RT.COM ligt onder vuur!!!

Ik probeer zijdelings steeds een beetje op de hoogte te blijven van het nieuws in de Oekraïne en volg daartoe de site http://www.rt.com.

Het volgende beeld komt steeds vaker in beeld. Eerst alleen wanneer je op live drukte maar nu is de hele site geblokkeerd. Moeten we wennen aan nieuwe communicatie strategieën in oorlogstijd??? Of is John Kerry echt boos geworden? Zie filmpje onderaan.

Oorlogscensuur????

Oorlogscensuur????

Ik ben benieuwd of andere mensen tegen het zelfde probleem aanlopen.

Haar ga ik dan wel missen. Gewoon een mooie topvrouw.

Haar ga ik dan wel missen. Gewoon een mooie topvrouw.

Bedreiging van John Kerry?

Advertenties

7 Reacties op “RT.COM ligt onder vuur!!!

 1. don ik was op een motortreffen en sprak met iemand die vertelde dat in de krim de wapenfabrieken van rusland staan terwijl volgens hem het westen via politieke druk de krim wilt aansluiten bij het westen is rusland gewoon militair strategisch bezig omzijn wapenfabrieken te behaouden. Ik begreep ook van hem dat de krim van oudsher bij rusland hoort en dat het voor de wereldvrede beter is dat de krim bij rusland getrokken wordt.

  Like

  • De Krim werd eeuwen geleden bewoond door de Tartaren. Dit waren moslims die in Rusland op slavenjacht gingen om die slaven (vrouwen en kinderen incluis) te verkopen aan de moslims in Constantinopel (Istanbul). Als gevolg van de slavenjachten o.a. veroverden de Russen destijds al de Krim. De krim was dus al honderden jaren Russisch totdat Chroetsjov in 1954 de Krim zomaar van de ene op de andere dag aan de Ukraine toebedeelde. Dit werd een probleem toen de Sovjet Unie uit elkaar viel en hun ijsvrije marinehaven ineens in de Ukraine lag. Hiermee heeft de Ukraine meerdere keren Rusland afgeperst om een goede huur te krijgen. Sevastopol is voor Rusland eigenlijk alleen maar van belang voor aartsvijand Turkije.

   Like

  • Deze man weet redelijk veel van de geschiedenis en geopolitieke vraagstukken af. Hou rekening met zijn eindtijd moslim achtergrond. Voor de rest vertelt hij ware dingen.

   Like

  • Wat betreft die wapenfabrieken klopt het wel dat er veel componenten voor de wapenindustrie in de gehele Ukraine worden geproduceerd. Rusland is dus ook al enige tijd bezig hiervoor alternatieven te ontwikkelen om geen schade op te lopen. Ze proberen deze componenten nu zoveel mogelijk in Rusland zelf te gaan produceren.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s