De gecontroleerde waarheidszoekers

images (6)

Al vele malen liet ik op mijn blog het woord “controlled opposition” vallen. Deze benaming gebruikte ik om lieden als Micha Kat, Boudine Berkenbosch, Wim Dankbaar, Alex Jones en anderen aan te duiden die ondanks hun vele goede werk toch altijd vanuit een bepaalde agenda opereerden. Een agenda bepaald door boven hen geplaatsten in de hiërarchie van de oude wereld. Dit staat in schril contrast met die waarheidszoekers die vanuit eigen inzicht en nieuwsgierigheid met informatie komen maar dit niet doen vanuit een van bovenaf gestuurde agenda maar puur vanuit hun eigen gevoel. Ze doen dit zonder agenda en zonder daarvoor betaald te worden. Dit soort waarheidsvinders verdienen derhalve de donaties waar ze soms om vragen. Een krant kost immers ook maar zo een Euro en die staat vol met leugens.

download (11)

De gecontroleerde waarheidsvinders zijn mijn inziens gevaarlijker dan de reguliere media waarvan de meesten inmiddels al weten dat al wat uit hun handen komt niets als leugens is. De gecontroleerde waarheidsvinders doen het met een giftig sausje die de werkelijke agenda moet verbloemen. Ze vertellen 80% waarheid overdekt met dat giftige sausje dat alleen hun opgelegde agenda dient en zo weer de enige waarheid vaak verbloemt.

Pyramid of Power

De gecontroleerde waarheidszoekers onderscheiden zich vaak doordat ze nooit enig gebrek aan inkomsten hebben. Sommigen reizen de hele wereld rond als waren ze journalisten van de reguliere media. Sommigen geven ook toe betaald te worden vanuit de oude wereld, zoals Micha Kat toegeeft door de familie Poot betaald te worden om hun Chipsolagenda te dienen. Anderen blijven altijd schimmig doen over hun werkelijke bazen. Zij zijn het die het gevaarlijkst zijn. Hierbij kun je denken aan waarheidszoekers als Boudine Berkenbosch en Wim Dankbaar.

download (10)

De gecontroleerde waarheidszoekers maken het vaak onmogelijk voor de eerlijke en oprechte schrijvers verder te komen in hun onderzoeken. Zo is de Anass zaak in het verleden en wordt de zaak over Hansje en zijn moeder Irme, welke beiden uitgebreid behandeld werden en worden op het blog van waarheidszoeker Martin Vrijland, al vanaf het begin in de wielen gereden door disinformanten.

In het onderstaande filmpje dat door Martin Vrijland werd ondertiteld wordt duidelijk gezegd hoe de wereld van de waarheidszoekers kan worden onderverdeeld.

Het is dus zaak de 80% goede informatie die van dit soort disinformanten afkomstig is goed te kunnen onderscheiden om zo na eigen onderzoek uw eigen waarheid te kunnen bepalen. Laat je nooit helemaal mee slepen in de verhalen van dit soort gecontroleerde waarheidszoekers maar maak gebruik van de kennis die ze vaak wel hebben van bepaalde zaken door hun heimelijke agenda.

Advertenties

6 Reacties op “De gecontroleerde waarheidszoekers

 1. Goedemorgen Don, het voordeel van een tijdje afstand nemen is dat het je de gelegenheid geeft de grote verbanden weer te zien. Voor wat betreft Marianne Vaatstra worden, zoals met zoveel zaken de essentiële vragen niet beantwoord.

  In het allereerste begin is er een daderprofiel afgegeven en een context beschreven waarbinnen de moord is gepleegd, door professionals en niet de zogenaamde complotters. Duidelijk is gesteld in de Mainstream Media dat dit een satanische moord betrof. Dat gegeven is daarna volledig weggespeeld en tot op de dag van vandaag is er geen uitleg gekomen. Juist dat gegeven is door samenspel in de doofpot beland.

  Jasper Steringa is er in geluisd, dat staat voor mij vast. Maar hij is ook bang en nog liever neemt hij de schuld op zich dan in verweer te komen. Hij raakt helemaal overstuur als zijn vader daarover begint, las ik. Dat zegt genoeg. En ik vind zijn reactie heel voorstelbaar denkend aan de satanische context. Wie weet met wat en wie ze hem hebben gedreigd.

