De MH17 hoax en de crisis acteurs…Update

De Cor Pan hoax foto.

De Cor Pan hoax foto.

Naar aanleiding van een aantal vragen en kritieken op mijn artikel over de MH17 hoax, die er vooral op neerkwamen hoe ik het in mijn hoofd durfde te halen deze “ramp” een hoax te noemen terwijl er toch zoveel slachtoffers waren en bijbehorende nabestaanden, schrijf ik dit artikeltje ter verduidelijking.

Crisis acteurs

Crisis acteurs

Bij vergelijkbare “rampen” waarbij ook veel slachtoffers vielen in de V.S., en er dus ook veel nabestaanden waren, werd ook duidelijk dat veel zaken niet klopten en dat de “ramp” een bepaalde politieke agenda wel heel goed diende. Dit deed bij menig attent onderzoeker een gezonde argwaan ontstaan. De zogenaamde rampen werden tot in detail uitgezocht waarbij schokkende resultaten boven kwamen drijven. Slachtoffers die niet bestonden en nabestaanden die aantoonbaar liepen te acteren. Alles compleet nep dus, een hoax zogezegd.

images (22)

Eén van de bekendste voorbeelden uit de recente historie kan wel de Sandy Hook hoax genoemd worden. Een zogenaamde shooting op een basisschool in de Verenigde Staten waarbij 26 mensen omkwamen, voor het merendeel (20) zeer jonge kinderen. Eén van die zogenaamd omgekomen kinderen was Emilie Parker, 6 jaren jong.

images (21)

De vader van deze Emilie Parker, Robbie Parker, werd kort na de zogenaamde dood van zijn dochter geïnterviewd voor de camera. Bij de onverknipte opnamen van dit interview is duidelijk te zien dat hij lachend toeloopt naar de camera en vervolgens een bepaalde emotie probeert te creëren bij zichzelf om voor de camera maar heel verdrietig over te komen. Zie hiervoor het volgende filmpje en let op het begin.

Met dit filmpje is overduidelijk aangetoond dat Robbie Parker een zogenaamde crisis acteur is die hier de rol speelt van de vader van een zojuist doodgeschoten kind. Ook van andere zogenaamde nabestaanden in diverse hoaxes (zoals de Boston Bombing) is inmiddels vast komen te staan dat het zogenaamde crisis acteurs waren.

Acteur Obomba als politiek initiator van een hoax met kindertjes Parker.

Acteur Obomba als politiek initiator van een hoax met kindertjes Parker.

De schokkende conclusie die je uit deze zaken kunt trekken is dus dat bepaalde “rampen” door de overheid worden geënsceneerd om een bepaalde agenda te dienen. In de Sandy Hook hoax was dat het terugdringen van het wapenbezit.

Een andere schokkende conclusie die je kunt trekken is dat er dus mensen op deze aardbol rondlopen met een dusdanig slecht karakter dat ze zich laten gebruiken voor dit soort toneelspel. Het motief is vaak onduidelijk. Mogelijke motieven kunnen zijn;

-Een politieke overtuiging (bijvoorbeeld zionisme)

-Een flinke zak met geld

-Een religieuze overtuiging

-Chantage

Als je boven beschrevene goed tot je laat doordringen en je kijkt dan naar de ongerijmdheden bij de MH17 zaak dan kun je al snel de conclusie trekken dat ook de MH17 zaak een regelrechte HOAX is met als doel Rusland in verlegenheid te brengen en bij de bevolking anti Russische gevoelens te kweken.

Laten we blij zijn dat we een incompetente overheid hebben en dat deze “ramp” al snel een hoax bleek. Dus niks bijna 300 slachtoffers om te herdenken en om te rouwen maar 0 ( zegge NUL). Dat is pas snel verdriet verwerken.

update: meer over crisis acteurs (Engelse taal) zie filmpje hieronder.

209 Reacties op “De MH17 hoax en de crisis acteurs…Update

 1. Ik kan me voorstellen dat je dat denkt Don, dat het vals is, of dat zo is blijft voor mij de vraag maar dat het vooropgezet is lijkt me evident, gezien de snelle reactie van Amerika, Nederland en de UK op het neerhalen van het vliegtuig en de beschuldiging richting Rusland. Ik denk namelijk wel dat er een vliegtuig is neergestort, en dat er slachtoffers zijn gevallen, gewoon omdat de lokale bevolking dat getuigt. Maar hoe het precies is georchestreerd, dat is de vraag.

  Niettemin vind ik het zeer terecht dat je je twijfels hier uit, omdat we uitaard ook door ervaring wijs worden en we worden aan de lopende band besodemieterd.

  Vragen worden weggepoetst als zijnde niet netjes in deze tijd van het grote verdriet en de nationale rouw. Het grote verdriet voel ik niet en aan de nationale rouw doe ik niet mee omdat het niet authentiek overkomt. Ik voel wel verdriet als ik denk aan het lijden van de mensen in de GAZA, IRAK en zoveel meer landen in de wereld.

  Wat er nu gaande is hier in Nederland komt niet uit het hart, het is gespeeld, geconstrueerd en met een bedoeling, namelijk massamanipulatie: de NWO moet er komen via de door de Vrijmetselaars toegeeigende methode Orde uit Chaos. Vergeet niet die Baphomet in het Torentje van de premier. Voor onze regering of de machthebbers is dat het leidmotief.

  Orde uit Chaos is populair gemaakt met termen als transformatiemanagement. Het is niet zo moeilijk om chaos te scheppen, maar om daaruit een nieuwe (wereld) orde te creëren? Ik denk eerlijk gezegd dat het hen meer moeite kost dan gedacht. De NWO met donder en geweld afdwingen, kan ook leiden tot het tegenovergestelde namelijk verval.

  Voor ons is het van belang gewoon te blijven registreren en informeren wat er gaande is. And your doing a fine job, Don. 🙂

  Like

  • Ik kan BEWIJZEN dat dit geen hoax is, omdat ik 1 van de slachtoffers ken, hij was een gemeenschappelijke kennis van mij een andere dame, een Belg met de naam Rik Schuyesmans. Dit was wel degelijke een echte persoon en is toen tragisch omgekomen bij die vlucht. Het is dus heel onrespectvol om te zeggen dat al die mensen toen niet omgekomen zijn en dat het een hoax is. Zeg dat eens aan de mensen (voor mij was die persoon slechts een kennis, zo goed kende ik hem ook weer niet), die een naaste verloren hebben door de ramp ! Jullie moesten je schamen !

   Like

   • @Anne Marie?o,o, doden…o,o, nabestaanden=mh17 HOAX,LEUGEN,IN SCENE GEZETTE “RAMP”/KLUCHT/TONEELSUK/SPEL….de “doden”wonen nu in USA,CANADA,NIEUW ZEELAND,UK,ISRAEL…of bestaan gewoon NIET….heb je moet huilen ivm de “dood”van RIK?zo ja ben jij DE Enigste die ooit heeft gehuild,want ALLE “NABESTAANDEN”hebben nooit gehuild,nooit wanhopig,nooit verdriet,pijn,onmacht MAARrrr gaven 24/7 weken,maanden lang INTERVIEWS met een SMILE op hun SMOEL…walgelijke mensen die mh17 HOAX “nabestaanden”,LEUGENAARS!!!–HAPPY CHRISTMAS…Anne Marie!!—YOU TUBE:MH17 HOAX—-MH17 HOAX CRISIS ACTORS…wel kijken hé@Anne Marie…lachen geblazen!!

    Like

   • Ach, Anne-Marie, geestesgestoorden zoals zij die spreken over een MH17-Hoax, kennen geen schaamte, dat is een van de eerste dingen die ze verliezen als ze in de afgrond van de waanzin tuimelen.
    Het volgende dat ze verliezen is redelijkheid en rationaliteit, ze worden ‘lege’ mensen, die ons diepste medelijden verliezen, ze hebben geen betekenis in de maatschappij, ze worden algemeen genegeerd en bespot, terecht uiteraard, maar het zorgt wel voor een radicalisering bij velen waardoor ze nog meer waanzinnige ideen gaan aanhangen.
    Het laatste stadium zie je bvb. bij Stevie, dieper dan dat kan je niet zinken, ik twijfel of hij nog ‘mens’ kan genoemd worden, elke normale breinfunctie is al lang verdwenen. Een ‘plant’ met stekelig gedrag is de beste omschrijving denk ik.
    Met deze mensen over ‘bewijs’ spreken is zoals tegen een plant over literatuur spreken : zinloos, ze begrijpen het concept niet eens.
    Mijn medeleven met je verlies krijg je, van hen moet je het niet verwachten, daarvoor zijn ze te ‘leeg’.

