Micha Kat ontmaskerd als infiltrant en Judas…

Mijn naam is haas....ik bedoel Kat.. en ik weet nergens van..

Mijn naam is haas….ik bedoel Kat.. en ik weet nergens van..

Op het blog van Martin Vrijland worden opeens de meest opzienbarende onthullingen gedaan over de werkwijze van de familie Poot en de betrokkenheid van Micha Kat hierbij!!

Lees hier het artikel.

Hiermee is definitief aangetoond dat Micha Kat behoort tot de gecontroleerde oppositie. Zijn positieve berichten richting Boublog en Myra geven eveneens te denken. Hij was gebrouilleerd met Myra maar plaatst nu wel ineens haar opnames. Tjsa een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Kat valt serieus.....

Kat valt serieus…..

Nu wordt eindelijk duidelijk hoe de alternatieve media ook al jaren geïnfiltreerd zijn door Judassen als Micha Kat en Boublog. Jaren heeft Micha zijn trouwe lezers voor de gek gehouden en gewerkt vanuit een geheime agenda. Hetzelfde geldt voor Boudine Berkenbosch.

liar

Conclusie voor mij is dat je inderdaad alles tot je moet nemen maar alleen op jezelf kunt vertrouwen. De vrijmetselaar Micha kan nu terug in zijn hok! Nieuwe onthullingen volgen snel!!!!

 

151 Reacties op “Micha Kat ontmaskerd als infiltrant en Judas…

 1. BEA: De leugen regeert.
  maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel….
  ik zou zeggen: “….en snel!”

  Like

  • Ik had exact dezelfde gedachte. Eerst zou er ter plaatse een joodse begrafenis geregeld worden (KLOL en Thaiblog). Nu een crematie wat dus volgens het jodendom niet kan. En dat alles een halve maand na overlijden waar binnen het jodendom de begrafenis zo snel mogelijk (1 tot 3 dagen) moet plaatsvinden. Heel verwarrend allemaal. Daar komt bij dat Martin Vrijland zijn broer zondagochtend nog in Nederland aan de lijn had. Hoezo voorbereiding??

   Like

   • Zou het dan toch een 1 april mop zijn? Weliswaar een smakeloze: het hangt van absurditeiten aan elkaar.
    Ik heb ook even naar dat geluidsfragment geluisterd van het gesprek tussen die Rene de Brouwer en Nico van den Ham. Nou die Rene is ook niet voor toneelspeler in de wieg gelegd. En dan contact op te nemen met Nico? Ik bedoel, niks ten nadele van Nico, maar dit is niet logisch. Nee superongeloofwaardige vertoning. En wat moeten we dan denken van die Krol, ipv effe te dimmen voordat ie op moet, nee weer op de buis. Klopt toch ook niet! Het is een poppenkast en dat is het!…

    Like

  • Een Joodse begrafenis betekent een sobere begrafenis (volgens het Joodse geloof moet dat snel, maar daar gaat het niet om hier, SOBER) . in Thailand is cremeren standaard, net zoals bij ons begraven de standaard was.

   Like

 2. Maar misschien wordt Panorama om de tuin geleid. Panorama baseert zich op een artikel uit De Telegraaf en dat zou ik eens meerdere keren lezen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22391415/__Doodrijder_journalist_gevlucht__.html

  De plaatsnaam van het staatsziekenhuis waar hij overleed is niet vermeld;
  Een schrijver van de gay-krant die het ineens met vrouwen doet, ene Araya, (Araya wie) die via via hoorde dat er iets met de bekeerde homo gebeurd was, geef ze geld en ze zeggen alles;
  En Henk ‘fooitje van pootje’ Krol die de link naar Joris inkopt.

  Like

 3. Op Vrijland site vraagt iemand zich af of Waar in Holland (soort zustersite van KLOL) ook door Poot wordt gefinancierd. De redacteuren zijn Victor Wijsman en Pierre Waay (geen linkedin of zo). Over hun achtergrond kan ik weinig of niets vinden. Ze zijn wel door Myra geinterviewd vorig jaar zomer..

  Like

 4. Als er één groep mensen totaal waanzinnig, gehersenspoeld en krankzinnig is, zijn het de forumklanten van KLOL. Als je het mij vraagt dient dat forum ook als een sinister psychologisch experiment.
  Er zijn meer forums met duidelijke connecties met dubieuze organisaties als Tavistock.

  Je kunt de mind-control gewoon voelen op een site als KLOL. Het is een ranzige beerput.

  Like

 5. Het is dat ik niet zo goed kan tegen het woord controlled opposition omdat het een eenheid suggereert in oppositie. Er is geen eenheid, er zijn belangengroeperingen die elkaar bestrijden, en individuen die ook meedoen en elkaar bestrijden. Een onoverzichtelijke kluwen, waarbij het voor een ieder actief of passief betrokken van belang is continue een eigen koers te varen.

  De heren Poot zijn, met de wetenschap dat ze de opdrachtgevers zijn van Micha Kat en zijn kwalijke praktijken, in mijn ogen volledig gedegradeerd tot een criminele organisatie, die misbruik maakt van de misstanden die er ongetwijfeld zijn, voor eigen gewin. Maar ook misbruik maakt van oprecht bezorgde burgers, die vechten voor het herstel van de rechtsstaat. Zo voel ik me ook besodemieterd.

  Neemt niet weg dat er misstanden zijn en rechtgetrokken moeten worden, maar niet door middel van een criminele organisatie als van de heren Poot met hun klokkenluiders en roestige spijker. Het kan maar zo zijn dat deze roestige spijker een nagel aan zn eigen doodskist wordt. Wat een smeerpijperij. Ik moet er weer even afstand van nemen, bah.

  Like

  • Mooi dat jij ingaat op het woord ‘controlled opposition’. Het suggereert een groep die vanuit overheid/inlichtingendiensten gecreëerd is. Dat zal ook bestaan maar is niet waar het bij Kat/Poot c.s. om gaat. Kindermisbruik van hoge functionarissen zien zij als een kans om te chanteren en geld te verdienen. En mooi dat jij ook jouw afschuw laat blijken over hun handelswijze. Ik vind het opvallend dat Steve Brown zijn afkeur niet laat blijken op zijn site. Hij moet het vernomen hebben.

   Like

   • Die kijkt wel uit, Ron, die trekt zich tactisch terug. Misschien kan hij helpen met het maken van een organigram van de Misdaadgroep Poot. Zou wel interessant zijn om dat misdaadnetwerk ook in kaart te brengen, zoals hij dat gedaan heeft met Peter R. de Vries.

    Like

   • Al heel lang reageer ik niet bij Steven, omdat ik onmiddellijk sordt belaagd door ern stel trollen. Maar ik dacht kom, laat ik eens een reactie geven over deze kwestie onder een artikel over de misdaad van banken. Als volgt en een gedeelte uit mn hoofd:

    Je zult wel gemerkt hebben dat er nogal wat ontwikkelingen zijn met die georganiseerde misdaad.

    De Nederlandse Staat in een spagaat, enerzijds gechanteerd door de Turkse Staatsmaffia en anderzijds gechanteerd door het Pootimperium. Het Pootimperium dat nu toch wel ontmaskerd is als een criminele organisatie, die onder het mom van hoge morele waarden en het algemeen nut, de misstanden van Nederland tot corebusiness heeft gemaakt, voor eigen gewin.

    Het zou mooi zijn om ook van het netwerk rond De driminele organisatie fan Poot een organigram te maken.

    Zijn reactie is binnen. Het hele artikel heeft hij gedelete en in plaats daarvan heeft hij Eulings pontificaal mrt een verwijzing naar klokkenluideronline gepubliceert.

    De Eulings waar een zwartboek van bijgehouden werd door Micha in opdracht van Peter Poot, als te lezen op de site van Vrijland.

    Kortom dan weten wij genoeg. Weer een teleurstelling, moet ik zeggen.

    Like

   • Het is werkelijk heel bizar maar ik zie net dat ook Micha Kat een artikel heeft geplaatst over Eurlings “Operatie Pedo-control bereikt nu KLM.” Hij zal dan nu wel die beloofde dikke bonus van Peter Poot in ontvangst mogen nemen en wie weet delen met Steven voor het verbreiden van de blijde boodschap onder het volk.
    http://www.martinvrijland.nl/2014/03/31/heeft-de-familie-poot-zwartboeken-van-mensen-als-camiel-eurlings/?utm_source%3Drss%26utm_medium%3Drss%26utm_campaign%3Dheeft-de-familie-poot-zwartboeken-van-mensen-als-camiel-eurlings

    Like

    • Hint met de koevoet? Hoe duidelijk willen we het hebben. Ik hoop dat Micha nog toekomt aan het beantwoorden van de “schriftelijke” vragen. Voor mij is hij al een poosje geleden door het ijs gezakt.

     Like

 6. Die Kat werkte dus al sinds 2003 voor de heren Poot als hun dienstknecht voor smerige zaken en natuurlijk met de verzekering dat hem niks kon gebeuren bij alle geplande acties. Lekker toch als, een hoe heet die kerel in Amerika, schreeuwen door megafoon, leuke leuzen plempen op de muren en Demmink confronteren. En dan als een held worden onthaald door het publiek. Weer een bonus en weer een bonus, inderdaad judaspenningen. Wat kan je gebeuren met zulke heren achter je. Dat waren geen moedige acties, dat waren opdrachten. En dan anderen ook nog eens opjutten en de vernieling in helpen. Wat een Judas, bah.

  Like

 7. Ontmaskerd als een infiltrant? Gewoon ontmaskerd als een crimineel, dirty criminal zou Baybasin zeggen, een boef, een oplichter met zijn mega micha claim. Ook nog arme lieden geld uit de portemonnee kletsen. Ik las die reacties wel eens dat de mensen dan toch beloofden geld over te maken, al zaten ze krap bij kas. O o o o wat een judas.

