Verhoor Henk Krol in de Demmink zaak…

Na een enerverend dagje met nieuwe verhoren ingezet door “de Roestige Spijker” wilde ik hier toch in het kort even mijn bevindingen die me opvielen noteren.

12345678

– Henk Krol kende Demmink al via een etentje bij Wabeke waar Demmink ook bij aanwezig was. Dit was bij oud-rechter Jan Wolter Wabeke in Best onder de rook van Eindhoven. Wabeke werd ook genoemd in het Rolodex onderzoek in samenhang met misbruik van minderjarige jongetjes. Bij Wabeke in de woonkamer had Demmink ooit eens sex met zijn toenmalige jeugdige vriend Libor Čtvrtlí, die ooit veroordeeld is geweest voor seks met minderjarige jongetjes en het produceren van kinderporno, onder toeziend oog van Wabeke en vriend. Dat dit geen gewoon etentje is geweest, is voor mij wel duidelijk. Misschien deed Wabeke het licht wel uit en maakten ze van de verbouwde boerderij één grote darkroom onder het genot van een bitterbal? Een bijzonder etentje zeg maar! Let wel, we praten hier over de top van politiek en bestuurlijk Nederland!!!!!

Wabeke, de spil in het net van kindermisbruikers.

Wabeke, de spil in het net van kindermisbruikers.

– Henk Krol weigerde de 2 namen te noemen van zijn bronnen. Zowel advocaat Kaaks van “de Roestige Spijker” als advocaat Knijff van Demmink gingen hier niet op door. Op eigener beweging onthulde Krol de functie van één van zijn bronnen. U raadt het al, die is inmiddels deaud. Een Mostertje misschien? Door dit gebrek aan doortastendheid van Kaaks is voor mij duidelijk geworden dat “de Roestige Spijker” een verdomd vies en slim spelletje speelt. Hij (Kaaks) liet in het verdere verhoor ook meerder steken vallen. Bewust? Maar natuurlijk!!!! Ze zijn niet dom.

Zelf een pedofiel?

Zelf een pedofiel?

– Wat me weer eens opviel dat zich heel veel afspeelde in en om Eindhoven. Hetzelfde Eindhoven dat ook in de Dutroux affaire regelmatig werd genoemd door o.a. de X-getuigen.

Kortom het is een vunzig vies spelletje dat er nu gespeeld wordt. Ook weten we nu dat de bestuurlijke en politieke top van Nederland vergeven is van perverse homoseksuele kindermisbruikers. Het is tijd voor een grote bezem.

boyloveday

 

78 Reacties op “Verhoor Henk Krol in de Demmink zaak…

 1. Waalre (vlak onder Eindhoven) wordt ook vaak genoemd. Ik meen ook in de Temse-Madeira zaak en ook de Dutroux zaak. En Weert waar Wabeke woont natuurlijk ook.
  Een van de X-en werd geregeld in kasteel bij Eindhoven door ondere andere door een of meer leden van de Europese Commissie misbruikt. Dat kasteel is helaas nooit gelocaliseerd voor zover ik weet, maar misschien ook wel. Wellicht staat het in de stukken van Joel van der Reijden.

  Like

 2. Vervloesem noemde in december 2012 bij KLOL/Argus radio een foto of video met daarop Demmink bij de moord op Manuel Schadwald. Dit vonden veel mensen achteraf een vreemde move van de heer Vervloesem.
  Ik denk dat deze uitspraak – met de huidige kennis van de Poot maffiagroep – wel eens kan betekenen dat Vervloesem ook uit de zakken van de groep Poot betaald wordt.
  Vervloesem is ook erg stil terwijl de discussie hierover al 2 tot 3 weken duurt.

  Like

  • Gepubliceerd op 11 apr. 2014

   Er zijn twee zaken die spelen: Eerst de mail die ik vandaag ontving van iemand die mij al heel lang volgt en mij herinnerde aan een uitspraak van mij met betrekking tot Karin Hardeman (voormalig redactioneel medewerkster KLOL) die mij al veel eerder telefonisch informeerde over de film Das Fickende Klaszimmer en mijn eigen herinnering aan dat feit. Hoe werkt het nu echt achter de schermen?

   (Francis Capelle)

   Like

 3. Zoals eerder gezegd hier komt Boublog binnen een week na haar vogelvrije vlucht al weer met nieuwe artikelen volledig in lijn met de embedded KLOL/Poot?Roestige Spijker verslaglegging.
  Wordt Martin Vrijland voortaan door alle Poot media (inclusief lelijke eendjes Barra en Swap) Martin Alberda genoemd??

  Like

  • Boublog behoort tot de Poot maffia. Weinig twijfel over.
   Het huichelachtige gejank van een paar dagen geleden was duidelijk een poging om wat sympathie los te weken.

   Ook JDTV gaat ook gewoon door met het produceren van Demmink artikeltjes, alsof er niets aan de hand is, overigens.
   Barracuda is ook volledig Poot controlled, en de stank die dit sujet verspreidt ruik je door het scherm heen.

   Al deze figuren zullen vroeger of later buigen en dan is het over voor ze. Dan zullen de duistere Pootjes hen ook niet meer helpen… Dat gebeurt er als je een deal maakt met de duivel en zo ontzettend veel liegt en bedriegt.

   Like

  • Zo, die Pablo (zoals bekend every inch a gentleman) heeft Don en ons daar eventjes tuk..:

   Tot mijn grote vreugde, neem ik waar dat jij toch je altruïstische schrijverswerk weer hebt opgepakt ondanks je schrijfarm en de niets voorstellende trollen en hun letter-gezuig. Daarom hoopt mijn persoon, dat jij je tijdelijke pauze in volgelvlucht zal hebben afgelegd.

   Ik wens je veel sterkte en beterschap toe met je schrijversarm en por favor/aub doe je zelf een groot plezier en trek je totaal niks aan van die trollen zoals Don Quijote, want die zijn het totaal niet waard om maar zelfs 1 seconde aandacht aan te schenken.

   Like

   • Deze Pablo/knowtoomuch/adamas/papi en andere nicknames, is de grootste comment trol die er rondstruint op de Nederlandse alternatieve blogjes, al jaren… Een zieke, sociopathische geest en vuilbekker, en iemand die de ene keer deze invalshoek heeft en de andere keer weer een andere, en duidelijk een bepaalde agenda heeft, en de boel een bepaalde richting op wil sturen met diens frequente commentaren her en der.

    Like

 4. Gister die Gijze op nieuws, was ook al bekend. Poot draait de elitepedo’s een flinke poot uit en gebruikt Kat daarvoor. Zo blijft Kat iig nog in leven (let+fig). Het is bekend dat ultrarijk kinderen misbruikt soms met dood tot gevolg. Volg ook serie over K-Oranjes, Belgie WI&II, tis allemaal inteelt en Bea lijkt niet op haar ouders en de rest..Demmink, DNA e.d. komt pas als ze dood en begraven zijn, net als bij al die coldcasezaken. Ik hoop dat volk niet meer afhankelijk blijft van ultrarijke inteelt, zelfvoorzienend ed wordt. Burger houdt zich aan de wet, Overheid niet ,met alle consequenties voor ons nageslacht. Willen we dat?

  Like

 5. Don Quijotte, ik neem de vrijheid hier nog een beschouwing te geven voor de lezers mbt tot de Demminkkwestie en wat daarmee samenhangt. Ik heb al voldoende bij De Roestige Spijker en De Demminkdoofpot daarover gezegd. Toch is er nog wel iets te zeggen en dat wil ik hier graag doen.

  “It is all about the money honey”, zo zou ik de affaire Demmink nu willen beschrijven. Zonder meer door vader en zoon Poot gebruikt om hun miljardenclaim van 20 miljard mbt het project Shipshol te kunnen incasseren.

