Boudine Berkenbosch geeft niet toe dat ze een trol is en blijft doorgaan tegen Donquijotte…. Update

Boudine Berkenbosch hodn Boublog weet van geen ophouden en blijft mij aanvallen. Onderstaande tekst van vandaag ontdekte ik bij haar op de site.

Maar onze Don Cachot is nog steeds met verve bezig om mijn naam te bekladden. Dat is toch wel uiterst onrechtmatig gedrag. Ach, daar heb ik het nog steeds druk mee, want de politie snapt er niets van, laat staan het OM. Extra werk om deze lieden te wijzen op onze rechtsstaat, want vanwege het opportuniteitsbeginsel doen ze hoegenaamd niets. Maar in feite snappen ze het niet en dat willen ze liever niet laten merken. Tegen die Don ga ik wel door, want ik ben niet zijn enige doelwit en hij maakt slachtoffers! Die trol is een serial mind killer! En dat alles voor de aandacht en de kijkcijfers. Hoe armzalig kun je dan zijn?”

Eigenlijk doe ik niets meer dan gewoon aantonen middels haar eigen woorden dat het een zeer onbetrouwbaar sujet is die Boudine Berkenbosch. Een sujet met een verborgen agenda.

download (10)

Voor diegene die er bij haar afgegooid zijn om de No-Plane theorie plaats ik hier een afspeellijst die in gedeeltes is te bekijken.. Dit onderwerp is bij Boudine Berkenbosch streng verboden en krijgt altijd een “FOEI” als reactie en vervolgens een ban. Raar mens die Boudine Berkenbosch maar oh zo doortrapt. Wiens agenda dient ze toch??

Haar agenda??? First you have to learn to kill with a smile!

Haar agenda??? First you have to learn to kill with a smile!

Voor de geïnteresseerden in de No-Plane Theorie. Probeer eens los te komen uit de matrix die mensen als Boudine Berkenbosch graag gesloten houden.

Update: Volgende reactie die Boudine Berkenbosch op haar eigen controlled blog plaatste trok mijn aandacht;

Boudine Berkenbosch:

Nan, deze man laat niemand weten hoe hij heet. Hij belt zonder nummervermelding, hij post reacties op naam van anderen, hij heeft op Barracuda twee identiteiten en hij spooft zelfs op zijn eigen site! Hij weet best dat zijn gedrag onrechtmatig is, maar hij rekent er op dat ons rechtssysteem niet werkt.

;
Mijn vraag is dan direct, hoe weet Boudine Berkenbosch zogenaamd dat ik op Barracuda 2 identiteiten heb? Ze heeft dus duidelijk contacten met de mysterieuze blogbeheerder van Barracuda. Dat kan niet anders. Zo zie je weer hoe verrot en geïnfiltreerd/gecontroleerd de alternatieve media is. Ze creëren hun eigen tegenstanders en vrienden. Infiltreren breed om momentum te creëren, te houden en af te leiden. Mensen als Boudine Berkenbosch zijn de gevaarlijkste zogenaamde hoernalisten. Bovendien kan ik me niet heugen ooit met Boudineke gebeld te hebben. Wel met Wim Dankbaar en Xara. Dus daar liggen ook contacten. Bovendien beschuldigde Xara mij van identiteitsdiefstal waar Boudineke vrolijk op voortborduurt. Ze heeft dus ook al contacten met Xara (lees Swapichou).  Mocht ze willen dat ik ook nog met haar zou bellen!!! Ik kan het hier wel kwijt. Ten overvloede meld ik hier dan maar dat ik op Barracuda uitsluitend onder de naam Donquijotte reageerde. Reactie’s werden wel regelmatig verwijderd.

Tja Boudineke het is nu wel duidelijk geworden door je eigen domheid dat je een gecontroleerde alternatieve website beheert. FOEI! 😉

14 Reacties op “Boudine Berkenbosch geeft niet toe dat ze een trol is en blijft doorgaan tegen Donquijotte…. Update

 1. Haar enorme benepenheid ten aanzien van de no plane theorie had m.i. vooral te maken met subjectief bepaalde voor-oordelen hoe het volgens haar zat inzake 911. Zij kan zich gewoonweg niet voorstellen dat de vliegtuigen er met een videotrucage in kunnen zijn gemonteerd. Ze is erg overtuigd van haar eigen gelijk.
  Ze ontwikkelt zich de laatste maanden wel tot een 100 procent trol nu ze openlijke hand- en spandiensten voor de serieleugenaar en zakkenvuller Micha Kat gaat ontplooien en blijkbaar ook het echte verhaal Baybasin waar ze mee zou komen weer laat rusten omdat de Baybasins echt wel heroine- en mensenhandelaren blijken te zijn tot op de dag van vandaag..