  Like

 8. Het feit dat anderhalf jaar na dato (publicatie van e-mail van Jack Abramoff , veroordeelde Amerikaanse super lobbyrat, als update bij het gelinkte Vrij Nederland artikel) Micha Kat, Bou, Steve Brown, Myra en consorten de naam van Jack Abramoff als close pal van Robert Rubinstein bij de Roestige Spijker/Poot Vastgoed tot op de dag van vandaag zijn naam niet eens noemen is zeer ontmaskerend voor deze gecontroleerde oppositie binnen het anti Demmink kamp:

  http://www.vn.nl/Archief/Justitie/Artikel-Justitie/De-jacht-op-Joris-Demmink.htm
  [Dit is natuurlijk ook zelfkritiek omdat ik dit zelf een jaar terug ook al zag als ik me niet vergis, maar toch.. Uitstekend dat Martin Vrijland deze zaak nu volledig opengooit binnen de alternatieve mediascene]

  Like

  • Ik noemde het net al in mijn antwoord aan Lidy. Opvallend vind ik het
   dat Steve Brown zijn afkeur niet laat blijken op zijn site. Hij moet het vernomen hebben. Maar misschien wacht hij nog wat af.

   Like

   • Er is zeker een soort bond tussen de verschillende websites. Zogenaamd 100% onafhankelijk van elkaar maar ze laten elkaar niet vallen, in tegendeel.

    In feite zie je ze elkaar promoten en met name het goudvinkje Kat wordt in de watten gelegd en krijgt regelmatig de nodige veren in zn reet gestoken. Ik heb het dan over: Steven Brown, Boublog, HHC, Waarinholland, Hans Mauritz, deze laatste heel bizar met name vanwege de smaadzaak tegen Dankbaar en de smerige rol die Kat daarin vervulde, ook mbt de kortgedingen die Yehudi tegen hen aanspande.

    Nu zie je Dankbaar en Mauritz weer gezellig met elkaar in de keuken keuvelen. Yehudi en Kat zijn weer de beste vrienden, terwijl Dankbaar en Lameris ieder de rekening konden betalen, dankzij Kat. Bizar toch?

    Nadat ik vorig jaar op de site van Steven kritiek begon te geven op Micha Kat werd ik plots belaagd door trollen, zodanig dat ik uiteindelijk weg bleef. Ik heb het lange tijd niet begrepen maar eindelijk is het kwartje gevallen.

    Hier nog even de verdwijntruc na mijn reactie mbt de heren Poot:
    http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/12/31/nederlandse-misdaad-bankensector-moet-nog-halveren/

    Ik weet zeker dat er een lijntje liep tussen Kat, Steven, Het Katholiek Dagblad en De Roestige Spijker. Heel simpel, ik opperde in een reactie dat ik niet verwachtte dat Knijff daadwerkelijk de bodemprocedure zou aanspannen. Direct daarop pakte Steven dat op en maakte daarover een artikel, dat werd vervolgens weer opgepakt door het katholiek Dagblad, waarop de Roestige Spijker haar kans zag. En denk nu niet dat ik dit noem om mijzelf op de borst te slaan, want in feite heb ik hen onbedoeld geholpen en daar ben ik niet trots op. Ik wil hier laten zien dat er wel degelijk een lijntje is.

    Ik meen Ton Hofstede op de site van Steven herkend te hebben in de figuur professor Haagse Harry. In ieder geval zijn er vriendschappelijke banden tussen hen.

    Inmiddels heb ik ook een streep kunnen zetten door de naam Ton Hofstede van HHC. Die man heeft zich via of met behulp van de verschillende blogs een toegang tot Baybasin weten te verwerven. Een commando geweest, net als die figuur uit Arnhem.

    En al die mensen van Poot tot HHC presenteren zich als helden, als Robin Hoods. Maar als je goed kijkt en leest, werkelijk leest dan kloppen de verhalen niet. Ik ben naief genoeg om eerst te gaan voor de held, maar realistisch en analytisch genoeg om de scheurtjes op te merken. En dan ineens is het gebeurd.

    Kijk hoe die oude Poot zich liet portretteren met zn evil eye. En Micha Kat met zn Alister Crowly look. Een sinister zooitje.

    Hoe dan ook, ik moet het een tijd laten bezinken. Dit wilde ik nog even vertellen.

    Like

   • ik schreef hierboven:

    Nu zie je Dankbaar en Mauritz weer gezellig met elkaar in de keuken keuvelen.

    moet zijn: Micha Kat en Maiuritz

    Like

   • Dankbaar en Lameris die beiden financieel gedupeerd zijn door het duo Kat-Mosckowicz hebben heel opvallend nog niet gereageerd na de nieuwste ontwikkelingen rond het Poot-imperium en hun mediahandlangers.
    Zou Poot hen financieel schadeloos hebben gesteld zodat zij hierover verder het zwijgen toe doen??

    Like

   • @Lidy in reactie op jouw comment van 18 april.

    Het kan kort of lang duren maar nabestaanden van Rishi en Marianne Vaatstra zullen het nieuws horen dat de dood van hun naaste door een select groepje gebruikt is als pressiemiddel in afpersing van de overheid en vangen van cash. Tot nu toe heeft Steve Brown geen moeite gedaan uit te spreken hier niet bij te horen.

    Like

 9. Kat heeft ook net het grote nieuws doorgekregen en brengt het ook zoals gebruikelijk GROOT..:

  EXTRA: MAUD OORTWIJN IS WEER ‘BOVEN WATER’ EN LIJKT ONGEBROKEN NA JAREN VAN TERREUR

  Wat ben je toch een bevoorrecht mens als de oude vertrouwde site van Kat je het echt belangrijke nieuws zomaar in de schoot werpt..
  Chapeau!

  Like

 10. Weet iemand namen van de grootste vijanden van Poot? En bedoel ik échte vijanden, niet zo’n toneelstuk van Yehudi en Micha.
  En ook geen algemene naam als de overheid.

  Like

  • Ik vermoed dat de Pootjes geen echte heel specifieke vijanden hebben.
   Wat er mijns inziens speelt is een familie Poot die botweg uit is op meer geld en macht voor hun eigen imperium, en stuiten daarbij op andere machtsstructuren en poppetjes die daarin een rol spelen. Het draait om eigen materialistisch gewin. Kwaadaardig materialisme van de rijkaards Poot.
   Het heeft NIKS te maken met nobele en bonafide overwegingen en handelingen.
   Veel van wat er fout is met deze wereld wordt belichaamd door
   de familie Poot en hun aanhangsels zoals Micha Kat, concludeer ik.
   Micha Kat draagt met gemak en zonder hand omdraai meerdere petten, dus de mogelijkheid dat er ook nog andere objectieven en belangen achter zijn KLOL schuil gaan valt zeker niet uit te sluiten…
   Zo’n gekke wereld leven we in.

   Like

   • En meer macht krijgen ze door het kunnen beschikken over kostbaar chantagemateriaal. Wie weet zitten er hoge omes in de Zandvoort-files. Die files zijn dan miljoenen waard en worden jaar in jaar uit gebruikt ter chantage. Zonder chantagemateriaal denk ik dat het onmogelijk is jaar in jaar uit ongestraft heftige laster te verspreiden. Als je eens ziet op de site van Micha Kat en Steve Brown wie er allemaal beledigd worden dat is niet normaal. Zou er ook een deal kunnen zijn tussen Brown (namens Poot) en Peter R. de Vries (namens overheid) die zo’n Yehudi versus Micha theatherstuk opvoeren?

    Like

   • Je mag hopen dat Marcel Vervloesem hier geen deel van uitmaakt of gaat uitmaken; maar ik heb mijn twijfels na dat vreemde bericht dat Vervloesem Maud Oortwijn had gelocaliseerd (waarom? is zij een pedojager? i9s zij een bekende van Marcel Vervloesem?) en Oortwijn daarna een bericht op haar weblog plaatste.
    Wat gebeurt er allemaal op de achtergrond wat wij niet weten??

    Like

    • Mijn gevoel zegt dat Vervloesem 100% fout is. Ik heb al zijn interviews meerdere keren beluisterd en kan alleen maar concluderen dat hij met VEEL woorden NIETS zegt. En als hij dan zo’n gevaar is voor de Belgische elite waarom leeft hij dan nog en is Gina Perdaens dood. Ik kan hem alleen betrappen op free rides op de ruggen van anderen zoals Gina.

     Like

   • Mooi, hier wordt verder gedacht. Als je druk op de ketel wilt houden met chantage heb je behoefte aan ‘pedojagers’ met een goede naam. Die heeft Vervloesem. Dat heeft Kleintje Muurkrant met de reeks ‘Estoril naar Zandvoort’. Er is een vertaler onder de naam Eheu die wordt ingezet. Ik oordeel nu niet of deze wel of niet bewust te kwader trouw zijn. Het gaat om het mechanisme. Let op wie de boodschap herhaaldelijk blijft verkondigen. Goedwillende mensen haken aan en worden gebruikt, of beter misbruikt. Dat beschreef Martin goed in dat interview met Johan Oldenkamp.

    Like

   • Vervloesem ontvangt deze maand een prijs in Kopenhagen en heeft volgende maand een speech aan de universiteit van Parijs. Wie zou dat voor hem geregeld hebben? Dit is wel vreemd omdat hij in de Vlaamse en Nederlandse msm pers vanaf 1998 een slecht imago heeft. En Vervloesem zegt steeds dat in Duitsland en o.a. Scandinavie wel vooruitgang begboekt is op basis van zijn onderzoeksmateriaal, maar je leest er nooit iets over.. Ook vreemd.
    En dat die Nederlandse officier van justitie die volgens Vervloesem gezegd zou hebben dat de Morkhovengroep op het juiste spoor zit. Ja, en gaan we hier nog iets over horen want alle seinen staan nog steeds op rood in de zaak Demmink ondanks alle Demminki publiciteit in de msm pers..!?

