Start met uw eigen bevrijding en stem NIET bij de komende EU verkiezingen!!!

Het zit er weer aan te komen de volgende verkiezingen. Weer mogen we kiezen welke slavendrijver dan wel dictator ons de komende 4 jaar gaat onderdrukken en bestelen. Ja we mogen kiezen want we zijn vrij en leven in een democratie toch? Hoe lang duurt het nog dat de mensen in dit land, in Europa en in de wereld eindelijk beseffen dat we door te stemmen onze slavendrijvers weer een mandaat voor 4 jaar geven om ons te misbruiken en te bestelen. Een nieuw mandaat om opnieuw 4 jaar te kunnen parasiteren over de ruggen van hun bewust dom gehouden ONDERdanen.

onvrijheid23

Wanneer stoppen we eens massaal met stemmen om die PARASIETEN geen energie meer te geven, ze geen vrijbrief voor diefstal en misbruik te geven.

De tijd is gekomen om over te schakelen op een nieuwe systeem en een nieuwe samenleving. Geen maatschappij meer maar een samenleving. Het is genoeg geweest. De uitbuiting en het voor de gek houden van de massa moet eindelijk maar eens ophouden.

Het is tijd om te beginnen met NIET te stemmen.

STOP DE SLAVERNIJ!!!

Of je nou door de hond of door de kat wordt gebeten. Weg met de schijndemocratie!

 

4 Reacties op “Start met uw eigen bevrijding en stem NIET bij de komende EU verkiezingen!!!

  1. Heel goed. Een visie en invalshoek die uitstijgt boven alles.

    Deze You tubes dienen in het Nederlands ondertiteld te worden zodat iedereen hier ze kan lezen. Wie?!

    Like

  2. Nadat ik het ontvangen had mijn stembiljet, heb ik het meteen verscheurd en daarna door de papierversnipperaar gegooid. Dat luchtte mij op.
    Want op wie zou je moeten stemmen? ik ken ze nog niet eens, en ik wil ze ook niet kennen. Kijk hoe het gaat en alles wat wij niet willen wordt er altijd weer door heen gedrukt. Het wordt altijd weer een fiasco. Bekijk de geschiedenis maar. Dus helemaal mee eens en gewoon niet meer gaan stemmen!

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.