    Like

 2. Beste meneer en/of mevrouw,

  Als er volgens uw theorie geen slachtoffers zijn. Waar zijn de 298 mensen dan??

  Vriendelijke groet,

  Arenda

  Like

  • @Arenda Kende jij bewijsbaar 1 van die mensen/slachtoffers? Er wordt hier gewoon een script uitgevoerd door politiek en media. Hebben deze mensen ooit echt bestaan? Of zijn het facebook profielen? Zijn sommigen misschien met een zak geld, middels chantage en/of een schone lei elders een nieuw leven begonnen? Kijk alleen eens naar de uitvoering van sommige acteerprestaties en je weet dat het allemaal nep is.

   Like

   • Ik zeg heel eerlijk ik kende geen van de mensen die op de passagierslijst stonden of mensen van het personeel. En ik heb hetzelfde gezegd misschien zijn die mensen wel ingestapt maar hebben of zijn ze ergens een ander leven begonnen. Want hoe kunnen die rebellen (of weet ik veel wat voor moeilijke woorden er allemaal voorbij komen hoe die gasten worden genoemd) vlak na de crash aan een hele stapel paspoorten komen?? Bij mij weten hoef je die niet af te geven. En daar komt bij dat ik in die stapel paspoorten heb gezien met gaten erin en dat zijn ongeldige paspoorten. Dan nog een hele goede als je een baksteen laat vallen op een zanderige ondergrond of akkeragtig dan heb je een deuk in de ondergrond waarom is er geen krater bij het vliegtuig als die zou zijn neergehaald vanaf 10 kilometer hoogte?? Ik moet het eigenlijk naast me neerleggen maar het houd me zo bezig ik sta er mee op en ga ermee naar bed en om nou te zeggen dat ik goed slaap ervan nee.

    Like

   • @Arenda Ik ken het gevoel wat je nu hebt. Ook ik ben jaren geleden een soortgelijke periode doorgegaan toen ik erachter kwam dat de wereld nog vreemder in elkaar stak dan ik al dacht. Ik was altijd al vrij kritisch en kende vanuit opleiding en werk, dacht ik toen, alle communicatie technieken. Ik weet nu dat je nooit uitgeleerd raakt. Ik hoop dat je deze periode van cognitieve dissonantie snel kunt overkomen en weer snel beter slaapt. Dank voor je reactie!!

    Like

   • @Aranda Dat paspoort met het gat erin kan zijn omdat daar nog een geldig visum in gestempeld stond en er een nieuw paspoort is aangevraagd. Dan krijg je dacht ik het oude paspoort mee met een gat erin.

    Like

   • don het klopt als je de oude paspoort mee wilt krijgen bij een verlenging dat ie ongeldig wordt gemaakt met een gat of een driehoek eruit. Maar zoveel ongeldigepasoorten bij mekaar ? dat zijn er te veel wat je zou kunnen verwachten met vooral vakantiegangers want van de 100 die naar die aids conferentie gingen waren het maar uiteeindelijk 6 als ik dat goed heb opgemerkt. ( Kon ook niet want dan had je nerderlanders wel erg oververtegenwoordigd op die aids conferentie).

    Like

   • Ik kende bewijsbaar 1 van de mensen die op het vliegtuig zat… de jufrouw van mij dochter… ook was een mevrouw waar we regelmatig eten gingen halen ook in dat vliegtuig.

    Like

 3. De mensen worden in elk geval wel gemist…waar zijn ze gebleven dan? Hoe dan ook zijn er dan slachtoffers…ze kunnen die mensen toch niet opsluiten en levenslang eten geven…wat hebben ze daar eigenlijk aan…

  Like

  • @Mira Zie mijn reactie hierboven bij Arenda. Misschien verstandig je televisie eens uit het raam te gooien. NIETS wat op tel-lie-vision is is waar. Wie mis jij zoal overigens?

   Like

 4. @Aranda Dat paspoort met het gat erin kan zijn omdat daar nog een geldig visum in gestempeld stond en er een nieuw paspoort is aangevraagd. Dan krijg je dacht ik het oude paspoort mee met een gat erin.

  Don, dat kan alleen binnen Schengen. Hier dus niet van toepassing.

  Like

  • Wat ongeldig paspoort betreft is het wel degelijk voor visa, workpermit of Malaysian my 2nd home permit. Deze kunnen alleen in Malaysia overgezet worden in nieuw paspoort. Ook als je ticket is geboekt op oud paspoort dien je deze mee te nemen. Wat niet wegneemt dat het er wel vreemd uitziet alle paspoorten practisch gloednieuw uitziend. Er is een foto van de koffers die uit de lucht zijn komen vallen……op bagagebanden zien ze er erbarmelijker uit!!!
   Een false flag voor 100%…maak de leugen groter en groter en de schapen geloven het!!! Creeer een drama en…..iedereen afgeleid met wat er werkelijk gebeurd, Gaza, verandering in wetgeving etc.etc. Oh, ich habe es nicht gewust!!!
   Sites als deze en sommige andere geven de visie van de eigenaar weer en dat kan helpen bij je eigen visie…het maakt een puzzel bijna compleet, petje af Don! Lees vaak je reakties bij Martin Vrijland….en….van het een komt het ander! Het is als een golf, de golf die de oceaan van drama en verderf verandert in een oceaan van liefde en genade. Het opent het hart, het werkelijke hart! Ben een aantal weken in Nederland geweest in april…een rampzalige samenleving waar angst, depressie en onwetendheid hoogtij viert!!! Het merendeel van de bevolking kiest als kiezer er zijn er echter weinig die kiezen voor eigen keuzes…

   Like

 5. Waar dit soort theorieen wat mij betreft mank gaan: waarom zo’n enorm dure en complexe operatie opzetten met acteurs en het risico dat die uit de school klappen / door de mand vallen?

  Machiavelli. Als je WOIII wilt ontketenen, wat kunnen jou die paar slachtoffers in een neergeschoten vliegtuig dan schelen?

  Like

 6. Ik heb een filmpje gezien van dacht ik ee brabantse familie die geintervieuwd werden over verlies van hun zoon (een globetrotter). De “vermoorde”zoon heeft nog tijdens de verkiezingen als waarnemer gefungeerd in de Oecraiene. Bij de familie geen traan niks of het er gewoon bij hoort. Hier denk ik aan de ned crisis acteurs.

  Like

  • Over de zogenaamde danwel mogelijke slachtoffers:
   In Nederland worden elk jaar veel mensen vermist. Gewoon weggelopen, suicides etc.
   Als je een lijst met NEP-passagiers wilt samenstellen dan zoek je daar eerst. Hoeveel Nederlanders willen (ergens terecht als je dit k..land ziet ergens onterecht want ik ben hier geboren en houd dus desondanks van dit k..landje) naar het buitenland een nieuw leven (zie tv programma: Ik vertrek haha) beginnen. Verder zijn er families die zo ge MK-ultraed zijn zelfs toeleveranciers pdeoo-ringen en nog meer van dat soort categorieen, etc. etc. doe daarbij wat nep niet bestaande gefaceboekte mensen bij en je hebt zo een lijst van een paar honderd “slachtoffers” annex Maleisie-gangers bij elkaar.

   In Rijpwetering is een slachtoffer mevr Heemskerk. is fysiotherapeute (Adrs Past plaat straat 11) naar ik heb horen(!) zeggen, maar staat niet op lijst van fysiotherapeuten vd praktijk Heijs en Vermeulen Adrs Past plaat straat 13

   Like

   • Eventueel koop je ze om , inderdaad of intimideer chanteer ze of misschien zijn het gewoon zionistische vriendjes van Israel.
    Ik vermoed dat de Mossad in ieder Westers land waar ze toegang(ook niet westers hoor) proberen “cellen” te kweken van dit soort verrajers eh sorry mensen. Het is maar een vermoeden.

    Like

   • Saskia de leeuw nieuwe carrière voor zich zou dut jaar beginnen als directrice van een basisschool altijd vriendelijks stond iedere ochtend bij de ingang van de school iedereen goeiemorgen te wensen… vertelde enthousiast dat ze op vakantie ging naar bali. Vaak contact ze was lief vriendelijk… en in het vliegtuig…

    Like

   • Bel naar Heemskerk, staat in telefoongids, en vraag om behandeling van mevrouw…..is maar een idee
    P.s. Woon zelf in Maleisie anders had ik het wel gedaan
    Be

    Like

  • @rc hoe gaat het met de NEPAL EARTHQUAKE HOAXERS die jij kent?al gesproken?heb je al nepal earthquake hoax vids kunnen bekijken naar 3 MAANDEN?groet stevie NEPAL EARTHQUAKE HOAXER wonder

   Like

 7. In een klein land als Nederland is het niet mogelijk ‘bewust’ bijna 200 mensen te laten verdwijnen.

  Ik zelf werk voor een bedrijf, waarvan bijna 10.000 mensen mijn direct collega’s zijn en velen van hen geven aan iemand te kennen die aan boord zat.