  Terzijde: de reactie van Ron van vandaag heeft me aan het denken gezet. Martin Vrijland gaat nu wel heel ver in het expliciet persoonlijk exposen van Micha Kat. Zou Martin ook een paar kruimels van de Poot miljoenen willen bemachtigen..??

  Like

 2. Ander terzijde: waarom belt Vrijland niet weer eens met Vervloesem te meer daar deze zich volgens zijn advocaat in een brandwondencentrum zou bevinden??
  Vervloesem is en blijft al jaren een omstreden figuur net als Kat die niet het alleenrecht in zaken van kindermisbruik kunnen en mogen houden..
  Vervloesem heeft feitelijk alleen kleine vissen helpen vangen als je de MH groep tenminste mag geloven en zijn oprispingen van de laatste jaren inzake Demmink zijn enkel losse flodders gebleken. En: kan hij zelf wel van het jonge spul afblijven??

  Like

  • Ik geloof helemaal NIETS van Vervloesem. Grijze Duif zou ook nog eens met bewijs komen als aanhanger van Vervloesem. Je voelt hem al aan. Nooit weer iets gehoord. Waarschijnlijk ook niets kunnen vinden wat de verhalen van Vervloesem ondersteunt.

   Like

 3. Als je dat soort zieke geesten onder druk zet komt hun valse aard duidelijk naar voren en gaan ze aperte onzin roepen.

  De zogenoemde alternatieve media is doorspekt met dit soort geesten, heb ik moeten constateren…
  Gatverdamme! Het zijn allemaal mensjes met agenda’s.
  Wie is die Boublog eigenlijk; hoe oud is deze mevrouw bijvoorbeeld en wat doet ze voor de kost? Hoe is deze mevrouw eigenlijk op dat internet terecht gekomen met die Baybasin-Van der Plas zaak? Zolang als ik dit circus van bedrog al volg (vanaf begin 2008) schuren aartsbedrieger Kat en Boublog al tegen elkaar aan.

  Oh en ik sta zelf helemaal achter de hypothese dat er helemaal geen vliegtuigen aan te pas zijn gekomen op 9-11. Volgens mij is het hartstikke duidelijk dat er GEEN vliegtuigen gebruikt zijn voor die ‘aanslagen’, maar dit nu terzijde.

  Like

 4. Nu is het jaloezie die Don en Vrijland drijft volgens mevrouw Berkenbosch..:

  Op dit moment zijn wij beiden het slachtoffer van laster en smaad, jij o.a. van “Martin Vrijland” en ik o.a. van “Don Cachot”. De voornaamste drijfveer voor dit soort gedrag is meestal jaloezie. Je weet niet half hoeveel jaloerse mensen er zijn!

  ja ja..
  Wanneer komt nu dat stuk eens dat Baybasin voor eens en altijd ontlast, Boudineke..?? hihi

  Like

 5. Heb net even op Boe boe gekeken en kan niet anders dan tot de conclusie komen dat ook Kat en eerder al Donk,Berkenbosch de vijand zijn van de Nederlandse burgers. Ben benieuwd wie er achter Barracuda zit.

  Like

  • Gepke,
   Lijkt me helemaal juist dat dit grote vijanden zijn van de Nederlandse burgers…
   Barracuda is naar verluidt ene Tjerk W. Muller, en was volgens talk2myra ook even aanwezig op dat KLOL jubileum feestje onlangs.
   Dat hele criminele zooitje loopt de boel te flessen van heb ik jou daar.
   Carla Kuik, Hoogeweij, Tjerk W. Muller incluis.

   Like

 6. En waarom blijft politie Kennemerland en provincie Noord Holland bestuur steeds ongenoemd? De Eilanden,Zandvoort Affaire die gelint is aan Jersey kindermisbruik en moorden, Brongersma,Isafe,Korpsbeheerder Bob Visser die over de gevangenis in Irak ging en het SOVA onderzoek saboteerde en kan zo nog wel even doorgaan.

  Like

 7. Is dit die vogel van Barracuda?

  [audio src="http://www.werken.fm/wp-content/uploads/2013/03/TjerkWillemMullerInterview.mp3" /]

  Like

  • Zeer waarschijnlijk is dat inderdaad Barracuda. Een trol die schrijft op diverse weblogs meestal onder pseudoniem, zoals hij zelf al aangeeft in dat gesprek.
   Tjerk Willem Muller.

   Like

 8. Pingback: Baybasin en ‘out of the box thinking’ | Baybaşin: politiek gevangen in Nederland·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.