  Het project Shipshol behelsde een investering in landbouwgrond van een paar miljoen rond Schiphol en een futurisch plan. Het bestemmingsplan moest met behulp van de D66-er Ottens worden gewijzigd in bouwgrond om de plannen te verwezenlijken. Een plan dat ons land werkgelegenheid, voorspoed en welvaart zou hebben gebracht, aldus de heren Poot.

  Het heeft niet zo mogen zijn door incompetentie en foul play van de Overheid en een aantal ambtenaren in het bijzonder, aldus de heren Poot. De heren zijn afgescheept van een schadevergoeding van een paar miljoen, maar was het project gerealiseerd dan was het in 2009 al „20miljard” waard.

  De heren Poot vertellen ons via de media dat zij deze miljardenclaim eind 2012 hebben verkocht aan een niet nader te verifiëren investeringsmaatschappij in Amerika. Daar gaat de suggestie van uit dat zij afstand hebben gedaan van deze claim, maar dat is met wat we zien niet aannemelijk. We horen totaal niets van acties vanuit deze Amerikaanse Investeringsmaatschappij richting de Nederlandse staat, tenzij je anders gaat kijken.

  Aannemelijk is dat de heren Poot mensen in Amerika hebben ingehuurd om de Nederlandse staat te pressen tot uitbetaling, want het is de heren uiteraard wel menens, we hebben het over 20 miljard en dat was 5 jaar geleden, kun je nagaan.

  Twee Amerikanen zijn genoemd Jack Abramoff een beruchte afperser, nota bene middels het organiseren van pedocriminaliteit las ik, en Rubinstein, beiden bekende lobbyisten, financiële- en investeringsdeskundigen. Beide mannen hebben zich wonder boven wonder ineens geschaard achter de strijd van de heren Poot tegen pedocriminaliteit en in het bijzonder Demmink. En hebben zelfs een hoorzitting weten te organiseren, waar Adele van der Plas de hoofdrol krijgt toebedeeld en haar verhaal mag doen. Die aardige meneer Poot heeft heeft zelfs de reis- en verblijfkosten voor haar betaald, puur uit een goed hart, verder is er geen zakelijke relatie en dat laatste zal zonder meer zo zijn.

  Begin 2013 is daar plotseling de stichting De Roestige Spijker, gefinancierd door de heren Poot, om de vrijheid van meningsuiting te verkondigen in het algemeen in Nederland en in het bijzonder met betrekking tot de documentaire Dutch Injustice, met daarin de opnames van de hoorzitting, waar Adele van der Plas zo uitgebreid heeft ‘mogen’ vertellen over het onrecht dat haar cliënten, de Turkse mannen en Baybasin, is aangedaan. Een documentaire die hen de mogelijkheid biedt zich aan te sluiten bij het AD in de bodemprocedure, waartoe Demmink is uitgedaagd, waarvan we dan nu het theater mogen aanschouwen.

  Hoe heeft het zover kunnen komen. Wat is er gebeurd dat Adele van der Plas zich ertoe heeft laten verleiden om haar client Baybasin over te halen of te laten overhalen in 2007 een aanklacht in te dienen tegen Demmink ivm de verkrachting van deze Turkse jongens? Weliswaar mocht je veronderstellen dat Demmink vanuit zijn positie een rol heeft gespeeld in zijn illegale arrestatie in 1995 en veroordeling tot levenslang, maar met de aanklacht werd een uiterst moeizame weg ingeslagen om te bewijzen dat Baybasin op valse gronden is veroordeeld en slachtoffer is geworden van een deal tussen de Nederlandse en Turkse overheid. Het zou in werkelijkheid nog wel eens veel complexer kunnen liggen dan de ‘simpele’ reden dat de Staat werd gechanteerd vanwege de pedo-activiteiten van Demmink in Turkije. Wat Baybasin betreft zal het boek Verknipt bewijs van Ton Derksen meer impact hebben op de mogelijke herziening van zijn zaak.

  Wat we opmerken is dat in die tijd er een samenwerking was tussen Micha Kat en Van der Plas en ik ga er van uit dat Micha Kat, in opdracht van de heren Poot, haar en Baybasin op die hen heeft weten te verleiden die moeizame weg te gaan. De enige die er van profiteerde was Poot, die de Demminkkwestie weer op de kaart wilde zetten en onder de aandacht van het publiek wilde brengen.

  Terugkomend op die miljardenclaim: aannemelijk is dat de Poten een plan de campagne hebben gemaakt om de Nederlandse staat te pressen tot uitbetaling, want wie heeft verder gehoord over gerechtelijke stappen van de Amerikaanse investeringsmaatschappij? We kunnen gevoeglijk aannemen dat die investeringsmaatschappij gewoon bestaat uit genoemde mensen: Abramoff en Rubinstein.

  De heren Poot hebben gekozen om hun strijd om de miljarden aan te gaan via het bewerken van de publieke opinie en het verzamelen van belastende informatie. We mogen aannemen dat een gedeelte van die informatie gebruikt is om het publiek te bewerken en een gedeelte is achtergehouden om de staat te pressen. Dat verklaart namelijk ook de brutaliteit en de kat en muis spelletjes, die mensen als Kat en de heren Poot en zovelen meer zich kunnen permitteren. En aan de andere kant ook weer die vreemde acties om mensen die met bewijzen komen, die negatief uitvallen voor de staat, ineens aan te vallen, uiteraard op een heel verhulde manier, zoals we hebben gezien met Dankbaar, die hij in een strafzaak met klem adviseerde geen advocaat te nemen.

  Micha Kat en wie weet wie nog meer, hebben de opdracht gekregen de actiebereidheid van het volk te stimuleren. En tegelijkertijd moet de informatie waarmee het gezag kan worden geprest veilig worden gesteld. Vandaar die vreemde capriolen en tegenstrijdigheden.

  Het gezag van het parlement moet uiteraard worden hersteld, maar dan wel volgens de weg van de parlementaire enquete. Poot verwijst dan, zoals gebruikelijk, naar Van der Plas, die er om heeft gevraagd en hij steunt haar daarbij door brieven te schrijven aan de fractievoorzitters. Poot spreekt de waarheid, maar de context van waaruit hij spreekt laat hij onvermeld. Communicatief is hij een manipulator pur sang. Zijn belang is van een geheel andere orde dan die van Van der Plas en Baybasin. Van der Plas neem ik uiteraard niets kwalijk, immers achteraf is het gemakkelijk analyseren.

  http://zaplog.nl/zaplog/article/jan_poot_donner_kan_door_demmink_schade_raad_van_state_niet_langer_leiden_k

  Twee jaar geleden heb ik de heer Poot op zijn website de vraag voorgelegd: ” Waar gaat het u nu eigenlijk om, het project of het geld?” Die vraag is voor mij inmiddels wel beantwoord: It is all about the money, honey.

  Er moet zeker een Parlementaire enquete komen, maar ik heb een totaal andere voor ogen, namelijk over de Shipshol affaire en hoe het zit met die gigaclaim van 20miljard of zijn die inmiddels al verdwenen in het zwarte gat van Shipshol?

  Like

 6. Goede analyse.
  Van der Plas en Baybasin hebben zeker een risico genomen door samen te werken met het Poot imperium.
  De vermeende animositeit tussen Kat en Van Der Plas na het afketsen van de landelijke klokkenluidersorganisatie lijkt dus ook vooral gespeeld. Kat heeft net als Van der Plas geen enkel belang bij een op te richten landelijke klokkenluidersorganisatie.
  Voor beiden geldt uiteindelijk: it’s all about (the) money..
  Hopelijk redt het boek van Ton van Dijk Baybasin uiteindelijk.

  Like

 7. Over die Baybasin kan ook van alles gezegd worden volgens mij. Heroine handel en dergelijke.
  Allerlei obscure belangen spelen er in dit soort zaken. Zaken die voor het gewone publiek niet duidelijk zijn.

  Like

 8. Voor diegenen die Vervloessem en Morkhoven nep vinden en dat ze niets presteren, dit bericht:
  Morkhoven / Frankrijk / Nederland . Pedofotograaf B.CL aangehouden in Frankrijk .