    Like

   • “.. Zou er ook een deal kunnen zijn tussen Brown (namens Poot) en Peter R. de Vries (namens overheid) die zo’n Yehudi versus Micha theatherstuk opvoeren?…”
    Schreef ik op 3 april in een comment.

    Francis Capelle 8 april:
    Breaking! Steven Brown en zijn CONTRACT met Peter R. de Vries!

    Like

 11. Ik had deze reactie geschreven bij de Roestige Spijker en het gaat dan hier om het foutje van Leliveld opgetekend door Ton Hofstede.

  Leliveld vraagt:

  „Waarom had Klaas zijn rapport niet voor wederhoor aan Demmink overlegd? U zegt wel dat u al het bewijs voor 2011 aan de OvJ ter beschikking heeft gesteld, maar was dat wel alles? En aan wie dan? Dick van Zijl OvJ en mevr. van der Zwan Zedendelicten Den Haag zegt u? Maar hoe kan het dan dat ik daarvan niets kan terugvinden in het dossier van de OvJ?

  Commentaar HHC:

  “Oeps, foutje bedankt!” Leliveld was in zijn eigen val gelopen en door de snelheid over zijn eigen woorden gestruikeld. Hoezo “strafdossier van de OvJ?” Dat is niet ingebracht als productie in deze zaak van de Roestige Spijker. Hoe komt hij daar dan aan? (Vermoeden redactie: uit het nog geheime dossier van het gerechtelijk vooronderzoek in de strafzaak, en daarmee frustratie van de rechtsgang!)”

  http://www.hethaagsecomplot.nl/20140327-dutch-injustice-day-5-vervolg.htm

  Like

 12. rmstock / March 31, 2014

  Huiveringwekkend en afgrijselijk. Wat moet Maaike Terpstra, de schrijfster van het verboden dagboek hier niet van denken. Yehudi Moscowitz, de advocaat van Maaike, die iedereen die het dagboek of delen daarvan publiceert met een peperdure aanklacht vervolgt, terwijl Micha Kat het dagboek aan diverse personen beschikbaar stelde. Over hand- en spandiensten gesproken, dit is een nogal vreemde manier om elkaar geld te laten verdienen in het `legal’ circuit’ van de Advocatuur. Voldoende om deze gang van zaken aan te melden bij de Raad van Discipline en na Bram ook Yehudi Moszkowicz uit zijn ambt te zetten, wegens schending van het aanzien van de advocatuur

  http://www.martinvrijland.nl/2014/03/27/micha-kat-en-zijn-deal-met-yehudi-moszkowicz/#comment-10431

  Like

  • De enige die vervolgd is voor het integraal plaatsen van het dagboek, op verzoek van Micha en na toelevering door natuurlijk Micha, was Frides. yehudi heeft volgens mij niemand anders benaderd. Daarom!…

   Like

 13. Update van Johan Oldekamp over gecontroleerde oppositietactiek van de familie Poot & Micha Kat in de zaak Demmink:

  Joris D. heeft belastende informatie waarmee hij de familie Von Amsberg chanteert. Daardoor werd hij niet alleen feitelijk onaantastbaar, maar kon hij ook ongehinderd opklimmen binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Micha Kat weet om welke informatie het hier gaat, maar hij houdt deze informatie opzettelijk achter, omdat ook hij hoopt er zijn voordeel mee te kunnen doen. Jan Poot wil vele miljoenen euro’s schadevergoeding van de Staat der Nederlanden. Door de druk op het dossier van Joris D. op te voeren, verwachten Jan Poot en Micha Kat dat Demmink op zijn beurt de druk op de familie Von Amsberg vergroot.

  Controlled opposition in Demmink-doofpotzaak definitief ontmaskerd

  http://www.pateo.nl/Links/nieuws.htm

  Like

  • Morgen weten we hier meer over als Johan Oldenkamp met Vrijland en Capelle over Roestige Spijker, Chipshol en de Poot-huurlingen praat:

   Aflevering 75: Dubbele bodem (uitzending van 2 april 2014)

   Vorige week werd duidelijk dat het verhaal rond ‘klokkenluider’ Micha Kat een dubbele bodem heeft (link). Deze dubbele bodem werd ontdekt door de onderzoeksjournalist die zichzelf op het internet Martin Vrijland noemt. Zijn website is MartinVrijland.com (link). In deze aflevering van de Pateo Radio talk show bespreken hij en gastheer Johan Oldenkamp deze dubbele bodem. Vanaf ongeveer 20:30 uur voegt Francis Capelle zich bij hen. Francis was over deze zaak eerder te gast tijdens aflevering 59 van Pateo Radio op 5 november 2013 (link).

   Like

 14. Geen fractieleider van een politieke partij in de Tweede Kamer heeft ooit meer dan een korte bevestiging gegeven dat de zaak Demmink bekend is. Dit duidt er op dat de fractieleiders alleen in de Commissie Stiekem over deze zaak (mogen) spreken zoals ook Theodoor Holman aangeeft. In Den Haag is overigens ook een jongensbordeel Pinokkio waar Demmink pleegt te komen volgens Haagse bronnen:

  http://www.parool.nl/parool/nl/508/Theodor-Holman/article/detail/3328961/2012/10/09/Hoe-dan-ook-ik-deed-mijn-eigen-onderzoek-naar-Demmink-Ik-kwam-met-de-raarste-verhalen-in-aanraking.dhtml

  Like

 15. Krol meldt in Pauw en Witteman dat de crematie donderdag is. Hij blijft erbij dat Fred de Brouwer na een val van zijn brommer is overreden door een auto die daarna is doorgereden. Volgens hem heeft de politie de dader nog steeds niet achterhaald. Het officiele verhaal dus en hij eindigt met te zeggen dat hij zeker geen “complotdenker” is..

  Like

 16. Interessante ontwikkelingen. De verzamelstaat Nieuwe Media Nieuws is uit de lucht gehaald. Er staan nu teveel sites op die de aanval hebben ingezet op het Poot imperium en die willen ze natuurlijk geen podium bieden.

  Like

  • Het Pootimperium ontmaskerd als een criminele organisatie, die onder het mom van hoge morele waarden en het algemeen nut, de misstanden van Nederland, tot corebusiness hebben gemaakt, voor eigen gewin. Zo zou ik het willen samenvatten.

   Like

   • Ik zag dat Boudine Lidy’s opmerkingen op haar blog plaatst – zonder bronvermelding te geven – omdat ze blijkbaar denkt dat het idee dan minder geloofwaardig bij haar lezers zal zijn..
    Dit geeft wel aan dat Boudine geen uitleg gaat geven over de positie van Micha als media hitman voor het Poot imperium en plichtmatig de losse flodders van KLOL blijft plaatsen..
    Kat gaat vrijdag ALLE vragen beantwoorden (tuurlijk..) die de laatste weken gerezen zijn. De vragenstellers worden al vast weggezet als idioten en mentaal gestoorden..
    Dat wordt tenenkrommende (Frontier) radio, dat staat nu wel vast. Zal Maud ook aanschuiven vrijdag..?

    Like

 17. Mooi dat je het opmerkt De Haas.

  Wat ik wel weer interessant vond was deze opmerking op Klokkenluider online van Francis Capelle, ook zo’n heerlijke vrijdenker. Van dat soort figuren hou ik. Hier komtie:

  ” FrancisCapelle zegt:Ik had het meer over Nawijn die de aanstichter is van het publieke verhaal Demmink (de versie dus waarmee wij het al jaren moeten doen!)
  Niemand volgt hem, niemand vraagt hem, sterker nog, hij hoeft tijdens de getuigenverhoren niet eens zijn verhaal te komen doen! Enig idee hoe dat kan? Enig idee hoe het kan dat een man die dergelijke uitlatingen over Demmink heeft gedaan, gewoon afscheid van hem kan komen nemen en zijn champagneglas tegen het glas van Demmink tikt en hem veel geluk wenst met zijn welverdiende pensioen? En geen hond die het erover heeft of er zelfs maar naar vraagt. In plaats daarvan worden dikbetaalde staatsleugenaars ‘gevolgd’ die al in geen jaren iets naar boven hebben gekrikt, behalve hun eigen banksaldo!”

  En zo is het maar net.

  Like

 18. Ik zag daarnet op klokkenluider die uitnodiging tot het stellen van vragen aan MK. Niet erg uitnodigend met de foto van hem met zijn look-a-like van Alaister Crowly, de enge man. Ik vind het bepaald niet laagdrempelig.

  Ik moet ook weer denken aan die baphomet bij hem aan de muur, en dat ie die, of was dat ook een look-a-like, in de gracht dumpte. Misschien een ideetje voor Rutte. Die heeft er ook eentje in het torenkamertje hangen, om die dan op Bevrijdingdag door ons Staatshoofd, de hofvijver in te laten plumpen. Als start van de grote schoonmaak. Dat zou toch een prachtige daad zijn, met zoveel symboliek.

  Like

 19. Die AIRVD is een doortrapt mannetje die ook niet deugt en niet in zijn leugens gestikt is net zoals Kat en Bou. Maar de maskers gaan af en binnenkort wordt heel veel meer duidelijk.
  En niemand wil nog door Myra geinterviewd worden lijkt het wel behalve arme Baybasin die weinig keus heeft..
  Overigens denk ik dat Poot ook de familie Amsberg financieel belaagd los van de staat. Ik heb ook het idee dat de zaak Friso en het aftreden van Bea hier niet los van staan..

  Like

  • Martin is niet ontmaskerd door het fake verhaal van Oortwijn in tegenstelling tot Micha; dus dit is een totaal fictief off track verzinsel van jouw kant..

