Marianne Vaatstra- De getuigenis van Rosalin van Zessen

Uit het boek van H. Mauritz en Wim Dankbaar over de moord op Marianne Vaatstra moet volgens de schrijvers onomstotelijk vastgesteld kunnen worden dat Marianne Vaatstra vermoord is door Ali H. de eenzame asielzoeker. Zo als ik in eerdere artikelen al aangaf kan ik in deze conclusie niet meegaan. Er moet meer achter zitten. Een aanwijzing dat er veel meer achter zit en dat de asielzoeker Ali H. niet meer was dan een hulpje blijkt ook uit de getuigenis van een door Dankbaar c.s. opgevoerde  getuige Rosalin van Zessen. Deze getuigenis wordt door de schrijvers als betrouwbaar aangemerkt. Ik kan het tegendeel niet bewijzen. Hieronder volgt een gedeelte van de getuigenis van Rosalin van Zessen.

Rosalin van Zessen

Rosalin van Zessen

„Ik liep die ochtend de trap af naar beneden om naar mijn stageplaats te gaan. Ik woonde op de bovenste verdieping, Ali op de middenverdieping. Zijn deur stond open. En dat was vreemd, want bij wijze van spreken deed hij zijn deur nog op slot als hij naar het gezamenlijke toilet moest. Ik vreesde dat er iets mis was. Daarom liep ik zijn kamer binnen. Na amper een minuut stormde hij overstuur zijn kamer binnen. Ik keerde mij om en schrok me wezenloos: hij droeg een wit T-shirt en een blauwe broek, onder het bloed, vooral bij zijn buik. Hij legde een bebloed mes – met een zwart handvat – neer op een laag, glazen tafeltje aan de rechterkant van zijn kamer.”

Haar verklaring vervolgt: „Volgens mij besefte hij niet eens dat ik er stond. Hij was zo in zichzelf gekeerd dat hij gewoon langs me heen liep en neerplofte op de bank. Toen zei hij, in gebrekkig Nederlands, dat ze haar strot dieper hadden moeten doorsnijden. Twee, drie keer vroeg ik wie hij daarmee bedoelde. Waarop hij verward antwoordde: Marianne Vaatstra. Hij sprak haar naam goed, duidelijk verstaanbaar uit. Het eerste wat ik dacht was: ’Die is echt flink gestoord’. Ik raakte in een shock. Ik stormde zijn kamer uit en ging naar mijn werk.” Enkele dagen na dit incident verdween ’Ali’ spoorloos.

Rosalin verklaarde hier overduidelijk dat Ali H. gezegd zou hebben “Ze hadden haar strot dieper moeten doorsnijden”.

Deze uitspraak komt overeen met wat uit de rechtszaak tegen Jasper Steringa naar voren kwam. Namelijk dat Mariannes keel meerdere keren was doorgesneden. De eerste keer niet diep genoeg dus en de tweede keer waarschijnlijk door Ali H. gezien bebloede shirt en mes.

De vraag die echter dan onmiddellijk bij mij opkomt is wie er met “ze”  bedoeld wordt. Ze betekent dat het meerdere personen waren. Ik begrijp dan ook niet dat alle aandacht zo op alleen Ali H. moet komen te liggen. Het verklaart wel waarom de dood van een andere mogelijke dader, Ludger Dill, wel eens heel goed kan uitkomen voor bepaalde personen. De positie van Wolfgang Hebben zal zijn dat hij ook bij de “ze” hoort maar dat kunnen ook anderen geweest zijn.

Om kort te gaan denk ik dan ook dat het boek een goed begin is om de veroordeling van, de in mijn ogen onschuldig veroordeelde, Jasper Steringa aan te vechten maar dat er achter het verhaal zoals verteld in het boek veel meer schuilgaat. Het al dan niet overlijden van Ludger Dill blijft dus voor de veroordeling van de juiste dader een uitermate belangrijk gegeven. Ik heb tot nu toe geen ander bewijs gehoord dan dat de moeder van Ludger Dill dat heeft gezegd en dat Wim Dankbaar aangaf dat Ludger Dill toch echt wel kuchte toen hij vertelde door de telefoon dat hij “lungenkrebst” had. Beetje dunnetjes!!!

72 Reacties op “Marianne Vaatstra- De getuigenis van Rosalin van Zessen

 1. Goed duidelijk artikel. Dankbaar heeft Dill dus alleen door de telefoon gesproken? Dan is het voor mij duidelijk dat Dankbaar bij de neus is genomen.
  Hoe naief kun je zijn als je je zelf onderzoeker noemt om dit te geloven zonder het klaarblijkelijk ter plekke te controleren.
  Deze Dill is zondermeer de man die eindverantwoordelijk is voor de moord op Marianne. Zonder Dill – de man van 5 moorden waaronder minimaal een Groningse straatprostituee – was Marianne nooit vermoord.

  Like

  • Ga er maar vanuit dat Dill net als Feik buiten beeld gehouden wordt door de Nederlandse en Duitse justitie.
   Niemand schijnt te willen ingaan op het incident met het arrestatieteam bij het station Buitenpost in juli of augustus 1999. Wilde men Dill arresteren voor de andere moorden die hij op zijn kerfstok heeft. Of wilde men hem het land uitzetten. Wat was hiervan de achtergrond?

   Like

   • Het moet dus het laatste zijn.
    Dill is in de zomer van 1999 het land uitgezet zonder dat hij verder vervolgd is voor de moord op Marianne en voor de andere moorden waaronder op een aantal vermiste Groningse straatprostituees.
    De Groningse en Friese politie hebben willens en wetens een moordenaar de grens overgezet om maar de Vaatstra doofpot dicht te kunnen houden.

    Like

  • Dankbaar moet dan toch met justitie samenwerken.
   Net wat Lidy ook zei over het steeds maar weer oprekken van de presentatiedatum. Er is door Dankbaar en Mauritz met justitie overlegd wat er wel en niet in het boek kon worden opgenomen.
   Ze lieten de hoofdstukken aan justitie lezen onder het mom van: we voegen nog nieuwe ontwikkelingen toe..

