Something’s rotten in the state of Friesland

Advertenties

3 Reacties op “Something’s rotten in the state of Friesland

 1. Weet iemand wie die Piet is? Dus mr.Henk Mous die in de avonduren aan de universiteit in Amsterdam zijn doctoraal recht haalde is toch wel degelijk degene die in het Rolodex dossier voorkomt. De katholieke Jood Mous was en is zo chantabel als wat zodat hij witwadklussen in de Enschedese vuurwerk/landmijnenramp en de Vaatstra zaak op zijn bord heeft gekregen..:

  Uit het hoofdstuk: Zoektocht in de Friese Wouden:

  We bezochten Wolfgang nog een tweede en derde keer waarbij in het laatste gesprek het wat ons betreft haring of kuit moest zijn. Op één enkele vraag hoefde hij alleen maar te knikken. Is de moord door asielzoekers gepleegd? Ja of Nee? Hij twijfelde maar gaf aan dat we mogelijk verder konden. Uiteindelijk zei Wolfgang ja. Hij leek om en in een licht euforische opwelling liet hij mailtjes zien tussen hem en Henk Mous. ‘Als jullie mij belazeren dan weet ik de weg’, zei Wolfgang en liet ons ongevraagd de mailtjes zien. We waren verbijsterd. Een hoofdverdachte, toch zeker toen in 1999, mailt met de zaaksofficier, die van Wolfgang wil weten of de ‘complotters’ hem benaderen. Je gaat van alles denken. We waren de naam ‘Mous’ – als verdachte wel te verstaan – tegengekomen in het spraakmakende Samson-rapport over het pedofielennetwerk in Amsterdam dat speelde in de tijd dat Mous daar als politieagent werkte aan het bureau Warmoesstraat. Het rapport verscheen parallel aan het Rolodex-onderzoek waarover in de zaak Joris Demmink de laatste dagen zoveel te doen is geweest en die in dit dossier zo’n cruciale rol zou spelen bij het wegsluizen van de moordenaar van Marianne. We hebben het nooit hard kunnen krijgen maar nu sloeg ons hart even een slag over. Wolfgang laat weten dat hij er allemaal nog eens over na wil denken. Op zich bijzonder want als je van niks weet, waarom zou je dan willen ruilen zoals ook Wietze dat feitelijk had overwogen. Waarom moest het voorstel anders op de mail. Als we een paar dagen later bellen voor een finale afspraak begint hij te schelden en laat hij weten dat hij niets meer met ons van doen wil hebben. De deur is dicht. Er valt niet meer te praten. In een ultieme poging hem alsnog te overtuigen gooien we er een mailtje tegenaan.

  http://rechtiskrom.wordpress.com/2014/05/23/omrop-fryslan/#comment-90094

  Ik ga het boek binnenkort ook maar lezen.

  Like

 2. Mr. Henk Mous (geboren/opgegroeid in Bakhuizen/Gaasterland) kende dus via de Amsterdamse kindermisbruikscene Demmink en Van Roon. Heeft Demmink hem aldus aangezet strafrecht te gaan studeren? Zo kon Demmink hem later inzetten bij de Enschedese vuurwerk/landmijnenramp en in de Marianne Vaatstrazaak als pers- en later zaaksofficier..
  Zo houdt je de lijnen kort net als die allochtone officier in de zaak van Anass die net als Mous voor de camera stond te liegen dat het niet normaal was..

  Like

  • Precies de Haas. Ons kent ons. Henk Mous is 100% pedofiel. Er zijn een paar momenteel bezig dat uit te zoeken en het schiet op. De rabbit hole is zo verschrikkelijk diep. Het wordt echt tijd voor verandering. Dit soort mensen als Mous moeten op het schavot!!!

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.