5 Mei… Vandaag vieren we weer eens onze NEP vrijheid.

Zo ineens is het weer zover. 5 mei, een feestdag waarop we onze vrijheid MOETEN vieren. Eén dag in het jaar onze vrijheid vieren om de resterende 364 dagen van het jaar weer te berusten in onze slavernij. Een bureaucratische slavernij gebaseerd op schulden en gestuurd door de zionistische uit niets geld creërende maffia die we ook wel bankiers plegen te noemen. Zitten die banken ff krap plunderen ze gewoon weer door via de belastingen. Diezelfde bankiers die Hitler financierden en ook bijvoorbeeld de Russische revolutie met meer dan 30 miljoen doden als gevolg.

onvrijheid23

Het is GEEN vrijheid die we vieren. Nee we vieren dat we er met zijn allen zijn ingestonken, ingestonken in de illusie van vrijheid die onze slavendrijvers ons al die tijd middels propaganda hebben voorgehouden. Een gevangenis zonder tralies. Een monetaire gevangenis met politici als hoofd bewaking.

Alle oorlogen zijn bankiers oorlogen geweest. Soms met een religieus sausje maar het bleven oorlogen om het geld. Niet dat de bankiers zelf meevochten aan het front. Nee daar hadden ze hun dom gehouden slaven voor. Je speld ze af en toe een lintje of medaille op en ze blijven gaan. Hun dood tegemoet.

Ik doe dus niet meer mee aan het feestgedruis. Ik ga een potje zitten janken om de domheid van het volk en het succes van massale staats/banken propaganda. Propaganda waar diezelfde elite ons nu een oorlog mee in probeert  te sleuren. Een oorlog om te verdoezelen hoe ze decennia de mensheid hebben bedrogen, om de zwakte van dollar en euro te verbergen, om te verbergen hoe ze al die tijd de kluit hebben beduveld. Ik doe niet meer mee.

PROOST!

 

Lees ook  Herstelderepubliek

Een Reactie op “5 Mei… Vandaag vieren we weer eens onze NEP vrijheid.

  1. @DOnquijotte

    Mooi stuk als het niet zo vreselijk was gesteld met onze ‘vrijheid’.
    Ook goed om de monetaire en financiele kanten van ons geldstelsel (=roofstelsel) te belichten.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s