   Like

 2. Ik wil je even waarschuwen niet te veel in de gedachtengangen van Nemesis mee te gaan. In mijn ogen is hij of zij gewoon een trol die steeds maar weer de bekende eliteshit uitstrooit en je blog naar beneden haalt.
  Gewoon deze lijn vasthouden. Je hebt hier m.i. de juiste gedachtengang te pakken.

  Like

  • Voor mij is duidelijk dat Ali, Ludger, Wolfgan en Feik er die bewuste avond bij waren. Alleen zij weten exact wat er is gebeurd en zijn wat mij betreft alle 4 moordenaars.

   Dat er inderdaad dan heel veel vragen zijn waarom deze leute dan een vrijgeleide hebben gekregen is ook meer dan duidelijk.

   Ik blijf bij mijn punt dat eerst maar eens de meerderheid erover eens moet zijn dat Jasper onschuldig is. Wellicht ontstaat er dan genoeg leverage om de bezem er eens goed door te halen en echt antwoorden te krijgen.

   Like

   • @Vuur Zoals ik aangaf is het boek een goede aanzet tot het vrijpleiten van Jasper Steringa. Dan de rest. Misschien dat de schadevergoeding die Bauke eist ook een nieuwe opening kan brengen.

    Like

   • Zijn Wolfgang of Ludger ueberhaupt wel verhoord?
    Officieel hebben Dill en Hebben niks met de zaak Vaatstra te maken.
    Dus het antwoord moet wel zijn: nee.

    Like

    • Als Hebben in zijn caravan is blijven zitten is hij niet onmiddelijk verhoord. De politie mocht immers het AZG terrein niet op van mw. Nettie Groeneveld!! Wat ik bevreemdend vind is dat dat mens na die tijd nooit weer gewerkt heeft en toch een luxe esoterisch leventje kon leiden. Bovendien werd ze na arrestatie van Jasper direkt weer op de Te-lie-visie gehaald. Ook voordien al. Mij vragen ze nooit voor de TV!!! In tegenstelling tot exoterisch gaat het in de esoterie om geheime kennis. Dat Nettie Groeneveld een GROOT geheim heeft moge helder zijn!!!

     Like

   • En Vuur, kijk uit voor de lofprijzingen van Dankbaar. Net zoals het inzake Jezus in de bijbel staat. Hij doet dat om je in zijn kamp te houden. Hij weet dat je een onafhankelijk denker bent die zo maar tot conclusies kan komen die haaks op zijn boek staan..
    Vertrouw niets of niemand in de belangrijkste highprofile zaak van Nederland na de W.O 2.

    Like

   • Ze zijn natuurlijk wel verhoord maar buiten de publiciteit.
    Van Hebben weet Justitie dat hij niet van moord of doodslag kan worden beschuldigd. Hij kan dus gewoon in het land blijven zolang hij zich niet openlijk met drugs, prostitutie en pornovideo’s bezighoudt.
    Wellicht is Dill pas na de arrestatie in Buitenpost en daarna het land uitgezet over de Duitse grens omdat hij wel van moord of doodslag kan worden beschuldigd en hij meerdere andere moorden op zijn konto heeft.

    Like

  • Nemesis is een goeie gast @de haas. Niet iedereen hoeft over alles hetzelfde te denken. Heb met Nemesis email contact gehad een tijdje terug en heb zo een goeie indruk gekregen.

   Like

    • Bij twijfel en direkte aanvallen op mijn persoon modereer ik niet. Voor mij zijn er in deze zaak nog teveel vragen zodat elke invalshoek het overdenken waard is. Ik heb meegemaakt wat teveel modereren betekend door moderatie op andere sites zoals Nujij bijvoorbeeld.

     Like

   • Uit de onderzoekingen van OlympicZion blijkt m.i. geen bewezen directe connectie tussen Het Lichtpunt en de Fogelsanghstate. M.i. is de enige bewezen connectie die tussen het Lichtpunt en Ludger Dill.
    Welke bonafide organisatie huisvest een niet veroordeelde multi-moordenaar op zijn terrein?? Waarom heeft justitie deze creep jarenlang laten lopen en de grens overgezet? Heeft deze man ook een Duits crimineel record? Allemaal niet onderzocht..
    Vragen en nog eens vragen die (bewust?) niet aan de orde komen in het boek (en ook zeker niet zullen worden beantwoord in latere drukken, neem dat maar aan).

    Like

  • O ja Haas? WIe is hier de Troll als jij hier op de man af gaat spelen.

   @Mensen tuin er niet in zoals ik al steeds gezegd heb wordt aan alle kanten de aandacht van de op steenworp van DIll’s pipowagen gelegen landgoed Fogelsanghstaete afgeleid!

   De getuigenis van mevrouw van Zessen wordt ook hier als authentiek gemeld terwijl er alles op wijst dat er van alles mis is met deze getuigenis. En zelfs als ie waar is dan spreekt de strofe : “ze haar strot dieper hadden moeten doorsnijden” boekdelen! Namelijk er waren er meer bij betrokken en wat mij betreft NIet ALLEEN wat armzalige asylzoekers die de avond van hun leven dachten te beleven!
   Mevr van Zessenklaar komt thuis en deur kamer Ali staat wijd open, ja hoor moet je vooral doen als je net een moord hebt gepleegd.
   Ali stormt binnen en heeft de HELE weg van Kollum afgelegd met het zgn moordwapen inzijn handen zwaar bebloed etc…
   Jongens meneer of mevrouw de Haas : Wie gelooft er hier in sprookjes?!

   Haas dus ook een trol. SLim gedaan: eerst een beetje meepraten halve waarheden melden stukje op weg en dan anderen beschuldigen als TROL in plaats van bij de feiten en argumenten te blijven!