  Verder ken ik ook het grondpersoneel van de luchthaven die de bewuste mensen hebben ingecheckt, tevens geen acteurs.

  Net zo goed als dat u aangeeft dat er van alles in de media niet kan kloppen, zo weet u ook dat in deze moderne tijd alle beeldmateriaal gemanipuleerd kan zijn. Zo ook het materiaal wat u op uw website aanvoert als bewijs.

  Ik ben absoluut voorstander van het kritisch kijken naar zaken, maar een aanral opmerkingen genoemd binnen de reacties zijn wel respectloos te noemen. Met name richting de nabestaanden (waarvan ik een aantal wel persoonlijk ken).

  Like

  • @A. Papaioannou Met alle respect voor alle nabestaande. Gaarne checken en dubbelchecken. Vanwege een mogelijk hoax wat zeg ik een mogelijk oneerlijke leugenachtige moorddadig regiem en navenante oorlogshandelingen (Oekraine en Gaza, etc.) is het in ONS ALLER dus ook in hun belang om dat te checken. JA MAG DAT> Als u dat nu even doet onder uw 10.000 collega’s dan zijn we al een heel eind verder!
   Bvd.

   Like

   • Wat wilt u dat ik check en dubbel check? Het moet toch niet gekker worden.

    Moet ik checken of alle mensen die rouwen acteurs zijn? Ik heb ze zelf gezien op Schiphol notabene, honderden al dan niet duizenden nabestaanden.

    Wellicht is het voor u een ver van uw bed show, maar dicht bij het vuur is duidelijk dat het vuur echt is.

    Maar gaat u rustig verder met het bekokstoven over allerlei conspiracy theorieën.

    U als groep zult daarin toch altijd alleen blijven.

    Like

   • A. Papaioannou Als u hier komt met commentaar en het allemaal beter weet en dan ook nog even afgeeft op een groep mensen, die alleen maar willen dat de waarheid boven komt en dat Nederland een beter en soeverein land wordt dat geleid wordt door mensen en niet leugenachtige psychopaten cq ijdeltuiten, JA weet ik wel waar u staat.
    Mocht u e.e.a. beter weten dan is het helemaal niet te veel gevraagd om eens een paar van die slachtoffers m.b.v. hun nabestaande en omgeving te checken.
    Maar dat is voor u met uw drukke werkzaamheden blijkbaar TEVEEL gevraagd.
    Ik zou zeggen blijft u gerust weg dan als u a) geen concrete bijdrage kan leveren en b) het erg druk heeft met andere zaken.

    Like

   • Waar rook is…is vuur. Of dat ook daadwerkelijk op de plek des onheils is…dat is de vraag!
    De passagierslijst was op 27 maart al op internet, dit schend privacy en is zeer ongebruikelijk. Tevens was de vlucht al volgeboekt!!! Dat er ‘ slachtoffers’ zijn, vast wel…maar waar?
    Word wakker of…..blijf slaaf en slaap onrustig voort!aar

    Like

  • A. Papaioannou:
   “In een klein land als Nederland is het niet mogelijk ‘bewust’ bijna 200 mensen te laten verdwijnen.”

   Jawel, hoor, met geld is alles te koop. Zeker als mensen net een economische recessie achter hun kiezen hebben gehad.

   Like

 8. @Don Fijn dat jij de site van Martin waarneemt. Wij hopen dat ie een goede vakantie heeft en weer veilig en gezond terugkomt.

  Like

 9. MH17
  Als dit vliegtuig express wordt ‘omgeleid’ over zwaar risico oorlogsgebied
  Als ik een explosie zie op de grond zonder neerstortende vliegtuigdelen brandend en wel
  Als ik siliconen-achtige poppen in allerlei groteske houdingen (die fysiek niet kloppen) tussen de wrakstukken zie liggen
  Als de eerste getuigen ter plaatse melden dat er een vreselijke lijkengeur hing en dat de doden die daar lagen niet bloedden
  Als de rebellen en Rusland de schuld krijgen die daar juist geen enkel belang bij hebben
  Als diezelfde dag IsraHEL de Gaza strook binnenvalt met tanks, raketten en giga overmacht om daar dood en verderf te zaaien
  Als op 8 maart 2014 een paar maanden daarvoor een vliegtuig van dezelfde maatschappij, de MH370 spoorloos van de aardbodem verdwijnt
  Als naar het schijnt (zie Bollyn) dit zelfde type vliegtuig in een hangar in Tel Aviv, een stad in IsraHEL opduikt
  etc.
  etc.

  JAZEKER dan heb ik zo mijn twijfels over de slachtoffers in dat vliegtuig de MH17, of het nou Nederlanders zijn of niet.

  Like

  • Je mag best je twijfels hebben, maar projecteer die niet op een ander, en al helemaal niet op die manier. Hou het bij jezelf.

   Like

  • Voor een ieder die hier in gelooft heb ik een vraag.

   Wat zou precies de reden zijn dat zowel onze regering, als de VS, als de VN, als de EU, als de nabestaanden (door u benoemd als acteur), als de overledenen (door u bestempeld als… ‘niet echt?’), als de teams die de lichamen moeten identificeren, als de onderzoekers voor de vliegramp, als Israel, als elke andere organisatie die hierbij betrokken is, zoveel moeite doet om deze ramp in scene te zetten?

   Like

   • De publieke opinie beinvloeden om een oorlog uit te kunnen lokken met Rusland. Motieven kan men zoeken in Religie (Vaticaan vs Orthodoxe kerk in casu het West Romeinse Rijk vs het Oost Romeinse Rijk), Olie (peak oil) en het instorten van ons financieel/monetaire systeem (zie BRICS). Dat financieel/monetaire systeem wordt beheerst door de Rothschild zionisten en dus is de betrokkenheid van Israhell zeer waarschijnlijk.

    Like

   • Ik wil hierbij graag verwijzen naar het tot zinken brengen van de Lusitania om de V.S. bij de Eerste Wereldoorlog te betrekken. Google maar eens op Lusitania en False Flag.

    Like

 10. ik vraag me af wanneer de “geidentificeerde slachtoffers” ter aarde gesteld zullen worden zodat de “nabestaanden” zichtbaar worden.
  Zoals ik het nu zie, na uitvoerige studie van tientallen berichten en lezingen, zijn er geen doden gevallen en zijn alle identiteiten gefaked

  Like

   • er klopt TE VEEL niet, faking operaties zoals deze is big bussiness, wie uit de school klapt is zijn leven niet zeker, o omerta….

    Like

    • Dit zou een zeer vreemde manier zijn om een oorlog te beginnen.

     Uberhaupt een oorlog beginnen is vreemd, aangezien overal bezuinigd is op defensie en wij (Europa) afhankelijk zijn van de russen voor wat betreft bepaalde industrieën en handel.

     En waarom een toestel eerst mysterieus laten verdwijnen om vervolgens er nog één neer te laten storten?

     Ik ben lid van het team dat nabestaanden opvangt op Schiphol in een ongeval als deze en de argumenten hier dat het allemaal geacteerd en nep zou zijn is respectloos en beledigend. Ik heb veel van dichtbij gezien, dat kunnen de achterdochtige mensen op deze pagina waarschijnlijk niet zeggen (of ben ik zelf dan ook zo’n acteur?).

     In the end kunt u zich heel druk maken om van alles en nog wat. Maar als u serieus hier in bent, ga dan de politiek in of neem grotere stappen in plaats van een paar mededelingen en schreeuwerige meelopers op een simpele blog.

     Overigens heb ik net het filmpje bekeken (gedeeltelijk) wat zogenaamd niet verwijderd mag worden van de FBI? Wie heeft ooit zoiets belachelijks gehoord?
     Het filmpje is amateuristisch van een typisch psychopatische doemdenker die in de VS waarschijnlijk zijn privé schuilkelder heeft met een voorraad voer voor 10 jaar.

     Uw argumenten creëren niet een logisch geheel. Nogmaals, als u vindt van wel pak het dan alstublieft groter aan en zorg dat er wat mee gebeurt in plaats van met een mannetje of tien elkaar toejuichen om nog gekker te denken op deze blog.

     Like

  • Klinkt heel serieus, maar kun je statement hier ook feitelijk onderbouwen, pipo, zodat ik ook overtuigd raak. Kijk ik heb ook tietallen berichten gelezen, maar het enige wat je daar voorlopig uit kunt concluderen is dat e.e.a. veel vragen oproept, en dat er veel niet klopt, maar nog niet de overtuigende feiten levert op basis waarvan je met zekerheid kunt zeggen dat de genoemde namen fake zijn en niet in die bodybags zijn teruggekomen naar Nederland.

