Nederland wordt steeds dommer…

” 2 Miljoen kijkers voor Dag van Nationale rouw” daar komt de telegraaf vandaag mee.

2 Miljoen mensen in Nederland hebben dus, volgens naziokrant de Telegraaf, als zombies thuis op de bank zitten kijken naar een optocht van zwarte lijkwagens. Het zijn aantallen waar maar weinig evenementen aan kunnen tippen. We hebben natuurlijk even kunnen oefenen met het zombiaans bankzitten tijdens de wereldkampioenschappen voetbal maar dat de HOL-landers inmiddels zo bedreven er in zijn, zal ook elke politicus vooraf niet hebben durven dromen. 2 Miljoen mensen plus al die mensen langs de kant van de weg hadden dus niets beters te doen dan mee te gaan in de politieke oorlogscampagne van overheid gesteund door de media.

Donkere achtergrond als metafoor.

Donkere achtergrond als metafoor.

Als zombies laten de Nederlanders zich hersenspoelen op hun indoctrinatiebank voor het indoctrinatiescherm. Niets lijkt meer belangrijk en gewerkt worden hoeft er evenmin. Nee we moeten met zijn allen uren achtereen steun betuigen en verdriet gaan delen, voor de tel-lie-visie en op de bank, aan de 195 slachtoffers en met de nabestaanden. Als zombies zitten we met zijn 2 miljoen op commando mee te huilen. Op Facebook laten we allemaal de vlag halfstok hangen om onze betrokkenheid te laten ZIEN. De dames en heren politici weten niet hoe zich te draaien om maar goed en betrokken in beeld te komen.

Leuk om een hele middag naar te kijken. Hoe gestoord kun je zijn?

Leuk om een hele middag naar te kijken. Hoe gestoord kun je zijn?

Diezelfde tel-lie-visie doet tussendoor niets anders dan Rusland en Poetin de grond in boren en Timmermans ons aller graf in prijzen. Ook de bazen, uit Londen en Washington d.c., van Timmermans spraken vol lof over zijn toespraak bij de V.N.. En de HOL-lander kijkt met lege ogen hartstochtelijk en gehypnotiseerd toe. Wat een boef die Poetin en wat een held die Timmermans. Langzaam wordt de HOL-lander klaargestoomd voor het accepteren van een militaire politie actie in het Oosten van de Oekraïne.

Hoe gek kun je het volk maken?

Hoe gek kun je het volk maken?

Wat een land dat HOL-land. Een land inmiddels om je voor te schamen. Een land van gehypnotiseerde bankzitters en vlaggetjes zwaaiers. Eerst waren ze oranje en in de straat, nu zijn ze roodwitblauw, halfstok en op Facebook. Zwaaien met die vlag omdat we gehypnotiseerd een oorlog worden ingeleid. Trots als dat we zijn. Trots op onze stoere bestuurders die hun orders heel goed volgen. Hun orders met maar één doel, een grote oorlog om corruptie en financieel mismanagement van diezelfde bestuurders en de bankiers, voor eens en altijd in de grootste doofpot aller tijden te krijgen. Een alles verbloemende oorlog. Goh wat zijn we trots dat we zo goed gezamenlijk verdriet kunnen hebben. Alles aangepraat via het verlengstuk van de politiek, de media. Trots dat we zelfs tegen het grote Rusland ons zegje durven doen schuilend achter de brede schouders van de NAVO.

NAVO

Geleid door de gecreëerde emoties zoals boosheid, verdriet en angst wordt de HOL-lander klaargestoomd om straks alles maar te accepteren zodat de dames en heren bestuurders met het zo gecreëerde vertrouwen alles kunnen doen om hun oorlogszuchtige bazen te pleasen. Pleasen met een uitgelokte oorlog.

De eerste wereldoorlog is zo ontstaan net als de tweede. Geleerd hebben we blijkbaar niets van de meer dan 100 miljoen doden die deze machtsspelletjes van de banken ons hebben opgeleverd. Nee we laten ons, zittend op de hypnosebank, weer rustig naar de slachtbank leiden. Geen loopgraven deze keer maar luchtaanvallen. Geen kranten deze keer maar de tel-lie-visie.