   Like

 3. @de haas

  “Wolfgang is nooit door de politie op een normale wijze verhoord,
  hoewel hij zich zo verdacht had gemaakt als een pyromaan in een hooiberg.
  Zelf heeft hij de politie aangeboden DNA af te staan, hetgeen ook is gebeurd.
  Niet zo moeilijk natuurlijk als je ‘slechts’ als facilitator zou hebben
  opgetreden en je leuter in je broek hebt gehouden. Niks aan de hand.”

  en

  “We bezochten Wolfgang nog een tweede en derde keer waarbij in het
  laatste gesprek het wat ons betreft haring of kuit moest zijn. Op één enkele
  vraag hoefde hij alleen maar te knikken. Is de moord door asielzoekers
  gepleegd? Ja of Nee? Hij twijfelde maar gaf aan dat we mogelijk verder
  konden. Uiteindelijk zei Wolfgang ja. Hij leek om en in een licht euforische
  opwelling liet hij mailtjes zien tussen hem en Henk Mous. ‘Als jullie mij
  belazeren dan weet ik de weg’, zei Wolfgang en liet ons ongevraagd de
  mailtjes zien. We waren verbijsterd. Een hoofdverdachte, toch zeker toen in
  1999, mailt met de zaaksofficier, die van Wolfgang wil weten of de
  ‘complotters’ hem benaderen. ”

  Uit ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ van Wim en Hans.

  Voor een ieder die nu meeleest…… Lees het boek en veel zal je duidelijk worden….

  (veel ook niet zoals het motief voor de doofpot en alles wat deze 4 personen daarmee te maken hebben, maar dat het goed mis is is zeker)

  Like

  • De auteurs stellen dat hij een hoofdverdachte was, maar dat was hij helemaal niet voor politie en justitie..de auto was al tot een pakketje verwerkt met goedvinden van justitie..alleen moest de politie nog even het chalet en de caravan wegwerken..zoals het ook in het explosieve dagboek staat.
   Zo werden de vlekjes in deze zaak met medeweten van en met actieve uitvoering door de politie snel en grondig weggewerkt.

   Like

 4. Nogmaals De WAARHEID achter deze moord moet koste wat koste verborgen blijven. De deksel zal en moet op de doofpot blijven, anders ga je vijftien jaar na dato niet nog eens wat hjoernalisten en nep-onderzoekers die met een flutboekje komen voor je karretje spannen!!!!!!!

  Like

  • En niet te vergeten een 100% onschuldige boer beschuldigen het allemaal in z’n eentje te hebben gedaan.

   Ook deze armzalige asylzoeker Ali heeft -indien ik zeg INDIEN betrokken -dat niet in zijn eentje gedaan, zoals ie in zijn zogenaamde getuigenis ook , dom/eerlijk *) genoeg schijnt te beweren.
   Mits die getuigenis berust op WAARHEID!

   NOgmaal Alle wegen leiden naar FOGELSANGH etc.

   *) maak ervan wat u wilt.

   Like

  • Ik kom hier alleen terug als die trol een ban krijgt. Laat dat even dujidelijk zijn.
   De bekende riedel is meteen ingezet en wie gaat er direct in mee..
   Dus, je kunt me sowieso niet mailen omdat ik een fake mailadres heb; ook met oog op lieden als Dankbaar die personalia door kunnen geven aan instanties; je weet er zelf het fijne wel van.
   N, ga lekker de discussie ontsporen zou ik zeggen. Feiten en bewijzen zijn totaal niet van belang..

   Like

   • Ik geef geen bans! Ik ben voor het uitspreken en uitwerken van wantrouwen. Dat je voorzichtig bent met je emailadres vind ik logisch en is ook geen punt. Ik zou het jammer vinden je input te verliezen.

    Like

  • OK de Haas gaat je dreigen met weglopen. Prima. Als je het blijkbaar niet met argumenten kan als iemand even een andere mening heeft dan JIJ, gaan we toch op de man spelen. Je laat nu wel je ware gezicht zien, voor mij is het wel duidelyk.

   Like

   • Citaat de Haas: “Ik wil je even waarschuwen niet te veel in de gedachtengangen van Nemesis mee te gaan. In mijn ogen is hij of zij gewoon een trol die steeds maar weer de bekende eliteshit uitstrooit en je blog naar beneden haalt.
    Gewoon deze lijn vasthouden. Je hebt hier m.i. de juiste gedachtengang te pakken.”

    …gewoon niet op mij letten, zodat jij de gedachtegang van de discussie hier en van de mensen thuis (de verkeerde kant uit) kan sturen.

    Hiermee ben JIJ voor mij door de mand gevallen!

    Like

 5. Mevr van Zessen(klaar) loopt smorgens de trap af. Op de middenverdieping staat de deur van Ali’s kamer open (Hoe dom Ali, zoiets doe je toch nooit). Dan loopt ze zijn kamer binnen (Ok nieuwsgierig kan), dan na nog geen minuut (hOEZO TOEVAL?) stormt Ali binnen, bebloed, mes nog in zijn hand (overstuur, ja vind je het gek als je net meer dan 20 km hebt gelopen of gefietst en een moord hebt gepleegd. Hij besefte niet eens dat ik bestond.(nee hij is blind en ziet dat er gelukkig niemand in zijn kamer staat als getuige).
  Hij legt een bebloed mes met zwart handvat(jaja wat een opmerkingsgave tot in details; beetje stom wel als dader om het moordwapen 25 km lang mee te zeulen en keurig op je nachtkastje te leggen).
  Na de gezellige dialoog met Ali(nu ziet en hoort hij haar wel) raakt ze zelf in shock en stormt zijn kamer uit (precies de een stormt erin en de ander eruit).
  Dit is gewoon zo een ongelooflijk KUL-verhaal/getuigenis
  dat de honden er geen brood van lusten, misschien wel bloedworst. 😉

  Like

 6. Hij legde een bebloed mes – met een zwart handvat – neer op een laag, glazen tafeltje aan de rechterkant van zijn kamer.”
  (Zeer scherp opgemerkt glazen tafeltje (zie je het mes goed en rechterkant van de kamer, welke rechterkant vnaf de duer of vanaf het raam gezien?) maar goed en dan zegt Ali (nog helemaal in trance) ZE hadden (wie zijn ZE? ZULLIE?)
  en strot DIEPER doorsnijden (was dit niet diep genoeg dan? Leefde ze nog dan?)
  nou zo kan ik wel doorgaan, kul, kul en nog eens kul!