   Like

   • Alleen al het zien van die onbeschadigde paspoorten is een lachtertje.
    Maar jongens en meisjes dit zijn allemaal DETAILS!
    Dat het een ‘false flag’ is daarvoor hoef je echt geen Einstein(die trouwens behoorlijk plagiaat pleegde) voor te heten, zie mijn lijstje bovenstaand.
    Veel details en zaken mbt ff MH17 is bewuste mis- en desinformatie die door de daders wordt verspreid -inderdaad- in de hoop dat de onderzoekers en de zeker scherpzinnige bloggers zich hierin vastbijten.
    Of er nu echte mensen danwel poppen danwel echte reeds dode mensen is zeker belangrijk om uit te zoeken en m.i. gaat dat ook gebeuren.
    Echter de eerste slag is al gewonnen door de dadersL De door de hen totaal gecontroleerde MSM hebben over de hele wereld de 1e schok van emotie: paniek, angst, woede en vooral verdriet veroorzaakt. Daarna is het een kwestie van DIRECT de daders nml Rusland en de rebbelen aan te wijzen. En de hele kluit pardon de hele wereld gelooft dat! Behalve dan die paar ‘simpele’ bloggers hier, niet waar A. Papaioannou?

    De 2e en volgende slagen zullen de daders verliezen, want anders dan bij de Lusitiana en 911 zal deze false flag sneller doorgeprikt worden en dat is ie bij velen al.

    Mensen, Bloggers, Reageerders daarom doorgaan behalve dat 2 meer weten dan 1, weten 100 nog veel meer. Zo kan iedereen een steentje bijdragen.
    De eerste die iemand direct kent en KEIHARD kan aantonen dat ie op vlucht MH!7 , de boeing 777 van Malaysian Airlines stapte en gecrashed is in Oost Oekraine is hier meer dan welkom.
    Ik wed dat we daar heel lang op moeten wachten. Eeuwig nml.!!!

    Like

    • Er waren ook koffers en lichamen (bijna) in hun geheel naar beneden gekomen.
     Waarom dan niet een paspoort?

     Het is toch niet zo gek dat je van 300 man een handjevol paspoorten aantreft.

     ‘Zolang de gek het maar wíl zien, ziet hij het ook.’

     Like

  • Hoezo staat het huis leeg? Was die collega sowieso al van plan te vertrekken? Is dat het huis waar bloemen neergelegd zijn ondanks het feit dat het zogenaamde slachtoffer er al NIET meer woonde? Het kan zijn dat ik nu twee plaatsen in het Noorden door elkaar haal maar er kloppen zo veel verhalen niet!

   Like

   • @Jos vander Veen O ja ?! Collega verloren?
    Heb je die collega weggebracht op 17 juli jl. naar de gate? Nog een foto van MH17 Boeing 777 van Malaysian Airl genomen a la Cor pan(aka Cor Schilder, aka etc//).
    Hoe heette die collega? Want betekent gezin van 4 personen met dezelfde achternaam op de lijst, o nee is zijn 2e of 3e vrouw, kinderen allemaal andere achternaam.
    Hoezo staat het huis leeg.? Stond het al leeg? Een week, 3 maanden, 1 jaar of hebben de familie 18 juli de zaak maar al leeg geruimd?
    Kom maar op met je bewijzen: Bewijs is NON!

    Like

    • Dit wordt wel steeds sneuer.

     Waar wijn uw bewijzen dan?

     Uw informatiebronnen zijn exact dezelfde als de onze, het internet namelijk.
     Of bent u zelf naar de afhandelaar op Schiphol afgereisd om de passagierslijst in te zien? Of heeft u in persoon bewijs dat deze personen niet aan boord zaten?

     Uw bronnen zijn dezelfde als onze bronnen. U komt met allerlei argumenten voor een vreemd complottheorie, maar er zijn net zoveel (dan niet veel meer) argumenten en bewijzen dat het is gegaan zoals nu wordt vermeld.

     U kiest er voor in een hysterie te leven van wantrouwen en onrust.
     Dat is uw keus, maar oordeel niet over de getroffen mensen totdat u in persoon hebt kunnen bewijzen dat zij daadwerkelijk de boel besodemieteren.

     Onschuldig tot schuldig bewezen, toch?

     Like

  • Beste Jos: Ik zeg niet dat je geen collega verloren bent. En ik zeg ook niet dat er geen doden te betreuren zijn. Maar wat jou gegevens over je collega, zijn vrouw en twee kinderen betreft, is het allemaal wat vaag; het enige bewijs dat je ons biedt, is dat hun huis te Roden nog steeds leeg staat. We leven nu in juli 2017 (meer dan drie jaar na de tragedie) en ik weet dus niet of je mijn reactie nog wel zult lezen.

   Na de clips en documentaires over o,a Sandy Hook, de “Boston-affaire” etc. te hebben bekeken waar gebruik werd gemaakt van crisis-acteurs, zullen we er echter rekening mee moeten houden dat er sprake zou kúnnen zijn in het geval met de MH17. Let wel: ik zeg niet dat het zo ook zou zíjn; wél houdt ik zoals gezegd, er rekening mee dat deze mogelijkheid zou kunnen bestaan. Zou je dan wat meer gegevens kunnen overleggen over je voormalige collega en diens gezin?

   Met vriendelijk groet: Ton.

   Like

 11. Overigens een tip:

  Wil je serieus genomen worden, spreek dan niet over hoernalisten en Israhel en dat soort kinderachtige termen.

  Like

  • Ik wil Israel best serieus nemen ik gun hun, en net als mij vele andere de joden/niet joden en burgers van Israel een goed leven net als elders op de wereld. Echter wanneer jaren lang elke week gemiddeld 4 kinderen afgeschoten worden, ( of verbrand) Waar muren gebouwd worden en waar systematisch mensen vernederd worden waar zogenaamde leiders van tereur vrijuit bewegen en bevolking van deze onderdrukt worden, uitgezogen en waar een staat vrij spel in heeft, dan kan men dit Israhel noemen. Ja dan kan je wel zeggen dat ze onder vuur liggen van een paar raketjes van Hamas of saddam die meestal in de open veld landen en dus reden om de bevolking van de tegenstander te verkrachten. Lekker afknallen want er is 1 israelitische burger vermoord dus we gaan los en knallen paar honderd onschuldige palestijnen ( liefst kinderen en ouderen) en hamas mag vrij rond lopen.

   Een journalist is iemand die naar mijn weten een aantal jaren op “hoog”niveau studeerd om bekwaam en de nodige technieken en kennis een gebeurtenis of nieuws te onderzoeken en te analyseren zodat jij en ik hiervan op de hoogte kunnen zijn om zo ons oordeel te maken of zodat wij iets kunnen leren of lezen n.a.v.
   Echter wanneer men als Journalist een nieuws of gebeurtenis deels veranderd niet opneemt niet onderzoekt, of onder druk van zijn werkgever of de regerende macht deze verkracht/uitelkaar trapt/ manipuleert om zo snel te scoren om zo snel productie te maken om zo snel geld te verdienden dan ben je een Hoernalist. Of je kan er Sletanalist van maken hoe jij het wilt.
   Men heeft verantwoordelijkheid als je een groot publiek wil dienen en ervan uitgaand dat er vele mensen op jou berichtgeving bouwen en vertrouwen dan ben je als journalist verplicht om eerlijk te zijn of anders een andere baan nemen. Wil je dit niet omdat je leuke huisje wilt of leuke status, goed leven of blijven leven, dan kom je in de categorie Hoernalist, lekker snel verdienen ookal daalt je eigenwaarde.

   Like

   • als reactie op:
    A. Papaioannou juli 31, 2014 om 2:50 pm · · Beantwoorden →

    Overigens een tip:

    Wil je serieus genomen worden, spreek dan niet over hoernalisten en Israhel en dat soort kinderachtige termen.

    Like

  • Kinderen en dronkaards spreken de waarheid.
   En waarom beste Papanaaioetc. mogen we onze verontwaardiging niet uiten over deze twee meest perverse zaken???

   Like

 12. Heb je nou de posts weggehaald waarin je mij beschuldigt van Hasbara praktijken?

  Ik dacht dat je het allemaal zou laten staan?

  Like

  • Als je wilt zet ik alles terug. Geen probleem denk ik. Bij deze bevestig ik dus dat je emailadres klopt en dat dat een emailadres van de KLM was. Ik heb daar een fout gemaakt waarvoor mijn excuses.

   Like

  • Dat van Hasbara stond er overigens nog en kan natuurlijk steeds nog zo zijn. Daarvoor maakt het niet uit waar je werkt/studeert en zo. Je IP geeft wel een vreemd resultaat. Ik ga maar uit van je goede wil en oprechtheid. Nogmaals excuses voor mijn opmerking over je emailadrse.