   Like

   • Het verhaal waarmee Martin Vrijland komt m.b.t. de maffiagroep Poot en hun alternatieve media is een helder en deugdelijk verhaal wat mij betreft.
    Daar kan volgens mij geen speld tussen. Hij legt de juiste verbanden en trekt de juiste conclusies. Hij trekt die stinkende put open…
    Myra, ene Nico van der Ham die geloof ik ergens in het Oostblok woont en in de ICT zit, Marcel Messing, een intrigant en verdraaier van oude wijsheden, de zogenoemde trollen zoals barracuda, Steven Brown hoort er waarschijnlijk ook bij… Al die vreemde belangen, contacten en verbanden. De ranzigheid en gemenigheid waarmee zij te werk gaan en hun waar verkopen… jongens, jongens, dit is maffia in optima forma, ben ik bang. Dit is het zuivere kwaad aan het werk.

    Het zijn allemaal verraders, aartsleugenaars en ratten die het Kwaad vertegenwoordigen. Verkochte zielen. Zij hebben ervoor gekozen om het kwaad te dienen. Micha Kat voorop, en de familie Poot natuurlijk.

    Like

 20. Deze Jack Abramoff (veroordeelde ultra zionist) is de meest rode vlag die je kunt bedenken als hij genoemd wordt als belanghebbende inzake pedocriminele elitezaken in Nederland. Bloggers als Kat, Berkenbosch, De Weerdt, Brown en meer van dat soort ontkenners vertikken het om dat in te zien. In feite hebben de Nederlandse Mainstream media dit al eerder ingezien maar de gevestigde media doen daar vooralsnog geen onderzoek naar de afperspraktijken rond de zaak Demmink zoals Martin Vrijland dat wel aan het doen is:

  Out of the DC Hilton, Ritz Carlton, Sheraton Hotels, Little Boys and Girls for Military and Defense Contracts, Congressman, Senators, Media and others Blackmailed

  By Stew Webb Federal Whistleblower-Activist

  This is a story of the U.S. Shadow Government tied to Organized Crime, Foreign intelligence, current and retired FBI Trolls and stooges and how they have Blackmailed, Imprisoned, Murdered, defamed and tried to destroyed their reputations, those who have exposed their crimes or got in their way.

  http://www.veteranstoday.com/2014/02/02/aipac-and-abramoff-operated-child-sex-blackmail-ring/

  Like

 21. Mevrouw Berkenbosch beweert vandaag na een interruptie door Myra op Boublog dat Martin Vrijland gisteren op Pateo radio met modder gooide terwijl Francis Capelle vandaag het volstrekte tegendeel beweert..
  Wie gelooft u dat geloofwaardiger is in deze kwestie..??

  Like

  • Boudine Berkenbosch is zelfs bezig mijn site te blokkeren via WordPress omdat ik een foto van haar geplaatst heb. De trol. Ach als ze oorlog wil dan heeft ze die bij deze nu echt.

   Like

  • Ze is inderdaad HEEL ERG boos en totaal redeloos net als Myra. Hopelijk liggen die twee binnenkort hyperventilerend en overspannen wekenlang in bed.
   Martin die dus met modder “zou” gooien heeft net weer een nieuw artikel geplaatst met nieuwe onthullingen rondom de zaak Demmink..

   Like

 22. @Mensen Geweldig Zowel Martin als donQuijotte leggen een aantal onvoorstelbaar perfide zaken bloot.

  Vele handen maken licht werk zegt men wel eens.
  Krachtenbundeling van de goede mensen hier in Nederland kon wel eens de sleutel zijn, wat zeg ik? Is namelijk de sleutel tot een beter. rechtvaardiger en gelukkiger Nederland.

  En niet alleen goede maar ook heel dappere mensen die het lef hebben de echte criminelen hier aan te pakken.

  Like

 23. @donQuijotte Misschien moet de artikelen van Martin en van jou over en weer herbloggen, want zijn te belangrijk en e.e.a. dient breder te worden aangepakt.

  Like

 24. Francis Capelle stelt heel duidelijk dat Kat feitelijk geen enkele vraag naar behoren heeft beantwoord. Hij heeft alleen zijn bekende riedels die hij al een decennium lang op zijn (door de familie Poot gefaciliteerde) website debiteert ten gehore gebracht. Hij zegt in feite “fuck you” zoals Francis onomwonden als reactie op KLOL stelt.
  Ik ben na circa 10 minuten ook afgehaakt omdat het wel duidelijk was dat Kat geen bevredigende antwoorden zou gaan geven op de vragen die schriftelijk waren geformuleerd.
  Lees ook even het stuk van Johan Oldenkamp De Demmink Doofpot Blijkt Big Business (http://www.pateo.nl/Links/nieuws.htm). De heren Poot en Rubinstein vertikten het geinterviewd te worden door Johan. We weten inmiddels door het voortreffelijke onderzoeksjournalistieke werk van Martin Vrijland waarom..

  Like

  • Micha Kat is een heel duister mannetje en een gewetenloze beroepsleugenaar. Net als de Pootjes door en door kwaadaardig zijn.
   Psychopathisch, sociopathisch.
   Dat is niet of nauwelijks voor te stellen voor een gewoon iemand, laat ik het zo omschrijven. Die hele entourage is satanisch tot op het bot. Ik kan geen andere conclusie trekken. En diegenen met wel oprechte bedoelingen die daarin zijn meegetrokken wens ik een spoedige ontwaking toe.

   Like

 25. FrancisCapelle zegt:

  Niet al je lezers zijn psychopaten, Kat! Ze trappen er gewoon niet meer in! Met geld van Poot Demmink gebruiken om hun miljoenen te krijgen! Amerikaanse kinderneukers bij in de stichting zetten! Allemaal goed! Moet allemaal kunnen, is voor de goede zaak toch? In Nederland stijgen de kindermisbruikcijfers, worden de gemeenten verplicht om veelplegers terug te laten keren naar de stad waarin het delict gepleegd is – dus waar zijn de resultaten van jullie zogenaamde strijd tegen die zaken? Juist, op dezelfde plek waar jullie antwoorden liggen – in een onbereikbare afgrond waar geen vragensteller er nog ooit bij kan.
  Zelfs wanneer je zegt dat je huisje in Schiedam 900 aan huur slurpt is er hier niemand die vraagt: Je huisje in Schiedam? Kwam je niet volgens eigen zeggen naar NEderland om juist dat te ontruimen? Je weet wel, je verklaring nadat je op schiphol gearresteerd was toch dat je je huisje kwam ontruimen? FUCKING LEUGENAAR! De idioten die je nog ooit serieus nemen verdienen je!

  ……………………………………………………………………………………………..
  @J.Hans Mauritz

  Micha ontwijkt de vraag? Micha ontwijkt alle vragen en zegt tegen zijn vragenstellers FUCK YOU! Micha zegt dat je machtige Amerikaanse goed betaalde pedofielen mag gebruiken om hier de staat te bevrijden van Demmink (tot op heden overigens vrij man en dat zal die altijd blijven!)

  Rubinstein zegt in een interview – er zijn nog honderden getuigen tegen demmink die hun mond niet open doen omdat zij weten dat er geen klokkenluidersregeling is!
  Vraag die ik had ingezonden: waarom heeft de alternatieve media nog geen cent voor klokkenluiders gereserveerd, en waarom de miljonairs Rubinstein, poot en de anderen waarmee en waarvoor je ook werkt ook niet?

  Geen antwoord!

  Hoe zit dat met het feit dat je in een gebouw zat dat toebehoord aan de VN?

  Geen antwoord

  Hoe zit dat met het feit dat BSS Security, het bedrijf dat Demmink bewaakte, niet aanwezig was toen jij hem voor zijn voordeur kleineerde?

  Geen antwoord

  Hoe zit dat met het feit dat een andere klokkenluider in de Demmink kwestie de beveiligingsprotocollen ontwikkeld waarmee Demmink werd bewaakt?

  Geen antwoord

  De lezers hier met vragen zijn psychopaten, idioten en krijgen FUck YOU! Ook als zij op fatsoenlijke wijze vragen stellen, FUCK YOU!

  Amerikaans kinderneukers gewoon inzetten om het geld van Chipsol veilig te stellen, kan dat? Tuurlijk, FUCk YOU!

  Wat een oplichtersbende!

  (bron: KLOL)

  Like

 26. Van een paar stamgasten in de comments op KLOL vermoed ik ook dat die op de een of andere manier bij de Poot maffia behoren, zoals de eeuwige Gretha Muller die duidelijk ‘sturend’ daar bezig is, al heel lang.

  Like

  • Gretha Muller vindt zelfs dat er helemaal niets mis is met Abramoff (heeft zijn straf toch al uitgezeten?) Dus, als ik het goed begrijp, mocht Demmink ooit schuldig bevonden worden is drie jaar genoeg (want dan heeft ook hij zijn straf uitgezeten!). Het is niet te geloven, maar het is ook nog niet afgelopen: https://www.youtube.com/watch?v=_EM4DfijqZA
   Ik heb Steven Brown het een en ander gevraagd en die heeft, in tegenstelling tot de georganiseerde alternatieve media, geen enkel probleem met het beantwoorden van vragen!

   Like

 27. Van de week meldde commenter Lidy dat een comment van haar met kritiek op Poot van de site van Steve B. verwijderd was. Steve modereert dus wel, ik dacht van niet gezien het niveau van de comments daar. Een artikel vol laster over Camiel Eurlings werd zowel op Klokkenluideronline als de site van Steve geplaatst. Ik was benieuwd naar de site van Steve vandaag. Steve B. is hard aan het werk op de zaterdag namelijk 4 artikelen vol smaad en laster. Steve B. wordt voor die dagelijkse laster niet vervolgd.

  Like

  • Steve Brown dus ook betaald en beschermd door de familie Poot? Het is inderdaad opmerkelijk dat hij in ieder artikel belediging op belediging over de politieke en justitiele elite stapelt zonder dat het enig juridisch gevolg heeft.
   Waar in Holland – ook een Poot weblog – gooit het weer meer over de PVV boeg.

