ISRAËL HANDELT UIT ZELFVERDEDIGING

Advertenties

3 Reacties op “ISRAËL HANDELT UIT ZELFVERDEDIGING

 1. PR Oorlogvoering op hoog niveau

  Het draait om de nieuws en de massaopinie die men door PR en Media kan beinvloeden.
  Hierin slaagt Israhel aardig doordat er eerst gekeken wordt naar wat zij te melden hebben. Waardoor Israhel door kan gaan met campagnes wat op nazi praktijken lijken.

  In plaats van spelletjes te spelen doet israhel er goed aan om eens met “buurland” en/of “gevangevolk” de filistijnen rond de tafel te zitten en om samen als volk/land vooruit te komen.

  Like

  • @Vleermuis Helemaal mee eens. Als je op Facebook kijkt dan kun je de indruk krijgen dat Israhel een heel leger aan Facebookers heeft gepositioneerd om de publieke opinie te beïnvloeden. Het is beangstigend goed geregisseerd.Het maakt duidelijk met wie we te maken hebben.

   Like

 2. Met dat facebook heb ik weinig gelukkig, lijkt erop dat FB het werk overneemt van het parlement en NOS nu die met reces zijn. Ons media en ons parlement lijken vaak kant van Israhel te kiezen in de strijd/ruzie van oorspronkelijk 2 neef/familie volkeren.
  Het is triest om je eigen parlement en Media instelling zo te zien sukkelen en aan waarde te zien dalen , door vaak het goedpraten van 1 kant en het in de midden laten van de andere kant.

  Wat mij wel opvalt is dat steeds meer bedrijven en industrieen die hun werkzaamheden en belangen uit dat gebied en dan vooral uit Israhel terug trekken omdat zij het niet verantwoord vinden en het niet eens zijn hoe Israhel als een beest tekeer gaat.
  Daar verbaas ik me wel over en het lijkt erop dat er toch verantwoorde ondernemingen en zakenmensen bestaan.
  Wie weet kunnen zij het voorbeeld zijn voor ons Parlement en Media buzniz.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s