Goed weekend voor allemaal….

Ik heb momenteel te weinig tijd om iets te schrijven en daarom maar een simpel joetjoepje, Het zegt veel van hoe ik over de dingen denk.

 

En ter verduidelijking nog een toegift.

Advertenties

6 Reacties op “Goed weekend voor allemaal….

 1. Terwijl de familie Poot en hun aanhang zich druk maken over hoe nog meer geld en miljarden te vergaren, en hoe nóg meer de gewone burger leeg te zuigen en te bedriegen:

  Like

 2. Kat vergelijkt onderstaan Duitse verdwijningszaakzaak uit 2001 waarbij het meisje 9-jarige Peggy uit Lichtenberg (Ober Franken) (die door haar stiefvader werd mishandeld/-misbruikt (?)) verdween zonder dat er een stoffelijk overschot werd gevonden, met de zaak Marianne Vaatstra. Typische onjournalistieke roeptoeterij van Micha Kat.
  Qua (bewuste) politie- en justitie fouten wel weer enigszins vergelijkbaar..:
  http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2014/01/24/foto-aus-dem-padophilen-netzwerk-aufgetaucht-ist-es-peggy/

  Like

 3. Getuigen (kinderen) die hun getuigenis later onder druk terugtrokken zagen Peggy die dag in een rode Mercedes stappen voor de plaatselijke bakkerij in Lichtenberg..:

  De geestelijk gehandicapte Ulvi Kulac wordt door de Duitse justitie de “moord” op het meisje Peggy Knobloch in de schoenen geschoven. Onlangs dook een naadloos gelijkende naaktfoto van Peggy uit 2002 uit de kindersexscene op die het zeer waarschijnlijk maakt dat het kind als sexslaaf in de Duitse of Tsjechische pedomisbruikkringen te werk is gesteld..

  Like

 4. Kat vergelijkt volgens zijn bekende populistische recept de moeder van Peggy K. met Maaike maar ik heb daarover zeer grote twijfels. De moeder van Peggy komt met grote krokodillentranen op de landelijke tv in beeld terwijl Maaike in stilte haar verdriet doorstond en zelf ging rechercheren in de – bewust – door politie en justitie totaal verklootte zaak van haar dochter.
  Over de moeder en de stiefvader van Peggy K. gingen toen al verhalen dat het meisje al voor haar verdwijning door haar ouders aan pedofielen werd aangeboden.

  Like

  • Ik heb me er ook even in verdiept. Die moeder vertrouw ik ook van geen kant. Blijft dat ik ook niet geloof in de schuld van die Jongen en het optreden van politie schandalig is met het wegwerken van getuigen en zo. Hier is wel een overeenkomst met de zaak Vaatsta denk ik.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.