   Like

   • @de haas. Dat is een voor de hand liggende conclusie. Maar hoeft niet persé. Misschien vreest Steve die familie P. omdat hij meer over hen weet.
    En wat je zegt de politieke – en justitiële elite wordt beschadigd zonder juridische actie van hun kant. Zeer opmerkelijk. En wat te zeggen van het misdaadorganigram van Peter R. de Vries.
    En de familie De Mol.
    Eén ding ben ik van overtuigd. De gewone man/vrouw wordt gebruikt voor doeleinden die hij/zij niet van te voren had kunnen voorzien. Hier ligt ‘juridisch voer’ voor die ‘gewone’ man/vrouw.

    Like

   • Lijkt me dat ook Steven Brown onderdeel is van dit maffia circus.
    De eeuwige gangster… Het zou mij verbazen als blijkt dat hij dat allemaal spontaan vanuit zichzelf doet.
    Zijn artikelen zijn doorgaans niet om aan te gluren, en als je er eentje gelezen hebt ken je ze zo ongeveer allemaal. En artikelen produceren dat kan ‘ie inderdaad, meerdere per dag… als een razende consigliere, zou ik haast zeggen…

    Like

   • Samen met zijn street soldiers, he.. Inderdaad veel gerecyclde stukken.
    Trouwens bij De Mol moeten ook de nodige miljoenen te halen zijn vanwege zijn Bruinsma connectie (zie Rolodex) voor Poot, Rubinstein & Abramoff.

    Like

 28. „Dreigbrief Chipshol onaanvaardbaar”
  20-06-2013 19:08 | ANP

  Haarlemmermeer heeft het overleg met projectontwikkelaar Chipshol over diverse bouwplannen stopgezet. Dat maakte wethouder Michel Bezuijen van de gemeente donderdag bekend tijdens de raadsvergadering. Het gemeentebestuur vindt de inhoud van een brief van Chipshol aan alle raadsleden onaanvaardbaar.

  In de brief dreigt de projectontwikkelaar de raadsleden persoonlijk financieel aansprakelijk te stellen als ze instemmen met een nieuw tracé voor de omlegging van de A9. Chipshol wil niet dat de raad instemt met het bestemmingsplan voor Badhoevedorp en de A9.
  ————————————————————————————————

  “De raadsleden persoonlijk financieel aansprakelijk stellen voor een mogelijk raadsbesluit”. Die durft.

  Like

 29. Ik vertrouw geen enkel alternatieve media, inclusief Vrijland. Je krijgt alleen te horen wat ze kwijt willen. Zodat je stopt met zoeken, zodat je ophoud met dieper graven. Hun doen het voor jou, het is oppervlakkig. Net als Alex Jones. Je mag niet dieper graven…

  Luister deze podcast maar eens als je tijd hebt, erg interessant!

  Who’se dream are you dreaming? This is a fake reality…

  Like

  • Mja, het meeste van de alternatieve media is meer dan waarschijnlijk sterk gecontroleerd, maar ik zie niet echt in waarom de dame in de video die je hier post zoveel anders is dan het gros van de alternatieve/new age media na het beluisterd te hebben. Ik hoor een glad pratende dame die in eerste instantie ongetwijfeld vrij gemakkelijk de indruk wekt dat je iets heel erg diepzinnigs hoort en te maken hebt met een wijs iemand … daar zijn er meer van … de meeste van hen zijn echter volslagen bullsh*tters en charlatans, zoals bijvoorbeeld David Wilcock.

   Dus volgens deze dame is het slechts een ‘droom’ en ‘experiment’ dat we leven..
   Ik denk zelf dat de Waarheid is dat we wakker zijn in de nachtmerrie van IEMAND ANDERS. En die nachtmerrie is deze wereld, dit universum, bestuurd door demonische machten. Ergens heeft er een enorme fout plaatsgevonden en daar bevinden wij ons momenteel in.
   Zolang je daarvoor niet ontwaakt zul je altijd een slaaf blijven, in het beste geval… Ja, deze wereld is een illusie, maar je ontwaakt pas als je je eigen geest ontdoet van allerlei illusies en waanzinnigheid.

   ..En als klap op de vuurpijl adviseert deze dame om te masturberen als hulp om te “ascenderen”(??) En sluit ze af met: “It’s a beautiful time to be alife!”

   Ook deze dame ruikt naar mis- en disinfo.

   Like

 30. De Washington pedoring werd gedownplayed tijdens het gerelateerde Franklin Bank schandaal (en ook in het boek van senator DeCamp en in de docu die nooit werd uitgezonden) vanwege de macht van de bij de (gefilmde) pedosex betrokken politici en rechters. Lobbyist Craig J. Spence werd gearresteerd en in november 1989 in een kamer van het Boston Ritz Carlton dood gevonden maar mede organisator lobbyist Jack Abramoff ontsprong in de Washingtonse pedoring megazaak de dans totdat Veteran’s Today er onlangs over begon te publiceren:

  The CIA’s role in organized child trafficking has been revealed by former CIA Director William Colby, who admitted to Nebraska State Legislator John DeCamp that a rogue element of the CIA was heavily involved in ritual child abuse. Colby said it would be very difficult to stop the CIA child abusers, who held enormous power, but that in the long term they might be brought down. He informed DeCamp that the abused children were being used in CIA mind-control experiments as well as blackmail projects.

  Unfortunately, Colby did not live to see the demise of the CIA child-abuse faction. He was killed in a transparently fraudulent “boating accident” a few years after he began working with DeCamp.

  John DeCamp’s book The Franklin Cover-up describes how children from Nebraska’s Boys Town orphanage were flown all over the US by a pimp named Larry King, a well-connected Republican who sang the National Anthem at the Republican National Convention by day, then sold child sex slaves to Republican party bigwigs at night. One of the child prostitutes implicated George H.W. Bush in testimony videotaped by investigators.

  tp://www.veteranstoday.com/2013/08/01/fbi-pedo/

  Like

 31. Trouwens Kat heeft het A-woord (Abramoff) nog niet in de mond genomen en zal dat zeer zeker ook nooit doen, want dan wordt hij er zeker uitgetrapt bij de Pootjes..

  Like

 32. The Pedophocracy

  by David McGowan

  The Pedophocracy, Part I: From Brussels …
  The Pedophocracy, Part II: … to Washington
  The Pedophocracy, Part III: Uncle Sam Wants Your Children
  The Pedophocracy, Part IV: McMolestation
  The Pedophocracy, Part V: It Couldn’t Happen Here
  The Pedophocracy, Part VI: Finders Keepers

  http://www.whale.to/b/pedophocracy.html

  Like

 33. Die Myra gaat helemaal los op Boublog net als Berkenbosch die vandaag notabene een nujij reactie aanhaalde tegen Vrijland.Wat een gotspe en brevet van onvermogen van zuiver discussieren. Ik heb dat mens Myra nooit vertrouwd. Heeft duidelijk een zio agenda. Valt nu ook Johan Oldenkamp aan. Gaat nu meedenken voor Poot en NWO’er Rubinstein hoe Vrijland en Oldenkamp moeten worden aangepakt. Ik hoop dat dat mens geboycot wordt en haar zio radio aan de wilgen kan.

  Like

  • De Pootjes, Myra, Boublog, Barracuda, Swapichou, JDTV, Micha Kat, Rubinstein e.a., allemaal onderdeel van dezelfde maffia groep.
   Mensen die vals tot op het bot zijn. Dat is de indruk die zij mij geven.
   Duivels die zich nu in het nauw gedreven voelen… Vroeger of later is hun spel uit.

   Like

   • Ik keek niet goed, hier is het. Komt allemaal ook niet erg coherent over, veeleer paniekerig en vulgair.

    Myra:
    5 april, 2014 op 11:12
    Met alles wat we meemaken, al die gestoorde hersenspinsels, aanzet tot hetzes, verraders en oplichters spant Martin Vrijland de kroon en lijken andere schatjes te zijn. Met intimi speculeren we erop los. Ik geloof namelijk niet dat enig controlled opposition zo een malloot zou inzetten. Volgens mij is het gebeurt in Utrecht. Niemand had interesse in Censuurland ook al vond hij toen al dat hij G-d was. Vitaliteiten maakte een filmpje en vroeg op beeld welgemeend wie hij was. Na een verhaaltje voor de camera vroeg Vitaliteiten: heb je ook een blog ofzo? Denk dat daarmee zijn ego 9 gekrenkt is, haha. Hij gebruikt Micha nu, heel uifgekookt, om zichzelf te profileren. Bb3csij Oldenkamp, die weigerde mijn wederhoor te geven, heeft hij willens en wetens, leugens verteld over de rug van mijn gehandicapte dochter. Deze man moet echt gestopt worden. Hopelijk heeft Rubenstein of Poot nog tijd over om hem juridisch aan te pakken. Het ergste is dat niemand kan reageren, behalve zijn rechterhand, de volksidioot Anti de Vries Maffia.

    Like

   • Kat heeft het van Nico van der Ham gestolen en doorgespeeld aan Martin om hem daar later mee zwart te kunnen maken, zo is het denk ik. Kat is echt een ziorat. Vergis je daar niet in. Ze gooien nog hun eigen oma voor de tram als dat hen heel goed uitkomt en laten een nader er voor opdraaien (bv 911).
    Bij wijze van spreken natuurlijk..

    Like

   • @ de haas, als jij denkt dat kat het van nico heeft gestolen en het aan martin heeft gegeven dan als dat waar mogen zijn dan is dat het ultime bewijs dat ze gewoon nog samenwerken en dat die “ruzie”voor de buhne is.

    Als kat controlled oposition is, waarom zou kat iemand zijn website laten behern tijdens zijn vakantie (vorig jaar zomer door martin) als diegene die hem beheerd niet controlled oposition is? Die persoon komt toch veels te veel aan info te weten ? lijkt mij niet logisch. Of beide zijn controlled oposition of beide zijn het niet.

