Rutte en Timmermans loodsen ons via MH17 een oorlog in met Rusland….UPDATE 1

Hoewel ik het televisie kijken eigenlijk al uit mijn leven had gebannen heb ik vanavond als gevolg van de ontwikkelingen door de ramp/hoax met de MH17 dan wel MH370 toch nog maar eens de stekker van de tv in het stopcontact gedaan.

Te-LIE-vision

Tel-LIE-vision

Meteen werd me weer duidelijk waarom ik het televisiekijken had afgeschaft. Wat een wanvertoning was het weer. Eens te meer werd duidelijk dat de media volledig aan de leiband lopen van de politiek. De journalisten binnen de msm zijn zonder uitzondering gedegradeerd tot hoernalisten. Wat er op de Nederlandse televisie voorbijkwam kan ik niet anders omschrijven dan als oorlogspropaganda. Klinkklare leugens worden er zonder blikken of blozen verteld door de hoernalisten en presstitutes.

download (10)

Erger nog is dat we door MP Rutte en zijn partner in crime Timmermans ook volledig worden voorgelogen. Controle door kamer en media is ver te zoeken. Onze dames en heren politici lijken ons, braaf aan de hand van de Joodse zionisten en de VS lopend, een oorlog in te willen loodsen met Rusland. Rusland wordt, zonder bewijzen en afgerond onderzoek, op basis van valse beschuldigingen als hoofd- dan wel mededader afgeschilderd. Sancties worden weer afgekondigd zonder daarbij rekening te houden met de bevolking en de ondernemers die zaken doen met Rusland. Het lijkt alsof de politici zich, net als de Joden, übermenschen voelen die ons als vee kunnen behandelen als in de Talmoed omschreven.

images (16)

Buiten de leugens over de vliegramp met vlucht MH17 (370) worden we ook volledig voor de gek gehouden wat betreft de oorlogsmisdaden en genocide begaan door Israhell in de Gazastrook. Baby’s, kinderen en vrouwen worden bij de honderden vermoord door deze Joods zionistische übermenschen zonder dat de politiek en media een onvertogen woord zullen laten vallen over deze misdaden begaan door Israhell.

Niet overdreven maar maakt de zaak duidelijk wat die übermenschen met kinderen doen.

Niet overdreven maar maakt de zaak duidelijk wat die übermenschen met kinderen doen.

Persoonlijk denk ik dat alles wat er op dit moment gebeurt een wanhoopsoffensief is van de Joods zionistische lobby, overal ter wereld, onder druk van een dreigend instortend financieel systeem. dat gerund wordt door diezelfde (seculiere) zionistische Joden. Israhell is in mijn ogen een oorlog, wereldwijd en met aanslagen op passagiervliegtuigen, begonnen die gedoemd is uit te draaien op de vernietiging van Israhell.

911jewsdidit

Als het eindelijk zo ver zal zijn dat we van het gedrocht Israhell verlost zijn denk ik dat de tijd is gekomen de rekeningen te gaan vereffenen met die mensen die in Nederland doelbewust aansturen op een oorlog. Afgerekend zal er moeten worden met die politici en media daarvoor verantwoordelijk. Dezelfde groep die verantwoordelijk is voor de dood van 25 Nederlandse jongens en meisjes in Afghanistan. Dezelfde groep die verantwoordelijk is voor de miljoenen dodelijke burgerslachtoffers in Irak, Syrie, Lybie, Palestina en vele andere landen.Ik kan die (on)mensen nu al garanderen dat die afrekening komt. Het volk is massaal aan het ontwaken en accepteert het niet langer.

download (11)

Times they are changing!!!

UPDATE 1 BREAKING:

Er wordt door de Britse inlichtingendiensten al gemeld dat er gerommeld is met vliegtuigonderdelen. De MH17 en MH370 hoax lijkt tot een oplossing te komen.

quote Er zijn volgens Britse media bewijzen dat er wrakstukken van andere vliegtuigen op de plaats van de ramp zijn neergelegd. Unquote

http://www.dvhn.nl/nieuws/wereld/sabotageplan-rebellen-rampplek-onderschept-11471963.html#.U8-6gPl_vkI

31 Reacties op “Rutte en Timmermans loodsen ons via MH17 een oorlog in met Rusland….UPDATE 1

 1. Benieuwd of de demagogische psychopaat en “wielerfreak” Buza minister Timmerfrans deze week nog in de Avondetappe van de NOS komt zodat Mart Smeets hem weer even wit kan wassen na opnieuw opzichtige uitglijderds van Timmerfrans van de afgelopen week..

