Ukraine: RED CODE Een medium dat zwijgt is een crimineel medium!!!

 

images (9)

Advertenties

2 Reacties op “Ukraine: RED CODE Een medium dat zwijgt is een crimineel medium!!!

 1. Ik denk dat hiermee aangegeven wordt dat de andere kant niet belicht wordt.
  Het nieuws is vaak altijd vanuit de westerse kant en de pro Oekraine/Eu mensen die hun verhaaltje doen. Wij kunnen de nieuws aan de andere kant van de lijn niet echt zien op nl 1 2 of3 en 4 …..
  Het is altijd dat Poetin en Rusland de verdachte zijn en degene zijn die sneaky bezig zijn. Andere verdachte dingen zoals de optreden van de EU met van Balen en Verhofstad die zowat opriepen tot opstand en ellende weinig onderzocht en aandacht krijgen.

  Hetzelfde gebeurt nu met de israhel en filistijn conflict
  Onze markje had zijn mening en kortzichtige “visie” al klaar en kreeg al snel een brief van zijn neefie die ook een eerste minister was. Hierin werd hem uitgelegd dat hij niet zo opvallend de kant van israhel moet kiezen. http://rightsforum.org/open-brief-dries-van-agt-aan-mark-rutte

  Maarja Markje is maar een oud HR medewerker op afdeling personeelsdienst en daarnaast paar uurtjes babbelen als “leraar ” maatschappijleer met kansloze scholieren ( op een vmbo schooltje waar de leerlingen zowat geen stageplek kunnen krijgen/vinden ) over de trias politicas en hoe fantastisch ons systeem is. Heel leuk en kleurrijk voor zijn eigen CV en verdere carriere.

  Nu is er een burger vliegtuig neergestort, heel verschikkelijk met al die doden, de oorzaak is nog niet duidelijk, er zitten wat opvallende kantjes aan maar alle vingers wijzen al naar de poetin/separatisten/oost Oekraine enzo enzo. De media die nu alles breed laat zien met alle kenners ex generaals/navo adviseurs en rusland kenners enzo enzo, lijken die kant op te zoeken en ook markje is terug van zijn holiday en aan zijn wijze van interview geven met zijn opvallende lichaamsstaal lijkt dit incident een langer achtergrond en verhaal te kennen.

  Wat wij vaak op tv ( vooral nieuws ) zien is al vooraf besproken/ geregisseerd en vaak vanuit een westerse perspectief en belangen belicht en uitgedragen.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.