  Hoe dan ook alles wijst erop dat partijen met elkaar, middels de (alternatieve) media, een fake gevecht zijn aangegaan voor het publiek met de bedoeling ons weg te leiden van het idee dat het het een satanische moord betrof en dan zijn het niet de minsten die daarbij betrokken moeten zijn, althans dat is waar ik op dit moment, na zoveel gelezen te hebben, sta.

  In ons land zijn vrijmetselaars aan de macht. Nogmaals daar hoef je niet complotterig voor te zijn. Gewoon het feit dat Baphomet pontificaal boven de ingang van het torenkamertje hangt, recht tegenover het bureau in de werkkamer van de minister president, zegt genoeg. Dat wil niet zeggen dat de minister president zelf betrokken zou zijn bij satanische moordpartijen. Geen idee, maar dat er iets aan de hand is op dat niveau is voor mij wel duidelijk. En in ieder geval is het een bekend symbool van de vrijmetselarij. Dat zoiets als Satanische rituelen bestaan is ook bekend, maar tegelijkertijd wordt elke berichtgeving daarover zorgvuldig en vaak ook agressief weggedrukt. Het moet voor heel veel doorsnee burgers, waaronder ikzelf, een bijzonder verwarrend gegeven zijn. Heel moeilijk om daar een weg in te vinden, vanwege alle opzettelijke dwaalsporen, maar toch want:

  Er zijn opvallend veel mensen die op één of andere manier betrokken zijn bij de ‚oplossing’ van deze moord, die door de typische vrijmetselaarsignalen laten blijken lid te zijn van een dergelijk genootschap. Maar niemand wil er blijkbaar voor uitkomen. Dat we het opmerken is tot daar aan toe maar je moet er vooral niets van denken. Een Peter R. de Vries met het nummer 33 op zijn nummerplaat is uiteraard toeval. Jan Vlug die zich met een leeuwenklauw laat fotograferen, toeval. Micha Kat met Baphomet aan de muur, leukigheid van de rommelmarkt, Beatrix on the wall, gewoon een mooi portret, en over de kleur van alpinopetjes zullen we het maar niet meer hebben. Poot die zich laat portretteren met zijn evil eye, niks van denken. Zoveel voorbeelden. Al die mensen hebben met elkaar gemeen dat zij een insidertaal spreken, die wij als outsiders worden geacht niet op te merken laat staan te verstaan.

  Op 26 mei schreef ik bij de Roestige Spijker het volgende commentaar:
  ” En terwijl het volk nog volop aan het kwekkebekken is over dedemminkkwestie en devaatstrakwestie worden achter de schermen de rekwisieten reeds opgeborgen, het personeel alvast naar huis gestuurd en blijft de façade nog even staan, zodat het nog wat lijkt. Toch meneer Rubinstein? 

Je tactisch terugtrekken van het strijdtoneel is ook nog een hele kunst, ik zie het aan mensen als Kat, Dankbaar en zovele anderen. Het dollen van de trollen is ook een zachte dood aan het sterven. Van de heren Poot verwacht ik geen vlammende betogen meer in de kranten. Laat staan dat we te horen krijgen hoever het staat met die claim van 20 miljard. Wat rest is een lege stichting.

Hallo is daar iemand?”

  Die terugtrekking van, let wel, de Demminkkwestie, de Vaatstrakwestie en de 20 miljardclaim op de overheidkwestie is zich na die 26e mei volop aan het voltrekken. Ik krijg daarbij toch echt het idee dat de deals zijn gemaakt. Wij het volk worden nog een poosje bezig gehouden.

  Baybasin moet bidden voor een wonder en ik bid met hem, hij is volgens mij misbruikt en wordt nog steeds misbruikt in het politieke criminele onderhandelingscircuit, waarin belangen van verschillende partijen zo’n grote rol spelen. Hij heeft de Demminkkwestie in 2007 volgens sommigen op de agenda gezet, maar door wie is hij daartoe aangezet?, want voor hemzelf had het geen nut, hoewel Demmink vanuit zijn positie uiteraard wel een rol gehad heeft en moet hebben gehad in zijn arrestaties en detentie. Voor wat betreft zijn veroordeling blijven de rechters verantwoordelijk en daarin ligt zijn enige kans, hoewel ik twijfel of ze hem ooit zullen laten gaan als je kijkt naar de wijze waarop zijn herzieningsverzoek wordt behandeld.