  Like

 7. GETUIGENIS(?????????????????????) R. van 666-en Sorry Rosalin v Zessen (Hoeveel? 2? 3?!! 😉 )
  me heen liep en neerplofte op de bank. Toen zei hij, in gebrekkig Nederlands, dat ze haar strot dieper hadden moeten doorsnijden. Twee, drie keer vroeg ik wie hij daarmee bedoelde. Waarop hij verward antwoordde: Marianne Vaatstra. Hij sprak haar naam goed, duidelijk verstaanbaar uit. Het eerste wat ik dacht was: ’Die is echt flink gestoord’. Ik raakte in een shock. Ik stormde zijn kamer uit en ging naar mijn werk.” Enkele dagen na dit incident verdween ’Ali’ spoorloos.

  Kortom hij sprak gebrekkig Nederlands, maar gelukkig sprak ie de naam van Ma-ri-an-ne-Vaat-stra perfect uit..
  Arme Rosalin van 6-en denkt dan dat ie gestoord is en raakt in shock. Nou weet ik niet (moeten wij de medische wetenschap maar even vragen) of als je in shock raakt dan nog flink “de kamer uit kan stormen”
  Ik persoonlijk zou totaal “flabbergasted” zijn en (evt. snel) de kamer zijn uitgelopen en vervolgens 112 gaan bellen.
  Kunnen ze hem nog op tijd oppakken voor ie(=Ali) het moordwapen wegwerkt en zijn bloesje uitwast.

  p.s. Dat 1e had Ali natuurlijk de hele weg van 25 km al kunnen doen; mes beetje afvegen(vingerafdr) en in een sloot of kanaal sodemieteren

  Like

  • 666 is het Duivelsgetal. Wordt in veel occulte sekten en geheime genootschappen gebruikt.
   Zelfs in de reclame, in commerciele logo’s en in de Entertainment(Hollywood o.a.) industrie en in de MSM tref je dit Satanistische getal veel aan.

   Like

 8. Reactie op Rechtiskrom van Akky van der Veer. Wilde het even hier vastleggen voordat er op rechtiskrom gemodereerd gaat worden ivm de kluisverklaringen.
  Akky van der Veer zegt:
  10 juni 2014 om 22:44
  Cobra weet over wie ik het heb: een vrouwelijke rechercheur heeft in het begin gezegd dat er vier verschillende spermasporen zijn aangetroffen in en op het lichaam van Marianne. Zij is daarna ontslagen en durft dit nu niet meer te herhalen. Er is veel meer gebeurd met Marianne, ook de schrijvers van het boek weten dit, maar kunnen daar vanwege de kluisverklaringen niet over uitweiden.

  Like

  • Akky is de enige daar die de kont wel eens tegen de krib gooit. Moet ze mee doorgaan want Dankbaar en Mauritz zijn controlfreaks met een directe lijn naar justitie..

   Like

 9. Als inderdaad 4 verschillende spermasporen op het lichaam van Marianne zijn aangetroffen dan betekent dat en bevestigt mijn en veler anderen vermoeden dat er veel meer aan de hand is dan in het pamfletje sorry boekkie van Dankbaar en Mauritz wordt gesuggereerd.

  Voor mij bevestigd (ja sorry hoe vreselijk) dit feit en andere feiten dat zij is “gegangbanged” door meerdere personen! Dus geen 2, maar minimaal 4 !!!!
  (dus doe de theorie of beter de beschuldiging over die 2 asylzoekers maar de deur uit.).

  Dit versterkt zeker de stelling (in vaktermen hypothese) dat ze in een satanische ritueel is beland, mede ook door de diverse rare verwondingen, de 15 jarige doofpot inclusief daarmee gepaard gaande doofpotacties van de overheid, welke vorig jaar culmineerde in het veroordelen van de m.i. 100% onschuldige Jasper Steringa!!!!!

  p.s. Ook journalisten als Peter R de Vries, Bouke Vaatstra, Stephanie, Sletering, schrijvers als Mauritz, Dankbaar e.v.a. zijn allemaal gebruikt om die deksel op die doofpot te houden.

  Like

 10. Sorry hoor, maar zonder de schrijvers Dankbaar en Mauritz was de doofpot niet eens in de publiciteit geweest op dit moment en waren er ook geen kluisverklaringen. Wat een vette onzin kraam je uit zeg.

  Like

 11. Dankbaar herplaatst de opmerking van Akky met een zeer subjectieve kanttekening van zijn kant. Dat rechercheur Tolsma uit straf zou zijn overgeplaatst naar Groningen. Dat ze later was toegevoegd aan het coldcaseteam zou dit volgens hem ontkrachten. Ik denk dat zij deze tweede overplaatsing als een zeer zware beproefing heeft ondergaan om dit team een doofpotteam was.
  Dus een typische spin van Dankbaar zoals hij er de laatste tijd veel meer heeft geschreven (zie ook de reactie van Lidy van vandaag over het stilletjes afblazen van het hoger beroep door Dankbaar)..:
  https://rechtiskrom.wordpress.com/2014/06/09/jan-vlug-van-oproerkraaier-naar-zwijger/#comment-90791

  (PS Nemesis, bedankt..)

  Like

  • Ik ben blij dat ik er vanmorgen vanaf 0500 uur bij was anders had ik het gemist. Ik wist direkt dat Dankbaar dit ging weghalen. Daarom snel print screens gemaakt en hier de reactie geplaatst. Ze lijken inderdaad een spelletje te spelen met de goedgelovige volgers.

   Like

  • @de haas Ook bedankt, maar ik ga nog even verder:
   (zie mijn vorige post: “en probeerde men via dit boek (W&M vele malen contact gehad met OM?!) een spin in de richting van de asylzoeker en Ludger Dill te maken.”):

   De grap is altijd dat als men halve leugens verkondigd tegelijk ook halve waarheden worden ingelast om geloofwaardig(er) over te komen.
   Ludger Dill was inderdaad wel degene (vlgs getuige Geke e.a.) die Marianne Vaatstra de auto insleurde en ontvoerde.
   De vraag is wat er daarna gebeurde. Is ze naar de
   1) armetierige caravan (want te klein voor publiek e.d. haha) van Hebben gebracht naar
   2) Treurige Pipowagen van Dill (nog kleiner schat ik) of
   3) de AAA-Locatie FogelsangStaete al of niet in een ondergrondse geprepareerde locatie, compleet met decor, muziek/geluid(enge) en publiekstribune. E.e.a. verlicht en voldoende voorzien van camera’s, microfoons etc.???

