De geheimzinnige dood van Ludger Dill in de Marianne Vaatstra zaak…

In de moord en verkrachtingszaak duikt steeds de naam Ludger Dill op. Hij was één van de twee Duitsers die regelmatig op het AZC verbleven alwaar ze allerlei onfrisse zaken deden. Drugs, sex en snuffmovies. Hij is ook diegene die herkend is als de man die Marianne Vaatstra meenam in de auto vanuit Kollum en tegen wie vele verdenkingen geuit zijn van betrokkenheid bij de moord en verkrachting van Marianne Vaatstra. Het onderzoek naar hem is gestaakt nadat hij in 2009 zou zijn overleden. Hoe comfortabel om zo een dader weg te sluizen. Ludger Dill was ook degene die in verband kon worden gebracht met de fiets van Marianne en het landbouwmuseum.

Onderstaand filmpje staat al geruime tijd op Youtube. Als je het op Youtube bekijkt dan zie je dat het in 2011 is geupload ( 2 jaar na zijn zogenaamde dood) opgedragen aan Ludger Dill. Al eerder maakte ik er gewag van maar het filmpje bleef steeds maar verwijderd worden van bepaalde blogs. Zo ook vandaag weer op het blog van Wim Dankbaar binnen 2 minuten. Wim heeft mij in het verleden al eens geprobeerd te overtuigen van de dood van Ludger Dill aan de hand van een opgenomen gesprek met de moeder van Ludger Dill waarna ik wat verder onderzoek deed. Mijn conclusie was dat er geen enkele aanwijzing gevonden kon worden die de dood van Ludger Dill bevestigde. Voor mij staat vast dat hij nog leeft!!!

In de tekst van het nummer op het filmpje worden een aantal dingen gezongen. Zoals;

“It’s a new dawn, it’s a new day, It’s a new life” Wat betekent dat hij een nieuw leven heeft. Een nieuw begin!!

” And I’m feeling good” Hij voelt zich dus goed!!!

” Birds flying high” Vogels vliegen hoog. Zo hoog als Demmink of zelfs nog hoger? Of hij is gevlucht? Vliegtuig? Brazilië of Thailand??

Het feit dat Wim Dankbaar dit filmpje weer zo snel verwijderde zet mij hevig aan het denken. There’s not only something rotten in the state of Friesland maar ook in in the city of Overveen.

Filmpje ff op Youtube bekijken en dan lees je “Dedicated to Ludger Dill”

56 Reacties op “De geheimzinnige dood van Ludger Dill in de Marianne Vaatstra zaak…

 1. Opvallend?
  De boerderij waarin de beheerder van het Landbouwmuseum in Veenklooster (een zoon van Pieter van der Zwaag) woont staat te koop.
  Net nu het nieuwe Vaatstra boek uitkomt en Ludger Dill die ten tijde van de moord op Marianne in een pipowagen bij het Landbouwmuseum woonde mede in het centrum van de belangstelling komt te staan.
  Weet iemand wat de reden was dat een arrestatieteam van de politie Ludger Dill in of bij Buitenpost (het station?) wilde arresteren. Had dit met de verdwenen Groningse straatprostituees te maken of had dit een andere reden?
  Okee, misschien leeft Ludger Dill nog incognito in Duitsland. Heeft de Nederlandse justitie hem geadviseerd te vertrekken en een onopvallend leven te leiden. Past zijn (zogenaamde) “dood” in dat low profile patroon? Wanneer vertrok Dill eigenlijk richting Noord-Duitsland (Cloppenburg). Was dat al na enkele maanden?

  Like

  • Dill lijkt – hoe dan ook – de spil..
   Hij zou zijn overleden. Hebben Dankbaar en Mauritz dit gecheckt op de begraafplaats of het crematorium van de stad Cloppenburg?
   Zijn bij die vijf doden een aantal Groningse prostituees?

   Waren er motieven voor de asielzoekers Feik en Ali om iemand te doden?
   Het waren twee mensen uit een heel andere cultuur en Feik en/of Ali hadden al een crimineel verleden, verkrachtingen en [het doorsnijden van kelen?]. Je vraagt je af hoe ze dergelijke mensen zomaar vrij in Nederland kunnen laten rondlopen. Hadden zij ook het verstand om een moord te plegen en ermee weg te komen? Ik denk het eerlijk gezegd niet. Maar er was ook contact met een zekere Ludger Dill die naar eigen zeggen al vijf mensen op zijn geweten had en ook nog vrij rondliep. Ludger, Wolfgang, Feik en Ali zagen elkaar regelmatig in de caravan van Wolfgang op het AZC.