  Zopas geraakte bekend dat in Frankrijk de pedo fotograaf B.CL uit Lyon is aangehouden . De zaak tegen de man ging aan het rollen nadat Morkhoven onderzoekers er na maandenlang intens studiewerk in het Zandvoortbestand tot de ontdekking kwamen dat er liefst 11.000 foto’s gemaakt werden op één en dezelfde wijze . Via een vernuft datasysteem dat Morkhoven sinds begin dit jaar in werking stelde kon men gegevens op de foto’s aantreffen dewelke met een computersysteem konden uitvergroot worden en dewelke gelijklopend waren met liefst 11.000 beelden op het Zandvoort bestand . Wekenlang zoekwerk in Europese pedobladen bracht Morkhoven op het spoor van gelijkluidende foto’s . Tenslotte slaagden de onderzoekers er in om de Franse Pedo fotograaf te achterhalen .
  Op de contacten van Zandvoort troffen de Morkhoven, onderzoekers een gecodeerd adres in Frankrijk aan . In samenwerking met Defance Enfant kon het gecodeerde adres ontsluierd worden en bleek het om een kindertehuis te gaan waar B.CL tal van zijn opnamen maakte . Verleden week slaagde een Morkhoven team er in om de bestandlijst van de kinderen in dat tehuis in de periode van 1970 – I998 te achterhalen . Intussen zijn er reeds 173 slachtoffertjes geïdentificeerd .
  Pedo fotograaf B.CL werd nu aangehouden . Defence Enfant neemt nu het onderzoek van Morkhoven over terwijl Morkhoven nu op zoek gaat naar een kompaan van B.CL.

  Like

 9. Francis Capelle o.a. over de drugscrimineel Baybasin.
  KLOL, heroine en het grootkapitaal! De smeerlapperij van Kat en co. is groot, heel groot.

  Like

 10. Het feit blijft echter dat het begrip zakenman maar al te dikwijls wordt gebruikt, om de onderliggende criminaliteit af te dekken. Poot is ook een zakenman, Demmink een diplomaat, Jack Abramoff een lobyist, Bush een president, Micha Kat een journalist… ik vindt dus niet dat ik te kort door de bocht ga, want geen enkele zichzelf respecterende zakenman zou zich aan de clan van deze charlatans laten verbinden. Je zou je zelfs kunnen afvragen hoe je binnen dit systeem nog op een eerzame manier aan de fortuinen komt. Ik laat me niet meer leiden door allerlei details en allerlei belichtingen, terwijl er in werkelijkheid niets goeds tot stand wordt gebracht!

  Like

  • Met alle respect Francis, ik vind dat je je, met je analyse t.a.v Baybasin, te smal en te oppervlakkig hebt georienteerd. Ik ken de kranteartikelen, en verhalen, maar er zijn ook andere verhalen die een totaal ander beeld schetsen en waaruit blijkt dat er enorme internationale belangen spelen die uitstijgen boven de criminaliteit waar jij het over hebt en waar de Nederlandse overheid het maar al te graag op gooit, immers dat is de stok waarmee men hem heeft veroordeeld tot levenslang. Je spreekt over zijn levenslange veroordeling, die volgens jou in de praktijk zal eindigen na 20 jaar. Nee dus, levenslang is in Nederland levenslang. De koerdische kwestie is een zaak die op hoog niveau speelt. In die zin is de video van Corbett report met Sybel heel interessant. Alles bij elkaar heeft het er mij van overtuigd dat de man een politieke gevangene is.

   Like

   • Dan spreek je over hem alsof hij in staat is om vanuit de gevangenis leiding te geven aan een misdaadsyndicaat.
    Wat ik begrepen heb is de man ongelooflijk afgeschermd van de buitenwereld. Hij heeft zelfs zes jaar in isolatie of alle beperking doorgebracht in Vught. Nu heeft hij het iets beter, nadat hij eond vorig jaar verplaatst is naar Norgerhaven. Voor het eerst na 16 jaar gevangen gezeten te hebben, zag hij weer gras. Zestien jaar had de man geen gras gezien. Bezoek is uitsluitend mogelijk via zijn advocaat. Hij kan niet worden gebeld, mag wel zelf bellen, maar heeft zo weinig geld ter beschikking dat hij daarin keuzes moet maken. Verder mag hij heel recent een uurtje skypen met zijn gezin. Ikzelf was bij de rechtzitting op 11 april, waar hij door drie bewakers hardhandig de deur werd uitgewerkt toen hij naar ons, en in het bijzonder naar een familielid, wilde zwaaien. En dan moet ik jou doodgemoedereerd horen oreren dat hij vermoedelijk vanuit zijn cel gewoon doorgaat leiding te geven aan een misdaadcyndicaat. Vertel geen sprookjes Francis, de realiteit is zo treurig.

    Like

   • O ja, dat vergat ik nog. Baybasin ontving niet zo graag bezoek, vanwege het ritueel dat hij daaraan vooraf en daarna moest ondergaan, namelijk bukken voor de overheid, om grondig een inwendig onderzoek te ondergaan. Ik weet niet of hij dat ritueel ook nu nog moet ondergaan, maar het was wel een reden voor hem om zo min mogelijk bezoek te ontvangen. Hij is daardoor geworden tot een hele eenzame man. Hij omschreef, in 1 van de radioprogramma’s bij talk2myra, zijn situatie als volgt: levend begraven tussen het beton. Dat vond ik en vind ik nog steeds hartverscheurend. Ik hoop dat hij het in de huidige gevangenis het een beetje beter heeft getroffen.

    Like

   • Leg mij eens uit in welk opzicht hij een ‘politiek gevangene is?’
    Als we de Demmink hypothese volgen, moeten we dus nu aannemen dat hij onschuldig in de gevangenis is beland om … ja, om wat eigenlijk? Wat is de reden van zijn levenslange straf, hoe zou Demmink hem bijvoorbeeld op die plek kunnen en willen houden – aangezien het feit dat Demmink al sinds zijn pensioen geen SG meer is?
    Hoe zouden maffiabazen in Amerikaanse gevangenschap hun imperiums blijven leiden, hetgeen ze aantoonbaar doen als dit volgens jou in Nederland niet mogelijk is, waar de beveilingsniveaus de Amerikaanse ver ten onder liggen? Zelfs straatjongens zijn hier nog in staat om aan wiet en pornofilms in het gevang te komen, waarom zouden deze lieden hun zaken niet kunnen blijven behartigen? Laten we het zo eens stellen. Werkt Adele van der Plas pro deo? Zo niet, wie betaald haar dan en waarom? Hoeveel geld moet er dan nog worden verspild eigenlijk, als we Adele van der Plas horen toegeven dat er eigenlijk geen uitweg is? Waarom is die er niet? Wat WEET Baybasin dat zo bedreigend zou zijn om hem hier Levenslang op te sluiten? En hoezo kan hij niets runnen als hij mag skypen? Als hij contact mag leggen met de bitenwereld? Kun je in Amerika dus vergeten en toch slagen ze erin! Wat zou er kunnen gebeuren als hij vrijkomt en waarom? Wat zou hij kunnen toevoegen aan al hetgeen inmiddels op straat ligt dat (1) doorslaggevend is en (2) van een orde MOET zijn (volgens de Demmink hypothese) dat dan maakt dat ‘het grote complot’ instort?
    Laat ik je dit zeggen: Als Baybasin iets zou hebben in die zin, dan is al het andere dat buiten ligt dus NIETS WAARD, om nog maar niet te spreken van NIET WAAR! Waarom wil Demmink dat hij blijft waar hij is, terwijl Demmink hier geen functie meer heeft? Beantwoord mij eerst eens deze vragen, want ik wissel hier graag van gedachten over!

    Like

   • Beste Francis ik volg de Demminkhypothese niet. Hoewel ik er het nodige over heb geschreven, heb ik het niet over Demmink.
    Dat breng jij nu weer te berde.