Te-LIE-vision

Tel-LIE-vision

Wat gelijk gebleven is is het gebruik van de psychologische technieken. Iets verfijnd maar het volk, niets bijgeleerd in 100 jaar, stinkt er wel weer in. Het volk zal straks haar zonen en dochters weer moeten offeren om de banken en de bestuurders weer eens te redden.

Nou HOL-land, ik kan u vertellen ik doe niet meer mee. Willen ze vechten dan niet uit mijn naam en met mijn kinderen. Ik stel voor dat de bankiers en bestuurders van dit land hun eigen zonen en dochters naar het front sturen als het er op aankomt. Ik deserteer op voorhand.

Rutte, Timmermans en de rest van de politieke mafia fuck you all!!!

Eigenlijk GEEN politiek. Politiek=Corruptie

Eigenlijk GEEN politiek. Politiek=Corruptie.

 

Advertenties

44 Reacties op “Nederland wordt steeds dommer…

 1. Op zich heb je gelijk don, maar er is hoop een vriendin van mij was gaan tellen hoeveel doden inde gaza was gevallen in dezelfde periode donderdag t/m zondag en dat waren er veel meer dan met dit “vliegtuig ongeluk” en dat er daar geen aandacht voor was. Ik heb haar gecomplementeerd dat ze dat wel heeft gezien. Heb haar op een aantal onjuistheden gewezen in het officiele msm vehaal en ze had ook haar vraagtekens maar ze kan er niet bij dat het een gecreerde event was. Begin is er moet je dan maar denken. Ik weet van 2 collega’s die dit öngeluk”verglijken met het begin van de eerste wereld oorlog ze zagen overeenkomsten. Dit zijn 2 collega’s die al meer dingen door beginnen te krijgen, helaas nog veel dingen niet maar het zaadje is gepland. Ik weet van een ander collega die nu ook aan het nadenken is.

  Dus geef niet op schrijf je boodschappen op bankbiljetten laat mensen weten waar ze echt nieuws kunnen halen (hoe beprerkt soms ook) maar heb het erover.

  Moet wel zeggen ben wel een paar facebook vrienden kwijt die niet tegen konden dat er alternaieve nieus linkjes door mij werden geplaatst. Zit ik er mee? nee, want heb via fb al een aantal aan het nadenken gezet. wat kan ik nog meer doen?

  Like

  • Je kan niks meer doen! Je doet het goed waarvoor dank! Informeren is de enige motivatie die ik heb met mijn blog. Kost tijd en levert niets op. Ik vind dat niet erg en zal ook beslist doorgaan met steeds meer energie dankzij mensen als jij. Thnx!

   Like

   • Vandaag 3mensen tot nadenken gezet heb ze verwezen naar de alternatievemediasites . Argumenten als geen krater? psopoorten onbeschadigd als verbrand gras met daarop onverbrande items en natuurlijk het filmpje van oecrainse overheid die een dag van te voren is gemaakt. Misschien hoop?

    Like

  • Dat Gaza is al jarenlang gezeik, door die kut geloven krijg je oorlog. En is nogal iets anders he, een passagiersvliegtuig wat bewust uit de lucht is geschoten. pff wat een zeik stuk zeg, Rutte en Timmermans hebben gewoon prima hun werk gedaan.

   Like

  • Gaza dit, Gaza dat… Het enige wat de complottheoristen elkaar nablaten de laatste 2 weken. Alsof jij ook medeleven toont voor de slachtoffers van Boko Haram, slachtoffers van hongersnood en orkanen, slachtoffers van vreselijke ziektes. Wij zijn een klein landje dat ALTIJD klaar staat voor andere landen in nood. Maar wat wil je in godsnaam dat wij gaan doen in een land waar de haat zo diep zit dat het bijna genetisch is. Deze keer is ONZE samenleving getroffen, mogen we dan ALSJEBLIEFT een keer aan onze eigen mensen denken zonder dat de problematiek van de hele wereld over ons geen gekotst wordt? Wij als Nederland slaan de armen om elkaar heen om elkaar te steunen. Dat getuigt van liefde en respect. En als de hele wereld dat zelfde respect zou tonen in hun eigen landen dan zouden conflicten waar jij het over hebt niet eens bestaan.