  Like

  • Daar kunnen we op wachten. PR is eigenlijk het enige wat ie doet met behulp van zijn adviseurs. Op enige intelligentie heb ik boy Timmerfrans nog nooit kunnen betrappen. Timmerfrans is idd een overduidelijke psychopaat die die psychopathie ook met de beste pr adviseurs niet kan verbergen. Een hoopje ellende zonder ziel is het die Timmerfrans boy. Een produkt van onze pedo maatschappij en chantabel tot op het bot.

   Like

 2. Cui Bono: wie profiteert? Als er een embargo komt op Russisch gas, dan is de Slet van Shell (en Mini and Maxi) natuurlijk de eerste die profiteren…. zoooooooooooo doorzichtig allemaal

  Like

  • Idd @Fruitarier. Voor mensen die het zien is het een heel doorzichtig spelletje. Het probleem is dat meer mensen het zouden moeten zien. Daarom dit blogje. Kleine beetjes helpen ook hoop ik. Al dient het maar als wake-up call voor één enkel iemand dan kan dat al genoeg zijn. Thnx voor je like!

   Like

 3. Ik heb er een paar kunnen wakker schudden, maar ze zijn nog een beetje slaapdronken. Maar het proces is opgang…

  Echter gisteren iemand gesproken die in wanhopige cognitieve dissonantie zich met hand en tand verzette, terwijl er 4 man omheen zaten die de waarheid min of meer ook al wisten. Geen enkel argument tav de vliegramp bv had ie. Alleen steeds oh oh die arme slachtoffers, dat kind op die loopband op Schiphol.
  HELP mensen, ze kijken alleen maar naar dat giftige propaganda-voer dat ze dagelijks wordt opgediend!!!

  Als ik dat kind, dat meisje zie boven waarvanhet hele achterhoofd FINAAL is weggeknald, dood voor eeuwig, dan bloedt mijn hart, dan wordt ik zooo kwaad ….

  als je je fam je kennissen dat laat zien, worden ze nog kwaad op je ook, …godbetere….

  Like

 4. Opgedragen aan alle slachtoffers in de Oekraine en Gaza!
  (mijn hart bloedt)
  Russische jongetje 11 jaar, heet Aleksander Malofeev.

  Like

  • Als duidelijk wordt wie hier allemaal achter zit dan gaat dit nog een bloedig staartje krijgen. Denk hierbij aan de foto van de guillotine in het artikel. Rutte en Timmermans zie ik in gedachte al in hun nek wrijven.
   Netanyahu idem!!!

   Like

 5. Zouden rutje en timmersmannetje echt oorlog willen !?
  Wel een daverende toneelspel van timmermans onlangs bij de VN. Na de politiek kan hij zo “Master workshops toneel” geven of leraar op de toneelschool.
  Ik weet nog dat Obama in Maart dit jaar furieus was op de Nederlanders omdat wij(NL staat) zwart geld van de “poetins” beheren althans de top van de russen via de Antillen en hier geen boycot op zetten. Obama wees op de verdeelde Europeanen en politiek machteloos in de strijd tegen poetin en co. De EU wat deels het zwart geld van “toprijken rusland” beheert en afhankelijk is van de gas toevoer uit Rusland.

  Poetin heeft zijn buit al lang binnen ,De Krim (regio) met alles er op eraan. Een nieuw gebied waar hij de Marine vloot van rusland kan laten aanmeren en eveneens via overstap grenst aan de NAVO landen.

  Enige wat hij ervoor heeft gedaan is met geduld afwachten hoe de eigen bevolking in de Krim voor ontwikkeling zou zorgen en zelf hierop inspelen. Een meesterstuk als je het mij vraagt. Wie de volledige periode gevolgd had kon zien hoe er geschaakt werd met gouverneurs, burgers, media en verzet en EU . Wat de Krim betreft viel alles op zijn plaats door goed management van het kremlin en de Krim bevolking.