    Wat jij doet is dit: hetgeen ik verhelder en netjes onderbouw met feiten, onderschijten met een heleboel bullshit. Hou je bullshit maar bij je, daar ga ik niet in roeren.

    Like

  • De stukken van Steve Brown zijn m.i. de laatste twee jaar veranderd in de zin dat ze frequenter en veel meer op de actuele politiek gericht zijn en minder puur op het De Mol/De Vries imperium. Meer zoals Waar in Holland en KLOL.
   Dat kan ook weer ergens op duiden natuurlijk..

   Like

   • Het duidt m.i. op een taakverdeling en het bereiken van verschillende doeltroepen. Steven richt zich op de politiek. HHC gaat heel erg tekeer tegen de rechterlijke macht. Dankbaar en Mauritz nemen het OM onderhanden. Kat en Boublog richten zich op de pedocriminaliteit en het veronderstelde pedonetwerk binnen de overheid met aan het hoofd Demmink.

    Like

   • De stukken van Steve Brown, 3 a 4 artikelen per dag, is vulgaire praat dat niet onder doet voor een doorsnee de Mol. Ik vind het knap hoe iemand dat volhoudt, dagelijks haatzaaien. Aard van het beestje kennelijk. Of genenkwestie. Maar als ik Lidy mag geloven wordt hij voor die pulppraat betaald door Poot. Heeft iemand het hem al gevraagd? Of worden dit soort vragen niet beantwoord door de ‘volksheld’ ?

    Like

   • Baybasin wordt neergezet als een soort warme knuffelbeer door hoernalisten. Hetzelfde geldt voor Steve Brown. Het imago van ‘the guy nextdoor’, ‘volksheld’, ‘strijder tegen onrecht’.

    Wiki laat een andere kant zien.
    ..Een onderzoek van de gemeentelijke accountantsdienst en een ander onafhankelijk onderzoek door het accountantsbureau Van Dien en Co. deden de vermoedens rijzen dat The Happy Family in feite niets anders was dan een dekmantelbedrijf voor professionele drugshandel. Omdat The Happy Family een stichting was en dus geen winstoogmerk mocht hebben, startte de belastingdienst ook een onderzoek en concludeerde dat met de handel in softdrugs jaarlijks naar schatting 12 miljoen gulden omzet werd gedraaid, waarvan 4 miljoen netto winst. Deze schattingen stemden ongeveer overeen met die van de gemeente en Van Dien en Co. De bevindingen leidden echter niet tot stopzetting van de subsidies, waarna een ambtenaar het rapport uit frustratie hierover liet uitlekken naar de VVD-politici Paul Luijten en Anne Lize van der Stoel. De VVD-factie kwam daarop in april 1985 met de ’12 miljoen’ op de proppen in een raadsvergadering onder het mom van eigen onderzoek, daar de beide gemeenterapporten officieel geheim waren. The Happy Family ontkende de aantijgingen en probeerde via een proces achter de tipgevers van de VVD-politici te komen. Met name Van der Stoel was fel gekeerd tegen het mogelijk subsidiëren van de drugshandel en wist uiteindelijk de geldkraan dicht te draaien, hetgeen Brown haar niet vergaf. In 1996 spande hij tevergeefs een rechtszaak tegen haar aan vanwege vermeende corruptie en banden met de georganiseerde misdaad..
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Steve_Brown_(1954)

    Toffe gozer toch?

    ..In 1993 zou Brown in het tv-programma Ooggetuige vanuit zijn schuilplaats in Amerika toegeven dat er in die jaren in werkelijkheid zo’n 50 miljoen per jaar werd omgezet[3] en dat de subsidies in werkelijkheid opgingen aan dure vakanties en etentjes met zijn vrienden.[4] Hij verklaarde verder dat hij en zijn gezin in de jaren zeventig en tachtig de subsidies van de gemeente alsook een groot aantal liefdadigheidsinstellingen (die gezamenlijk volgens hem in een topjaar opliepen tot 2,2 miljoen gulden) zou hebben misbruikt. Zo zou hij naar eigen zeggen een subsidie die was bedoeld voor een kerstdiner voor randgroepjongeren in werkelijkheid hebben besteed aan een skivakantie voor hem en zijn gezin…

    Ja, hele toffe peer die Steve….

    Like

  • Nee hoor, wat ik doe is vragen stellen, vragen waarop je klaarblijkelijk geen antwoord hebt en dat maakt dat de stelling, dat Baybasin een onschuldig slachtoffer is van …. ja van wat dan eigenlijk, aangezien je nu zelf stelt dat je de Demmink hypothese niet volgt en je dus klaarblijkelijk een andere verklaring hebt voor het feit dat hij levenslang zit, voor mij noch voor een ander ooit echt op kan gaan, nietwaar?

   Like

   • Ja dat is het artikel waar Francis aan refereert. Vind ik te beperkt.
    Francis beweert dat Baybasin vanuit zijn detentie nog steeds in staat is een misdaadsyndicaat te leiden. Lijkt me godsonmogelijk en ik geef netjes aan waarom ik dat denk.
    Wie zet hem neer als knuffelbeer? Ik niet. Ik zeg wel dat de omstandigheden van zijn inmiddels 18 jaar detentie uitermate inhumaan zijn en opnieuw geef ik netjes aan waar ik dat op baseer.
    Verder moet je mij geen stelligheden toeschuiven, als zou ik hier met zekerheid beweren dat Steven Brown betaald wordt door Poot. Dat begrijp jij ook wel dat ik dat hier niet met zekerheid kan beweren. Je moet mijn opmerkingen in de context blijven zien, waarin ik ze maak. Ik kan het me voorstellen en daarvoor heb ik redenen, opnieuw netjes aangegeven. Daar mag je over nadenken. Je moet me niet zomaar geloven. Dat doe je maar in de kerk.

    Like

  • Ik zit op de lijn van Lidy. Tuurlijk heeft Baybasin een crimineel verleden. Maar hij zit als Koerd een levenslange straf uit omdat Turkije dat zelf een van de grootste heroineleveranciers van West_Europa is dat wil en dat moest de chantabele Demmink met list en bedrog voor de Turken regelen.
   Dit klopt natuurlijk van geen kant in een rechtsstaat.

   Like

   • Natuurlijk klopt er heel wat niet in de zaak Baybasin, maar het grote plaatje is dat ook Baybasin actief onderdeel is van een strijd tussen drugsbaronnen en maffia groepen, want hij heeft in heroine gehandeld.

    Ik weet niet of Baybasin nu nog steeds in drugs handelt vanuit de gevangenis. In theorie kan het, dat geloof ik zeker, maar of dat ook werkelijk het geval is, weet ik niet.

    Het is allemaal maffia. Criminelen die andere groepen criminelen chanteren en dwars zitten, enzovoort.
    In Mexico, bijvoorbeeld, leggen leden van verschillende drugsbendes elkaar regelmatig om, soms op zeer lugubere wijze, zoals onthoofden en levend villen.
    Dit gedoe mbt Baybasin is daar een beschaafder variant van, zoals ik ernaar kijk.
    Dat is ook het punt van Francis Capelle hierin, denk ik.

    Like

   • En waarom is er amper ophef geweest over de zogenaamde moordenaar van Dhr. Mr. Seveke? publiek geheim dat die zogenaamde bankrover het niet gedaan kan hebben maar niemand die verder zoekt. Ook in de onderzoeken van Seveke veel details over georganiseerd kindermisbruik door de Nederlandse overheid/politie.

    Like

   • Ik heb inmiddels het boek gelezen van Ton Derksen: Verknipt Bewijs. Het laat duidelijk zien en is in lijn met de Corbet documentaire over de Koerdische vrijheidsstrijd en de rol van de Baybasins daarin. Ton Derksen heeft geen enkel bewijs gevonden dat Baybasin zelf gehandeld heeft -of opdracht gegeven heeft tot het handelen in drugs.