  Diverse spelers in het alternatieve circuit pushen hem nu als de vrijheidsstrijder en de Nelson Mandela van Koerdistan. Het is positief bedoeld, maar de uitwerking, als dit wordt opgepikt en uitgedragen, kan desastreus voor hem zijn, want het werkt in de politieke internationale arena uiteraard niet in zijn voordeel. Eerder als een rode lap op een stier. Maar ja dat realiseren deze aardige lieve en ozo betrokken mensen zich uiteraard niet? Dat is de vraag. Als ze het goede voor hebben met de man dan wordt het tijd dat ze het goede voor hem doen. Laat dat gezegd zijn!

  Nou dat was het weer Don, ter overdenking. Zo als altijd, bedankt voor de geboden ruimte.

  Like

 2. Interessante uitzetting inderdaad, Lidy.
  Wat Baybasin betreft is het inderdaad zaak die kwestie zoveel mogelijk te depolitiseren. Ik zou hem willen adviseren iedere mogelijkheid om in vrijheid te komen aan te grijpen ook al is justitie een corrupt apparaat gebleken. Met persoonlijke idealen ga je het niet redden in deze tijd die steeds meer in de greep van de nieuwe wereldorde dreigt te raken.
  Lees en bekijk in dit verband ook de volgende link over de agenda van “de orde” die al in 1969 gelekt werd door een klokkenluider:
  http://worldunity.me/new-world-order-agenda-van-1969-gelekt/

  Like

 3. Een goed voorbeeld van een onafhankelijke waarheidszoeker is de grand old man van de Oostenrijkse literatuur Peter Handke (1942) die het opnam voor Milosevic en de Serviers in de Balkanoorlog die – wat niet bekend zal zijn bij krantenlezers van de gecontroleerde massamedia in het Westen – door het Westen is ontketend, geleid en gefaciliteerd is zoals de oorlogen tegen Irak, Afghanistan, Lybie en Syrie. Handke kreeg in alle Westerse landen karrevrachten (niet onderbouwde) kritiek over zich heen maar weigerde zijn standpunten inzake de Balkanoorlog te herzien:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2684016/1996/02/17/Mag-Peter-Handke-een-steen-gooien.dhtml

  (Helaas heeft Peter Handke niet meer de energie om ook dergelijke standpunten inzake het post Balkanoorlog NAVO imperialisme in te nemen. Heel duidelijk is wel dat deze met (internationale) literatuurprijzen overladen Oostenrijker heel zijn leven een onafhankelijke waarheidszoeker is geweest..)

  Like

 4. Het mysterie van Rennes-le-Chateau is een mysterie dat samenhangt met de heilige graal en het huwelijk tussen Jezus en Maria Magdalena (uit Magdala, Ethiopie) wat drie zonen en een dochter (Sara) voortbracht. Dat het mysterie (ook) in kringen van de superrijken en illuminati zeer serieus wordt genomen valt op te maken uit het feit dat de Rothshild familie heel veel grond rondom R-l-C (bij Limoux vlakbij Carcasonne) heeft gekocht en met graafmachines heel laten bewerken (lees daarover de boeken van Jaap Rameijer over de Geheime Boodschappen van Rennes-le-Chateau (3 delen) die een goede uitgebreide samenvatting van dit belangrijke mysterie omvat – hij woont en werkt zelf in het dorp als schrijver en bed & breakfast ondernemer)

  In 1972, British script writer Henry Lincoln introduced the Mystery of Rennes-le-Château to the English speaking world through his documentary “The Lost Treasure of Jerusalem.” It immediately created a storm of publicity and eventually led to the production of a 2nd documentary “The Priest, the Painter and the Devil” in 1974 and the “Shadow of the Templars” in 1979. This last documentary was already co-researched by Michael Baigent which later led to Henry, Michael and the late Richard Leigh writing the international bestseller Holy Blood Holy Grail.

  (De BBC was in de jaren 70 nog een pluriforme omroep die bijvoorbeeld ook de Monthy Python series mogelijk maakte)

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.