   Een motief voor Ludger Dill kan zijn wraak omdat zijn plannen voor het realiseren van kinderdorp de Poelplaets gedwarsboomd zijn. Hij had er 1,7 miljoen voor neergeteld en was van plan 15 miljoen te investeren. Verder als het waar is dat hij al moorden op zijn geweten had, kan een nieuwe moord in beeld komen en dan wel zo ingericht dat een ander de schuld krijgt.

   http://www.devrijecultureleruimte.nl/Vaatstra.html (pag. 22)

   Like

 2. HET staat voor mij vast dat Wim Dankbaar en Maurits met hun boekje(propaganda pamfletje) zijn omgekocht en de schuld bij de 2 Asylzoekers proberen te leggen. Ook de discussie op Trollblog Boublog met Wim Dankbaar is een 1-2 tje met mevr of het dhr? Bou om een mogelijke Satanisch rituele moord waar hele hoge Pieten bij zaten te “downplayen” en de aandacht af te leiden.
  Wat zou Demmink annex het OM annex ? en ? en ? betaald hebben voor deze actie.
  De zaak na 15 jaar nog steeds te verdraaien en nu naar de asielzoekers te wijzen is inmiddels totaal achterhaald en onnodig. Dat Jasper Steringa het niet gedaan kan hebben wordt voor het gemak overheen gestapt zij weten allang dat dat niet meer haalbaar is.

  Nu moeten de Pedobobo’s koste wat kost uit de wind gehouden worden.
  Vandaar de moeite om dit filmpje betreffende de ‘dode’ Dill wordt gecensureerd.

  Like

  • Was Geke dan toch gek..? En dat bebloede trainingsjack (van Ali) bij het zwembad dan..?? Lijkt op MK/”supergetuige”-scenario.. Is Ali er ingeluisd door de elite van de Fogelsanghstate?
   Erg speculatief en meer voor hardcore complotdenkers.

   Like

 3. Hier een goed stuk werk van Jan Sterenborg uit 2013. Zie word document.
  http://www.devrijecultureleruimte.nl/Vaatstra.html

  Eigenlijk zou de analyse nu moeten worden voortgezet emt een reconstructie eerst op papier en vervolgens real.
  Daarbij vooral alle hypotheses betrekken die mogelijk zijn.
  Voornaamste:
  H0: Jasper Steringa heeft het in z’n eentje gedaan
  H1: Asylzoekers hebben het alleen gedaan
  H2: Asylzoekers i.s.m. Ludger Dill (en Wolfgang Hebben)
  H3: Ludger Dill c.s.
  H4 Pedoos op Fogelsangh staete betrokken?
  H5 Pedoos van H4 i.s.m. Ludger Dill.

  U ziet wel dat ik deze 6 hypothese in opklimmende volgorde van waarschijnlijkheid heb gezet. Althans volgens mijn inzicht.
  Wat mij betreft dient H5 serieus onderzocht te worden. Daarbij in acht nemend de doodsoorzaak, verkrachting(dubbele), martelingen, moordwapens, immateriele omstandigheden b.v. ritualia, aanwezigheid derden e.d. enz.
  Ook b.v. datum, Walpurgisnacht, symbolieken algemeen (maan e.d.) en in het bijzonder plaatsen b.v. Keningswei vindplaats enz. enz.

  Like

  • Even over deze 6 hypothesen. Nogal veel. In feite kunnen we die terugbrengen tot 3 stuks.
   H0: In wezen zo onwaarschijnlijk en zo in strijd met alle feiten en het “gezonde verstand”(common sense). Ergo valt gewoon af.
   Bij de overige hypothesen gaat het erom of Ludger Dill alleen of ism asylzoekers en/of overige medeplichtigen heeft gehandeld.
   Dat hij alleen gehandeld zou hebben uit lust of voor materieel gewin (snuff movie) is onwaarschijnlijk, want in zo’n klein dorpje(s) op dit Friesche platteland kent iedereen, iedereen en indien het OM dan echt de dader (zonder verdere connecties met het OM c.s.)wil pakken, komt hij als eerste in de picture.
   Dat geldt evenzo en onverkort dat de asylzoekers alleen hier bij betrokken zouden zijn.