    Ik ben lange tijd met dat denkbeeld van een crimineel verleden obv de informatie op Boublog meegegaan, omdat Boudine zelf aangaf dat Baybasin in het verleden gehandeld had in Heroine. En ze schets hem dan als een bekeerde boef. Zij als de grote verdedigster van Baybasin hield in feite zelf dat verhaal dus levend. Die Boudine…. hoe is dat spreekwoord ook al weer De Haas?: met zo’n verdediging heb je geen vijand meer nodig.

    Ik ga er nu na het lezen van dat boek en met die Corbet aflevering met Sibel Edwards daarnaast, er echt van uit dat hij weliswaar op de hoogte was van die heroinehandel en er zijdelings, toen hij nog werkte voor de Turkse overheid, er van op de hoogte was en mee te maken had, maar als Koerdische vrijheidsstrijder heeft hij de politieke criminele krachten, zoals geschetst door Sibel Edwards, zwaar onderschat, met alle gevolgen van dien.

    Like

    • Boudine noemt hem tegenwoordig zelfs diplomaat. Wat betreft de werkwijze van controlled opposition verwijs ik naar het volgende filmpje over Wolfgang Halbig in de Sandy Hook hoax.

     Like

    • Een belangrijk punt waar je niemand over hoort is de kritiek die Nederland kreeg omtrent het toestaan van een Koerdische regering in Ballingschap op Nederlandse bodem. Gezien de noodzaak van bewapening van de Koerdische beweging ga ik er van uit dat diezelfde beweging wel degelijk betrokken was en is bij de wereldwijde heroïne handel. Dat Derksen hier geen bewijs voor gevonden heeft zegt mij niet veel. Wat ik wel opvallend vond was dat toen Myra en aanhang een aantal weken terug een soort van demonstratie hielden in Veenhuizen waar Baybasin in detentie zit ze geen enkele glimp van hem hebben kunnen opvangen. Zogenaamd stonden ze bij de verkeerde vleugel. Opmerkelijk vind ik verder het feit dat Baybasin het materiaal voor een compleet boek “buiten” heeft gekregen terwijl hij zogenaamd in beperkingen zat. Het betreft het boek dat in Zweden werd uitgegeven.

     Like

   • Guillaume, hier nog even het bezoekersreglement
    http://www.dji.nl/contact/Bezoek/index.aspx

    De gevangene krijgt dus eenmaal per week een uurtje de gelegenheid om bezoek te ontvangen. Dat moet geregeld worden via de advocaat. Verder krijgt hij 50 euro om uit te bellen via een 0900 nummer a raison van 1 euro per minuut.

    Ik vind het knap als je dan in staat bent een misdaadorganisatie op poten te zetten. Kortom het is gewoon bullshit. Het is onmogelijk.

    Dan zou Baybasin volgens Martin Vrijland dat allemaal doen via code. Ik word daar heel moe van. Het was namelijk ook de smoes die Jan Vlug ophing indertijd met Jasper Steringa. Allemaal verhalen die het weliswaar spannend maken voor de leek, maar zo met een beetje feitenkennis onderuit gehaald kunnen worden en dan blijft van het hele verhaal niets over.

    Ik had beloofd dat ik nog eens terug zou komen op de communicatietruuks die Francis gebruikt.

    De vragen van Francis aan mij hierboven april 19, 2014 om 9:52 am ·
    De eerste vraag:
    “Leg mij eens uit in welk opzicht hij een ‘politiek gevangene is?’
    daar is niets mis mee en daar had hij het bij moeten laten. Maar dan gaat hij communicatief iets smerigs doen: a hij verlegt het accent naar de Demminkkwestie, waar ik het niet over heb, en b. hij stelt geen open vragen meer. Hij bombadeert mij met zoveel retorische vragen om dan te eindigen met een wel heel vals bescheiden opstelling: “Beantwoord mij eerst eens deze vragen, want ik wissel hier graag van gedachten over!”

    Het is een communicatietruuk als je in het nauw wordt gebracht en het komt hier op neer: de aanval is de beste verdediging. En dat is wat Francis hier doet. En waarom? Omdat ik hem in het nauw heb gedreven, althans zo zal hij dat hebben ervaren als ik naar zijn reacties kijk.

    Maar ik laat me niet zo gauw in de verdediging drukken, daarvoor loop ik inmiddels te lang mee in dit leven, ik heb geleerd iets zuiniger om te gaan met mijn energie.

    Ik denk dat een te groot ego een gigantische valkuil is als je je in deze materie begeeft. Ik vraag me, af en toe, kijkend naar mensen als Boudine, Ton Hofstede, Steven Brown, Myra, Dankbaar etc. etc. uiteraard af of deze gedragingen voortkomen uit egokwesties of dat er inderdaad iets anders aan de hand is. Moeilijk en dan beperk ik me maar weer tot de feiten. Toch vind ik het belangrijk om het aan te tonen omdat die gedragingen bijdragen aan de chaos in berichtgeving en het de lezers in verwarring brengt.

    Like

    • Ik moet steeds terugdenken aan de IRT affaire en de verwevenheid van boven- en onderwereld. Met dat in mijn achterhoofd lees ik ook zo’n aangifte van Baybasin. Voor mij is Baybasin op alle fronten onschuldig omdat er geen bewijs voor schuld is. Indien hij in het verleden wel betrokken is geweest bij de international drugshandel dan zal hij dat nu zeker niet gaan toegeven. Baybasin is imo gewoon een politieke gevangene in een Nederlandse cel. Dat zegt veel over Nederland en niets over Baybasin. Ik vind het een groot schandaal. Overigens bedankt voor het plaatsen van de link. Had het gelezen.

     Like

   • Heb je in het rijtje ook dat boek zien staan? Dat is in samenwerking met een journalist geschreven en uitgegeven in 2001. Die journalist heeft hem een paar maal bezocht en geinterviewd in een periode dat dat kon. Hij heeft dus geen materiaal naar buiten gesmokkeld om het boek gepubliceerd te krijgen. Zo spannend is dat niet tot stand gekomen.

    Like

   • Vanaf zijn arrestatie in 1995 tot zijn tweede arrestatie in 1998 is hij weliswaar gedetineerd geweest, maar niet in beperking, daarnaast heeft hij een tijd huisarrest gehad. Hij heeft niet altijd in beperking gezeten. Volgens mij pas na zijn eerste veroordeling. Maar als je dat niet gerust stelt kun je natuurlijk informatie daarover vinden en opvragen bij Van der Plas en de Bakker Schut Stichting. Ook kun je dat boek zelf natuurlijk lezen. Volgens mij moet er ergens een pdf bestand te vinden zijn. En ook Verknipt bewijs is echt een aanrader.

    Like

    • Baybasin heeft zelf ergens aangegeven dat hij destijds in beperking zat en dat het daarom moeilijk was. Volgens mij is het dan onmogelijk. Ik moet even weer opzoeken waar hij dat zei,

     Like

  • De maffia is tegenwoordig een verlengstuk van de overheid – en in feite onderdeel van de overheid. Baybasin is maffia en werkte in opdracht van de Turkse overheid, zoals hij dat zelf ook aangaf.

   Mooi en verhelderend verhaal, Francis.

   Like

 11. Beste Francis, ik heb naar je videoboodschap geluisterd en je slaat de plank wat mij betreft helemaal mis. Ik heb geen zin om er hier uitgebreid op in te gaan, maar verwijs graag de lezers naar De Roestige Spijker waar ik over de Baybasinkwestie heb geschreven.
  http://www.deroestigespijker.nl/pagina/module/demmink-wil-de-roestige-spijker-.html
  Begin onderaan om mijn voortschrijdend inzicht in de kwestie te kunnen volgen. Niet dat ik de wijsheid in pacht heb, maar het geeft in ieder geval aan de lezers een genuanceerder beeld dan jij schetst. Ik zou ook Martin Vrijland graag willen uitnodigen dit eens te lezen, gezien zijn recente visie in zijn laatste artikel.
  Niks wordt onderbouwd. Terug naar jou Francis, je kunt heel mooi praten en het klink logisch maar ik heb je al eens eerder betrapt op luchtfietserij. En daar ben je nu ook weer mee bezig. Geen idee waarom jij dat doet.

