiek terecht. De reactie is altijd hetzelfde: Degene die de kritische boodschap brengt demoniseren. En vooral verder niets van de kritiek aantrekken! Nee, want moslimgeweld,-onderdrukking en ondergang van de NL cultuur, in vele vormen, zijn kennelijk niet zo erg als kritiek. De kritiek moet worden bestreden, en uit kiezersbelang doet M. Rutte dit namens de moslims.

  Wie stopt dan miljoenen salafisten van IS die het onze samenleving moeilijk maken? De gevestigde partijen hebben lange neuzen en bibberen bij iedere misstand want ze zijn regelmatig geschokt.
  68 procent van de Nederlanders wil dat er een einde komt aan de wildgroei van IS aanhangers in Nederland! Een grote meerderheid maakt zich ernstig zorgen over de groei van de islam en de invloed daarvan op de samenleving. Maar CDA en VVD, net als PVDA en D66 prominenten, willen zo’n moordende proces niet stoppen! M. Rutte, wilt niet weten dat deze moslims, die 99% uit de Soennitische Salafisten bestaan, IS voedingsbodem zijn…

  M. Rutte,als PVDA sponsor,met een geheel pro-EU kabinet is voor veel mensen een nog grotere probleem! Wie zorgt er dan voor instroom van IS aanhangers?

  Moslims die zich laten sturen door IS, moeten er onmiddellijk op gewezen worden dat spionage hier in Nederland niet gewenst is. Deze Soennitische IS aanhangers met dubbel paspoort onmiddellijk terug naar herkomstland.

  Het wordt steeds gekker… Wanneer zien de Nederlandse regeringleiders de arrogantie van de moslimlanden in, en komen ze met duidelijke eisen naar hen. Stop infiltreren in de Nederlandse politiek, stop ISIS in Nederland.
  Heren volksvertegenwoordigers wordt wakker!!

  STOP IMPORT MOSLIMS NAAR NEDERLAND!

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.