   Blijft over dat hij in opdracht heeft gehandeld van derden. Nou dat zullen niet een paar asyl zoekende asylzoekers zijn geweest. Ergo heeft hij zijn opdracht van andere, hypothetisch dus van ‘hogerhand’ gekregen. Dat hij de hulp van bepaalde asylzoekers zou hebben gekregen zou goed kunnen. M.i. lijkt het er meer op dat zij of gebruikt zijn (als katvanger(s)) of als (mede) uitvoerenden bij een rituele verkrachting, martel en moord voorstelling.
   NB Marianne Vaatstra lag in de Keningswei met haar armen in een onmogelijk positie. Kortom ze is ook opzettelijk en nauwkeurig gemarteld.

   Het gaat dus eigenlijk alleen om:
   H1: Ludger Dill sec met Pedoos op Fogelsangh
   danwel
   H2: = H1 met assistentie van een of twee asylzoekers.
   Dat de moord in een armzalige caravan of pipo wagen heeft plaats gevonden is zeer onwaarschijnlijk, maar wel mogelijk.
   Dat het landgoed Fogelsangh erbij betrokken was is veel waarschijnlijker: De vindplaats van Marinanne Keningswei en Fogelsang Staete liggen praktisch in elkaars verlengde op nog geen steenworp afstand van elkaar.

   De conclusie laat ik nog even open, de lezer kan met de vele voorhanden informatie op de diverse sites en backups een heel eind komen.

   Like

 4. We weten nu via het onderzoek van Dankbaar en Mauritz dat Ali en Ludger Dill de (hoofd)daders zijn. Ali is voortvluchtig en Dill zou – volgens zijn moeder – gestorven zijn.
  De onderzoekers hebben dat blijkbaar aangenomen als waar. Hebben zij foto’s van een doodzieke Ludger gezien of het graf of de crematie-urn gecontroleerd?
  Ik lees dat DQ en Lidy een ban hebben gekregen.
  Wel opmerkelijk dat Wim dit nu op DIT moment doet en het niet niet al weken eerder deed..

  Like

  • @de haas Indien je wilt weten wie je onderdrukt moet je kijken naar diegene waarop je geen kritiek mag leveren. Ik weet zo niet meer wie, maar het was een bekend iemand die, dit ooit schreef. Ik geloof Voltaire, uit mijn hoofd. Wim Dankbaar heeft hiermee bekend de kluit te belazeren. Boudineke ondersteunt hem met de volgende tekst “De meest zekere manier om Jasper Steringa vrij te krijgen, is dat de ware daders worden gepakt. Ludger Dill is dood, maar Wolfgang Hebben en Ali Hassan leven nog.”. Er MOET dubbel bevestigd worden dat Ludger Dill dood is. Geloof me hij is NIET in 2009 overleden!!! En Boudine en Wim Dankbaar spelen onder 1 hoedje zoals ik altijd schreef.

   Like

   • Ik zeg voorlopig niet dat Dankbaar en Berkenbosch onder een hoedje spelen. Het is wel duidelijk dat iedereen in de pas van de onderzoekers D&M behoort te lopen.

    Like

  • Bovendien is er geen graf. Persoonlijk gecheckt in Cloppenburg waar hij overleden zou zijn. Voor de rest ter plaatse alleen geheimzinnigheid. Ik zal het gesprek van Dankbaar met die moeder Dill weer opzoeken en hier plaatsen als update. Gezien de ban bij Wim Dankbaar voel ik nu geen enkele beperking meer.

   Like

   • Groningse straatprostituee Marian Kusters, vriendin van Jolanda Meijer. verdween op 8 december 2009 in de stad Groningen.
    Was Dill toen al ” gestorven” volgens de moeder?
    Deze Marian heeft meer dan 10 jaar rondgelopen met daderkennis over de moord op Jolanda Meijer. Dill is zeer zeker een van de zeer potentiele daders.

    Like

   • @donquijotte Ik wacht met spanning af, heel goed.
    Duidelijk is dat de belangen heel groot zijn als men zelfs 15 jaar na dato nog allerlei slappe happen, NSB-ers, land- en volk en vooral Marianne verraders moet omkopen met -naar ik vermoed- grote bedragen. (1 ton? de man
    is voor deze heren[quod non] een schijntje toch. Wij, U en ik draaien ervoor op, wij betalen dit via de belastingen, reken maar!!!

