MH17 hoax- Het is nu erop of eronder…het is 1 minuut voor 12.

Het klopt gewoon NIET!!!

Het klopt gewoon NIET!!!

De MH17 HOAX neemt in Nederland inmiddels lachwekkende vormen aan. In het programma van Kneveltje en Brinkje worden de separatisten stellig en keer op keer genoemd als daders door hoernalisten en (NEP?)nabestaanden. Op welk onderzoek baseren deze mensen hun uitspraken eigenlijk? Ook heeft men het meerdere malen over DRONKEN separatisten alsof die vrijheidsstrijders die zich verzetten tegen een bezetting door NAZI zionisten, de hele dag met een fles wodka door het veld zwalken. Kortom stemmingmakerij ten top waarbij geen middel onbenut gelaten wordt. Nabestaanden (acteurs?) en hoernalisten werken gewillig mee om de volgende hypotheek te kunnen betalen of een volgende vakantie te kunnen boeken.

493126

Het neemt inmiddels zulke duidelijke vormen aan, dit grote bedrog, dat je niet anders kunt dan concluderen dat er hele grote belangen op het spel moeten staan. Die grote belangen zijn er dus ook. Die belangen zijn zo GROOT dat onze (R)overheid het er voor over heeft en er zelfs naar toewerkt dat we met zijn allen in een 3e wereldoorlog worden gesleurd. De hoernalisten en (NEP?)nabetsaanden zijn zo dom of bezig met hun eigen gewin dat ze hier aan meewerken.

HOERNALISTEN pur sang

HOERNALISTEN pur sang

Waar het uiteindelijk op neer komt is dat als gevolg van het vastlopen van het monetaire/financiële systeem door zelfverrijking van de bankiers en (R)overheden er door de Crown in Londen via Washington d.c. een oorlog wordt geregeld. Een wereldoorlog om al het bedrog van de overheden en bankiers onder het tapijt te vegen. Dit is dan ook de ENIGE reden dat Rusland zo wordt neergehaald in de pers.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende gebeurtenissen van de afgelopen tijd om te beseffen hoe verrot het financiële/monetaire systeem inmiddels is:

– Duitsland kan zijn goud niet terugkrijgen uit de V.S. omdat het er niet meer is.

– De handel in derivaten (lucht) heeft zulke proporties aangenomen ter zelfverrijking van de bankiers en (R)overheid dat het in geen enkele verhouding meer staat tot de reële economie. We zagen de gevolgen bij de bijna failliete woningstichtingen en provincies.

– De BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika) landen sluiten een overeenkomst om zich onafhankelijker te maken van de grootste dieven op aarde, de IFM, Wereldbank, BIS, FED.

– De Amerikaanse (R)overheid leent al jaren minimaal 85 miljard dollar per maand bij via de FED zodat de feitelijke waarde van de Dollar op 0 gesteld kan worden. Het zijn allemaal Dollars die uit het niets geschapen worden.

Oorlogsmisdadigers!!!

Oorlogsmisdadigers!!!

Het maakt onze overheid niet uit dat er wereldwijd straks tien zo niet honderden miljoenen doden vallen als gevolg van een oorlog. Het maakt ze NIETS uit zolang hun falen en hun bedrog maar onder het tapijt geveegd kan worden.

Onze (R)overheid, met Rutte en Timmermans voorop, sturen doelbewust aan op een allesvernietigende oorlog. Volksverraders zijn het en ze moeten worden gestopt.

images (20)

Het wordt nu tijd dat we onze ogen openen voordat het te laat is. We kunnen het niet langer accepteren dat we als lemmingen het ravijn worden ingeleid. We MOETEN er voor zorgen dat de mensheid ontwaakt uit hun comateuze toestand als gevolg van media, fluoride etc..  We hebben nu één laatste kans het tij te keren. We MOETEN mensen in onze omgeving informeren. We moeten er over schrijven op onze blogs. Het MOET en wel NU voordat het te laat is.

