Verantwoordelijk voor de Vaatstra Cover-up dag 1 – Corruptie heeft een Gezicht

Vuur

Voor wie ‘Het verboden dagboek van Maaike Vaatstra’ heeft gelezen en door de 512 pagina’s helemaal duizelig is geworden van de vrije val door ‘The Rabbit Hole’ probeer ik bij deze een simpel en even verhelderend beeld te geven van de hoofdrolspelers.  Hierbij de corrupte overheidsdienaren die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vanaf dag 1 (1 mei 1999) weet hebben gehad van de ware toedracht van de moord, de daders in het vizier hadden en actief hebben geholpen om de daders uit het zicht van het onderzoek te houden………

View original post 626 woorden meer

10 Reacties op “Verantwoordelijk voor de Vaatstra Cover-up dag 1 – Corruptie heeft een Gezicht

 1. Op boublog zei Cobra die uit de buurt van Kollum komt dat de Koerdische asielzoekers op het AZC zwaar bewapend waren en dat als de bevolking het recht in eigen hand zou hebben genomen een veldslag met doden het gevolg zou zijn geweest.
  Hoewel ik denk dat Marianne in Veenklooster en niet in Kollum is vermoord in een snuffmovie gefilmd door Hebben staat m.i. de asielzoekersproblematiek aan de basis van deze moord en van de doofpot die vanaf dag 1 in deze zaak. Ik denk dat het zwijgen van Spencer, Wietse en Stephanie ook vooral te maken heeft met doodsbedreigingen vanuit die hoek die justitie deed besluiten de daders weg te halen en de zaak tot in lengte van jaren te doofpotten.
  Door het nieuwe onderzoek van Wim Dankbaar en de groep burgeronderzoekers was justitie gedwongen een fake DNA onderzoek te laten houden en Peter R. de Vries in te schakelen om uiteindelijk Jasper Steringa als zondebok voor de verkrachting en moord te laten opdraaien.
  De carrieres van de hoge ambtenaren en ministers en de lieve vrede rond vluchtelingenproblematiek gaan boven het doen van onderzoek naar en het berechten van de daders die nog steeds vrij rondlopen.
  De regionale, provinciale en landelijke mainstream media hebben 15 jaar lang het justitieverhaal er bij de bevolking ingebeukt en waarheid links laten liggen.
  Ik verwacht dat het boek nauwelijks tot geen enkele aandacht in de msm media gaat krijgen. Ik vrees dat het de schrijver en de uitgever vooral om de verkoop gaat.
  Er zal buiten Friesland een beweging moeten worden opgericht om recht te halen in deze zaak op basis van het onderzoek in het boek van Dankbaar en van nieuwe getuigen die naar voren stappen. In Friesland zijn inmiddels opposanten in de zaak Vaatstra monddood gemaakt en nieuwe opposanten zullen hetzelfde lot ondergaan. De familie Vaatstra (o.l.v. de werkloze Freddy Vaatstra) vormt daarbij een centrale spilfunctie: zij onderhouden wekelijks contact met journalisten en lezen de alternatieve media zodat ze weten wanneer en welke personen in Friesland ze moeten aanpakken. Ze gaan daarin heel ver tot (doods)bedreigingen toe. Dit is ook een belangrijke reden waarom weinig nieuwe Friese getuigen er voor voelen naar voren te komen omdat ze weten dat de Friese pers en de Vaatstra kliek hen zal afmaken.
  De strijd zal nog jaren duren, neem dat maar aan van deze Groningse Fries..

  Like

  • Quote De haas:
   “Door het nieuwe onderzoek van Wim Dankbaar en de groep burgeronderzoekers was justitie gedwongen een fake DNA onderzoek te laten houden en Peter R. de Vries in te schakelen om uiteindelijk Jasper Steringa als zondebok voor de verkrachting en moord te laten opdraaien.
   De carrieres van de hoge ambtenaren en ministers en de lieve vrede rond vluchtelingenproblematiek gaan boven het doen van onderzoek naar en het berechten van de daders die nog steeds vrij rondlopen.De regionale, provinciale en landelijke mainstream media hebben 15 jaar lang het justitieverhaal er bij de bevolking ingebeukt en waarheid links laten liggen.”

   Beter kan ik het niet verwoorden……….

   Like

   • Merel van Leeuwen

    @merelvanleeuwen

    Journalist. Justitie- en politiezaken, oa De Persdienst en TPO Magazine.

    merelvanleeuwen.nl

    Like

   • Dank de haas. Het eerste bericht waar Freddy opreageerde is weggevallen in je post. Dat is deze.

    Merel van Leeuwen ‏@merelvanleeuwen 22 mei
    Het is nu officieel. Per 1 juli treed ik in dienst bij het Openbaar Ministerie, als hoofd media & strategie.
    Openen Beantwoorden Retweeten Favoriet Meer

    Like

 2. Marianne Vaatstra is zeer waarschijnlijk in een Satanisch ritueel (misschien ook een snuff movie van gemaakt) vermoord, terwijl tout pervers topfiguren uit bestuur en waarschijnlijk zelfs k.huis zat toe te kijken.
  Alleen al de datum is verdacht.
  Waarom zou je precies op 1 mei een snuffmovie willen maken. Ok kan toeval zijn maar alleen al de enorme inspanningen en drive van de top Justitie, politiek en Hjoernalistiek om deze deksel op deze beerput annex doofpot te houden is al uitermate veelzeggend!!!
  Moet ik nog mee zeggen?
  p.s. Friso is helaas niet meer. Pech. Omgekomen toch bij mini-lawine in Lech?
  Of heeft iemand hem laatst nog -omgebouwd en wel- gezien, ergens???!!!

  Like

   • Ik denk dat de enige betrouwbare bronnen betrokkenen zijn. Die vertellen niets. Soort van omerta. Dat het bestaat en gebeurt staat voor mij vast. Dit maakt dit soort zaken ook zo ingewikkeld net als pedofilie in het algemeen. Dit is ook de reden dat ik WEL blij ben met het boek van Dankbaar. Het is misschien een begin.

    Like

 3. 30 april/1 mei = Walpurgisnacht nml.
  Helaas in die nacht worden door allerlei bijgelovige sektes en hotometoten sadisten en misdadigers clubjes alle over the world een hoop kinderen en maagden vermoord…..en hoe? dat wil je niet weten.
  marianne was er daar een van.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.