    Like

   • Was jij dat die dat had nagetrokken?
    Ik herinner me dat wel maar ik meende dat er toen niet gezegd is dat Dill nog zou (kunnen) leven maar dat het nog uitgezocht werd.

    Like

    • Ik ben na contact gehad te hebben inzake Dill met Dankbaar naar Cloppenburg afgereisd. Ik woon net als jij de haas niet ver van Cloppenburg. Ook toen geloofde ik het hele opgediste verhaal al niet meer. Niet voor niets kregen destijds al vele criticasters bij zowel Wim als Boudineke een ban. Ik probeer altijd het grotere plaatje te zien. Iemand gaat niet voor de lol een boek schrijven die een bepaalde kant op moet, Men richt niet voor niets alle aandacht steeds op Demmink. Hier zit iets veel groters achter. Net als in de Dutroux zaak. Ook dat hele Morkhoven verhaal is een grote afleidingsmanoeuvre. Dan moet er dus wel veel macht en geld achter zitten.

     Like

  • Het was notabene de politie zelf die met het overlijden kwam in 2010. Snappie?? Hier klopt helemaal NIETS van. Waarom was de politie in 2010 nog met Ludger Dill bezig???? Wim Dankbaar is de man voor de afleiding samen met Boudineke. Daarom hebben ze er ook zoveel artikelen aan besteed. Regeren is vooruitzien en dat kunnen sommige hooggeplaatsten heel goed. Masters of deception zijn het. Men noemt ze ook wel vrijmetselaars. Dat hele JFK verhaal van Wim Dankbaar was ook alleen om de aandacht af te leiden van Israhel als dader. Snappie nu in welke hoek je Dankbaar moet plaatsen?

   Like

   • Ben benieuwd of MK hier op in gaat springen..
    Je hebt mogelijk wel een goed punt want Dill is natuurlijk de criminele spil in zeker zes moorden.
    En de zaak Marianne Vaatstra mocht niet opgelost worden; wat ook de reden was dat de Groningse politie in de zaak van de straatprostituees zich enkele op valse pistes heeft gericht om toch maar vooral aandacht voor die zaken te faken..

    Like

   • Dankbaar is inderdaad op KLOL wel bestempeld als een informant van de AIVD, weet ik me nog wel te herinneren.
    Het is inderdaad zeer vreemd dat de (Friese?) politie met het overlijdensnieuws van Ludger Dill kwam. Dat klopt natuurlijk van geen kant. Dill die ook potentieel verdachte is in de Jolanda Meijer zaak.
    Is deze Dill eigenlijk ooit verhoord?
    Waarom werd er in Buitenpost een arrestatieteam op hem gezet in de zomer van 1999?
    Ik heb de vraag ook op de website van Dankbaar gesteld.

    Like

    • Pas maar op dat je niet ook een ban krijgt door moeilijke vragen. Ik weet niet of Dill ooit is verhoord in de Marianne Vaatstra zaak. Ik ga vanavond een nieuw artikel over Dill schrijven als het me lukt.

     Like

 5. Dat zie je wel meer. Bestrijders van het onrecht, die later fanatieke voorvechters van het onrecht worden. Helaas omgekocht. Zich gebogen hebben voor het geld, de mammon, hun ziel verkocht aan de Duivel.
  Ik zou zeggen veel plezier met je centjes, steek het maar in je reet met je geknakt ruggetje!

  Like

  • Hij is nooit een bestrijder van onrecht geweest. Hij is zo gepositioneerd. Vergis je niet in de kwaliteiten van onze tegenstanders. Ze zijn sluw en slim en hebben geen geweten. Ze denken jaren vooruit.

   Like

   • @de haas Let hierbij op mijn verwijzing naar het JFK verhaal in een eerdere reactie. Het is soms moeilijk het totaalplaatje te blijven zien. Die laatste vacature bij het OM als trol/webredacteur was niet de eerste keer. Er werken al honderden trollen en mollen in dienst van onze (R)overheid net als voor instanties als het CIDI en Israhel (Mossad). Zoek maar eens op het woord Hasbara trolls.

    Like

 6. Ik weet dat je mensen niet op hun uiterlijk (alleen) mag beoordelen en ik weet het is uiterst subjectief maar ik heb die ROTKOP van W.(on)Dankbaar nooit gemogen.
  “Whats in a face”
  Shakespire

  Like

  • Uit het uiterlijk kun je de non-verbale communicatie afleiden. Niet geheel onbelangrijk dus. Daarom goed dat je het woord alleen er tussen haakjes bijzette. Ogen en gebaren zeggen vaak meer dan woorden, Met woorden alleen (denk aan de telefoon) kun je het gemakkelijkste liegen.