   Like

  • Kijk dit eens op de lijst een familie van 7 personen. Nou dat is wel erg hoor(als het waar is!) Kent iemand deze naam en familie? Die zie je toch niet zomaar over het hoofd:
   271 WALS @ AMELMRS NETHERLANDS F
   272 WALS @ BRETTMR NETHERLANDS M
   273 WALS @ JEROENMR NETHERLANDS M
   274 WALS @ JINTEMRS NETHERLANDS F
   275 WALS @ SOLENNMISS NETHERLANDS F
   276 WELS @ LEONARDUS MR NETHERLANDS M
   277 WELS @ SEM MSTR NETHERLANDS M

   Like

   • Ten eerste zijn het twee verschillende namen, dus niet één familie.

    Ten tweede: wie zegt dat ze niet gemist worden? Kent u alle inwoners van Nederland persoonlijk?

    Wat een zinloze discussie dit, alsof ik met 12-jarigen aan het praten ben.

    Like

 13. Vertel anders dit verhaal even aan mn nichtje die haar lieven juf moet missen. Doe hetzelfde even bij de Albert Heijn bij mij om de hoek die hun kassierre niet meer terug zien na 20 jaar trouwe dienst.

  Stuk voor stuk voorbeelden van de manier waarop deze ramp heeft ingegrepen op mensen in mijn omgeving.

  Jouw verhaal is niet zo schokkend qua nieuwswaarde. Des te schokkender voor de nabestaanden. Ik hoop voor ze dat ze deze onzin van iemand die er ver van staat nooit hoeven te lezen. Het feit dat de mogelijkheid wordt gesuggereerd dat zij acteurs zijn en hun verdriet dus onecht zal ze door het hart snijden. Als er al iemand aan zijn eigen belang denkt dan bent u dat. U heeft een idee, een volledig wantrouwen tegen alles wat de overheid vertegenwoordigd. Dat idee uitdragen is uw belang en daar moet kennelijk het verschrikkelijke verdriet van andere mensen voor wijken.

  Kritisch zijn op de overheid en datgene dat in het nieuws komt is verstandig, maar u drijft door. Veel te ver naar mijn mening.

  Like

   • Alleen vorm ik mijn mening op basis van duidelijke feiten. Ik knoop heen feiten, halve waarheden en leugens aan elkaar vast om een beeld neer te zetten.

    Ik kan dan ook niet twijfelen aan het feit dat de mensen waarover ik eerder sprak om zijn gekomen bij die ramp. Het is namelijk een feit.

    Dat u twijfel heeft over wie dit op zijn geweten heeft begrijp ik, maar de suggestie dat de nabestaanden acteurs zijn is een paar mijlen te ver.

    Like

   • Omdat u geen nabestaanden kent. Uw puzzel is niet compleet, dus verzint u er zelf wat stukjes bij. Bijzonder pijnlijk voor de mensen die wel moeten leven met de puzzelstukjes die u niet heeft.

    Dat ik ook op uw blog mijn mening en de feiten die mij bekend zijn mag plaatsen lijkt mij vanzelfsprekend. Het zou nogal vreemd, en zelfs hypocriet zijn als nu juist u zou gaan censureren.

    Like

    • Ach Nujij, de Telegraaf, NRC en verder de hele msm doet niet anders dan censureren. Ik heb al een zevental emailadressen gebruikt op Nujij bijvoorbeeld. Toen ben ik maar een eigen blog begonnen.

     Like

  • YOU TUBE;BART EN ASTRID GROOT VERLIES ROOSENDAAL(die juf?)crisis acteur/vriend/LEUGENAAR Andre.v die zijn KOEFNOEN performance geeft op 18-7-2014,en werkt bij de media!…..hahahahaha—die clown!

   Like

  • @SVEN in het afgelopen jaar hebben de “NABESTAANDEN’toch zeker genoeg tijd gehad OM DE ONTELBARE MH17 HOAX-CRISIS ACTORS-DUMMIES VIDEO’S/ARTIKELEN TE LEZEN/GEZIEN TE HEBBEN…waarom zijn ze niet WOEDEND op tv/media hun verhaal komen doen hier over of DE MEDIA ZELF?OF DE REGERING?reden:HET IS WAAR DAT HET EEN HOAX IS!!!!!!!!ze gaan geen slapende nederlanders wakker maken,als het toch zo’n onzin is ivm mh17 hoax,BESTEED ER DAN AAAAAAAAAANDACHT AAN!!!!!!!!!!maar dat doen ze niet…3x raden waarom…

   Like

 14. A. Papaioannou:
  “Dit zou een zeer vreemde manier zijn om een oorlog te beginnen.”

  Pardon? Een “hoax” (nep-incident) is de enige methode waarmee de laatste grote oorlogen zijn begonnen:

  GW2 WMDs
  GW1 Incubator babies
  Vietnam Tonkin
  WW2 Gleiwitz
  WW1 Gavrillo Princip/Lusitania

  Zo en nu weer lekker verder acteren op Schiphol.

  Like

  • Helemaal juist. Waarbij opgemerkt dat die couveuse kindertjes en het Tonkin incident nooit hebben plaats gevonden en dus een hoax waren. Het Reichstag incident was een typisch gevalletje van een False Flag net als de Lusitania.

   Like

   • Ik begrijp dat mensen in rouw standaard in tranen moeten uitbarsten? Ik begrijp dat mensen in rouw niet mogen lachen om de mooie momenten die zij met de overledene hebben meegemaakt?

    Like

   • Zoals eerder gezegd ben ik lid van een team dat nabestaanden opvangt. In onze training wordt juist geleerd dat niet in te schatten valt hoe mensen met emoties omgaan. Ze kunnen huilen, schreeuwen, maar ook lachen, boos worden of stilvallen.

    Dit heet psychologie en u bent niet in staat daar, via een mediafilmpje, over te oordelen.

    Like

   • A. Papaioannou
    de door jou zelf aangemeten expertise neemt niet weg dat je gevangen zit in een closed mindset. Je beroepen op dat je iets van psychology zou afweten maakt op mij totaal geen indruk, het is een non-argument

    Like

   • Een backstopping wat?

    Wouter, ik heb geen idee waar je het over hebt man. Bedoel je soms dat ik een deel van het complot ben? Dat ik betaald wordt om de ideeën van complotdenkers onderuit te halen?

    Als dat is wat je bedoeld is het wel het meest zwakke tegenargument dat je maar kan verzinnen. Kennelijk ben je door je inhoudelijke argumenten heen, dus betoog je maar dat ik bij het complot hoor.

    Zwak.

    Like

  • Nou ik vind niet dat je dit hier in twijfel mag trekken. Gewoon aangrijpend. Dat dit leed gigantisch is misbruikt om een conflict uit te lokken met rusland is wat mij zeer tegen staat.

   De acteurs moet je zoeken bij de overheid, geholpen door haar PR afdeling en de media en daar zijn genoeg concrete aanwijzingen voor. Om adhv van andere calamiteiten overeenkomsten te zoeken en daar het bewijs in te vinden dat er geen nabestaanden zijn, maar acteurs is niet zuiver.

   Het doet me ook teveel denken aan de verhalen van Martin Vrijland en die andere gozer, die geheel vrijblijvend vertelden dat de gevangenschap van Baybasin een hoax was of dat de man vanuit de gevangenis een heel misdaadsyndicaat leidde, zonder ook maar iets daadwerkelijk te checken, luchtfietserij. Hier gebeurt hetzelfde.

   Dat ik geen verdriet voel rond deze ramp komt door de oorlogsretoriek die meteen is ingezet, waarbij Putin als moordenaar werd weggezet, in het kader van de eerste klap is een daalder waard, zonder enig bewijs. De verhalen over de nabestaanden komen ook nimmer zonder te verwijzen naar de rol van Rusland en in het bijzonder Putin.

   En dat voor de rechtvaardiging van de sancties, die er zo razendsnel op volgden. Hier wordt een zeer smerig spel gespeeld, niet door de nabestaanden, maar wel door belangenpartijen. Dat is wat wringt.

