Boudine Berkenbosch van Boublog.nl en Micha Kat van Klokkenluideronline.is vallen door de mand….

images (5)

Verbaast was ik toen ik bij mijn dagelijkse rondgang op de verschillende blogs van de “compleetdenkers” alle reactie’s las aangaande de laatste artikelen van Martin Vrijland omtrent De Roestige Spijker, Ben Ottens, Micha Kat. advocaat Kaaks e.a.  in de getuigenverhoren die deel uitmaken van de zaak Joris Demmink vs. Koen Voskuil van het A.D..

De verfrissende insteek van Martin Vrijland zette ook mij wederom aan het denken. Je gaat voor jezelf nog eens alle gebeurtenissen en gedachten van de afgelopen jaren bij langs om deze nieuwe en verhelderende inzichten een plaatsje te kunnen geven. In het verleden heb ik vaker aangegeven er van overtuigd te zijn dat zowel Micha Kat als Boudine Berkenbosch geschaard kunnen worden onder de kop “controlled opposition” net als Alex “schreeuwlelijk”Jones in Amerika. Wat betreft Boudine Berkenbosch heb ik daar in december 2013 all een blog aan gewijd. Na het blog over Boudine Berkenbosch werd ik vanaf meerder kanten bijgevallen maar ook aangevallen. Uiteraard werd ik aangevallen en bedreigd met aangiftes door Boudineke zelf maar ook door lezers van haar blog. Een aantal van hen zijn op mijn blog daardoor afgehaakt. Begrijpelijk!!

Veel mensen die blogs volgen zoals KLOL, Boublog, MartinVrijland, Niburu, Pateo, Anarchiel, HersteldeRepubliek etc. hebben immers in het verleden al een schok beleefd, een schok veroorzaakt door het feit dat ze opeens gingen beseffen dat de wereld heel anders in elkaar stak dan ons altijd via onderwijs en media was voorgehouden of moet ik zeggen voorgelogen. Deze mensen kwamen o.a. ook op site’s terecht als Boublog en Klokkenluideronline.

Voor een aantal werden deze blogs gezien als hun nieuwe waarheid, wederom zich er niet van bewust dat ze opnieuw werden voorgelogen. Voorgelogen door dezelfde mensen via proxy.  Het bleek alleen een volgende bewust gebouwde schil voor mensen op zoek naar waarheid. Gebouwd door de macht die de waarheid bij de mensen weg wil houden. Een waarheid vol van corruptie en seksuele perversie (pedoseks). Weer bleek de werkelijkheid niet te kloppen met de opgedane “kennis”. Weer was er sprake van cognitieve dissonantie zeg maar verwarring.

In deze situatie van cognitieve dissonantie  zijn er meerdere verdedigingsmechanismen mogelijk. Eén is om de boodschap en/of boodschapper aan te vallen om maar te kunnen blijven hangen in het oude paradigma. Een andere verdediging is o.a. het doodgewoon negeren. In het filmpje onderaan wordt goed ingegaan op de term cognitieve dissonantie (Een aanrader).

Ook nu weer zag ik allerlei reactie’s voorbijkomen. Genuanceerd en soms ook wat ongenuanceerd. Ook zag ik op een aantal blogs dat ik niet alleen stond in mijn wantrouwen richting KLOL en vooral Boublog zoals in het verleden. Boublog kwam immers heel betrouwbaar over. Boudine Berkenbosch ook. Ik had het gevoel dat niemand zag wat ik wel zag… Dat er heel gehaaid gemanipuleerd werd en ook heel slim gemodereerd. Wat betreft die moderatie hierbij een heel duidelijk voorbeeld:

Boudine:

Beste Grijze Duif en anderen, Deze discussie probeer ik nou juist te vermijden. Als er een met modder gaat gooien, dan volgt de rest! Ik ben niet blij met wat Martin doet. Het is eenvoudig niet het juiste moment om de Roestige Spijker te gaan doorzagen. Wees niet verbaasd als ik alle reacties over dit onderwerp wis. Kijk zelf maar op de site van Martin Vrijland hoe de insinuaties je daar om de oren vliegen. BAH!!! :-(

Hier zie je dat als de discussie een voor Boudine verkeerde kant opgaat die discussie gewoon verwijderd wordt.