   Like

   • dank je @don. Ik geloof dat als je niet goed in mekaar zit dat uiteindelijk -na jaren- (zie discussie nature-nurture) in je gezicht, je houding en gebaar gaat zitten. Kunnen ze nog zo goed oefenen met hun mediatraininkjes , het blijven oplichters, sullen danwel criminelen.
    p.s. al die politici met hun steeds maar dezelfde gebaartjes b.v.

    Like

   • @ don weet je nog een jaar terug dat ik kritische vragen stelde? Heb de vragen zowel bij hem als bij jouw als op klok gedeopneerd nog steeds geen antwoord. Ben er mee eens dat er iets niet klopt bij hem en ik vindt het juist stom dat je een ban hebt gekregen. Zegt meer over hem dan over jouw.

    Like

 7. Vergis je niet in de kwaliteiten van onze tegenstanders.
  Zeker @don, echter a) ja zeer sluw maar ze maken ook fouten b) ze zijn sterk want met velen c) ze vallen altijd door de mand, want er is maar een waarheid (als historisch verlopen conglomeraat van feiten) en vele, ja vele leugens.

  ad a) Als wij met z’n allen ons inzetten, de rijen aaneengesloten zijn slimmer, intelligenter, creatiever en vooral ook eerlijker dan zij! das 1
  ad b) Wij zijn met veel en veel meer dan velen! Oh das 2
  ad c) En dat zullen ze, door de mand vallen als ze dat al niet zijn. Ooit zal de waarheid boven water komen en de geschiedenis zal over ze oordelen tot in het honderdste van het honderdste geslacht! En de schande over hen en hun nageslacht zal groot zijn. 😉

  Like

 8. Wat veel mensen vergeten is de lijn van de geschiedenis! U die hier leest kan dit doordat hij op school heeft leren lezen. Ja klinkt een beetje simpel, maar ik bedoel vanaf geboorte tot heden zit er (hopelijk) een lijn in uw ontwikkeling. Je kunt natuurlijk zweverig doen vanaf Adam&Eva of van zelfs voor de BigBang etc. maar als je het zoals @donquijotte zegt het totaal plaatje wilt zien dan moet je terug in de tijd en misschien nog verder terug in de geschiedenis om dit te kunnen zien.
  Als we kijken naar de geschiedenis van het Ronde Huis in Nunspeet en daarvoor en daarna via Rolodex, Zandvoort etc. via Dutroux naar heden dan zien en weten wij dat bij kindermisbruik, kinderhandel en andere seksuele perversies de hoogste regionen zijn betrokken.
  Waarom? Omdat daar in de 1e plaats blijkbaar een geabbereerde behoefte zit en in de 2e plaats het geld, pedofilie, snuff movies kosten heel veel geld en dat heeft ‘Jan met de pet’ niet en in de 3e plaats is dit HET middel om andere “hooggeplaatsten” danwel aanstaande “hoogwaardigheidsbekleders”(Quod non) in de tang te krijgen of te houden. Ordinaire chantage dus.
  Dan is een moord en martelvoorstelling het ideale middel, kun je meteen een stuk of 30 politici, politie-ici, CEO-ici, etc-ici tegelijk casten haha zou ik zeggen als het al helemaal niet om te lachen is.

  Like

 9. Commentaar, Don?
  Dill had longkanker volgens Dankbaar. Kan Vuur even aangeven of dit ook in het boek staat? Ik heb zeker na dit commentaar van Dankbaar nog even geen zin het boek te gaan kopen..
  Je bent volgens Dankbaar helemaal de weg kwijt..:
  http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/05/27/somethings-rotten-in-the-state-of-friesland/#comment-90291

  PS @Dankbaar: dat werd over je gezegd op KLOL toen je voor Kat waarnam.
  Als jij zo met uitspraken omgaat dan vrees ik het ergste..

  Like

  • Las het en Wim Dankbaar maakt nu op de zijn gebruikelijke manier mijn bij hem bekende persoonlijke gegevens openbaar. Ik weet genoeg. Ik ben op een zere teen gaan staan. Dat wilde ik ook. Want het verhaal Dill is voor zover mij bekend een grote leugen. Dil was een soort Dutroux van Friesland denk ik die beschermd moest worden. Ben bezig snel een artikeltje in elkaar te flansen. .

