Help Emma en vervloek het systeem van graaien door de elite.

Op de blogs van o.a. Martin Vrijland, Nieuwsbreker en Swapichou kwam ik het verhaal tegen over de ernstig zieke Emma wiens behandeling niet wordt vergoed door de ziektekostenverzekering. Dit is voor mij het toonbeeld van waar we met deze maatschappij gebaseerd op winst en kostenbeheersing naar toegaan. Bankiers krijgen afkoopsommen van miljoenen. Idem de directeuren van de zorgverzekeringsmaatschappijen. En dan zou er voor dit zieke meisje geen 2 ton beschikbaar zijn.

emma-2-300x225

Nu heb ik geen donatieknop en zal deze ook nooit plaatsen maar wil bij deze toch graag verwijzen naar de site voor Emma. Als het systeem verrot is en zijn mensen laat stikken dan moeten we het zelf maar oplossen. Fuck the system en leve de mensen met een hart! (de graaiers uitgesloten want die mogen van mij ter plekke sterven en hebben zo wie zo geen hart).

Klik hier voor de site van Emma!!!

Ik weet dat het voor velen niet meer mogelijk is een donatie te doen maar die enkeling die nog een euro over heeft…… Als we als samenleving samenspannen heeft de graaimaatschappij geen kans meer!

We willen deze Amerikaanse toestanden toch niet in Nederland? Laat de maatschappij weer een samenleving worden waar de zwakkeren geholpen worden onafhankelijk van het smerige geld.

 

Advertenties

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s