Spencer Sletering – Het gezicht achter de Vaatstra Leugen

Spencer Sletering

Vuur

Spencer Sletering was de vriend van Marianne Vaatstra toen zij op brute wijze werd afgeslacht op 1 mei 1999. Spencer heeft altijd beweerd dat hij Marianne naar huis wilde brengen maar dat Marianne zelf besloot om halverwege bij het tunneltje verder alleen naar huis te rijden. Door het donker…. Door de weilanden…… Alleen…… Hoezeer Spencer en Wietze ook aandrongen Marianne stond er op alleen naar huis te fietsen om en nabij 01.30 ’s nachts.

Nu weten we uit het onderzoek van de laatste jaren, met als explosief hoogtepunt ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ door Wim Dankbaar en Hans Mauritz, dat dit verhaal een leugen is. We weten nu dat niet Jasper Steringa de moordenaar is maar Ali Hussein Hassan. Ik ga u geen analyse geven van de leugens van Spencer, lees het boek of google op Spencer Sletering en informeer uzelf.

Wat ik wel doe, geheel in lijn…

View original post 2.638 woorden meer

2 Reacties op “Spencer Sletering – Het gezicht achter de Vaatstra Leugen

 1. Dick Sletering geeft hoog op over zijn vader die verzetsheld zou zijn geweest. Niets is minder waar. De man was in dienst van de Binnenlandse Strijdkrachten (BS), het persoonlijke speeltje van de verrrader naziprinz Bernhard. De Binnenlandse Strijdkrachten zaaiden dood en verderf, stalen goederen voor eigen gewin en werkten een lijstje van te vermoorden communistische verzetslieden af zodat de vaderlandslievende communisten na de oorlog geen rol meer in herrijzend Nederland zouden kunnen spelen.
  Wat dat betreft is Spencer Sletering precies zo als zijn vader en grootvader: een leugenachtige opportunist..

  Like

 2. Ik probeer Huub Mous die een volle neef is Henk Mous op zijn weblog te bewegen een boekrecensie te schrijven over het nieuwe Vaatstra boek. Oud kunstbobo Huub Mous die een soort kritische Friese kunstpaus is heeft een heel goede en goed gelezen weblog.
  Hij wordt nogal gevreesd in Friesland omdat hij zeer recht voor zijn raap is. Iets wat in Friesland een zeldzaamheid is omdat iedere Fries wil uitstralen dat Friezen zulke geweldige leuke mensen zijn en dat Friesland een soort paradijselijk gebied is waar je moet zijn om te zeilen, schaatsen, zwemmen, fietsen of wandelen..

  http://www.suksawat.nl/tag/huub-mous/

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.