    Ik vindt het vreemd dat ze mekaar nu allerlei dingen lopen te betichten wat allang bekend is, ze komen niet met nieuwe info dat met feiten is onderbouwd.

    Ik houd het daarom maar op dat 1 2tje. Er wordt door beiden spellentjes gespeelt met verwijten naar de ander die zelf ook doen allemaal zaken van de pot …….

    Like

   • @rc
    Dit verhaal kan ook een andere uitleg hebben, zoals de uitleg dat deze Nico de betreffende telefoongesprekken zélf gelekt heeft met een bepaald doel voor ogen, zoals Martin Vrijland beschrijft in zijn laatste artikel…
    Kat is iemand die volgens mij voortdurend rekent, calculeert om zijn web aan leugens af te dekken en in te dekken en om de doelen en resultaten te bereiken die hij voor ogen heeft. Dat is narcistische psychopathie in feite. Dat zijn ook meesters in de misleiding.
    Deze Nico is erg ijverig en toegewijd om Micha Kat vrij te pleiten en MV zwart te maken in elk geval… alsof zijn eigen leven op het spel staat, zou ik haast zeggen.
    Voor het aftappen van andermans telefoons heb je sowieso nogal wat nodig lijkt me…
    Nee, ik geloof Martin Vrijland hierin.

    Ik heb eigenlijk geen idee of Martin Vrijland KLOL een tijdje beheerd heeft zoals je stelt…
    Maar als dat zo is, lijkt me dat geen bewijs voor een 1-2’je mbt deze recente ontwikkelingen. Je zou het kunnen gaan vermoeden maar daar houdt het ook bij op. Ik denk dat er echt meer nodig is dan hetgeen je hier uiteenzet om zo’n stelling deugdelijk te maken…

    Het komt mij in elk geval niet over als gespeeld wat Martin Vrijland doet, en ook niet wat het kamp Micha Kat doet als reactie daarop.
    Bovendien zit het verhaal van Martin Vrijland goed en deugdelijk in elkaar. En ik voel ook geen rancune of jaloezie of bitterheid of boosheid of iets van een gekrenkt ego bij Vrijland in dit hele verhaal, waar volgens het kamp Poot-Kat de beweegredenen van Martin Vrijland in dit verhaal vandaan komen… Dat zijn ongefundeerde verzinsels.

    Ik kan hier geen 1-2’je in zien, met de informatie die ik heb gezien.
    De manier waarop Vrijland dit verhaal naar buiten heeft gebracht heeft mijns inziens wel degelijk veel nieuwswaarde, met name doordat hij verschillende zaken in een helder en samenhangend perspectief heeft gezet, zodat het grote plaatje, de essentie en de achtergronden ervan duidelijk worden.
    Francis Capelle deed zoiets eerder op een vergelijkbare manier met een aantal andere, maar soortgelijke feiten en machinaties. Die 2 verhalen sluiten goed op elkaar aan. En beiden hebben mbt dit verhaal los van elkaar een Aha! moment beleefd en zijn dit vervolgens gaan beschrijven.

    Like

   • Eens met Guillaume.
    Ik heb ook het idee dat Vrijland en Capelle het algemeen belang dienen. Capelle was lang een roepende in de woestijn maar het perspektief dat Vrijland in de Demmink discussie heeft aangebracht bewijs het gelijk en de absolute geloofwaardigheid van Francis Capelle.
    Kat en consorten dienen hun eigen belangen en/of die van andere belangengroepen en/of staten.

    Like

   • @ Guillaume ik had gereageerd op de haas die dacht dat kat ze gejat had. Ik zette er ook bij als dat waar is. Persoonlijk denk ik ook niet dat kat ze gejat heeft. maar hoe het wel in mekaar zit weet ik niet. Vindt het alleen vreemd kan alleen met toestemming van nico van zijn computer gehaald zijn. Dus Nico zou wat eerlijker moeten zijn.

    Martin heeft de site van micha bheerd tijdens zijn vakantie vorig jaar. Dus dat ga je niet aan iemand uitbesteden als je zelf niet oprecht bent aan een oprechtte persoon.

    Martin heeft een drama verhaal gehouden dat zijn kind werdt bedreigt ivm zijn blog en dat ie moest stoppen voor het belang van zijn kind. Op dat moment zijn nieuwe site al geregristreerd en een week later zijn nieuwe site in de lucht met al oude artikelen erop. Dat is een heel druk weekje geweest alles omzetten. Hij heeft nooit uitleg gegeven waarom dat kut verhaal over de bedreigingen van zijn kind, maar dat ie tijd nodig had om de boel om te zetten. Hij liegt ook als het hem uit komt.

    Het enige waar ik het met jullie eens ben is over Francis. Die gaat over het algemeene belang en die gast een vd eerlijkste die ik gezien heb tot nu toe.

    Like

 34. Reactie van “Transparant” waarin ik mij volledig kan vinden (bv hoe komt Martin aan bepaalde gehackte info en waarom is hij steeds op de juiste plaats net als destijds Peter Kippevelletje in bepaalde zaken):

  Beide kampen worden kennelijk gecontroleerd. Vrijland’s verleden spreekt tegen hem. Zijn stukken over perceptiemanagement passen uitstekend in zijn blogs om MK en de familie Poot te exposen!! En ik denk dat hij gelijk heeft, het gaat Poot cs niet om de pedofilie rondom Demmink, nee het gaat om macht en de knikkers. En ja of Vrijland betaald wordt of niet, dat boeit me niet. Kijk de msm die altijd zwegen indien het om Demmink en corruptie ging binnen justitie hebben nu een perfect middel gevonden om tegenwicht te bieden. Het bashen via Peter Kippevel de Vries werkte al lang niet meer en nu wordt de alternatieve media ingezet om de alternatieve media te bestrijden en niet door het inzetten van trollen die kunnen bashen in reacties. Nee, weloverwogen gestelde vragen die uitgediept worden in goed geschreven artikelen in de alternatieve media, brilliant toch. Door de Poot familie neer te zetten als een mafia familie die U belastingbetaler een poot zal uittrekken is brilliant bedacht (en waarschijnlijk waar!) Kijk naar de commentaren op de sites zoals Myra of KLOL, ‘de waarheid” die Vrijland gecontroleerd naar buiten mag brengen maakt deel uit van hele circus om uiteindelijk het Demmink schip van ramkoers te halen!! MK is aboluut niet in staat om ook maar een enkel feit van de “gecontroleerde” informatie van Vrijland over de roestige spijker, Ottens etc. te weerleggen. Dus het zou zo maar kunnen zijn dat nu via Vrijland gecontroleerde tegenactie wordt gegeven zodat de uiteindelijke claim van de Poot’s wel eens lager zal uitvallen of van tafel wordt gespeeld. Kijk de Poot’s hebben zwartboeken maar dat heeft de NL staat natuurlijk ook over de familie Poot. Dus wederzijds chanteren zorgt uiteindelijk voor een lagere claim waar beide partijen zich in weten te vinden om de zaak verder laten rusten!! Kijk KLOL heeft naar alle waarschijnlijk ook gelijk door te stellen dat Vrijland is overgelopen. Overgelopen is m.i echtet niet het juiste woord. De ene stal van de alternatieve media (KLOL, Waar in Holland etc) steunt het groot kapitaal van de Poot’s en de andere stal oa via Vrijland (en misschien is hij zich daar niet eens van bewust) steunt Nederland BV. Vrijland dient zich wel af te vragen waarom hij “plotseling” de specifieke informatie krijgt om de vragen te stellen over MK. Ottens, de familie Poot, Fred de Brouwer etc.

  (Bron: Boublog)

  Like

   • De mogelijkheid dat Martin Vrijland al dan niet bewust ook een belang dient kan je niet uitsluiten denk ik. Misschien inderdaad de “BV Nederland” die hem nu hierin gebruikt als een soort wanhoopspoging ergens onderuit te komen…
    Ik heb niet de indruk dat dit allemaal zo volgens plan is toch… En duivels in het nauw (BV Nederland in dit geval) doen rare dingen. Een soort poging van de BV Nederland maffia om de Poot maffia te counteren… dat zou kunnen volgens mij.

    We weten nu in elk geval dat de Pootjes, Micha kat en die hele entourage incluis de ‘trollenblogjes’ fout zijn, en een aantal zelfs extreem fout, niet in de laatste plaats de psychopaat Micha Kat en de kwaadaardige, machtswellustige Pootjes zelf.

    Met deze materie zit je diep in de maffia, zo is gebleken…
    Allemaal worden ze waarschijnlijk ook betaald. Myra hoorde ik al eens zeggen geld te krijgen mbt haar radiobezigheden, maar niet waarvandaan.
    Die Barracuda moet ook betaald worden voor zijn dagelijkse artikeltjes die vooral over de personen en blogjes uit het kamp van de Poot maffia gaan.

    Like

    • Waar zoveel geld is, is altijd ellende, zie abntopbankier, die dit weekend met gezin levenloos is aangetroffen en zo rap als Micha of Lensink opgesloten worden zo frank & vrij kan een Demmink e.c. maar rondlopen. Of Mink K , en al die anderen die weer snel vergeten zijn. Eddy de Kroes bijvoorbeeld. Heb hier 4ha2 vervuilde grond schoongeveegd van crimi’s, die diensten verlenen aan hoge ambtenaren volgens exbeveiligers, die mij kwamen polsen. De prijs was hoog, mijn hele veestapel uitgemoord. Al die regeltjes en wetjes hier, gooi weg, gelden niet voor elite ea. witteboordcriminelen. Milieu- en dierenpolitie werd van hogerhand tegengewerkt. Als burgemeester of andere politici mij zagen, renden ze weg. Pluchepop van ultrarijke inteelt. Tot zover is Micha de enige die een beetje geloofwaardig overkomt. Ook zijn boeken die hij 20 jaar geleden schreef over fraude kloppen als een huis, heb zelf in die graaiwerelden gewerkt als interim en dacht toen nuttig werk te doen. Tja, op mijn ouwe dag een illusie armer, maar idealen heb ik nog.