  Like

 12. Steve Brown heeft trouwens wel een antwoord gegeven op een vraag en heeft verder toen aangegeven dat hij altijd zijn eigen koers volgt.

  Like

  • Brown heeft op een vraag van mij of hij de afperspraktijken van het Poot imperium kent geantwoord dat hij daar niks van weet. Punt. Ik denk toch dat ook Brown aan het financiele Poot infuus ligt al zal hij dat niet toegeven. Als je kijkt hoeveel hij het laatste anderhalf jaar publiceert in kwantitatieve zin (voornamelijk over corrupte politici en de corrupte staat) dan kan het haast niet anders dan dat hij betaald wordt. Hij zou een boek schrijven over 25 jaar PR de Vries en dat blijft er al drie jaar bij.
   Hij blijft zich in stilzwijgen hullen over de losgebarsten Poot discussie net als Wim Dankbaar en Hans Mauritz. Dat zegt mij genoeg..

   Like

   • @ De haas
    Sommige zaken kunnen niet via het internet gezegd worden, dat is iets wat ik kan begrijpen. En in sommige discussies kun je je nou eenmaal niet altijd mengen vanuit een bepaalde positie. Niemand zegt alles denk ik zomaar.
    Over Brown weet ik ook niets zeker, maar de man spreekt oprecht en mijn volkstaal (hi maar dat kan ook tacktiek zijn). Maar waar ik van overtuigd ben, is dat wij (de jan met de pet) daar wel achter gaan komen als Brown niet eerlijk is. En dan zie je mij niet meer op de site van Brown, hoogstens nog om kritiek te uiten, filmpjes te plaatsen en om simpele maar lastige vragen te stellen.

    Like

 13. Dan weer terug naar de feiten. Feit is dat vandaag De Roestige Spijker de documentaire Dutch Injustice pontificaal op haar site heeft gezet. Tegelijkertijd zet ook HHC een artikel over de Demminkkwestie op haar site. Waaruit we nu echt rustig kunnen concluderen dat ook deze twee samenwerken.

  ” De Stichting De Roestige Spijker, die deze getuigenverhoren heeft gevorderd teneinde hun rechtspositie te kunnen bepalen, is vandaag tot de conclusie gekomen dat hun positie ijzersterk is. In hun persbericht 9 geven ze hierop een nadere toelichting, en het is voor het eerst dat zij de Amerikaanse Documentaire 10 voor het Nederlandse publiek op hun website plaatsen. Gezien het uitstel in de zaak van JD tegen het AD, zal een zaak tegen RS er wel niet komen.”

  Met name het laatste zinnetje is veelzeggend, en voldoet volkomen aan de verwachting dat die bodemprocedure voortijdig is gestopt omdat de deal inmiddels al is gemaakt; van uitsel komt afstel en zo is het ook bedoeld.

  Like

 14. @Lidy
  “Ik denk dat een te groot ego een gigantische valkuil is als je je in deze materie begeeft. Ik vraag me, af en toe, kijkend naar mensen als Boudine, Ton Hofstede, Steven Brown, Myra, Dankbaar etc. etc. uiteraard af of deze gedragingen voortkomen uit egokwesties of dat er inderdaad iets anders aan de hand is.”

  Het ego is altijd een valkuil in deze wereld, ongeacht met welke materie je je bezig houdt.
  De bovengenoemde namen hebben ongetwijfeld egoïstische motieven, want anders begeef je je niet in dergelijke criminele, bedrieglijke activiteiten, en laat je je niet inhuren en betalen door parasitaire topcriminelen als de familie Poot die een heel land leeg aan het zuigen zijn.

  Die hele Demmink jacht is een giga Hoax en onderdeel van een maffiose zwendel van enorme omvang. Demmink zelf is slechts een nietige, onbeduidende passant. Sowieso gaat er niets ten positieve opgelost of veranderd worden aan de hand van die Demmink. Integendeel.
  Joris Demmink is zeker het grote probleem niet in dit land. Zo vormen de professionele Demmink jagers een veel groter en hardnekkiger probleem dan Demmink zelf.

  Of Baybasin wel of niet een crimineel is laat ik maar even in het midden.
  Overigens beweert niemand dat hij een criminele organisatie “op poten heeft gezet” vanuit de gevangenis. Wel is er gesuggereerd dat hij nog altijd leidinggevend kan zijn in een criminele organisatie vanuit die gevangenis.
  Ik vind niet dat Francis Capelle gebruikt maakt van “communicatietruuks”; dat kllinkt alsof je hem ervan beticht doelbewust te willen misleiden…
  Hij geeft zijn visie op die kwestie weer, meer is het niet.

  Like

  • “Het ego is altijd een valkuil in deze wereld, ongeacht met welke materie je je bezig houdt.’
   Idd, ik ben het tegengekomen als, prestige, geen gezichtsverlies willen lijden, etc.. Als je daar gevoelig voor bent dan kun je maar beter het pad van de waarheidstrijder niet gaan. Dat is wat ik daarmee wil zeggen, waarmee ik maar wil zeggen dat ik Francis er niet van beticht doelbewust te misleiden.

   Like

   • Ik vind niet dat Francis Capelle daar zoveel last van heeft.
    Ik ben zelf nog nooit iemand tegengekomen die vrij is van ego waanbeelden.
    Btw, de term ‘waarheidstrijder’ is wel erg aan inflatie onderhevig, zo lijkt het. Degenen die het hardst schreeuwen de waarheid te verkondigen en te onderzoeken en voor rechtvaardigheid te zijn blijken de grootste en meest slinkse leugenaars en misleiders te zijn.
    Zie de zogenoemde alternatieve media.

    En Steven Brown behoort wat mij betreft ook duidelijk tot die gewetenloze kliek leugenaars en misleiders. Dat is ook een betaalde trol, in dezelfde unit als Micha Kat en company.

    Like

 15. Daarnet las ik een heel goed commentaar op Boublog. Uiteraard ben ik het daar mee eens. Ik heb Ton Hofstede er meerdere malen op gewezen de Demminkkaart niet te spelen als hij Baybasin werkelijk wil helpen. Gelukkig krijgt hij nu kritiek vanuit een andere hoek en ik hoop dat deze mensen Baybasin er van weten te overtuigen zich verre te houden van mensen als Myra en Ton en Boudine, die hem telkens weer richting Demmink trekken, nogmaals met zulke vrienden heb je geen vijand meer nodig, ondanks de wellicht beste bedoelingen.

  Geachte heer Hofstede,

  Ik sympathiseer met uw pogingen on helderheid te verkrijgen in de zaak Baybasin (al dan niet in relatie tot de affaire Demmink) en uw onvermoeibaarheid en inzet in deze zaak – waarschijnlijk mede ingegeven door uw persoonlijke ervaringen – dwingen mijn respect af. Hier wil ik gelijk aan toevoegen dat ik Baybasin beschouw als een onterecht veroordeelde aan het hem ten laste gelegde, alsmede dat ik over aanwijzigingen beschik uit Baybasins detentiedossier over verregaande bemoeienissen van Demmink met Baybasins detentieverloop. (Een artikel hierover verschijnt binnenkort op de site van BS-Foundation als hoofdstuk uit een boek over Baybasin, wat ik schrijf op zijn eigen verzoek).