Dat ze, Boudine Berkenbosch, controlled opposition is blijkt wel uit haar verdediging van Ben Ottens;
Boudine:

Uit een krantenartikel uit 2005 blijkt dat Ottens als raadslid voor D66 van de gemeente Haarlemmermeer met succes probeerde om het onrechtmatige gemanipuleer in de Chipsholzaak bloot te leggen. Ottens en Poot staan dus al bijna 10 jaar op goede voet. Is het dan vreemd dat deze Ottens door Poot werd aangezocht voor De Roestige Spijker? Ottens is nu adviseur van o.a. een stichting die Menkind heet. Onmiddellijk wordt dan geïnsinueerd dat deze stichting in kinderen handelt, want: men kind.

Ik kan inmiddels schrijven dat ik niet de enige ben die Boudine Berkenbosch doorzie. Ik was verheugd het volgende citaat van Johan Oldenkamp tegen te komen;

“Bestaat de controlled opposition in deze Demmink-zaak naast Micha Kat en De Roestige Spijker uit nog meer spelers? Kijkend naar haar reacties op haar eigen website is voor mij ook Boudine Berkenbosch door de mand gevallen. Zeer waarschijnlijk zullen er nog meer worden ontmaskerd nu de doortrapte strategie van de Joris Demmink Pedogroep is onthuld.”

Dit citaat bevestigde de bij mij reeds vorig jaar ontstane twijfels omtrent Boudine Berkenbosch. Wat daar in meespeelde waren de constante verbouwingen in en rond het huis van Boudineke. Waar betaald een arme niet werkende blogger dat van?? Kortom veel vragen en weinig antwoorden. De antwoorden kwamen door haar blogs, haar reactie’s en haar moderatie. Ook is belangrijk te kijken naar zaken waar men NIET over schrijft!!!
Hoe vervelend ik het ook vind voor al die mensen die weer in een staat van verwarring geraken heb ik toch gemeend dit stuk te moeten schrijven. Het laat namelijk zien dat je alleen jezelf eigenlijk maar kunt geloven.
Micha Kat = Alex Jones kloon

Micha Kat = Alex Jones kloon

Mijn advies is dan ook; Onderzoek, lees, vraag en bepaal dan je eigen mening. Lees kritisch en laat je nooit een mening door een ander opdringen. Geloof per definitie niemand en ook mij niet. Onderzoek zelf!!!
De vooruitziende blik van Boudineke Berkenbosch;
Boudine:

mrpettjo, ik heb het gelezen en met deze ontwikkelingen ben ik niet blij. Kijk ook eens wie er steeds reageert bij Martin Vrijland: onze sancho en/of Don Cachot. Binnenkort ben ik aan de beurt om als “controlled opposition” over de hekel te worden gehaald!

Cognitieve dissonantie;

82 Reacties op “Boudine Berkenbosch van Boublog.nl en Micha Kat van Klokkenluideronline.is vallen door de mand….

  • Ook die sprookjes geloof ik niet Douwe. Religie is voor mij een instrument gebleken om het volk middels angst te kunnen beduvelen en beheersen. Hou jij ze dom hou ik ze arm!!!
   Dit is mijn mening en ik zal nooit iemand veroordelen op ras of geloof zolang daar geen anderen door benadeeld worden.

   Like

 1. Een reactie op Swap;
  yoshiyahu zegt:
  maart 26, 2014 om 12:27
  Kat en Kaaks waren dispuutgenoten en zeer goede vrienden. Kaaks was Micha’s advocaat in een door Westenberg aangespannen geding, maar weigerde later Kat bij te staan in zijn schadeclaim tegen Westenberg (Kaaks begrootte de schade op 75.000 euro, Kat maakte daar later een miljoen van.) Dat viel verkeerd bij Kat, waarna hij op de van hem bekende wijze zijn oude vriend voor ‘psychopaat’ uitmaakte. Het ironische lot heeft het zo beschikt dat de vermeende psychopaat nu namens De Roestige Spijker optreedt.