   U mag het zeggen. Dat het ITCCS Friso e.v.a. al in de smiezen had kunt u op itccs.org al lezen.
   Feit is blijkbaar dat Friso vooral tussen 1996 en 2000 actief was.

   Gek he dat de datum van de moord op Marianne 1 mei 1999 nog niet in die periode valt!! Daarna moest Friso stoppen , is gewaarschuwd en uiteindelijk geavalancheerd.

   JOIN the DOTs ………… .. . …… ……. …………
   ………. ……………..

   Like

 12. Reactie op RECHTISKROM :

  @MENSEN snel mijn reactie hier copiëren, want hij zal worden verwijderd door de ‘directie’ alias Dankbaar en Mauritz.

  Oh beste Wim en Hans het is jullie niet te doen om de echte moordenaars van Marianne en even later zeggen jullie dat jullie wel de moord hebben opgelost. Weliswaar niet Juridisch omdat de poltiie c.q. de Koning en de Ministers en nog wat tuig tegenwerkt.
  Nou laat ik jullie zeggen jullie hebben die moord niet opgelost. Jullie zijn er alleen maar om de aandacht af te leiden van de werkelijke moordenaars c.q. opdrachtgevers en die zitten in de HOOGSTE regionen van onze (verrotte) maatschappij t/m het Koningshuis aan toe, maar dat is jullui opdracht niet. Jullui moeten de asyl;zoekers de schuld geven en jullui mogen de rechtsstaat die helemaal geen rechtsstaat is aanvallen, PRECIES ALLES beter dan de WARE de ECHTE moordenaars c.q. opdrachtgevers in het zonnetje te zetten.

  Dat is m.i. en de mening van vele andere inmiddels. Denk niet dat niemand jullui door heeft. Jullui zijn allang door de mand gevallen.
  PEDO Nederland is VEEEEEL GROTER en SMeriger dan een gewoon mens zich ooit kan voorstellen.

  En de blatende domme kudde (een paar ca 143) Nederlandertjes die hier ademloos naar jullie PSY-OP LUISTEREN worden er totaal INGELUISD.

  Overigens mocht deze reactie verdwijnen dan kunt u deze terugvinden op https://donquijotte.wordpress.com/2014/06/07/marianne-vaatsra-de-getuigenis-van-rosalin-van-zessen/

  Like

 13. Op de website van het International Tribunal into Crimes of Church and State (ITCCS.org) staat Friso vermeld als medeplichtige in rituele kindermoorden in o.a. Zwolle en België. Er is een videoboodschap (nu nog niet online) van een Nederlander die getuigt tegen o.a.: Friso, Mabel en Rutte

  Like

 14. Deze oproep was een antwoord op Boudine’s oproep voor de kroongetuige, maar werd enkele dagen geleden vrijwel direct verwijderd:

  Misschien helpt dit om via een kroongetuige het bewijs en motief van hooggeplaatste betrokkenen bij de moord op Vaatstra, boven water te krijgen:

  Eenmalig generaal pardon voor getuigen die overtuigend bewijs kunnen leveren voor misdaden tegen kinderen, zoals satanistische offermoorden, gepleegd door koningshuizen en andere hooggeplaatste personen. Lees de verklaring van de aanklager van het ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State).

  Citaat: “if you name the names and provide solid evidence of crimes against children and against humanity committed by popes, royalty and others, you will be granted a general amnesty and will not be prosecuted for your involvement in these crimes. And this Amnesty also extends to any citizen with such inside and verifiable knowledge.”

  In addition, the Court’s Prosecutor announced today that rewards up to 10,000 Euros will be provided for information leading to the prosecution of top Vatican and government officials for crimes against humanity.”

  http://itccs.org/2014/06/02/itccs-special-announcement-june-2-2014-amnesty-offered-to-those-who-protect-church-and-state-criminals/

  Like

 15. @Ella Dank. Bevestigt wat velen al wisten, maar niemand durfde te getuigen. Maar het komt nu los, want dit zijn dingen die niet meer kunnen in de 21e eeuw met vooral als gevolg dat regeringen steeds meer gekneveld worden door corruptie en chantage en de vrijheid van de burger steeds verder wordt ingeperkt en de kans op een wereldwijd militair conflict steeds groter wordt om ALLE misdaden zo af te dekken.

  Like

 16. Weer geen nieuws over aandacht in de MSM media op de site van Wim Dankbaar. Er wordt zelfs geen antwoord gegeven op vragen in die richting.
  Dit betekent gewoon dat iedereen binnen de MSM is afgehaakt inmiddels en dat je via social media, petities, mailings, boekuitdelingen a la de Poot familie e.d. te werk moet gaan.
  Waarom organiseren de heren niet een aantal informatieavonden in Kollum en omgeving om uitleg te geven over het onderzoek en de resultaten van het boek? Kunnen ze ook weer een groot aantal boeken slijten.
  Er ligt duidelijk geen worst case scenario klaar als het boek volledig door de msm gaat worden doodgezwegen.
  Of is dat juist de bedoeling van de heren (in samenspraak met justitie)..??
  Je begint het toch te geloven zo langzamerhand!

  Like

 17. Kat begint vandaag weer te zeiken over het verhaal van de supergetuige (Van Korlaars) dat door Kevin Annett weer nieuw leven in is geblazen: ASIEL-HYPOTHESE HANS EN WIM DEFINITIEF TEN GRAVE GEDRAGEN

  Het kamp Poot (Kat) staat ook tegenover het kamp Overheid (Dankbaar & Mauritz) in de zaak Vaatstra.
  Dankbaar heeft het hoofdstuk over Demmink in het boek geschrapt, laat het momentum van het boek verlopen en gaat nu ook popi doen over het WK Voetbal en blaast het hoger beroep af vanwege de Poot-Demmink zaak.