  Dan nu uw email. Ik schrijf niet dat u ‘schadelijke beschuldigingen’ zou uiten richting Baybasin. Ik schreef echter dat de inhoud van uw site de zaak Baybasin waarschijnlijk meer schaadt dan u zich realiseert. Waarom? Twee voorbeelden. Gisterenavond las ik op uw site iets over de betrokkenheid van Demmink bij de arrestatie van Baybasin in 1995 en 1998. Ik lees echter geen claim dienaangaande, alleen dit statement zonder verdere explicatie of verwijzing naar bronnen. Wat ik wel zie is een gereconstrueerd reisoverzicht (van wie precies weet ik niet) van justitieambtenaren, wat iets anders is dan een authentiek document. Wat zou zo’n reisoverzicht bovendien moeten aantonen? Als u wilt beweren dat Demmink rechtstreeks bij de arrestatie van …, dan verwacht ik iets in de trant van een onderschept ambtsbericht, een getuigenverklaring, een emailtje met die boodschap, enzovoort. Een ‘smoking gun’, zogezegd. Zoals bijvoorbeeld het DJI Selectieadvies van 20-12-2007 waarin staat: ‘Het penitentiair dossier van Baybasin werd op 9 juli 2007 op last van de SG hoofdkantoor gelicht.’ (En dan moet ik aantonen waarom dat gebeurde en waarom dat onrechtmatig was, om ook maar het begin van een beschuldiging te kunnen formuleren.)

  Ten tweede, op uw site publiceerde uw de digitale versie van Baybasins Trial by Silence. (Dat boek bevat ammunitie voor zijn tegenstanders door de erbarmelijke vertalingen keer op keer, en staat mijlenver af van Baybasins opvattingen.) Verwijder dat boek aub of geef er een uitleg bij.

  Die genoemde zaken schaden de zaak Baybasin. The road to hell is paved with good intentions. Laten wij een andere weg bewandelen.

  Hopende u hiermee een bevredigend antwoord te hebben gegeven,

  Met vriendelijke groet,

  Rein

  Like

 16. Zo zeg, het valse loeder Boudine Berkenbosch, ik sta mezelf dat toe haar als zodanig voortaan te kwalificeren, aangezien zij zichzelf allerminst inhoudt, want ze noemde Van den Heuvel “een kale neet” en zijn journalistieke werk “die meuk”.

  Ze heeft de dialoog zoals gebruikelijk ,als het niet in haar straatje te pas komt, als de gesmeerde bliksem gedelete. Uiteraard ook haar reactie waarin ze onvoorwaardelijk steun betuigt aan Ton Hofstede en Micha Kat en uithaalde naar Martin Vrijland.

  Maar voor deze ene keer was ik wel zo wantrouwend en heb eens zeer tegen mijn gewoonte in een kopietje gemaakt:

  Myra:
  13 mei, 2014 op 17:13
  Ik snap wat je bedoelt Jasper maar alles wordt als onzin afgedaan zodra de naam Demmink valt. Alle getuigen in Utrecht zijn belachelijk gemaakt en kunnen rekenen op represailles. Mensen worden vermoord en gezinnen bedreigd. Natuurlijk is dat vreselijk en geeft des te meer aan dat er iets goed mis is met deze man. Maar Baybasin zit elke dag vast.
  Nu zie ik weer teksten als Derksen ziet geen complot en zelfs Derksen pleit Demmink vrij dan wordt ik daar ontzettend boos van. Elke keer zodra de link met Demmink ergens valt loopt alles in de soep. Wij weten met zijn allen hoe het zit maar we hebben te maken met een meerderheid, die we gewoon nodig hebben, die er niets van kan geloven. Baybasin moet nu onmiddellijk vrij OMDAT de bewijslast vals is. Wie, wat en hoe kan in vrijheid uitgevochten worden. Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. Als de jacht op Demmink ook maar één dag vertraging oplevert dan is dat contra productief. Wie weet was Baybasin al lang vrij als Demmink er geen rol in zou spelen? Dat Baybasin niet onterecht tot levenslang was veroordeeld zonder Demmink daar geloof ik niet in. Baybasin stond “gewoon” op de Turkse dodenlijst. Demmink is niet zo groot dat hij ook nog even de binnenlandse aangelegenheden in Turkije regelt. (Ik las ergens dat Derksen een rectificatie wil van de Volkskrant)

  Beantwoorden
  Jasper:
  13 mei, 2014 op 18:17
  Dank je Myra voor die verdere toelichting en ik begrijp je boosheid in dat verband zeer zeker, het is absoluut een gerechtvaardigde boosheid, kijk naar het grotere plaatje men gaat en moet pas op de plaat gaan maken al dit bedrog kan gewoonweg geen stand houden. De kracht van de waarheid bereikt een steeds groter wordend Collectief en verveelvoudigd hierdoor in kracht. Ook het pas op de plaat maken zijn de kleine stapjes (overwinningen) die tellen, dat zijn ook de berichten die nu doorseipelen en het aanpassen van de berichtgeving in de MSM bewerkstelligen. Dat wordt als maar sterker en heviger en gaat een onhoudbaarheid bereiken dat is een onontkoombaar feit. Ik ga er zeker in mee dat het absolute prioriteit heeft dat mr.Baybasin vrij moet gaan komen en ik twijfel er niet aan dat dat slechts een kwestie van een niet al te lange tijd kan zijn gezien de feitelijkheden. Het O.M. kan zich niet veel langer permiteren de zaak nog verder te rekken. Dat is ook de kracht van de waarheid die zich zal manifesteren omdat het anders gewoonweg een onhoudbare groeiende wijdverspreide corruptie binnen het O.M. aantoont. Bij verzaking dit aan te pakken zal het een bevestiging zijn dat deze conclusie niet meer dan een waarheid kan zijn en met iedere uitgestelde dag zullen de oren en ogen die dit ook vernemen toe gaan nemen.
  Ook dat is een onvermijdelijke uitwerking van de kracht van de waarheid bijgestaan door het Universum intentioneel doorwerkend in het groeiende wakker wordende Collectief.

  Beantwoorden
  Ton Biesemaat:
  13 mei, 2014 op 17:22
  De Baybasin-affaire moeten we ook op een hoger niveau zien in de intriges van de Turkse ‘deep state’ in de USA (zie de Sibel Edmonds-affaire)en Europa. Daarom verwijs ik nog maar eens onbeschaamd naar mijn artikel in het Katholiek Nieuwsblad over Albayrak van de PVDA. http://www.katholieknieuwsblad.nl/dossiers/paus-johannes-ii/item/3133-meehuilen-met-de-wolven-shell-en-de-twee-gezichten-van-nebahat-albayrak Maar voor de Grijze Wolven, Turkse deep state zie ook bijv. het boek ‘Grijze Wolven’ van Stella Braam en Mehmet Ülger. (Staat vol met voorbeelden van infiltratie van vooral de PVDA door Grijze Wolven of Grijze Wolven-achtige organisaties.)

  Beantwoorden
  Boudine Berkenbosch:
  13 mei, 2014 op 18:58
  Dank je wel, Ton Biesemaat, voor je reactie. Want velen durven niet meer te reageren. Jouw blog staat stil, maar BOUblog gaat door!

  Beantwoorden
  dick:
  13 mei, 2014 op 19:09
  Pas op met gehakketak.
  Als je boek lees, het leest als een trein, dan snap je het.
  als wetenschapper bewijs je zaken.
  Daarna komt de wederpartij in de verdediging en dan gaat die nat, vroeg of laat.
  Advocaat-Generaal mr. Diederik Aben kan het boek al uit hebben, maar ik ben dat hij zich langzaam haast.
  Eerder klagen dat hij het druk heeft en vervolgens op de stoel van rechter gaan zitten en gewoon in de tunnelvisie van het hof gaan zitten en deze op pennen, ongelooflijk, maar waar.
  Het moet toch niet zo moeilijk zijn zo een goed lezend boek te lezen?
  Ik schrijf dit op morele grondslag, maar wat is er wettelijk?
  Hoe staat het met de vervolgzitting in de ontnemings-zaak?

  Weet iemand meer over X2? Van hem las ik dat hij dacht goed en belangrijk werk te doen met zijn plakken en knippen. Vond het daarna verbijsterend dat het stil bleef, ben verontrust nu ik over hem lees dat het ergste gevreesd wordt.