     Like

  • Vrijland heeft vandaag een aannemelijke uitleg gegeven dat de “hack” van Nico van der Ham uit het Kat kamp was toegespeeld. Dus deze reactie van Transparant is wel veel te sterk aangezet wat Vrijland betreft. Laten we zeggen dat Vrijland net als Francis Capelle het algemeen belang wil dienen in de zaak Demmink. Gezien zijn grote capaciteiten moet hij vroeg of laat wel weer een goede uitdagende baan kunnen vinden lijkt mij.

   Like

 35. Dit comment werkt op mijn lachspieren in een diep triest lasterartikel aan het adres van Martin Vrijland. Zelfs Obama kan niet beter draaien dan deze verknipte loopjongen van Poot/Kat. We moeten juist trots zijn op de familie Poot zegt ie.

  Mind over Matter zegt:

  En nog iets, pedofilie is inderdaad (zoals Poot bedoelde en dus niet zoals de volkskrant het verdraaide) van ondergeschikt belang aan gerechtigheid. Gerechtigheid is namelijk allesomvattend, van pedofilie tot roof, van moord tot verkrachting. Pedofilie is “slechts” onderdeel van de kanker, van de wortel van het kwaad. Gerechtigheid daar gaat het om, en dat Poot dat nastreeft omdat ze financieel letterlijk keihard genaaid/beroofd zijn, dat doet niets af aan het feit dat het ook hen gaat om gerechtigheid. Het is dus de oorzaak die ons allen bindt, en dat is het herstellen van gerechtigheid zodat we alles weer recht kunnen zetten, zowel financieel voor de klokkenluiders als het laten berechten van de pedo’s etcetera. Immers, geen gerechtigheid, geen vrede! Ik ben nog steeds trots op de familie Poot, die ons de kans geeft om gerechtigheid te herstellen, dat is ons gezamenlijke doel, dat bindt ons, alle andere bull shit is verdeel en heers. Martin had gehoopt dat het echt om het geld ging, want dan had Martin nu een miljoentje van ze gehad om zijn smoel te houden. Dat gebeurt niet, want Martin slaat de plank volledig mis, als een boomerang komen zijn losse handjes rechtstreeks in het eigen gelaat

  http://www.klokkenluideronline.is/2014/04/martin-vrijland-levensgevaarlijke-psychopaat/

  Like

  • Ja, ook deze Mind over Matter laat zijn ware duivelse intenties zien … al een tijdje trouwens. Dat is inderdaad ook een duister en geestelijk verknipt mannetje.
   De ogenschijnlijk vriendelijke Gretha Muller kan je daar ook bij zetten. Ook zo’n geprogrammeerd en overijverig loopvrouwtje van de Pootjes en Micha Kat.

   Like

   • Ja Ron Walter is Mind over Matter. Zijn broertje Ramon Walter was moderator en fruitarier. Beide zijn racistische pedofielen van een sekte.

    Like

   • Nee hoor Ilse, hier fruitarier: wat jij daar allemaal stelt is niet waar. Wie dat van dat moderator ooit in de wereld heeft gebracht is tot daaraan toe…… maar ook niet waar. Maar wat voor vuiligheid nog verder uit je mond komt, verder nog allemaal spuit..daar helpt geen water en zeep meer aan!

    Like

   • Ilse schreef hier inderdaad lasterlijke onzin.
    Ron Walter is “Mind over Matter” en Ramon was “Moderator” op klokkenluideronline en de camerman van Micha K. nadat Eric D. ermee stopte, en Ramon zit ook achter dat Olympiczion blog.
    Beide Walters zijn onbetrouwbare vreemde snuiters op zijn minst, maar of het “racistische pedofielen” zijn, betwijfel ik.

    Beide hebben zeker niks te maken met fruitarier.

    Like

 36. De Demmink Doofpot Blijkt Big Businesss

  Naschrift d.d. 6 april 2014:

  Naar het schijnt was de ‘crematie’ van Fred de Brouwer ook niet afgelopen donderdag (3 april), maar werd daarna vervolgens zaterdag 5 april (dus gisteren) genoemd. Nog altijd kan ik hier helemaal niets over vinden op het internet. Het is voor mij dan ook meer dan duidelijk dat hier iets niet helemaal klopt.

  Verder heeft Micha K. in een radio-interview op vrijdagavond 4 april (dus na het verschijnen van bovenstaand artikel) gezegd dat zijn maandsalaris geen € 4000, maar € 2500 zou zijn. In datzelfde interview beweert hij ook dat ik hem nu zwart zou willen maken omdat hij niet is ingegaan op een uitnodiging om ook eens bij Pateo Radio te gast te zijn. Dat is wel een heel kinderachtige manier van redeneren. Ik vond het destijds wel onbeschoft van hem dat hij niet eens de moeite wilde nemen om even een reactie terug te sturen, maar dat was ik al wel van hem gewend. Bovendien zou ik hem twee maal in het verleden zijn tegengekomen bij een groepsbespreking, ware het niet dat hij beide keren op het allerlaatste moment altijd wel weer een reden vond om niet te komen opdagen. Wat zou daar toch achter zitten? Wat mij het meeste opviel bij dat radio-interview was de complete respectloosheid waarmee hij iedereen meent mogen te diskwalificeren die het lef heeft aan zijn eigen integriteit te twijfelen. Wat Micha K. blijkbaar vergeet is dat al die mensen niets liever zien dan dat er eindelijk rechtvaardigheid komt in de doofpotzaak rondom Joris D., want dat verliest juist hij compleet uit het oog. Niemand van hen is namelijk pro-Demmink, en alleen al die suggestie geeft te denken. De mega-manische Micha K. slaat nu nog wilder om zich heen, en ik vermoed dat hij op die manier wanhopig probeert zijn baantje bij Chipshol te kunnen behouden. We zullen zien of hem dat lukt. Hoe het ook zij, Micha K. is niets anders dan een marionet van de familie Poot. Kijk voor meer informatie over zijn ‘journalistieke’ werk op MarionetOnline.is (grapje).

  http://www.pateo.nl/Links/nieuws.htm

  Like

 37. “Wij zijn een werkgroep met schulden en dat is heel wat anders dan dat we er rijk van zijn geworden zoals wel eens hier en daar gezegd wordt”. Met die woorden van Jan Boeykens (voorzitter) eindigt de reportage in Twee Vandaag (najaar 1995?). De werkgroep maakt al vanaf de oprichting in de jaren 70 naast andere illegale praktijken ook gebruik van vervalste perskaarten om aan informatie te komen.

  Werkgroep Morkhoven & Robert van de Luitgaarden

  Like

 38. “I am Jacqueline de Croÿ, vice-president of the Werkgroep Morkhoven. My partners are those who have seized the Zandvoort files from the paedophile criminal Ulrich, showing 90.081 victims…”

  http://belgian-justice.skynetblogs.be/archive/2010/01/21/princess-jacqueline-de-croy-writes-dr-mccann.html

  Grootkapitaal bezit chantagemateriaal.
  http://www.anarchiel.com/index.php/stortplaats/toon/marcel_vervloesem_de_zaak_laffaire_zandvoort_resume_samenvatting/P50/

  Like

   • Ik heb je reacties zo net even helemaal doorgelezen maar ik onderschrijf ze helemaal. Vervloesem begon door de mand te vallen na de KLOL/Argus radio uitzending van dec. 2012.
    Ook de zeker zeventig (!!) keer dat Vervloesem aan de dood zou zijn ontsnapt door ontbrekende medicatie is gewoon zwaar ongeloofwaardig.
    Ook de recente “successen” door de vondst van nieuwe documenten in de voormalige garage van Ulrich zijn in het geheel niet te verifieren en worden nergens in de pers aangeduid.
    De interventie van Vervloesem in de “zaak Ben van de Brink ” (?) blonk weer uit in onduidelijkheid en doet vermoeden dat er enkel wat heen en weer getelefoneerd is. En: daarna nooit meer iets van gehoord..
    De werkgroep heeft de documenten van de Zandvoortzaak via inbraak bemachtgd en er voor gezorgd dat ze niet in handen komt van deskundige onafhankelijke onderzoekers die wel zaken aan het rollen zouden hebben gekregen.
    Inderdaad: 25 jaar zijn we verder en de elitepedo’s hebben ongestoord carriere kunnen maken en de werkgroep Morkhoven blijft maar valse hoop wekken dat de arrestaties van grote pedokopstukken slechts een kwestie van tijd is..

    Ik heb het ook helemaal gehad met deze club onduidelijke avonturiers die de indruk wekken heel hard aan het werk te zijn maar geen enkel tastbaar resultaat hebben geleverd.
    In de zaak Temse-Madeira kon wel resultaat worden geboekt omdat er geen enkel Belgisch kind bij betrokken was en de Portugese politie en justitie de zaak ondanks de enorme laksheid van de Belgische justitie wilden afronden.

    Deze maand zou Vervloesem een prijs van de universiteit van Kopenhagen ontvangen.
    Gelooft u het?

    Like

   • Ja de haas, dat één-tweetje tussen Micha Kat en Marcel Vervloesem inzake Joris D. van eind 2012 komt men niet meer op terug. Het doet mij denken aan het midden oosten zg. vredesoverleg. Men houdt de ‘status quo’ in stand. Er verandert niets. De ‘pr-managers’ die het grootkapitaal vertegenwoordigen met een hoog slachtoffergehalte misleiden goedwillende mensen met hun praat. Maar goed, als jij en ik onderscheidingsvermogen etaleren kunnen anderen het ook, maar misschien niet nu. Zo lees ik op een blog een comment van iemand vast met goede wil”…En laten we vooral niet vergeten dat Werkgroep Morkhoven op de achtergrond keihard werkt aan de Zandvoortzaak – waarbij bepaald ook ‘hooggeplaatsten’ betrokken zijn…”

    Kortom, de mindfuck is succesvol en kan nog jaren vooruit, tenzij er tegengas wordt gegeven door middel van vragen stellen. Gewoon vragen stellen. Daar houden ze niet van.