   Like

 15. Hallo wouter,
  Dank voor je reactie.
  Je vergeet de aller grootste:9-11.
  ook een grote was het afbranden van de Rijksdag in 1933,
  door een metselaar uit Leiden,
  die dit in zijn eentje gedaan zou hebben
  over 9-11
  later meer,

  Like

 16. .
  Crisis actors zijn een vast onderdeel van de hoaxes die door de msm worden verspreid.
  Klassiek voorbeeld:
  9-11 nep getuige

  Like

 17. ehud barak, super crisis actor weet meteen op dezelfde dag al wie de daders zijn
  A chief architect of 9-11, Ehud Barak, interviewed on BBC an hour after attacks

  Like

 18. als u ondertussen nog steeds van mening bent dat crisis actors een verzinsel is van een paar gekken dan bent u naar mijn idee hopeloos verloren. Ondertussen heeft u natuurlijk recht op een eigen mening

  Like

 19. Hallo Pipo ,
  Goed voorbeeld van een crisis acteur
  ja,en ook toen wisten ze al binnen 24 uur al weer wie de daders waren
  maar weet jij ook dat allebei de vliegtuigen nep waren ?
  anders heb ik daar een mooie video van

  Like

  • ka ik ken die video, deel van de vleugel verdwijnt achter een gebouw op de achtergrond, maw hollywood film truc. Vleugels breken niet af en verdwijnen in zn geheel in de tower

   Like

 20. Ja, FYSIEK onmogelijk !!
  je moet eerst beseffen hoe dun en licht en luchtig een vliegtuig eigenlijk is en DAT zien we nu weer op de beelden van MH17
  Maar ik heb nog een veel mooiere !!

  Like

  • To plane of not to plane. 911 is een hoax een false flag van buitengewoon brutale proporties.
   Er waren geen vliegtuigen vw mij betref 100%.
   De hele wereld is er in getuind, slachtoffers o wat erg. Instortende gebouwen 3!!! (Wtc 1,2 en 7) etc.

   Maar wat nog ergers is de start van de War on terror. En dat heeft Irak, Afghanistan, Lybie, Egypte, Syrie, Mali, Oekraine, etc etc etc geweten.
   Ik schat inmiddels over de 3 miljoen doden en nog erger de gewonden, die een enorm beslag leggen op de ziekenhzuien de medische en sociale zorg en de economie van een land>

   Het Godvergeten de schande van de HELE wereld
   U en ik wij, zij: allemaal!!!

   Like

 21. Als ik kijk naar al die video’s en tv rapportages over de “Slachtoffers” en ziet hoe daar direct gebruik (zeg maar gerust misbruik) wordt gemaakt van de emoties van het populi om naar Putin en de rebbelen te wijzen. Het is zo duidelijk (100%) dat hier een ramp(?) en de ‘slachtoffers’ nep of niet wordt gebruikt om een bepaald doel te bereiken. Dat doel is de Oekraine te veroveren, de aandacht van GAZA af te leiden, een 3e wereldoorlog te starten.
  En als -ik zeg ALS- nabestaanden hieraan nep of niet meedoen dan zijn zij medeplichtig aan de verreikende gevolgen hiervan.
  OVerigens zat Pim de Kuijer wel overal in de wereld bij verkiezingcontroles en weet ik wat al niet, vreemd?

  Like

 22. Als het om waarheids- vinding gaat probeer ik altijd de meest terzake- kundige te vinden ,deze piloot John Lear is zo,n beetje een nationale held in Amerika met meer dan 19.000 duizend !! vlieguren.op zijn naam
  Dus daarom wil ik zijn verhaal horen!
  en eerlijk gezegd zou iedereen dat moeten doen.en dan natuurlijk gaten in zijn betoog schieten.

  Like

 23. Hallo Nemisis je zit op het goede spoor!
  Ik ben altijd bezig met WAT er is gebeurd
  Je moet altijd in gedachten houden dat er maar 1 werkelijkheid is dingen kunnen niet anders zijn gegaan dan ze zijn gegaan !
  De video van deze meest terzake kundige piloot laat dat zien!
  kijk em aub. af en zeg niet:: vw mij betref 100%.
  want hij laat echt zien dat dit FYSIEK onmogelijk is

  Like

  • @Cornelis88 Eens!
   Er is slechts één waarheid en dat is de werkelijk toedracht van feiten, zoals die hebben plaatsgevonden.
   (btw: ik bedoel met 100% dat ik er van overtuigd ben dat er GEEN vliegtuigen zijn gebruikt bij 9/11)

   Like

 24. Hallo Nemesis ,de videos van Abel Danger die te zien bij Project Camelot van Carry Cassedy zijn schitterend!,,
  Herstel de Rep. ben ik veel minder van gescharmeerd
  die paardelul van een zogenaamde administrator heeft al mijn reacties daar verwijderd!
  srtrijd niet met open vizier!
  Donquijotte doet dat volgens mij beter.

  Like

 25. The Mother of all Hoax & False Flags
  >9/11< de belangen waren groot een nieuw geopolitiek opening nieuwe economische markt, impuls militair industrie, opleving binnenlandse economie, de voorbereiding volop getroffen zowel inside als outside ( 6 weken voor 9/11 waren de militairen al in voorbereiding)

  De filmpje van pipo had ik op die manier niet bekeken maargoed vele voorbeelden zijn goed te bekijken en te analyseren. En ook hier waren er gelijkenissen bv de "vliegtuig" doorboort de toren helemaal geen stukken die eraf vallen deze smelt binnen helemaal weg want de petroleum/kerosine verhit heel het gebouw en alles erin , om het gebouw zelf waren er opeens 19 paspoorten helemaal nieuw geen schade van 19 daders gevonden die linkten aan afganistan en irak en een terreur beweging, die hadden de vliegtuigen bestuurd volgens de officiele lezing, echter door de nederlandse vlieginstucteur in LA konden Atta en de andere nauwelijks een rechte lijn vliegen laat staan bochten en weet ik wat.
  De script was goed , de financiering ook, net als de casting echter hadden ze hier Micheal Mann moeten inhuren voor de regie en edit.

  En steeds meer en meer begint Oekraine en de MH 17 ook een mislukt Hoax & False Flag te lijken.
  De VS had de mogelijkheid om "hun bewijs "bij het VN neerteleggen, ze beweren bewijs -(Satellietsysteem wat elke warmte en raket wereldwijd op tijd en date kan volgen en registeren) -te hebben maar denk dat dit in hun nadeel is dus dan maar wijzen en lobbyen in de hoop dat de makke en lamme publiek/massa ook mee wijst.

  Like

 26. A. Papaioannou:
  Er waren ook koffers en lichamen (bijna) in hun geheel naar beneden gekomen.

  Hoe kun jij dat nou weten? Misschien zijn ze er gewoon geplaatst.

  En nogmaal, wat schuift dat nou zo’n backstopping operatie op blogs?

  Like

  • U beschuldigt mij nu van het ‘backstabben’, terwijl wij hier enkel een gezonde discussie voeren.

   Dat onze nuchterheid het wint van uw hysterie, is nog geen reden om ons opeens te beschuldigen dat wij bewust u dwars gaan liggen.

   Like

    • De term ‘backstopping’ is mij niet bekend, wellicht omdat ik niet zoveel ervaring heb als u met het rondhangen op websites zoals deze.

     Legt u het mij eens uit wat u bedoelt en dan kan ik u vertellen wat het schuift.

     Like

   • Je bent er anders elke keer weer snel bij. Opzoeken kun je zelf wel mag ik aannemen?

    Het is weer vrijdag. Nog een dagje acteren op Schiphol en het is weer weekend. Fijn weekend.

    Like

    • U gaat acteren op Schiphol?
     Waar danken wij deze mededeling aan?

     Of bedoelt u mij? Nee, Schiphol is een 24/7 bedrijf dus wij werken niet van maandag t/m vrijdag van 9 tot 5, mocht u dat nog niet weten.

     Like

 27. Hallo Nemesis je hebt het over 3 Instortende gebouwen
  De Torens zijn niet ingestort,maar voor +/- 75% in stof veranderd
  daarom lag er zo weinig puin op de grond na het gebeurenhttps://www.youtube.com/watch?v=nUDoGuLpirc

  Like

  • @Corn88 Helemaal gelijk. Totaal met de nieuwste explosiva zoals nano-thermiet(thermate) opgeblazen.
   Miljoenen kilogrammen beton vooral maar ook staal in stof en rook opgegaan.

   Maar na de vraag hoe het is opgeblazen, gaat het vooral om de vraag WAAROM en door WIE zijn wij belazerd!
   Helaas de grote massa gelooft nog steeds in Ali Osama bin Engh Laden en de 19 baardmannen met stanleymessen in 4 vliegende tuigen ookwel Boeings 757 genaamd. haha de vlucht 175, 93, etc…

   ps ik heb het ook jaren gelooft tot ik er achter kwam dat gehard staal pas bij ca 1400 gr Celcius smelt en een kerosine brandje met wat kantoormeubelen slechts de 8 a 9 honder gr ookweer Celcius (anders komen we in de war met de f…g Amerikanonoos (de goeden daargelaten) gebruikte heer Fahrenheit) bereikt!
   🙂 🙂 🙂

   Like

 28. Nou gewoon door uw naam Papaioannou,
  en zoals ik nu begrijp had het ook B.Papaioannou kunnen zijn.
  Ik heb zelf een tijdje in griekenland gewoond en ben getrouwd geweest met een griekse
  Heb uw reacties hier gelezen en zou u in het grieks dan kunnen zeggen wat ik vanuw reacties vind!