Laten we niet de fout maken die we al twee keer maakten. We werden immers onder dezelfde voorwendselen al de eerste en tweede wereldoorlog ingetrokken. Meer dan honderd miljoen doden als gevolg hebbend. Laten we er voor zorgen dat ze ons niet weer massaal naar de slachtbank kunnen leiden. Informeer jezelf en je omgeveing en kom in opstand. Stop de despoten van deze tijd (Rutte en zijn gang) te geloven en te volgen.

Het is 1 minuut voor twaalf!

download (12)

Advertenties

21 Reacties op “MH17 hoax- Het is nu erop of eronder…het is 1 minuut voor 12.

 1. The Hague arbitration court’s decision to rule in favor of Yukos shareholders (and thuis against the allegedly “politically motivated” confiscation of the firm’s assets by the Russian government) with a $50 billion settlement is a landmark not just for its size – 20 times the previous record for an arbitration ruling.. The tribunal also found definitively that Russia’s pursuit of Yukos and its independently-minded main shareholder, Mikhail Khodorkovsky, a decade ago was politically motivated..
  Though Russia cannot appeal against the award, Moscow said it would pursue all legal avenues for trying to get it “set aside”..
  Even if the ruling stands, shareholders face a tortuous battle trying to enforce it. If Moscow refuses to pay, they must pursue Russian sovereign commercial assets in the 150 countries that are party to the so-called 1958 New York Convention on enforcing arbitration awards..
  But perhaps this explains why Putin is not coming out swinging, as The FT concludes,.
  One person close to Mr Putin said the Yukos ruling was insignificant in light of the bigger geopolitical stand-off over Ukraine..
  “There is a war coming in Europe,” he said. “Do you really think this matters?”

  Like

 2. ja dat laatste bericht heeft ook alle schijn van
  Maargoed wat ik weet is dat de duitse staat paar jaar terug besloten heeft om zijn goudvooraden uit VS terug te halen in een stappenplan wat zou moeten gestart zijn. Dus dat is foetsie? De goud reserve van 3.747.9 ton waarde in dollars 218,28 miljoen? nummer 2 na VS kwa hoeveelheid goud.
  Ondertussen zijn de personeel van Clingedael opvallend veel op tv om de oorlogssterkte en kans berekingen te weergeven in actualiteten programma’s. Veel Oorlogstaal, daar weet de Clingendael veel van.

  Like

 3. Elsevier is een van de weinige (week)bladen die nog wel eens wat kritischer is over Oekraine en het Midden-Oosten (aandacht voor de uitmoording van christenen). Bij enkele lezer van de Elsevier website is het kwartje duidelijk gevallen:

  AntoniB zegt:
  12:20 23 1
  ‘Gesterkt door internationale steun na de vliegramp met de Malaysia Airlines Boeing probeert het leger nu de plek waar de ramp zich voltrok, te veroveren.’

  Dat laatste klopt mijns inziens niet, volgens mij zou hier moeten staan:
  Gesterkt door internationale steun na de vliegramp met de Malaysia Airlines Boeing probeert het leger nu de plek waar de ramp zich voltrok, volledig te vernietigen zodat er geen bewijsmateriaal meer te vinden is wat eventueel zou kunnen leiden naar Oekraïne.

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/7/Burgerdoden-in-Donetsk-Rutte-belt-met-Porosjenko-1567760W/

  Like

  • Ik heb het artikel en vooral de reacties gelezen. Ik ben verbaast en gelukkig dat meer en meer mensen doorkrijgen hoe het verhaal een beetje in elkaar steekt. Echter het is nog veel erger. Ik ben blij dat blogs als dat van mij en van andere collega strijders beginnen er toe te doen. Ik zie dat ik de laatste dagen op 4000 bezoekers per dag zit. Dat waren er vorig jaar zo’n 40. Nederland schijnt wakker te worden en in te gaan zien dat de werkelijke terroristen in Den Haag, Londen, Washinton d.c. en andere POLITIEKE hoofdsteden zitten als ook aan de top van corporaties. De mensen die boven in de piramide zitten vallen het diepst. Er komen andere tijden en we zitten midden in de verandering!!!