  Like

  • Is Kevin Annett een bedrieger? Hij neemt vaak een loopje met de waarheid maar is dat voor het goede doel? Capelle labelt hem ook als een bedrieger.
   De tegenstanders van Annett deugen ook niet omdat zij zich o.a. beroepen op False Memory Syndrome (FMS) wat rechtstreeks uit de koker van de CIA komt om pedofielen vrij te waren en slachtoffertjes als leugenaars neer te zetten.

   Like

 18. Ik heb nog geen overtuigend bewijs gezien dat Kevin Annett een bedrieger is. Dat het bewijsmateriaal van alle beschuldigingen nog niet op itccs.org staat is een manco, maar wel begrijpelijk aangezien ze een tekort aan middelen en mankracht hebben. Bovendien moeten getuigen beschermd worden.

  Wat ik wel heel erg veelzeggend vind is dat ondanks de grove beschuldigingen aan het adres van Elizabeth Winsor, de Pausen, de Nederlandse en Belgische Koninklijke families er nog geen rechtszaak wegens smaad en laster is gestart. Terwijl het hier gaat om de meest machtige instituten van de (Westerse) wereld. Als de beweringen van ITCCS niet zouden kloppen zou dat toch juist een logische stap zijn? De beklaagden hullen zich echter in stilzwijgen. En waarom zou iemand als Kevin Annett twintig jaar strijd voeren met gevaar voor eigen leven met onterechte beschuldigingen? Kevin krijgt van mij daarom het voordeel van de twijfel.

  Like

 19. @allen
  🙂 🙂 HAHA Ze wisten niet hoe snel ze deze reactie eraf moesten halen!
  Nee Dankbaar en Maurits gaan voor de waarheid hoor 100%?
  Ik denk eerder -100%

  RECHTISKROM 14 juni 2014 om 13:45
  Van ITCCS.org
  The witness, a retired public official, has named nine top judges, politicians, Bilderberger member George Soros and Prince Friso, the brother of the present King of Holland, as participants in killings of children she observed in Oudergem, Belgium and Zwolle, Holland during 1996 and 2000. The witness gave her videotaped testimony last Monday to Court investigators.

  Like

 20. Mauritz en Dankbaar zijn oplichters. Veel beloven weinig geven doet de zotten in vreugde leven. Kluisverklaringen worden opgevoerd als bewijzen. Nou klinkt dat nogal solide zo’n kluisverklaring, en dan ook nog bij een notaris, maar dat stelt uiteraard nog niet veel voor. Je kan ook leugens verklaren, door een notaris laten optekenen en in zijn kluis deponeren. Dat is gewoon een dienst a raison van zoveel euri.

  En dan nu het tastbare bewijs in de vorm van een haarspeldje uit de auto van Dill. Dat was overigens ook al een ouwe. En verder zijn het vooral de redeneringen van de schrijvers zelf die het moeten doen in de so called beeijsvoering. Het is papiervulling.

  Dat filmpje is nog niet getoond. Er zijn nog veel meer, wat heet, bewijzen, maar ja een geheimhoudingsverklaring getekend, nou en dan weet je het wel. En zo hangt het van smoezen aan elkaar.

  De zeven aangiftes zijn wel gedaan hoor, maar de bewijzen daarvan blijven achterwege, hun woord moet genoeg zijn. Het beloofde omvangrijke Demminkhoofdstuk is verdwenen, geen verklaring. De hogerberoepszaken van dankbaar worden langzamerhand weggemoffeld. Wordt ook niet naar gevraagd.

  Je moet niet vragen om bewijzen, dergelijke vragen worden overgeslagen, je moet gewoon heel veel aannemen van de heren, want zij gaan uitsluitend voor de feiten, van speculeren hoyden ze niet, dus daartegen wordt streng opgetreden.

  De verantwoordelijken zouden omvallen als dominostenen? Vlug zingt een toontje lager? Ik hoor hem niet eens zingen. Maar geduld, houdt Dankbaar zijn publiek voor. Het komt helemaal goed, als je wilt helpen ga dan met dat boek langs de deuren leuren.

  Tja en nu zitten we dus in de fase dat Dankbaar uitlegt dat zij er ook niks aan kunnen doen dat de media zwijgen en dat het OM geen actie onderneemt. Je kent het wel he, die van de slager die zijn eigen vlees (niet wil) keuren. Wanneer worden de mensen daar eens wakker.

  Like

 21. Mensen die de familie Steringa willen gaan steunen doen er goed aan dit buiten de heren schrijvers te doen want die hebben de wijsheid in pacht en hebben het publicatie- en vervolgtraject blijkbaar al lang met justitie afgekaart.
  Het valt op dat Klaske niet veel meer op de voorgrond treedt en dat Akky van der Veer haar misnoegen over de gang van zaken al een paar keer heeft geuit. Van Maaike horen we helemaal niks meer.
  Dankbaar laat al weten dat hij de petitie niet ziet zitten en ook een steungroep voor Jasper heeft volgens hem geen zin.
  De patstelling is zo langzamerhand compleet.
  De gecontroleerde oppositie van Dankbaar en Mauritz wrijft zich in de handen over de nog te verwachten boekverkopen die blijkbaar voornamelijk buiten het boekhandelskanaal plaatsvindt.
  Dankbaar en Kat hebben Bauke weer even flink op de kast gejaagd omdat ze weten dat justitie en de politiek geen dingen doen die de familie Vaatstra niet zint.
  De gecontroleerde oppositie heeft kortom zijn werk weer voorbeeldig gedaan in de zaak Vaatstra..

  Like

 22. Zou die nieuwe doorbraak in de Deventer moordzaak geen toevallig nieuw feit zijn maar het resultaat van het onderhandelingsproces van Dankbaar & Mauritz met justitie dat voorafging aan de publicatie van het Verboden Dagboek?
  Zo van: wij laten het hoofdstuk over Demmink en enkele andere zeer heikele punten (bv. inzake Ludger Dill, die ook de killer is van de verdwenen Groningse straatprostituee Jolanda Meijer) vallen in het boek dan doen jullie van justitie concessies in de zaak van de weduwe Wittenberg.
  Zeer prettige bijkomstigheid voor de heren schrijvers is dat Peter R. de Vries en Jan Vlug in de Deventer moordzaak de waarschijnlijke dader de klusjesman door dik en dun hebben gesteund zodat ook het boek de Misdadige Misdaadverslaggever inhoudelijk weer beter op de kaart komt te staan. Kwestie van geven en nemen lijken zij te denken. Alles is blijkbaar te koop als de doofpotpraktijken van justitie aan de oppervlakte dreigen te komen.
  Bovendien opent de Deventer moordzaak weer ongekende nieuwe perspectieven voor de heren schrijvers die de smaak van het geschreven woord zeer te pakken lijken te hebben. Om over de inkomsten van een explosief boek over de Deventer moordzaak nog maar te zwijgen.