   Like

   • De genocide die op dit moment in Gaza plaatsvindt is de belangrijkste tragedie die er op dit moment speelt. De rest is afgeleid. Boko Haram is fake, een hoax zoals heel veel op dit moment. Wakker worden @Kearress. Een filmpje om ff lekker bij te ontspannen en veel van te leren.

    Like

   • Respect. Helemaal met je eens Kearress. Zou iedereen dat maar doen, zouden er waarschijnlijk veel minder oorlogen en geweld zijn.

    Like

 2. Ik informeer niemand meer, behalve mijn gezin. Bij familie en vrienden word ik voor gek versleten, ik pas ervoor om die belangrijke relaties nog verder op het spel te zetten, vanwege een ziek elite-spelletje. If it doesn’t come naturally, leave it.

  Like

 3. Je maakt geen vrienden om tegen de Domme meerderheid jouw visie en gedachte te weergeven. En ook al zijn ze niet dom, populair wordt je er niet mee. Want de TV heeft t over heel wat anders; dus hoe kom jij op dit alles! krijg je dan te horen.

  Mensen aan t denken zetten , geef met korte simpele argumenten een blik op de andere kijk, laat ze zelf denken en concluderen. Ja heel soms dan krijg je je gelijk of je laat mensen leren/inzien dat ook zei zelf in staat zijn om een “nieuws” of “gebeurtenis” te controleren en zelf bepalen hoe iets in elkaar zit.

  Liked by 1 persoon

   • Ik wordt al langer door vele uitgekotst, door mensen op andere dingen te wijzen. Maar om eerlijk te zijn dat liever dan een oorlog waar onschuldige mensen het slachtoffer van wordt. Heb niet zo’n last van groot ego. Het is niet de makkelijkste weg maar wat heb ik aan schijn aardigheid als ik mee moet liegen (door mijn mond te houden) dan ben ik toch net zo fout? Toekijken is toestaan en ik kan daarom wel zeggen dat mensen niet meer bij hoeven te komen wir habben das niet gewust.

    Like

   • @Don
    Zag dat je stuk in andere forum/blog sites gepost is. Je maakt dus toch onbedoeld nieuwe vrienden;)
    Wel goed gedaan dat je stuk door breder en diverser publiek gelezen wordt.

    Like

 4. @Don Quijotte
  Hoe waar dit alles. Cognitieve dissonantie in de eerste plaats en in de tweede plaats lafheid van niet alle maar van de meeste mensen, hoewel ik vermoed meer luiheid, in ieder geval iets met L…heid haha 🙂 dat mensen niet willen weten hoe en wat er precies aan de hand is.
  Ook het geloof in de MSM (TV+krant) als een soort godheid betekent dat ze vrijwel niet openstaan zeg maar gerust machteloos zijn om andere meningen te verwerken danwel zelf logisch na te denken.
  En het belangrijkste is wel dat ze door de emo-shock al overtuigd zijn van de mening die de leugen en propaganda machinerie over hen uitstort.

  Like

  • In de MSM-wereld geef alleen mijn mening nog maar als het van mij gevraagd wordt en dan steek ik die niet onder stoelen of banken. Jammer genoeg gebeurt dat niet vaak, want iedereen is overtuigd van zijn eigen gelijk 🙂

   Like

 5. Nu je het over de Nazi’s hebt, als je op Google Earth ”Hrabove, Oblast Donetsk, Oekraïne” in typt kom je precies op de plaats waar het ”zogenaamde nep ongeluk” met het mh17 plaats vond, daar zie je twee gebouwen in de vorm van H H, en dat wijst naar het Hitler groet.