   Like

 4. Elsevier heeft weleens goed achtergrond stukken en goed onderzoek die ze verrichten m.b.t tot buitenlandse vraagstukken. In ieder geval ze zijn bereid om iets verder te gaan dan onze NOS en al die andere wegwerp media. De lezers van Elsevier zijn meestal gestudeerde mensen denk ik, dus ze moeten wel wat extra werk verrichten.

  Goed werk Don met 4000 bezoekers per dag. Netjes hoor!!! http://www.donquijotte.worldpress.com is een site-blog waar vrij uit gesproken wordt over zaken die normaal niet populair zijn of mainstream. Overzichtelijker dan andere sites en er wordt onderling met respect gesproken. geschoold of ongeschoold veel of weinig kennis, veel te zeggen of kort berichtje, je kan je praatje doen.

  Mocht je iemand nodig hebben Don die meehelpt met wat dan ook voor het goed functioneren van de site, dan kan ik altijd wel meehelpen als gevraagd wordt.

  Ondertussen vliegen de sancties uit het westen richting de russen en de gevechten op lokaties van de crash blijven aan. De druk wordt opgevoerd lijkt het vanuit het VS en meelopers en de MSM doen weer mee. We gaan t zien de komende dagen wat de effecten zijn. Onze Nederlandje lijkt een grote rol gekregen te hebben als `slachtoffer` en `belanghebbende` ideaal als stroman en tussenpersoon.

  Minister Timmermansje is een lobbyist pur sang, zeer gedreven gebruikt emoties van anderen en slachtoffers om eigen doelen en agenda in te zetten en is druk in de weer deze lijkt een zwaarwegend stem in NL politiek te hebben in deze kwestie. Mij is nog onduidelijk of alle instanties waaronder de zwart geld faciliteerders in NL ook meedoen. Immers beheerd NL en zijn onderbankiers vele grote sommen van de Russen (Elite) via NL route naar de bahamas en eilanden waar Miljarden roebels gestald zijn.
  Heeft Timmermansje ook een heldere en duidelijke uitleg in deze kwestie!?!

  Like

  • Heel erg bedankt voor je aanbod @Vleermuis. Ik hou het aanbod aan. Ik red het momenteel wel. Het meeste werk zat het in het opzetten van mijn blog. Ik had geen ervaring namelijk en het moest een beetje overzichtelijk blijven. Nu loopt het wel. Als je dingen ziet op televisie of internet die je raar vindt of zo dan kun je me altijd een tip geven. Dan kan ik zien of ik daar een stukje over schrijf.

   Like

 5. Hai Don,

  Wat uitstekend ben jij bezig !
  Het was in allereerste fase van de berichtgeving al zeer dubieus zoals: paspoorten, directe schuldbevinding vanuit de leugenachtige media(NOS,vara ,allemaal incl vpro), geen bloed op de lichamen, vliegtuigbrokstukken die aantoonbaar niet gevallen kunnen zijn, de volgens vele mensen zeer overdreven opgedrongen circus van nationale rouw en 4 dagen lang zwarte auto’s, identiteitsnummer vliegtuig klopt niet, Jeroen Akkermans die daar vrolijk fotootjes staat te schieten en de Marrechaussee niet eens durft een kijkje te gaan nemen. Als eigenaar van het vliegtuig of nabestaande of autoriteit had je toch het eerste vliegtuig naar Kiev moeten nemen direct na vermelding, de eerste seconde die telt zoals op elke politie wagen vermeld staat. Al het bewijs lijkt vanaf seconde 1 nu weggemoffeld, (wat een vreselijk slechte mensen zitten er in de mainmedia, onvoorstelbaar)
  De Aivd loopt op zun tenen dat is duidelijk en het is ingecalculeerd dat er 15% van het volk dit verhaal niet geloofd maar hoe krijgen we de rest mee…………….

  Like

 6. Pingback: Zonder actie wordt het oorlog…Tijd voor opstand | donquijotte·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.