   Like

 10. Ik zie dat de heer Dankbaar mijn reactie over Dill heeft weggehaald wat te verwachten was..

  @Vuur Kun jij ook aangeven wat er in het boek staat over:
  – evt. verhoor van Dill;
  – het arrestatieteam bij het station in Buitenpost wat in de zomer van 1999 Dill zou hebben gearresteerd/ willen arresteren;
  – wanneer Dill vertrokken is uit Veenklooster;

  Dill moet na dec. 2010 overleden zoals hij beweert want daarvoor zat Dankbaar nog enkel in de JFK sferen totdat Kat hem attendeerde op de 1 Vandaag repo over de zaak Vaatstra maar dat staat zo natuurlijk niet in het boek..

  Like

  • @ de haas

   Dank voor het vertrouwen dat ik alle details uit het boek wel even op zou kunnen sommen. Ik wens overigens niet te reageren in een Thread waarin Bou, Don, Wim of wie dan ook recht tegenover elkaar staan en elkaar aanvallen. Dat is de verantwoordelijkheid van een ieder en dat mogen ze ook zelf weten. Alleen mijn hersentjes hebben niet zoveel capaciteit dat ik dat allemaal kan bevatten dus ik moet het door deze handicap laten bij wat ik op mijn site verkondig.

   Wat ik vind en wat ik dus belangrijk vind staat op mijn site. Indien je directe vragen hebt aan mij die betrekking hebben op specifieke onderwerpen wil ik ze graag op mijn site beantwoorden.

   Like

 11. Correctie: Maart 2010 werden die twee docu’s over de Vaatstrazaak uitgezonden. KLOL pikte die als eerste op en Dankbaar ging daar vervolgens in mee.

  Like

 12. Sorry, Don, die Youtube-video vind ik (puur feitelijk) te ver gezocht: ten eerste kunnen er meerdere Ludger Dill’s zijn, ten tweede zou je het ook zo kunnen opvatten: opgedragen aan iemand die is overleden, “It’s a new dawn, it’s a new day, It’s a new life” kan ook slaan op het hiernamaals.

  Like

  • Is misschien ook ver gezocht. Is echter onderdeel van het geheel. Dat ik het niet mag plaatsen bij WD en vervolgens een ban krijg zegt mij genoeg. Ik heb eerder met hem via telefoon en mail gesoebat over Ludger Dill. Ik denk zeker te weten dat hij niet dood is. Birds flying high kun je ook opvatten als een ziel die opstijgt. Ik weet het. Heb het filmpje wel 10 keer bekeken. Als ik ongelijk heb heb ik ongelijk maar ik volg voor nu mijn gevoel. Hetzelfde gevoel dat velen LATEN uitschakelen door perceptiemanagers.

   Like

  • @page Ik heb met een aantal vrienden in Duitsland gezocht naar Ludger Dill. Ludwig Dill komt bijvoorbeeld wel voor net als andere vervoegingen van Ludwig. Geen Ludger Dill echter.

   Like

 13. Die birds en opstijgende ziel was ik even vergeten, inderdaad. Ludger en Dill zijn beiden geen zeldzame namen, gecombineerd misschien wel, wat deze video in ieder geval het vermelden waard maakt (hoe weinig van eventuele waarde dan ook).

  Like

 14. Don, als je nog even verder wilt speuren: St. Andreas Friedhof te Cloppenburg is de grootste begraafplaats zo te zien, mogelijk ligt hij daar en is er een online database (alhoewel een eventuele hit ook weer niet alles zegt).

  Liked by 1 persoon

 15. Pingback: Baybasin en ‘out of the box thinking’ | Baybaşin: politiek gevangen in Nederland·

 16. Als dhr L Dill is overleden moet er een overlijdensakte zijn en is dit terug te vinden in de gemeentelijke basisadministratie van de gemeente waar hij stond ingeschreven. Zo niet, dan is hij nog in leven. In ieder geval wettelijk. Simpel toch?

  Like

  • Dankbaar heeft dat inderdaad nooit goed uitgezocht.
   Naar nu blijkt zijn veel meer zaken in zijn boek niet goed genoeg uitgezocht en gaat het boek binnenkort van de markt (lees de dagvaarding van Wolfgang Hebben op de site van Dankbaar maar).
   Hans Mauritz wordt ook gedaagd.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.