  Like

 6. Pingback: Nederland wordt steeds dommer....·

 7. o wat een mind control op de radio 1. We moeten het nieuws halen van echte verslaggevers. yeh right deden ze hun werk maar eens!!!. En die complet gekkies al theorieeen net als toen met Kennedy , yeh right eikel denk dan dus jij (als hoernalist) denkt echt dat oswald hem neer schoot? EEn intervieuw over invloied van social media en dit soort rampen o dat er nu een onbewapende missie daar heen gaat hebben ze van de social media. De volgende flase vlag is in de maak want heb dit niet voorbij zien komen op fb juillie wel dan?

  Like

 8. @RC
  kom nauwelijk op FB,en de tv zit incidenteel aan om de HYPE te zien plaatsenvinden. Denk persoonlijk dat de MSM een periode ingaan dat ze achter de feitjes gaan lopen ……
  een leuk clip die zowel dit als het stukje van don wat kleur geeft.

  Like

 9. “Our race is the Master Race. We Jews are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.” (Israeli Prime Minister Menachem Begin in a speech to the Knesset [Israeli Parlament], quoted by Amnon Kapeliouk, “Begin and the Beasts,” New Statesman, June 25, 1982)

  26 juli, 2014 om 21:54
  knowtoomuch zegt:
  Israel’s first president, Chaim Weizmann, wrote in his memoirs:
  Whenever the quantity of Jews in any country reaches the saturation point, that country reacts against them. [This] reaction…cannot be looked upon as anti-Semitism in the ordinary or vulgar sense of that word; it is a universal social and economic concomitant of Jewish immigration, and we cannot shake it off. — Chaim Weizmann, Trial and Error (1949). Quoted in Albert S. Lindemann’s The Jew Accused, 1991 (p. 277).

  Theodor Herzl himself had made the same point much earlier. Anti-Semitism, he wrote, is “an understandable reaction to Jewish defects.” And in his diary he added: “I find the anti-Semites are fully within their rights.”

  Nog meer op :
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/07/ongekend-anti-semitisme-offensief/

  Like

  • Er is veel debat over geweest of Begin dat echt heeft gezegd.
   Er is geen opname van.
   Het lijkt mij ook niet tactisch als hij zoiets zou zeggen, dus twijfelachtig.
   Lijkt op de schuld van Poetin. Hij heeft weliswaar indirect de ellende in Oekraine veroorzaakt. Maar wat heeft hier aan?

   Like

 10. 2 miljoen zombiekijkers… een schrikbarend succes van het mainstream media perceptiemanagement. Nu dat het neonazileger juist het crashgebied verovert, geen onderzoek mogelijk maakt en met zekerheid de “sporen” gaat fixen, is het broodje-aap nieuws van de prostituerende media stil erover.

  Like

 11. Brilliant. Heb het gevoel dat meer en meer mensen “wakker worden”. Hoera voor internet!!!
  Heb zelf jaren geleden mijn televisie uitgekotst, ik doe niet mee met die hersenspoelende bullpoep. Heb geen bankrekening meer en probeer zo incognito mogelijk te blijven. Nederland heb ik jaren geleden de rug toegekeerd om te gaan flierefluiten, heerlijk die vrijheid. Ik bezit niet meer dan een paar surfplanken, een gammele (oostenrijkse) auto, een tas met kleding & een geweldige gezondheid – meer heb ik niet nodig.
  Op dit moment zwerf ik door Spanje, onvindbaar voor de overheid maar ook hier begint Big Brother te irriteren. Ik denk dat Zuid Amerika mijn volgende bestemming wordt.
  Ik weet wat er voor ellende gaande is in de wereld, maar ik hoef er niet naar te kijken. Word er alleen maar intens verdrietig van en dat is een gevoel wat ik probeer te vermijden.
  Ik heb niks gemeen met de gemiddelde nederlander – dat gehoorzame, materialistische, in het gareel lopende volk dat meer passie en hartstocht toont in de capriolen van 11 overbetaalde balschoppers dan het wel en wee van onze planeet. Miljarden mogen worden gespendeerd aan dat K.U.T. voetbal terwijl een paar landen verderop mensen bij bosjes het leven laten vanwege honger. De hond en de kat worden vereerd maar het varken, kip en de koe mogen onbeschrijflijk lijden voor onze vraatzucht. Fukushima, lege oceanen, kanker epidemien, oorlogen, daklozen, etc, etc worden niet gezien door de enorme oogkleppen, in plaats gehouden door de allesoverheersende tv..