  Er wordt steeds meer duidelijk!! Ach die snelle leugen toch!

  Like

  • Ach er zijn meer mensen die de naam Don Quijotte op één of andere manier gebruiken. Ik gebruik hem bewust met een J en dubbel TT. Ik weet niet hoe dat met de persoon op Zaplog zit. Heb daar overigens net even gekeken en lijkt me meer een stortplaats als de stortplaats op Anarchiel met het verschil dat je op Zaplog lid moet worden. Niet mijn ding.

   Like

 2. @donQuijotte

  Ook heel aardig van Boudine om je naam/blog kleinerend aan te duiden “onze sancho en/of Don Cachot. etc”. Geeft haar mentaliteit aan. Als je niet eens bent of nog erger haar betwijfelt zet ze je op zwart, maakt je zwart.

  Ik ben inmiddels overtuigd van MK (niet van MK-Ultra, heowel hahaha 😉 🙂 ) dat hij niet pluis is (Contr Opp/Damage Control etc.) en betaald wordt deze & gene (Poot zeker, wellicht ook Demmink cs.?)
  Inmiddels heb ik grote twijfels ook aan deze Boudine.

  Like

  • Ik heb geen twijfels meer nadat ik merkte wat er zich achter de schermen afspeelde na mijn vorige blog over Bou. Dat onze overheid minimaal 2000 betaalde bloggers en trollen onder zich heeft lijkt mij steeds waarschijnlijker. Het getal 2000 heb ik ooit in een artikel gelezen. Voor de trollen hoef je alleen Nujij te bezoeken en je weet genoeg denk ik.

   Like

 3. Micha Kat
  Ben Ottens
  Peter Poot
  Jan Poot
  Hans Vrakking
  Wim Dankbaar
  Boudine Berkenbosch
  Arend Zeevat
  Eric Donk
  Herma Ouwehand
  Gijs Peskens
  Bea van Kessel
  Maud Oortwijn
  Steyn Foorthuis
  Jeroen Hoogeweij
  Yehudi Moszkowicz
  Karla Kuik

  Like

 4. niemand geloven is juist wat ze willen. elkaar wantrouwen etc, je kan iedereen vertrouwen tot het tegendeel een feit is en bewezen. lijkt me toch beter. anders doen we dus wat de elite wil. in hokjes denken leven. nooit dus.

  Like

  • Zo is het Sander. Nu wordt er tweespalt gecreëerd, en dat is slechts gunstig voor de elite. Bijvoorbeeld zo’n lijstje als hierboven weg willen zetten als gecontroleerde oppositie is de reinste kolder. Mogelijk dat daar inderdaad GO tussen zit, maar allemaal? Yeah right! Er zitten ook mensen tussen die anders denken of whatever, om dat direct GO te noemen vind ik ridicuul. Er ontstaat nu een oppositie binnen de oppositie. Men moet niet vergeten dat het (goed) mogelijk is dat ook daar gecontroleerde oppositie elementen tussen zitten. Juist het harde geschreeuw en gekopieer van berichten is wat mijn vermoeden sterkt. Maar als men nu eens niet naar de personen kijkt maar naar de inhoud, dat onderbouwd weerlegt, dan komen we nog eens ergens. Het speculeren en geïnsinueer helpt geheel niets, het breekt slechts af… en dat is gunstig, althans voor het Demmink kamp in dit geval.

   Like

   • Yehudi hoort bij clubs als Bara, Swapi en Camilieri die in feite hetzelfde doen als Kat c.s. Dus past wel degelijk op deze lijst.
    PS De undercovervideo tussen Kat en Yehudi doet voor mij de deur van Kat voorgoed dicht.. wat een ratten die twee en beiden dezelfde wortels..!!