  Like

  • De Haas toch, schitterend denkspoortje. Heel goed mogelijk. Ik zat vanmiddag nog te denken: waar blijft dat boek. Heel benieuwd wat daar in staat.

   Like

 23. Ik had er eigenlijk geen zin in, maar nu ik weer zie dat het duo Mauritz en Dankbaar gestart is met een petitie waar natuurlijk een groot aantal bezorgde burgers intrapt, vind ik dat ik dan toch inhoudelijk op het boek moet ingaan. Want wat lezen we:

  Blz 482: De granietharde bewijzen culmineren in een viertal personen van wie of inmiddels over een kluisverklaring beschikken die officieel bij acte van depot als officiële kluisverklaring notarieel is vastgelegd of eenvoudigweg notarieel in bewaring is gegeven met bewijs van afgifte, waarbij de notaris bekend is met de inhoud maar ook met de identiteit van de verklaarder.++++

  Opmerking: Waar en bij welke notaris heb ik niet kunnen ontdekken. We moeten dus maar aannemen dat er dergelijke verklaringen ergens bij een notaris in bewaring zijn gegeven. Het klinkt allemaal heel officieel. Dat is het deponeren van een idee bij de notaris ook. Maar zo werkt dat niet met een getuigenis in een moordzaak. En dat beseften de notarissen, die de auteurs denigrerend portretteerden als de Slagmannetjes, maar al te goed:

  Blz 491: De Leeuwarder belt meteen nadat hij de brief van de deurmat heeft geplukt. Hij reageert overstuur en wil absoluut niet in de publiciteit. Hij heeft een baan en wil helemaal geen geduvel aan de deur. We komen tot een afspraak. Een nieuw ritje Friesland maar nu staat er wel heel veel op het spel. We pikken De Leeuwarder op vlakbij zijn huis. De horecagelegenheid van onze keuze bevalt hem niet. Bang om afgeluisterd te worden kiest hij de de locatie waar we vervolgens meer dan twee uur aan de praat blijven. Toen we de afspraak maakten hadden we al besproken dat als we wel tot zaken kwamen, we het allemaal netjes notarieel zouden vastleggen en dat we zelf ook een geheimhoudingsverklaring zouden tekenen waarbij per overtreding een aanzienlijke boete was vastgesteld. Een concept van een acte van depot en een kluisverklaring hadden we al voorbereid. Notaris Slagman was al gebeld. ++++

  Wat opvalt is dat de heren dus alles al hadden voorbereid. Zelfs de geheimhoudingsverklaring. De notaris kon het als het ware door zijn secretaresse mooi laten uittypen op officieel notarispapier, dan aan de getuige voorlezen en voorleggen ter ondertekening. Maar heren, zo werkt dat niet bij de notaris. En dat blijkt dan ook wel

  Blz 492: En dan komt de reactie: Het kantoor wil er niet aan meewerken.++++

  Dat is toch volstrekt logisch! De inhoud van dat boek is misleidend. Mensen die dit niet zien of niet willen zien en zelfs de schrijvers toejuichen en dit boek promoten, als zijnde het ultieme bewijs van de onschuld van Jasper Steringa, zijn volstrekte tja vul maar in, in ieder geval bewust of onbewust medeplichtig aan deze misleiding.

  De heren hebben met heel veel bombarie aangiftes gedaan, waar ze nu niet meer in geloven. Mensen als je dergelijke zaken serieus aanpakt dan doe je dat via een professionele advocaat en niet met een emailtje o.i.d. en daarna piepen dat het OM het niet oppakt, met die ‘zie je wel’, en ‘ik zei het toch’ flauwekul.

  En nu dan inmiddels twee petities, voor de vrijlating van Jasper S. opgestart door meen ik de grijze duif en/of Rob A. en door Dankbaar vwb de aangiftes. Lelijke opjutters. Ik begrijp echt niet dat mensen zich zo door deze lieden voor het karretje laten spannen.

  Nou Don, ik hoop dat deze uitleg weer wat tegenwicht kan bieden. Bedankt weer voor de ruimte.

  Like

 24. Als je Jasper Steringa vrij wil krijgen dan doe je dit gewoon door een nieuwe procedure tegen Justitie te starten.
  In feite is de familie van Jasper de eerste belanghebbende in deze en de familie dient z.s.m. een advocaat in de arm te nemen (het liefst een betrouwbare zo die nog te vinden zijn) om dit te realiseren!!!

  Like

  • Een betrouwbare advocaat?? Komt op mij inmiddels over als een contradictio in terminis. Net als een betrouwbare journalist, een betrouwbare bank, betrouwbare overheid en betrouwbare gecontroleerde alternatieve media. Het is erg slecht gesteld met de wereld waarin we leven. Ik denk dat Jasper Steringa gewoon zijn 12 jaar moet zitten. De illusie dat er hoop is voor Jasper heb ik inmiddels losgelaten.

   Like

  • Er is op dit moment veel rivaliteit tussen bloggers, onderzoeksjournalisten, schrijvers en klokkenluiders. Ik weet dat overheidsmollen in de alternatieve media geïnfiltreerd zijn om tweedracht te zaaien. Men richt daardoor vaak de pijlen op elkaar, waardoor mollen zoals Berenice Graatsma succes hebben. Zo worden we afgeleid om de pijlen te richten op datgene wat we aan de kaak wil stellen; namelijk de enorme corruptie van het justitieapparaat en politieke top.