  Terug naar Oekraine en Timmermansje, weer is hij op weg naar Oekraine, weer langsgaan en wijzen op de Kremlin en separatisten maar ondertussen wel hun geld veilig stellen via de NL zwarte geld routes en beheer stichtingen. Rutte lijkt nu de situatie te accepteren en hoopt dat hij weer op vakantie mag. Timmermansje speelt dus toneel, alleen de wijze waarop grenzend aan psychotische trekken wetend dat hij eigenlijk niks te zeggen heeft, financiele dienstverlening aan de top Rusland en ondertussen wijzen naar top Rusland. Niemand die het gelooft ( op gedeelte van eigen bevolking na) maar wel mooi sollicitatie naar top functie bij de Elite.

  Like

  • De beschuldiging van Rusland binnen 24 uur zonder onderzoek en de nieuwe strengere sancties zijn op zich al een oorlogsverklaring. Ze spelen met vuur in casu met onze levens.

   Like

 6. Ik denk dat ze kansloos zijn Don!
  Als je het mij vraagt betekent een start van de oorlog dat Oost Oekraine ook in Kremlin handen valt iniedergeval door de russische verzet aldaar en rusland nationalisten in rusland en oekraine. Misschien ook toedeloe Georgie als t menens wordt

  Verder beheert VS samen met Rusland de “iran dossier” de “syrie dossier” en nog aantal zaken waar wij geen weet van hebben.
  Een echte start zou nadelen hebben voor westen. Dit hebben beiden partijen wel door. Zeker nu Rusland in hoog tempo diplomatieke en handels betrekking met Azie en Zuid Amerika versterkt en hechter maakt.

  Like

  • @Vleermuis Maar welke mogelijkheden hebben het VK en de US dan om af te leiden van het echte economische monetaire probleem. Alleen oorlog kan ze redden van de guillotine als het systeem zou vallen. De dollar, het Pond en de Euro gaan vallen. Het “Ponzi scheme” is door de derivaten niet langer houdbaar. Over sustainability gesproken waarvoor de gewone man Co2 taks aan het betalen is. Als het grote bedrog uit komt gaan er koppen rollen. Ook de 9/11 zaak is een nieuwe fase ingegaan. Ik ben bang dat de enige oplossing een oorlog is en dat Oost- en West Oekraine daarbij helemaal niet belangrijk zijn net als de 300 levens die nu zogenaamd geofferd zijn niet. Het gaat om de speknekken in letterlijke zin want ze zullen worden gelyncht als de waarheid uit komt.

   Like

   • Hierbij opgemerkt dat Rutte en Timmermans niet meer dan verkochte trekpoppen zijn van London City, Vaticaan en Washington d.c.. Trekpoppen die voor een goede job hun ziel verkocht hebben en over lijken gaan.

    Like

 7. Ze zullen toch met betere bewijzen en beweegredenen moeten komen om dit te kunnen verkopen. Het lijkt er niet op, alhoewel ze het geprobeerd hebben ( of dit was een eerste serieuze aanzet.
  De Media elders in de wereld en bevolkingen laten dit beetje voorbij gaan. Ik schat dat ze weinig kans zien en met wat beters moeten komen. De meeste landen hebben geen zin in gezeik omdat 2 sterke landen ( VS & VK ) opgewonden worden, ook andere landen zijn verder ontwikkeld en slimmer geworden ( kennen de geschiedenis van VK en VS als t om oorlog en beschuldigen en gaat ) en willen meetellen als t moet ( posities behouden die ze door economie e.a. ontwikkelingen opgebouwd hebben) Zo min mogelijk door VS en VK kliek geassocieerd en ingezogen worden in hun buitenland beleid.

  Ondertussen is Rusland een Speler op mondiale niveau doordat ze jarenlang met rust gelaten zijn en hebben kunnen bouwen aan hun “identiteit en zelfbewust” tot ongeveer de Georgie crises. Ook Rusland heeft denk ik geen zin in gezeik nu ze een serieuze Speler zijn op wereldtoneel en deze positie willen behouden.
  Ook bij het 9/11 en de oorlogsverklaring aan afghanistan & Irak stonden deze 2 landen er eigenlijk alleen voor, met veel getouwtrek en gesjoemel was het ze gelukt om een soort van coalitie te creeren met een aantal landen die een sterk zionistische inslag hebben en wat landen die afhankelijk waren van subsidies van deze.
  Ik begrijp je reactie wel “wanneer men honger heeft en hongerig wordt valt deze aan” en zo zijn VS & VK op dit moment ze loeren idd.