    Like

  • Gezond wantrouwen is niks mis mee. Ik ga voorlopig zeer kritisch naar iedere zogenaamde alternatieve site kijken.
   Geen enkele uitgezonderd..

   Like

   • Dat had je altijd al moeten doen en zul je immer moeten blijven doen.

    Overigens gaat de oproep tot moord op klok me echt een gigantische stap te ver!

    johan bosman zegt:
    Opstelten is een niet-veroordeelde overheidscrimineel die ervoor verantwoordelijk is dat de Nederlandse overheid tegenwoordig de grootste bedreiging is voor de Nederlandse samenleving. Wetenschappelijk onderzoek naar overheidscriminaliteit toont dit aan.
    Dus: waar is Volkert van der Graaf als het Nederlandse volk hem nodig heeft?

    Like

   • PS De undercovervideo tussen Kat en Yehudi doet voor mij de deur van Kat voorgoed dicht.. wat een ratten die twee en beiden dezelfde wortels..!!

    Twee Joden wat een bril kost B-) .
    Een Jodenstreek leveren 🙂

    Like

 5. Na de ontboezemingen van gisteren over Kat begin ik ook ineens te twijfelen aan Marcel Vervloesem.
  De man zou tientallen keren aan de dood zijn ontsnapt vanwege kanker en suikerziekte tijdens zijn gevangenisschappen. We horen steeds dat er grote vorderingen komen in de zaak Zandvoort en Demmink. Maar je moet het allemaal maar geloven.Schot zit er niet in en bewijsstukken of foto’s van bevrijdingen van kinderen krijg je nooit te zien.
  Benieuwd hoe Vervloesem op de ontmaskering van Kat gaat reageren. Er gaan zeker koppen rollen in de alternatieve mediawereld.
  Ik sta nergens meer van te kijken na de onthullingen van Vrijland..

  Like

 6. Er staat nu op het artikel over Oortwijn op KLOL dat Vervloesem weet waar Oortwijn zit.
  Dit bedoel ik..
  Ik vertrouw even niemand meer..

  Like

 7. @de haas en @allen Inderdaad tweespalt is waar ze (de pedocriminelen die Nederland regeren, hoe durven ze; ik wil en niemand wilt geregeerd worden, we zijn allen gelijk voor de (grond)wet. We dienen bestuurd te worden en dat Bestuur zijn wij zelf en kiezen wij zelf zie: “Herstel de Republiek”)
  op uit zijn.

  Waar die mevr Oortwijn zit is totaal niet belangrijk, is gewoon een desinfromatie zaaiende trol van de roverheid, klaar. Wat wel belangrijk is de ontmaskering van de echte harde kern van de al of niet gecontroleerde oppositie. Marc Vervloesem zegt duizenden, ja honderdduizenden files, fotoos, videoos te hebben!!! Waar blijven dan de onthullingen. Met zulk materiaal had ie allang niet dood, maar morsdood moeten wezen net als Fred de Brouwer(RIP) een echt moedig man.
  Nederland en Belgie worden geregeerd(!) door het laagste van het laagste der misdadigers namelijk kinderverkrachters en die niet meedoen, houden hun mond, likken de hielen, spelen de oranjelakei en strijken hun gestolen penningen op.
  Landverraders is nog te zwak uitgedrukt….

  edit: Heb van herstelderepubliek een deep link gemaakt. Iedereen zou die site moeten kennen.

  Like

  • Het artikel over Maud Oortwijn op KLOL is een regelrechte bedreiging aan het adres van Martin Vrijland.
   Immers VERDWEEN Maud nadat ze zich tegen Micha keerde. Nu keert Martin zich tegen Micha. Onthou bij dit alles dat de belangen heel erg groot zijn.