  Liked by 1 persoon

  • B. Papaioannou? Hoezo dat?

   En ik zou niet weten wat het voor nut heeft dat u mij uw reactie wil laten vertalen in het Grieks.
   Wordt er nu (alweer) aan mijn identiteit getwijfeld, ofzo?

   Misschien is het een idee, meneer Cornelis88, om weer over de inhoud te gaan praten in plaats van over de persoon? Of zijn al uw argumenten al verbruikt?

   Like

 29. Verklaar dan eens dat ik 2 vrienden van me ben kwijt geraakt, ik 2 vrienden op TV beelden kon identificeren, dat ik op locatie zelf nogmaals mijn 2 vrienden heb kunnen identificeren en de paspoorten van hun daar zijn gevonden ?

  Like

  • De verklaring is eenvoudig! Of jij probeert jezelf en je medemens voor de gek te houden eventueel tegen betaling. Zeg maar Hasbara. Of je wordt zelf gigantisch voor de gek gehouden. Hoe dan ook ik geloof je niet.

   Like

  • Charlotte: Zowat alle reacties van mensen die beweren een of meer vrienden van vlucht MH17 te hebben verloren, zijn uitermate vaag. Jij bijvoorbeeld, hebt het over “2 vrienden” die je zowel via TV-beelden als op locatie hebt kunnen identificeren plus hun paspoorten. Hiermee bewijs je echter niets. Het is nl. allemaal zeer vaag. Tevens (maar dit zou misschien nog kunnen veranderen) is er hier nog niemand van een der familieleden van de slachtoffers zelf verschenen die zijn/haar verontwaardiging geuit heeft op het bovenstaande artikel over de HM17 Hoax van wat hij/zij zou kunnen beschouwen als een “complottheorie.”. De enigen die tot hier tot nu toe hebben gereageerd, zijn “vrienden” en (een of meer) “collega’s.” van de omgekomen slachtoffers. Kom liever met meer gegevens dan alleen maar met “2 vrienden” en hun “paspoorten.”

   Like

  • Hadden jouw vrienden geen broers, zussen, ouders, kinderen om de identificatie te doen? Vreemd om de identificatie door een vriendin te laten doen!!! Je liegt volgens mij Charlotte. Vraag is, waarom? Betaald dat goed?

   Like

  • MH17 IS NOG ALTIJD EEN HOAX,o,o 298 doden,allemaal in SCENE GEZET,dadelijk begint de poppenkast weer ivm “herdenking”-17-7-2015-er komt ook een “DOCU”betreft de mh17 “ramp”zie google”JINEK-23-6-2015 ivm mh17 “docu”….A MUST SEE!!jinek lacht zich dood,samen met de “documaker”—-KIJK MAAR!

   Like

 30. Beste mensen,

  Maak het niet te ingewikkeld en houdt het zo simpel mogelijk. MH17 is neergeschoten door één of meerdere Oekraïense jagers met als doel Europese sancties op Rusland te leggen en economisch te verzwakken. Kennelijk is Rusland voor de VS geen hapklare brok om in haar eentje op te peuzelen en hebben zij daar enige hulp bij nodig van hun “NATO Allies”. Hiervoor zijn 197 Nederlanders opgeofferd. 9/11 kostte aan 3000 mensen het leven om de “War on Terror” te starten. De ondergang van de Lusitania was nodig om de VS WWI in te sleuren. Pearl Harbor was nodig om de VS WWII in te sleuren. De leugen van de Golf van Tonkin was nodig om de Vietnam oorlog te beginnen. Datzelfde VS voert een economische oorlog tegen zijn Europese bondgenoten d.m.v. het verkopen van vergiftigde hypotheken die het stempel “Triple A” voeren. Hoe betrouwbaar acht u zo’n partner? Oorlogtrommels roffelen is mooi maar het westen en de NAVO zijn alleen maar bezig met provoceren om Poetin de eerste stap te laten zetten maar Poetin trapt er niet in. Tegelijkertijd gaan er in Nederland stemmen op voor de herinvoering van de dienstplicht. Toevallig? Nee, natuurlijk niet! De (jeugd)werkloosheid stijgt hen boven hun hoofd en er is geen oplossing. Maak van de nood een deugd. Ik ben 61 en mij zal men niet meer oproepen, maar aan al de jongeren zal ik willen zeggen; Trap niet in die heldhaftige D-Day verhalen a la John Wayne terwijl je met, door Amerikaanse bankiers gefinancierde, kogels wordt beschoten.

  Tenslotte,

  All wars are banker wars!

  Like

  • Volkomen eens met de reactie hierboven….
   een Hoax of False Flag … het heeft een doel wat meteen via de media duidelijk werd, lijkt nu weinig landen meer te interesseren.

   Putin lokken is al jaren bezig dit zou de trekker moeten zijn. ook niet gelukt! Ondertussen is hij een voorbeeld voor veel leiders geworden Ze proberen het nu met een chocolade en banket bakker in Kiev die het mag proberen, zo niet mag hij weer chocoladereepjes maken.

   Ondertussen is onze presidentje druk met party hier en party daar bezig. Deze zal wel met serieuze prietpraat komen, met dat we extra euros richting defensie moeten sturen en wellicht we ook moeten denken aan dienstplicht en nog meer bla bla. Ook verwacht ik van afdeling BZ een leuke of knallende optreden, daar is het erg rustig gebleven afgelopen dagen. Misschien zijn ze druk met repetities

   Like

   • Het zijn er verschillende, door interhuwelijken houden zij hun macht in stand en Rothschild is de grootste met een geschat vermogen van $300 triljoen.

    Maar laten wij Nazi George Soros ook niet vergeten, die speculeert rustig op de beurs dat de € gaat vallen en financiert NGO’s die verschillende “bloemen revoluties” op touw hebben gezet.

    Like

   • de oorsprong ligt bij de rothschild familie.Deze familie bezit op het moment de helft van al het geld op deze planeet en wil dat ook zo graag houden.

    arthur.

    Like

  • Beste @theyknew Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en dankzij alle scherpzinnige reacties en zelfs met hulp van alle (R overheids)trollen (met speciale dank aan A.Papagaaioe, Lidy en nogmaals onze welgemeende condoleances aan Jos vd Veen, als het waar mocht zijn, maar hij weet dat wij wel beter weten) hebben we een vrij goed beeld hoe e.e.a. in zijn werk is gegaan.
   Jouw conclusie en schets vd consequenties staan nog FIER overeind en die kan en wil ik nog steeds onderschrijven!!! Bij deze. 🙂 🙂 🙂

   Like

  • @theyknew—-MH17 IS NIET NEERGESCHOTEN,de wrakstukken zijn van de mh370 (je weet wel OOK een vliegtuig van Malaysia airlines dat zogenaamd van de raders verdween HOAX!)heel simpel hoe de wrakstukken zijn weggehaald met vrachtauto’s met grote laders zo zijn ze ook gebracht naar de “rampHOAXplek”,gek hé dat die zware MOTOREN van het vliegtuig geen krater/inslag hebben achtergelaten,terwijl ze toch 10 kilometer naar beneden zijn gevallen(zogenaamd)maar enfin dus de wrakstukken zijn er geplaatst(met behulp,van het GEGIJZELDE DORPJE)wat benzine ,en een handgranaat,wat plastic poppen en een paar oude lijken van het kerkhof of uit de vriezer gehaald,wat crisis acteurs die er voor dood liggen…..en dit is kort samengevat de mh17 hoax—GEEN FALSE FLAG–GEEN VLIEGTUIG NEERGEHAALD,O,O 298 DODE PASSAGIERS-O,O NABESTAANDEN

   Like

 31. ik zou eigenlijk weleens al die lege plaatsen bewezen willen zien ,waar ze woonden en of ze echt bestonden,ik zag alleen mooie stellen en een restaurant koppel e,d. en een verhoor van die acteurs onder hypnose o.i.d pas dan geloof ik het.

  Like

  • Daar wordt aan gewerkt. Ik durf inmiddels wel te stellen dat het een 100% HOAX is. Een toneelspel, een zo gezegde “Mind Fuck”. Het probleem is dat de pers (msm) volledig in handen is van de daders.

   Like

   • Don! de eerste fratsen van de officiele verhaal gaan al scheef eerder een uitzending van PAUW waar Pauw een goede start gaf door een scherpe vraag te stellen aan onze minister, is er met de vage reactie een nieuw verhaal gestart.
    Wie de interview kent ziet dat er steeds meer onwaarheden van het betrokken kabinet naar buiten komen . Helaas ging J.Pauw niet door met vragen , ik denk dat hij inzag dat fransje zijn einde zou betekenen op politiek level.

