MALAYSIAN AIRLINES MH-17 GESABOTEERD?

Advertenties

7 Reacties op “MALAYSIAN AIRLINES MH-17 GESABOTEERD?

 1. Goedemorgen Don, wat een ontwikkelingen weer.

  De gebeurtenissen hebben een hoog “daar mag je niets van denken, zo moet je denken” gehalte, maar ik lees dat er steeds minder mensen zijn die zich daar ook maar iets van aantrekken en dan heb ik het niet over de zogenaamde complottersscene, maar gewoon over de normaal kritische burger die niet alles meer voor zoete koek slikt. Ik zie het in de commentaren hier maar ook in de Engelse digitale kranten.

  De commentaren zijn niet mals op de oorlogsretoriek van verschillende nieuwsmedia, zowel in Nederland als in Engeland, waar Putin voortdurend wordt neergezet als de kwade genius en de mensen in dat betwiste gebied als onmensen, die zelfs het gebied afstruinen om te stelen. Ze schetsen het gebied als een toeristische trekpleister voor de lokale bevolking, terwijl de mensen er bloemen neerleggen. Geen enkel teken van meedeleven vanuit de westerse media en de politiek dat het ook traumatisch voor die mensen moet zijn, boven op wat ze sowieso al meemaken. Er zal maar een lichaam door je dak naast je bed terechtkomen. Maar daar is het Hollandse publiek gezien de reacties blijkbaar niet gevoelig voor. Wel voor in scene gezette verontschuldigingen en krokodillentranen.

  We moeten er commando’s naar toe sturen om het gebied veilig te stellen las ik. Ja hoor stuur er maar een bataljon Karremansen heen, zou ik zo zeggen. De mensen hebben geen idee wat ze roepen opgejut als ze zijn door de oorlogspropagandisten. Ze leven nog steeds in een soort westerse superioriteitswaan, die zondermeer door het soort kranten als de Telegraaf wordt gevoed.

  Het demoniseren van Putin heeft overigens al een lange geschiedenis en is ten tijde van de vorige financiele crises in 2008 zorgvuldig ingezet, jammer dat de Volkskrant alle commentaren uit die tijd heeft gewist, en nu wordt hij dan openlijk beschuldigd achter de aanslag te zitten en wordt geportretteerd in schreeuwende koppen als babymoordenaar.

  Maar hoe harder ze schreeuwen en wijzen hoe meer er te verbergen valt, want uiteraard valt er heel wat te verbergen. Ik hoop werkelijk om een ommekeer en dat er toch het een en ander aan het licht komt en bewezen kan worden.

  Ik heb met wat meer aandacht gekeken naar Rutte en ik moet zeggen dat ik de indruk krijg dat hij langzamerhand voelt dat hij niet meer is geweest dan een pion. Heel opmerkelijk dat hij er een persoonlijke zaak van maakt. Dat is echt veelzeggend en het gaf mij het idee dat hij zich ook persoonlijk bedonderd voelt. Ik had het met hem te doen. Hij is hier niet tegen opgewassen, schat ik, maar gaat ook niet mee in de retoriek en dat is een positief teken.

  We zullen zien hoe de zaken op het wereldtoneel zich ontwikkelen. Maleisie heeft eerder laten zien niet bang te zijn voor de westerse machthebbers en dat geldt ondertussen voor meer landen, die zich niet laten verleiden tot een derde wereldoorlog. Dat feest van de machthebbers gaat niet door!… En daar mogen we hen dan dankbaar voor zijn.

  En dat was het weer voor deze zondagmorgen Don. Zoals altijd, dank voor de geboden ruimte.

  Like

  • En jij bedankt voor het delen van je inzicht. In Rutte heb ik absoluut geen vertrouwen. Bij zijn eerste perstoespraak meende ik zelfs af en toe een beginnende glimlach op zijn gezicht te zien. Dit kunnen de zenuwen zijn natuurlijk of iets dat is ingebakken in de loop der tijd. Het verbazingwekkende vind ik echter de reacties uit de VS en het VK. Binnen 24 uur heeft Putin het al gedaan en gaat men over op oorlogsretoriek. Het deed me sterk denken aan de wijzende vingertjes na 9/11 waar zonder onderzoek een één of andere Osama Bin Laden, zetelend in een Afghaanse grot, de schuld werd toegedicht. Het lijkt op een film in de herhaling.

   Like

 2. Commentaar en zes essentiele vragen bij de zeer bedenkelijke Amerikaanse en Oekraiense opstelling in de MH17 zaak:

  It is always tragic and awful to lost your relatives. Unfortunetely, CNN, being gangsters-paid media, impart an impudent lie to its audience, impelling people to move their anger in the wrong direction. The new Ukrainian government is alone responsible for this catastrophe. Simple questions: 1) How do they know (US officials and their vassals in the new quite illegitimate ukrainian government) before the investigations that the plane was shot down by the rebels opposed to the new government in Kiev? 2) Why the ukrainian military have deployed the Buk missile systems in the region despite the fact that the rebels have no aircrafts at all? 3) Why the new ukrainian government is using delaying tactics in regard to investigations of this catastrophe? 4) Why ukrainian air traffic controllers have admitted the plane to drift into the area of so-called ‘anti-terrorist operation’? 5) Why the sky over the conflict-area was not completely closed for сivil aviation? 6) Are the officials in Kiev ready to comment the statement of Spanish air traffic controller who said that the plane was accompanied by 2 ukrainian fighters?.. and so on

  Like

 3. De BBC berichtte dat bewoners rondom de crashsite een militair vliegtuig bij de Boeing hadden gezien. Kort daarna verwijderde de BBC de video van haar website omdat de verslaggeving van deze alternatieve lezing van de gebeurtenissen voorafgaand aan de crash van het/een Boeing 777 toestel niet paste binnen de westerse NAVO lezing van het Boeing incident (zoals vaker bij false flag gebeurtenissen (9-11, Sandy Hook hoax, Oslo shootings, London bus bombs (17 juli 2005) etc.) worden vroege unscripted verslaggevingen later ondergesneeuwd door scripted lezingen die passen binnen de officiele overheidsstandpunten).

  The Catastrophe of #MH17:
  #BBC in the Search of the “BUK” – The Video Report Deleted by BBC

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s