   Like

  • Het is natuurlijk niet zo dat Vervloesem de foto’s aan jan en alleman kan rondstrooien. Dit is delicate materie, waarvoor bij bezit je reeds de bak in draait. Dat ze zaken oplossen is niet iets wat per se aan de grote klok gehangen hoeft te worden. Immers gaat et om de kinderen is iedere publicatie over hè er al een te veel. Soms moet het om opsporing te bevorderen. Spijtig maar waar. Als je Morkhoven volgt dan zou je weten dader wel degelijk zaken worden opgelost. De grote en pijnlijke dossiers, a la Zandvoort, die worden steevast tegen gewerkt. Door politie en justitie, niet in de laatste plaats. Dus ze moeten wel werken onder de radar. Dat doen ze al lang en succesvol, al gaat het tergend langzaam. Maar als je zelf denkt het beter te kunnen… Wat let je? Mijn zegen heb je…

   Like

   • Mooi en wel: we horen al jaren dat de Morkhovengroep met de zaak Zandvoort en Demmink bezig is, maar resultaat zien we nooit concreet.
    Volgens de groep worden kinderen bij pedo’s weggehaald maar foto’s krijg je nooit te zien.
    In december 2013 kondigde Vervloesem de snelle publicatie van een foto van Demmink op de Apollo aan. Nooit meer iets van gehoord.
    Vervloesem zou werken aan de zaak van Ben van den Brink (daargelaten of hij een informant is) maar ook nooit meer iets van gehoord.
    Vervloesem meldde een aantal maanden terug dat een Nederlandse OvJ zijn resultaten in het dossier Demmink bevestigde; waarom horen we hier nu juist met deze verhoren niks over?
    Is de Morkhovengroep wel een groep activisten of is het gewoon een PR instrument voor aandacht en publiciteit.
    De tijd schrijdt voort en er wordt al jaren m.i. geen concrete zichtbare vooruitgang op de belangrijke elitemisbruikdossiers (Zandvoort, Schadwald, Demmink) geboekt.

    Like

   • Dan wordt het wellicht tijd dat je zelf met Vervloesem contact opneemt en hem die vragen stelt, niet?

    Zowel de Roestige spijker als Morkhoven hebben meer resultaat gehaald dan het gros Bloggers (inclusief mezelf) en de regeerders bij elkaar opgeteld.

    Of ben je de resultaten in de zaak Demmink en het oprollen van het netwerk temse madeira reeds vergeten?

    Like

   • 1) Er is geen enkel zicht op een strafrechtelijke vervolging van Demmink;
    2) Er is geen enkel zich op vervolgingen in het Zandvoort dossier omdat dat dossier volledig verjaard is.
    3) Idem dito in zaak Schadwald.

    Conclusie: we kunnen Vervloesem niet verder op zijn blauwe ogen en stortvloed van woorden geloven. Zo lang hij geen documenten toont geloof ik er niks van. Waarom zet hij niets online? Hij stuurt alle bewijzen naar Duitse en andere buitenlandse overheden. We lezen er nooit iets over ook niet op de website van MH groep. Zijn website is een chaotisch geheel. Vervloesem is de enige die benaderbaar is. De anderen reageren alleen schriftelijk. Wie zijn zij? Wie is die club?
    Je kunt hem wel bellen maar met mooie verhalen los je geen zaken op.. De tijd schrijdt voort en de zaken verjaren steeds verder. En wij geloven het allemaal?

    Like

   • Zo te zien komt @de haas zelf uit de verkeerde hoek, ingehuurd om Werkgroep Morkhoven en Marcel Vervloesem verdacht te maken (@de haas heeft op meerdere blogs haar of zijn venijn gepost), niet dat dat ook maar iets uitmaakt want ondanks alle tegenwerking werkt de groep Morkhoven gestaag door.
    Wanneer deze figuur net als ik, en met mij velen, Marcel en Morkhoven op de voet zou volgen, zou hij of zij niet zulke verdachtmakingen de wereld in slingeren – tenzij de missie is om te trollen.