  Haat kan alleen overwonnen worden met liefde. Er is geen andere manier. We hebben eeuwen lang geprobeerd haat met haat te bestrijden maar dat schijnt toch niet zo goed te werken.
  Word wakker, steek die middelvinger omhoog richting Den Haag en trek de stekker uit dat misselijkmakende kastje. Het echte leven is buiten.😊

  Like

 12. Belangrijke vraag of mededeling: hoe kunnen we aan stukken komen dat gewoon het niet kan weerleggen voor de mens die nog niet gelooft in het spel? Er zijn teveel verhalen de ronde wat natuurljk precies de bedoeling is van het spel. hoe kunnen we verder gaan dan alleen maar wat informatie geven? Of hoe kunnen we de juiste informatie krijgen? Er met iets meer te doen zijn lijkt me.

  Like

 13. Belachelijkxxxxxxxxxxxx(red.aangepast ivm kwetsend taalgebruik) stuk. 2 miljoen kijkers, das 1/8 van alle medelanders, peanuts dus. Lang niet iedereen keek, ik was gewoon aan het werk. Het zou pas knap zijn als ze 10.000.000 kijkers zouden hebben. Maak je niet druk, en wie gebruikt er nu een hakenkruis, walgelijk!

  red. Ik kan goed tegen kritiek maar let een beetje op je taalgebruik

  Like

  • @bibrazalo Er zijn mensen die hun brood verdienen achter een computer en daarbij een privéblog onderhouden om mensen te informeren. Jij kunt niet anders dan de boodschapper aanvallen zonder eigen blog of een inhoudelijke reactie. Zegt veel over jou!

   Like

 14. en we blijven dom!
  zie de laatste aflevering van knevel en brink ( maandag 04/08/2014
  http://www.npo.nl/knevel-van-den-brink/04-08-2014/VPWON_1227139

  de media is als vanouds, geen verbetering en nog steeds eenzijdig.
  van links naar rechts ….. vertegenwoordiger van een zio organisatie,
  een inwoner van Israhel, een tv-zio en partijschrijver/adviseur van markje Jort Kelder( ook werkzaam als historicus), een vertegenwoordiger van het vaticaan, en een “top” advocaat die opdracht heeft om te kijken of Putin aansprakelijke gesteld kan worden voor de MH17.
  De meest opmerkelijk punten die ge showed moest worden waren tijdens deze aflevering;
  het veroordelen en eigen slachtoffer rol creeren, ontkennen en wegzetten van andere slachtoffers/anders denkenden , angst creeren, op emotie inspelen, en zoals zovaak op K&vdB en de rest van de NLTV, putin putin en nog eens putin.

  Op zich mag je geen kwaliteit en goed discussie verwachten iniedergeval op hoog niveau en toch vermakelijk. Echter is de niveau erg gedaald door alleen sprekers uittenodigen die direct en indirect de (r)overheid vertegenwoordigen en de staats propaganda moeten uitvoeren.

  Ik denk ook dat anders denkende of sprekers (of direct/indirecte slachtoffers) met een andere visie en maatschappelijke functie niet eens in zo een programma gezien willen worden.

  Like

 15. Pas op! Het niveau is niet gedaald. Het is hoog niveau mensen sturen, bedriegen en misbruiken. Veel mensen die hier mee lezen doorzien het spelletje inmiddels maar een veel te grote groep laat zich nog door deze valse profeten leiden. Een oorlog van lijden in leiden!