  Beantwoorden
  Rein Gerritsen:
  17 mei, 2014 op 10:52
  Beste Boudine,

  Vanochtend kreeg ik een mailtje van Ton Derksen waarin hij mij verzocht om, namens hem, een reactie te plaatsen in verband met allerlei onjuiste kritieken die er op diverse sites te lezen zijn over hoe de Volkskrant hem geciteerd zou hebben. Het onderstaande geeft Derksens reactie weer:

  “De Volkskrant heeft mij steeds zeer netjes behandeld. Die krant treft geen blaam. Er staat geen “malicieuze ‘quote’ “ in die krant. Zinnen zijn nagenoeg altijd multi-interpretabel. Pas naderhand weet je wat iemand anders ervan maakt. In plaats van oude zinnen te gaan her-analyseren, geef ik mijn positie (nogmaals) t.a.v. de heer Demmink. Die is als volgt: In het dossier kom ik zijn naam niet tegen. In het dossier is het gemanipuleer van de taps eenvoudig verklaarbaar. Er is geen enkele reden, vanuit het dossier, om duistere krachten van buiten het dossier te postuleren. Mijn onderzoek ging over het dossier. In die zin heb ik niets gevonden. Ik heb niet buiten het dossier gezocht. De hele wereld ligt buiten het dossier. Voor mij is er geen reden om wie dan ook te beschuldigen”. – Ton Derksen (17-05-2014)

  Ikzelf wil er hier nogmaals op wijzen dat de berichtgeving op sites als klokkenluiders.online, Het Haagse Complot en de site van Martin Vrijland de zaak Baybasin meer schaden dan goeddoen.

  Groet,

  Rein

  Beantwoorden
  Ton:
  17 mei, 2014 op 11:28
  Geachte heer Gerritsen,

  Ik neem aanstoot aan uw opmerking. U stelt dat ik schadelijke beschuldigingen zou uiten, zonder te melden waarover en aan wie. In dat geval verneem ik graag waar u op doelt. Ik doe nimmer een beschuldiging die ik niet kan motiveren en/of onderbouwen.

  Graag verneem ik van U.

  Beantwoorden
  Jeroen:
  17 mei, 2014 op 12:27
  Heeft Derksen nou wel of niet gezegd dat hij niets gelooft van het Demmink-complot?

  Waarom draait hij daaromheen? Hoe de krant hem behandeld heeft en of het vermeende citaat “malicieus” is, doet niet ter zake. Het is ook niet “multi-interpretabel,” maar laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Derksen heeft misschien geen reden om Demmink te beschuldigen, maar ook niet om hem vrij te pleiten.

  Als de Volkskrant Derksen juist aanhaalt, is uitleg op z’n plaats. Zoniet, zou de Volkskrant moeten rectificeren.

  Of komt het mailtje van Derksen uit de dikke duim van Rein?

  Beantwoorden
  Boudine Berkenbosch:
  17 mei, 2014 op 12:45
  Beste Rein,
  Het Haagse Complot is altijd heel feitelijk, zelfs meer dan dat! Ton Hofstede haalt feiten boven water die de zaak Baybasin in positieve zin verduidelijken. Het Haagse Complot doet volstrekt geen schade aan de zaak Baybasin, zelfs in tegendeel! Deze site steunt Baybasin als geen ander!
  Ook KLOL doet geen schade aan de zaak Baybasin, al komt Micha Kat soms met “feiten” die uit nogal voorbarige conclusies bestaan. Dan is het dus laster en smaad. In het verleden heeft hij inderdaad de zaak Baybasin beschadigd, door zich te keren tegen mr. Adèle van der Plas. Zeer ten onrechte, zoals hij later zelf ook (min of meer) heeft toegegeven.
  Martin Vrijland daarentegen heeft een nogal dikke duim! Sommige van zijn artikelen berusten echt nergens op. In dat geval is het pure laster en smaad!

  Kritisch lezen is wel een vereiste als men op Internet de juiste informatie boven tafel wil krijgen. Kritisch schrijven is nog belangrijker. Je gooit hier drie totaal verschillende websites even op een hoop en beschuldigt ze dan collectief, zonder enige feitelijke onderbouwing. Dit is absoluut NOT DONE op BOUblog! Zoals blijkt uit de reactie van Ton (Hofstede), is dit onacceptabel. Laster en smaad doen zoveel kwaad…

  Tot zover, for the record zullen we maar zeggen.

  Like

 17. En om het helemaal compleet te maken bij deze nog even de verantwoording van Boudine Berkenbosch om de tekst te wissen.

  Boudine Berkenbosch:
  17 mei, 2014 op 15:34
  Beste Rein,

  Ik wil dat je hiermee stopt!

  Je wilde een mail van Ton Derksen posten, maar je voegt er een kritiek aan toe op drie totaal van elkaar en van BOUblog onafhankelijke websites.
  Voor kritiek op Ton Hofstede kun je je wenden tot Het Haagse Complot!
  Voor kritiek op Micha Kat kun je je wenden tot KLOL!
  En kritiek op Martin Vrijland is hier evenmin welkom!

  Ik zal deze hele discussie dus wissen!

  Beantwoorden
  Boudine Berkenbosch:
  17 mei, 2014 op 15:36
  Diewer, daar was ik al bang voor! Ik zal even ingrijpen, al kost dat me tijd. En dat terwijl het buiten zulk heerlijk weer is.

  Beantwoorden
  Boudine Berkenbosch:
  17 mei, 2014 op 15:42
  Deze discussie is gewist, want hij wekte verwarring.

  Tot zover

  Nou beste Boudine, de discussie wekte helemaal geen verwarring, hij was glashelder, te helder voor jou en daarom jou niet welgevallig.

  Like

 18. Weet iemand wat er precies speelt tussen Myra en Koos?
  Is Myra er achter gekomen dat Koos niet op de school zat waar in Noord-Friesland dat jarenlange kindermisbruik plaatsvond?
  Er zijn eerder wat twijfels gerezen over de betrouwbaarheid van de getuigenis van Koos over Demmink in de woning van Van Roon omdat hij beweert dat hij daar Demmink alleen gezien heeft.
  Nogmaals, echt het fijne ervan weet ik er niet van. Ik zou graag tekst en uitleg over de ontstane vete tussen die twee willen hebben..

  Like

  • Koos blijkt zijn misbruik op de school in Sexbierum en zeer waarschijnlijk ook de aangifte tegen Demmink uit zijn grote duim te hebben gezogen lees ik ook op redelijk genuanceerd artikel op Swapichou.
   Myra staat natuurlijk behoorlijk in haar hemd na
   het uitgebreide videointerview met Koos op de zeedijk bij Sexbierum..

   Like

   • Swapichou is een trollenblog vanuit Joods zionistische hoek betaald. Kijk naar de foto. In een artikel over kindermisbruik een foto met meerdere Pinockios te plaatsen zegt genoeg. Pinockio staat symbool voor kindermisbruik. Denk aan Demmink in Berlijn en Praag!!!! In de Talmoed staat ook dat vanaf 3 jaar alles mag en met niet Joden is het vanaf geen enkele leeftijd strafbaar. Staat letterlijk in de bijbel van de Talmoedjoden!

    Like

   • Hallo, ik baseer me niet alleen op die trollenblog.
    Ik volg Koos al een tijd en ik zeg dit niet op basis van een nacht ijs mening.
    Bou heeft een ruzie tussen Myra en Koos over een boekje van de pedozaak in Sexbierum weggehaald op verzoek van Myra. Koos heeft een klasse- of schoolfoto van Schoolbank geplaatst maar of hij daar echt op staat is even de vraag. Dus ja.
    Koos heeft Demmink alleen gezien bij Van Roon zegt hij. Dit is ook wel wat vreemd omdat Demmink bekend staat als een veelvraat die geen kans op een ejaculatie voorbij laat gaan..

    Koos kan het altijd hier toelichten. Ik was er in beide gevallen niet bij gelukkig als ze plaats hebben gevonden.

    Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.