  Zo zie ik het ongeveer als ik de ontwikkelingen volg en analyseer. Ik kan t fout hebben we zien en weten ook niet alles.

  Like

  • Ik kan in grote lijnen met je meegaan. Deze actie lijkt mij ook mislukt door de wereldwijde scepsis. Ik zie iets soortgelijks als met Syrie gebeuren. Jammer dat ze ten tijde van de affaire met de Lusitania nog geen internet hadden want dat had miljoenen levens kunnen sparen in WW1.

   Like

 8. Waarom iedereen die anders denkt voor gek wordt uitgemaakt…

  [quote ]”When a well-packaged web of lies has been sold gradually to the masses over generations, the truth will seem utterly preposterous and its speaker a raving lunatic.” — Dresden James [unquote]

  Niemand anders dan Rothchild/ Rockefeller zijn de hele regio aan het destabiliseren. Dit is al bekend sinds 1876… lees dit maar eens en dit

  Like

 9. Er gloort nu echt hoop dat Duitsland (en wellicht ook Frankrijk) gaat toetreden tot de alliantie van BRICS landen en dat de (olie)dollar gaat verdwijnen als wereldmunt en de NAVO zijn langste tijd heeft gehad. De Verenigde Staten zullen bankroet worden en uiteenvallen.
  Dan kan de vlag pas echt uit en kunnen wij VS loopjongens als Timmermans, Van Balen en Rutte de politiek uit trappen..:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Financieel-analist-Duitsland-ruilt-VS-NAVO-in-voor-BRICS-landen

  Like

 10. @de haas.
  Zeer interessant dit, misschien een reden om een nieuwe post te maken door Don of andere geinteresseerden die wil en kan?
  Betekent dit het einde van de NWO ? de einde van de massonieke kliek? Einde van de ECB en EU? Einde van de banksters? Of infiltratie van de massonieke kliek in de “andere kamp”. Verschuiving van of nieuwe macht o.l.v. Poetin ?

  Like

  • Het was ook een militair (in de trein) die wek na 9-11 mij op de mogelijkheid wees van een inside job. Dus Nederland was erbij betrokken.

   Like

 11. Cor pan die de foto plaatste van als ze hem kwijt maken zo ziet ie er uit of zoiets laat met zijn foto zien dat rc is en geen rd wat gevonden is. Tevens warom staat ie niet bij de slachtoffers? wel overal rip pagina’s op facebook. Is ie wel ingestapt? of moeten we alle namen maar eens gaan controleren?

  Like

  • Cor Pan was niet zijn echte naam. Zal zijn echte naam ff voor je zoeken.
   gevonden, Cornelis Schilder was zijn echte naam. Tenminste als je nog iets als echt kunt betitelen. Hij zal nu een nieuwe identiteit hebben wellicht.

   Like

 12. Pingback: Zonder actie wordt het oorlog…Tijd voor opstand | donquijotte·

 13. Ondertussen zijn er veel oorlogs vluchtelingen die richting Rusland vluchten
  http://nos.nl/artikel/683300-vn-situatie-ooekraine-verslechtert.html
  de britten blijven bij hun beschuldigingen dat Rusland alle ellende begon en nu zelf een spoedberaad aanvraagt bij het VN.
  Er is tot heden geen onderzoek wat afgerond is en geen sluitende bewijzen aangeleverd.

  De Media heeft hierop alle Clingendael en Elite woordvoerders opgeroepen om een damage en imago control op te zetten.
  meteen wordt er oorlogs taal geuit en massa klaargestoomd op een afrekening met de Bad Guy!
  http://nos.nl/artikel/683622-duidelijkheid-interventie-in-48-uur.html
  zie dreigende taal en de Propaganda machine. De Inleiding van Markje met een ingelaste persconferentie…
  http://nieuwsuur.nl/video/683637-juiste-beslissing-om-onderzoekers-terug-te-trekken.html

  Nieuwe fase en vandaag dus de eerste inleidingen.
  Belangrijk is om de komende berichtgevingen in de gaten te houden.

  De Hoax/FalseFlag >MH17 alleen lijkt niet voldoende te zijn voor een clash, maar de push en drang tot ingrijpen van een paar NATO landen blijft sterk en zal de komende dagen andere vormen aannemen.

  Like

 14. noot: let op de lichaamstaal, woorden en inhoud en reacties/lichaamstaal van frannkie generaal en vvd er, en niet vermeld ; nato adviseur

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.