  Like

 16. Wat fijn om eens zo’n reactie te lezen. Toevallig las ik vandaag ook al een blog van iemand die merkte hoe eenzijdig de berichtgeving bij ons is, maar daarvoor had ik nog weinig van een weerwoord gemerkt.
  Dat zoveel mensen hun steun betuigd hebben aan de slachtoffers en nabestaanden vind ik persoonlijk netjes. Het is opeens een enorme klap met veel mensen die wel via via iemand gekend hebben die slachtoffer is geworden van die ramp. Maar ik heb er ook niets mee dat iedereen op Facebook zelfs ook nog hun profielfoto gaat veranderen in een zwart lintje of een vlag. Daarbij heb ik inderdaad het gevoel dat ze graag willen laten ZIEN dat zij ook wel meeleven. Dat zij dat wel doen!
  Maar het ergere deel inderdaad, iedereen wandelt met oogkleppen richting een oorlog en iedereen vind het maar wat goed dat Poetin een pak voor z’n broek krijgt. Mja…niet nadenkend dat Poetin zelf ook heel wat klappen kan uitdelen. En Europa maar prikken in Rusland, tot Rusland een keer reageert. Dan trekken ze de grens over en dan zul je zien, iedereen wijst met een vinger naar Rusland. ‘Zie je wel? Ze zijn door en door slecht, nu willen ze ook nog oorlog.’ Er zit zoveel meer achter het hele Oekraïne – Rusland conflict, maar dat krijgen we niet te zien.
  En hetzelfde geldt eigenlijk voor Israël en de Palestijnen. Vandaag weer een huilend Palestijns jongetje voorop de krant. Och och, wat is Palestina zielig en wat zijn die Israëlieten nare mensen! Daarom dus vandaag eens even de hele geschiedenis van die oorlog erbij gepakt en dan zie je opeens een hele andere kant van het verhaal. Opeens zijn die Palestijnen een stukje minder zielig en valt Israël ook te begrijpen.
  Als je je eigen mening wilt vormen wat betreft het gebeuren in de wereld, heb je meer nodig dan enkel de Nederlandse media en helaas hebben nog maar weinig mensen dat door.

  Like

  • Wat heeft Israhell in Palestina te zoeken dan? En dat door een heel oud boek dat heel goed gemanipuleerd kan zijn, waarschijnlijk is. Nee ik kan geen enkel begrip voor Israel opbrengen. De zionisten hebben de wereld nog niets anders dan oorlog en ellende gebracht. Van 1914 continu. Ze zijn er nog trots op ook. War by deception!!!

   Like

 17. Massa bedrog en manipulatie

  iedereen een lintje dragen en iedereen wijzen naar putin! dan zijn we 1
  Ondertussen draait de propaganda machine ook volle touren
  knevel en vd brink kan men via uitzendinggemist bekijken
  ik raad geintereseerden die de werking van; MassaHype en Publiek met oogkleppen- aan om deze programma te bekijken.
  Formule is simpel en effectief , ex tv bekenden, werkloze actuers of artiesten krijgen een zetel, politiek of maatschappelijke functie bekleders eveneens, de rest zijn figuranten die onderaan staan dus graag meedoen. En samen ervan uit gaan dat Putin het heeft gedaan en dit nog maals herhalen en stampen. Over paar maanden is er wat anders dan herhaalt dit weer.

  @ ace en don ; ja wat heeft Israhel te zoeken in de filistijnen gebied en waarom zoveel scholen en ziekenhuizen kinderen en vrouwen opblazen!? dus Israhel heeft er een reden voor !? omdat de geschiedenis dit toelaat? Jaren lang wekelijks minimaal 4 kinderen die opgeblazen worden door de modern staat&leger Israhel!!!!

  De acteurs die dit op TV en Media willen goedpraten hebben momenteel een grote wordende en kritischer volk tegenover zich.
  Israhel staat er slecht voor zowel publiekelijk, op social media, en een groeiende boycot van ondernemers die door de beestenpraktijken van Israhel hun werk/belangen of financieen terugtrekken en weinig met een land als Israhel te maken willen hebben.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.