    Ja fransje ff wat vragen van de bevolking dan maar ; wel of geen raket? wel of geen diefstal bij opbergen persoonlijke spullen. en ja laatste vraagje; waarom waren jullie aan t slapen terwijl andere landen al ter plekke waren om het gebied te doorzoeken of een planning te maken. Het is half oktober en er lopen sinds kort nederlandse ambtenaren op zoek naar spullen. Denk dat Koenders iets tactvoller is dan de huidige ministers en verantwoordelijken.

    ik zal de link meedoen. http://www.npo.nl/pauw/08-10-2014/VARA_101369242
    Nu ziet de de Massa Nederlandje ook dat het allemaal koek verhaal was in new york en daarvoor en daarna. Jammer dat we zulke vertegenwoordigers hebben die zo het volk onderschatten en zo onverantwoord omgaan met hun volk een kiezers

    Like

   • @vleermuis—het interview tussen PAUW en Frans Timmermans was een TONEELSTUKJE—–WAKE UP!denk je nu dat PAUW niet weet dat mh17 een HOAX is,en het interview tussen hen,was een mind control om het mh17 verhaaltje weer wat geloofwaardiger te laten overkomen toneelstukje(trap er toch niet in,het is allemaal SHOW!)

    Like

 32. Ik ben het helemaal met je eens, en het wordt eens tijd dat de mensheid wakker wordt en zich niet langer laat lijden als een kudde schapen. Dus ik zou zeggen laat het nieuws en de krant links liggen en ga zelf meer op onderzoek uit en vindt je waarheid en vorm je eigen oordeel over de werkelijk gaan van zaken.

  Like

   • Vandaag-30-6-2015–Google:NOS-“Wettig en Overtuigend Bewijs mh17 komt Dichterbij”—tijd van het artikel:15:10uur=HOAX nummer:…7—–over de hoax nummer(s)7’s gesproken te hebben de mh17 HOAX vond plaats op 17-7-2014=7-7—-2+1+4=7=777—bonus: boeing 777

    Like

   • Brandpunt/reporter mh17 KLUCHT uitzending mh17 HOAX—Die Olaf Koens(“journalist”)met zijn grote koplampen bullshit verhaal,hij moet er zelf om LACHEN(hij lacht trouwens de hele tijd)en de Ouders die aan bod komen,met geen greintje EMOTIE,BROK IN DE KEEL,TRAANTJES–en het belachelijke verhaaltje dat ze op 17-7-2014 het info nummer hebben stopgezet ivm dat 777 in het telefoonnummer voorkwam,en dat dat pijnlijk zou zijn voor de ‘nabestaanden’onzinnig bullshit klucht verhaaltje…..

    Like

   • Wie het niet heeft kunnen zien ivm :Brandpunt Reporter over de mh17 uitzending van 30-6-2015 bekijk het terug op internet via Google.(HILARISCH)

    Like

 33. Extra BONUS:De foto van het NOS artikel mh17-30-6-2015–15:10uur—-7 Dames die in de lucht springen,achtergrond SCHILDERIJ/FOTO–persconferentie——–you tube/google:mh17 hoax—mh17 hoax crisis actors de enigste WAARHEID!

  Like

  • NU!!: 1-7-2015 op ned/npo2–tot 22:00uur HOLLANDSE ZAKEN mh17(ook straks terug te zien via google/internet:HOLLANDSE ZAKEN:MH17,een jaar later(omroep:MAX)—-wederom geen pijn,verdriet,tranen,allemaal LEUGENAARS die aan bod komen.(allemaal CRISIS ACTEURS)

   Like

   • En ivm TUNISIA BEACH 100% ATTACK HOAX—-hetzelfde protocol hoe LEGE LIJKENKISTEN(of vol met DRUGS?)maar zonder lijken erin vandaag de mensheid werd wijsgemaakt,net zoals in de mh17 HOAX—-You Tube/google:Tunisia beach Hoax—Tunisia terror attack Hoax—Tunisia terror attack beach hoax crisis actors(meerdere video’s etc)

    Like

   • En ivm John Smith channel—o,a Tunisia beach HOAX video’s—WAT zegt hij ZINNIGE dingen,ivm hoe de massa alles blind gelooft,of hun zelf iets wijsmaken BANG dat hun omgeving hun als gekkie’s beschouwen,als ze hardop durven zeggen tegen familie,vrienden,werk etc…dat b.v deze Tunisia 100% HOAX,een hoax is/in scene is gezet—-You Tube:Tunisia We Will Never Forget —John Smith -channel(zie ook zijn andere o.a Tunisia hoax video’s,click gewoon op VIDEO’S als je op zijn channel bent beland)

    Like

   • En voor de NIEUWE reaguurders kijk AUB eens op You Tube;mh17 hoax–mjh17 hoax crisis actors –of b.v: 2 bottles of scotch whiskey survived mh17 flight HOAX video of mh17 hoax dummies etc..

    Like

   • LET OP!is de Tunisia beach terror 100% Hoax,een voorproefje op de KOMENDE terror attack(s)HOAX(es)In de UK-london?ivm dat 90% van de zogenaamde slachtoffers/gewonden(hoaxers/crisis acteurs/fake deaths)uit de UK komen ivm 100% Tunisia HOAX—-YOU TUBE:Major Tunisia-Style DRILL in LONDON to Practice for live terror HOAX—TeamWakeEmUP-channel…..krijgen we weer een HOAX,in de UK-LONDON net zoals de 7/7 attack HOAX in de UK/LONDON?de signalen zijn er wel al…zie VIDEO en extral links/reactie bij deze video,om het hele plaatje te zien

    Like

   • Morgen-Dinsdag-7-7-2015 komt op npo/ned 2—om 22:00 uur NIEUWSUUR–een mh17 aflevering over het “verdriet” van de “nabestaanden”/LEUGENAARS/CRISIS ACTEURS(ben benieuwd als ze deze keer eens slim zijn geweest,en eerst een half uurtje met hun gezicht boven geschilde UIEN hebben,gestaan voor dat de camera liep,om eens wan “traantjes””rood doorlopende ogen te laten laten zien van hun HOAX “verdriet”.

    Like

   • Wie vanavond(7-7-2015) NIET om 22:00 uur kan kijken ivm NIEUWSUUR mh17 “nabestaanden”,de gehele nacht word NIEUWSUUR herhaald(mind control)of kijk gewoon op internet,op je p.c/laptop naar de NIEUWSUUR mh17 uitzending(morgen of overmorgen of….?) “verdriet”van de “nabestaanden”LEUGENAARS/CRISIS ACTEURS/BEDRIEGERS

    Like

   • EN DONDERDAG:16-7-2015 wordt op ned/npo2 de “DOCUMENTAIRE” uitgezonden om 20;25 uur:MH17 Het Verdriet Van Nederland—-allemaal crisis acteurs/leugenaars/clowns/bedriegers/toneelspelers die in deze “documentaire”te zien zijn—indien iemand niet op dit tijdstip kan kijken naar de mh17 “documentaire”,kijk dan later op internet deze “documentaire”terug.

    Like

   • Google:Donquijotte mh17 HOAX(meerdere artikelen)—-Google/You Tube:Martin Vrijland mh17 HOAX(meerdere artikelen/video’s)VOORal de VIDEO waarop DUIDELIJK Plastic POPPEN te ZIEN zijn.

    Like

   • Volgende Week WOENSDAG:15-7-2015 bij omroep:SBS 6 om 20:30 uur T/M 22:30 uur een Extra lange uitzending betreft MH17 “ramp”—-HOAX—–(later ook gewoon op internet terug te zien)

    Like

   • Vanavond-11-7-2015–om 21:15 uur op npo/ned 2—Het E.O:Programma:DILEMMA(met LEUGENAAR/PRESENTATOR Thijs van den Brink—“Hoe om te gaan met verdriet van omgekomen familieleden Vliegtuigramp”—-volgens mij is het een mix van ECHTE vliegtuigrampen met ECHTE Doden en een MIX van HOAX Vliegtuigrampen ,met NEP doden( o.a-mh17)zal vast en zeker ook terug te zien zijn op internet dit Programma:DiLemma——interessante UITZENDING!

    Like

   • Walgelijke uitzending:DILEMMA–mensen met ECHTE dode familieleden doen hun zegje en Mensen die LIEGEN ivm TRIPOLI vliegramp HOAX-2010–Marieke poelmann zit ook in de uitzending KEIHARD te liegen ivm tripoli HOAX(heeft “toevallig”stage gelopen bij de NOS en werkt bij de MEDIA)

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.