   Laten we dit gemeenschappelijk belang niet uit het oog verliezen. Schrijvers zoals Dankbaar en Mauritz kiezen wellicht een andere weg dan dat personen liever zouden zien, maar uit hun boek blijkt duidelijk dat:
   1. Jasper Steringa onterecht vastzit
   2. De door hen aangeklaagden inderdaad wetten hebben overtreden door de waarheid omtrent de Vaatstramoord in de doofpot te stoppen.
   Ik steun daarin hun actie om middels een petitie meer aandacht voor hun zaak te krijgen.

   Dat ze de link met Friso en het ITCCS (nog) niet willen leggen en het waarom kan ik op dit moment niet beoordelen, mede omdat Dankbaar niet op mijn mail heeft gereageerd. Het kan echter ook tactiek zijn om publiekelijk nog geen link te leggen van een stelling die zó explosief is dat men zeker wil weten dat dit klopt. Wie zegt mij dat ze het achter de schermen niet onderzoeken?

   Laten we ons nu vooral inspannen om de enorme corruptie en grove scheidingen van mensenrechten aan de kaak te stellen. Met het collectief kunnen we de elite van de troon stoten en een nieuwe rechtstaat oprichten.

   Like

   • Dankbaar en Mauritz werken samen met justitie. Je moet niet op hen rekenen.
    Het boek dat onvolledig is en zal blijven in latere drukken, is wellicht een nuttig begin voor burgeractie.
    Het lijkt inderdaad of er geen discussie over het boek mag worden gevoerd. Enkel (betaalde) ongeleide projectielen als bv. Kat en Nemesis vervuilen een zinnige discussie die zeer nodig is.
    Maar de lezers lopen als gedrogeerde makke schapen aan achter de gecontroleerde oppositie van Dankbaar en Mauritz. Er zal eerst een zinvolle discussie op gang moeten komen voordat er acties en evenementen kunnen worden georganiseerd.
    Verwacht niks van de heren of van petities die geen zode aan de dijk zet..

    Like

 25. Hoe staat met de follow up van het boek Het Verboden Dagboek waarvan inmiddels al rond 10.000 exemplaren verkocht zijn?
  – Zoals al te verwachten was: FOLLOW UP !?? IS DIE D’R DAN?

  Dankbaar en Mauritz hebben de bekende tactiek gehanteerd: veel (blijven) beloven en niets voor elkaar krijgen (wat ook nooit hun bedoeling was) en enkel wat noodverbandjes (petitie, nepaangiften, enkele scheld-e-mails versturen etc,) aanleggen, de familie Vaatstra aanvallen en Maaike en de familie Steringa in de shit laten zitten.
  Ook hebben ze wat trollen op Dankbaar’s weblog toegelaten om de reageerders wat bezig te houden. Ook zijn twee geregelde kritische reageerders (Don & Lydia) geband om de saamhorigheid van de overige reageerders weer even te boosten en twijfelzaaiers buiten de deur te werken (is de volgende moogle of akky die de bons krijgt, Wim?)

  Wim en Hans, gaan jullie nog verantwoording afleggen waarom er geen followup is geweest en wat zijn de (minimale) plannen op dat vlak zijn??

  Het antwoord laat zich wel raden.

  Like

 26. Na confrontatie met de lid van de familie Vaatstra in Oudwoude bij boekverspreiding door Mauritz kan een nog zwaardere confrontatie worden verwacht als het boek in Zwaagwesteinde (woonplaats van de Vaatstra’s) gaat worden verspreid:

  Mauritz wil het boek over de moord binnenkort ook huis aan huis verspreiden in Zwaagwesteinde. „Dat mogen ze doen, je kunt ze niet tegenhouden, maar wij zijn er klaar voor”, aldus vader Vaatstra. Hij kreeg een paar weken geleden ook een exemplaar op zijn deurmat. „Ik heb het direct verbrand. Ik hoef die troep niet te lezen. S. zegt zelf dat hij het heeft gedaan, zijn DNA kwam 100 procent overeen.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22766377/__Dagboek_Vaatstra_uitgedeeld__.html

  – Publiciteit o.a. in Spitsnieuws en De Telegraaf

  Like

  • Iets andere publiciteit in de msm dan ik verwachtte. Maar ja hoe je in het nieuws komt maakt niet uit als je maar in het nieuws komt. Dat er een doofpot is dat is ons al duidelijk nu de rest van Nederland nog.

   Like

  • Het verstandigst in om niet in Zwaagwesteinde maar in Kollum boeken uit te delen. In Kollum zijn ook meer mensen die de strekking van het boek min of meer onderschrijven en je voorkomt (zwaar)gewonden. Zwaagwesteinde staat bekend om zijn messentrekkers in het uitgaansleven. En daar zit de kliek rond Freddie, Bauke en Johan Vaatstra. Dat gaat daar geheid compleet fout.
   Kollum is de plaats van het AZC en waar Marianne in de auto van de Duitser Ludger Dill stapte om haar dood tegemoet te gaan.

   PS Johan Vaatstra is zzp’er in de bouw. Hij heeft een auto. Bauke en Freddie (werkloos) zullen op de fiets naar Kollum moeten om de boel daar eventueel te verstoren. Het zal in Kollum waarschijnlijk vrij rustig blijven hoewel Johan Vaatstra wel weer met zijn auto ter plekkezal komen om stennis te schoppen. Het is zinnig wellicht de politie even voor te bereiden op zijn komst want hij is een heethoofd net als de rest van de Vaatstra’s.

   Dankbaar en Mauritz betalen de gratis boeken gewoon uit het reclame- en marketingbudget. Hoe meer landlijke kranten publiceren over de boekuitdeling hoe meer publiciteit en boekverkoop. Ongeregeldheden bevorderen de hoeveelheid publiciteit zelfs.
   Win-Win voor de heren die het boek echt niet gratis gaan maken..

   Like

 27. Bekentenis van Johan Vaatstra optwitter dat hij Mauritz aanviel:

  Vandaag onderonsje gehad met wereldkampioen hardlopen hans mauritz hij is echt goed op de 100 meter sprint wat een een invalide roeptoete— johan vaatstra (@johanvaatie) 20 juni 2014

  Like

 28. Pingback: Baybasin en ‘out of the box thinking’ | Baybaşin: politiek gevangen in Nederland·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.