    Dit stukje hieronder lezend uit de anarchiel-link moest ik aan de chipsholfabrikanten denken en de mogelijke deal die Martin Vrijland noemde:

    “..Het klinkt allemaal interessant, zo’n zaak Zandvoort met ruim 90.000 foto’s, de één nog gruwelijker dan de ander, maar de attente lezer is wel duidelijk dat inlichtingdiensten/maffia/rijke omes hier in een onderling chantagespel bezig zijn om méér macht en méér geld te verdienen en dat een eenvoudige burger, zoals ik, hieraan weinig tot niets aan kan doen. Ik kan mezelf via internet informeren dat de hoge ome’s bijna altijd vrijuit gaan ondanks bewijsmateriaal en ik kan concluderen dat de heer Spinks vrijuit kan gaan. Het is niet mijn bedoeling de oprechte, eerlijke onderzoeker in een kwaad daglicht te zetten, maar ik vind dat ik de nodige vraagtekens mag zetten bij de resultaten van bv. Morkhoven. Het lijkt mij zelfs uitgesloten, dat als Morkhoven zo goed werkt doet volgens jou, zij niet geinfiltreerd zijn.
    Ik woon in het westen van Nederland. Waarom zou ik vertrouwen hebben in een papzak van een Belg waarvan geveinst wordt dat ie levensmoe is, en een doorgefokte jood Micha Kat- door zijn vrijmetselende veel graden opa verwerkt – en ene Ad van Rooij, een zg. Nederlandse ‘politiek vluchteling’ die naar dat land is vertrokken vanwege zijn zg. ‘naderend lot als Pim Fortuyn’ waar men charmant praat maar ook hoge omes beschermt zie de zaak Dutroux?
    Laat mij dan maar dit soort vragen stellen, de eenling zijn te midden van de zwijgende en volgzame lezers, en soms verwikkeld zijn in zg virtuele vetes. Ik twijfel niet aan mijn onderscheidingsvermogen…”

    Like

   • “Deze maand zou Vervloesem een prijs van de universiteit van Kopenhagen ontvangen.
    Gelooft u het?”

    Universiteit Kopenhagen
    http://www.ku.dk/
    Zoekresultaten ‘vervloesem’ of ‘morkhoven’
    Din søgning gav ikke nogen resultater.

    Dat betekent zoiets als 0 zoekresultaten.

    Like

   • Heb nog even aan een persvoorlichter van de universiteit Kopenhagen per email gevraagd of het bekend is of MV een prijs zou krijgen van de universiteit. Het antwoord is:

    Sorry have not any knowledge of this.
    Best regards Charlotte Autzen

    Sendt fra min iPhone

    Dus ja.. er wordt duidelijk niet de waarheid gesproken door de Morkhoven Werkgroep..

    Like

   • De grootste Marcel Vervloesem bewonderaar is Rene zoals hij geloof ik heet van de website: http://hetuurvandewaarheid.info/
    Hij tuinde ook in de verhalen van Ben van de Brink. En via BvdB is hij weer in contact gekomen met Marcel Vervloesem die ook voorwendde dat hij onderzoek deed in die zaak.
    Nu loopt deze Rene weer kritiekloos als een kip zonder kop achter Truska Oldenbroek aan die volgens mij de dood van haar zoon ZELF veroorzaakt heeft door niet goed op te letten of haar zoon wel al zijn medicijnen innam dan wel die niet gebruikte met alcohol en/of wiet

    Like

   • Het zit dus “precies” zo.
    Morgen zal MV een toespraak hebben in Parijs volgens een persbericht van de MH groep.
    De toespraak in Kopenhagen is op 22 april en de prijs is van Deense kinderrechtenverenigingen:

    Internationale prijs voor Morkhoven activist Marcel .
    Kopenhagen .

    Mensen en kinderrechtenverenigingen uit Denemarken hebben vandaag een prijs uitgereikt aan Morkhoven activist Marcel . De verenigingen kenden de prijs toe omwille van de jarenlange moeilijke strijdt van Marcel voor de mensenrechten , tegen de kinderhandel en de kinderpornonetwerken op Internationaal gebied .
    Op 22 april zal Marcel als eregast een toespraak houden op de Universiteit in Kopenhagen . Professor Ingemann looft de activist voor zijn inzet en volharding in vaak ondankbare omstandigheden . Op 16 april zal de activist ook een toespraak houden op de Universiteit in Parijs .

    Maarten .
    http://hetuurvandewaarheid.info/morkhoven-marcel-vervloesem/comment-page-2/#comment-12862

    Like

   • De argusoog radio uitzending december 2012 met Vervloesem en Kat over Manuel Schadwald (Wolf) en betrokkenheid Joris Demmink is niet meer, check maar.
    http://www.klokkenluideronline.is/2012/12/marcel-vervloesem-op-argusoog-radio/

    Zelfs de comments onder het klokkenluideronline-artikel zijn verwijderd zonder toelichting wellicht vanwege de (lopende) bodemprocedure.
    Maar al te graag wilde Micha Kat uit de mond van Marcel Vervloesem horen dat Demmink gelinkd kan worden aan Manuel. Vervloesem ontkende noch bevestigde maar lachtte dat over een aantal maanden duidelijkheid over ‘de grote vis’ zou komen. Duidelijkheid zou er nooit komen tot op heden.

    Ik zie op internet dat Francis Capelle aan het graven is.
    Wellicht hebben mensen iets aan wat ik tegenkwam
    op deze, mij verder onbekende blog.
    http://daddycortez99.blogspot.nl/
    namelijk de link naar het pdf die Francis Capelle gisteren noemde op youtube van Ricard-Carl Samson.

    Klik om toegang te krijgen tot viewer

    Hetzelfde pdf is te vinden in dit artikel door te klikken op naam van Richard-Carl Samson.
    http://daddycortez99.blogspot.nl/2014/03/het-getuigenverhoor-en-het-rolodex.html
    Ook vindt u meer over de vader van Manuel (chantage/stasi)in de link naar een Duits krantenartikel.

    Een opvallende regel vind ik bij Francis(Frank) Leenders is dat deze Samson schrijft dat Leenders speler is in een netwerk doordat hij lugubere zaakjes en hele jonge jongens regelde.
    En deze Leenders krijgt deze dagen de helpende hand van, daar is ie weer, Micha Kat.

    Like

  • Het klopt dat deze prinses De Croy door bepaalde Belgische kenners als een infiltrant van de adel (en justitie?) wordt gezien in de Morkhovengroep sinds de zaak Dutroux en de inbraak door de groep in het appartement van Ulrich in Zandvoort.
   Marcel Vervloesem heeft het vreemd genoeg NOOIT over haar terwijl deze dame heel vaak aanwezig is bij bijeenkomsten en publicitaire acties van de groep (laat staan dat hij een kritisch woord over haar uitspreekt.)
   Ik vond de woorden en de ogen van Boeykens in de Twee Vandaag reportage over de MH groep als hij uitspreekt dat de groep met schulden zit veelzeggend.
   Je overtreedt vrijwel alle wetten en regels en laat het geld liggen ook als je dat kunt gebruiken voor je bedrijfsvoering van de actiegroep??

   Like

 39. Als ik Harro Knijff was (De doodsteek inzake de Demminkverhoren)

  Onder deze korte beschouwing van de feitelijkheid, treft u de link naar het filmpje waaraan ik refereer. Micha Kat is in gesprek met de NOS en besluit het gesprek met een uitspraak die vernietigend is met betrekking tot de eventuele vervolging van Demmink! Het orginele fragment vindt u hier!

  Like

  • Verdere toelichting op dit onderdeel van het NOS archiefinterview met Micha Kat door Francis Capelle op KLOL:

   Ik hoop werkelijk van harte Micha, dat je gewoon dom bent! Hoe kun je nu tegenover het landelijke nieuws toegeven dat je getuigen die ‘het niet meer weten’ wel even een helpende hand toereikt?
   Ben je soms gek geworden een dergelijke uitspraak voor de lopende camera’s van het landelijke nieuws te doen (en zelfs wanneer ze het niet uitzenden deze aan de archieven toe te voegen?) of is het gewoon zo dat Demmink NIET vervolgd MAG worden, iets waarvoor jij het garantieloon hebt geleverd als Knijf dit tegen je gebruikt?

   Like

 40. Micha Kat en andere alternatieve blogjes dienen mensen en belangen die dronken zijn van geld en macht en andere perverse zaken, zoals pedofilie.
  Wat Micha Kat doet heeft niks met altruïstische, bonafide zaken te maken.
  Er zijn zoveel concrete dingen en connecties die daarop wijzen.

  Micha Kat is natuurlijk niet dom, maar een geslepen zakenman en bovenal een leugenaar en bedrieger van het ergste soort.

  Het zou mij ook niet verbazen wanneer de website Klokkenluideronline, beheerd door Micha Kat, een soort van achterkamertje bevat die fungeert als opslagplek en distributieplaats van kinderporno, zoals Francis Capelle onlangs beschreef. Als ik het goed heb begrepen had een bron dit aan hem verteld. Dat moet bewezen worden natuurlijk, maar als dat klopt zal mij dat niet meer verbazen. Vanaf 8:00:

  Like

 41. In het onderstaande filmpje zien we de handlangers van Micha Kat een protest verstoren:

  Het gaat hier om Gijs Peskens, Herma Ouwehand en Samir Allioui.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.