    Like

   • Alleen resultaten kunnen mij overtuigen. Ik heb altijd geloofd in de MHG maar resultaten in het verleden zijn zijn garantie in heden of toekomst..
    Volgens MV hebben zij een berg aan info in garage van Ulrich gevonden. Mooi maar hoe zorg je dat die info niet weer wegraakt of in de verkeerde handen raakt? In het verleden heeft de MHG grote fouten gemaakt door de autoriteiten te veel te vertrouwen. Bv Bewijzen naar koningshuizen sturen is naief en dom als je weet dat adel de pedocratie aansturen. Bestanden zijn kwijtgeraakt omdat justitie ze kwijtmaakt. De MHG denkt het allemaal wel in z’n eentje te kunnen doen (geen enkele openheid of samenwerking met andere presiegroepen; brief na brief gaat naar Kamers waar nooit een reactie op komt etc etc.)
    Mensen met de bekende roze bril als IB denken dat de naieve strategie van de MHG groep veel resultaat op gaat leveren.
    Ik betwijfel dit zeer. Ik zie geen zichtbaar resultaat en gezien de kracht van de NWO in ALLE westerse landen zullen bewijzen van misbruik snel zoekraken of anderszins worden getraineerd.
    Er is geen begin van vooruitgang in de zaak Zandvoort, Schadwald of Demmink . Helaas..
    Dus IB zet die bril af en kijk naar de werkelijke stand van zaken..

    Like

    • Zie je De Haas dat je absoluut niet op de hoogte bent van het reilen en zeilen van Morkhoven? Bijvoorbeeld werken zij al geruime tijd samen met een tal van buitenlandse actiegroepen, waaronder helaas geen Nederlandse, eenvoudig omdat die niet bestaat.
     En denk je nu werkelijk dat Morkhoven zo dom is om originele bewijsstukken te sturen aan overheden en koninklijken?! Overigens was het toesturen van een kopie ervan een lo

     Like

   • Ik vind het ook vreemd dat MV gisteren laat weten dat hij weet waar Maud Oortwijn is. Alsof hij geen betere dingen te doen heeft.. Deze Oortwijn is bovendien bepaald niet onomstreden. Doet MV dit om zijn vriendin Myra (of Micha Kat) te plezieren?
    Ik wil gewoon andere dingen van MV horen dan deze nutteloze afleiding.
    En: Waarom is die website zo’n puinhoop? Als je een vuist wil maken moeten dat soort zaken op orde zijn.
    Wat als MV wegvalt ligt de MHG groep dan op zijn gat en is alles voor niks geweest??

    Like

 8. Grappig DeGrijzeDuif dat je overal op de alternatieve media sites reageert de laatste maanden. Hoe was je verhaal ook alweer? Je had pas geleden de alternatieve media ontdekt, voor het eerst gehoord van de Vaatstra-zaak etc., nieuw op de site van Wim Dankbaar, en”pas ontwaakt”? Fresh on the scene.
  Je likt je op zoveel mogelijk websites naar binnen, en blijft Micha Kat stug verdedigen.

  Maar kijk eens naar dit draadje op Zaplog: http://zaplog.nl/zaplog/article/demmink_doofpot_blijkt_dubbele_bodem_te_hebben#n212952
  en dan met name naar de eerste 2 reacties. De eerste is van “DeGrijzeDuif”, het tweede is een kopie daarvan maar dan (zonder spelfouten) getiept op de laptop ipv de gsm, en kijk eens naar de naam: ‘Censuur’.
  En Censuur draait al mee op zaplog sinds september 2007. “Pas de alternatieve media ontdekt” m’n reet dus.

  Je speelt dus een spelletje, en je blijft Micha verdedigen. De vraag is: waarom? Ben je ingehuurd om te downplayen?

  Like

  • Ik heb nooit beweerd dat ik de alternatieve media pas heb ontdekt, maar de Vaatstra zaak idd wel. Overigens master speurneus, was ik ook voor 2007 al actief op zapruder en het bijbehorende forum en op een ander forum waar ik veel tijd heb doorgebracht. Verder zal ik de laatste zijn die het voor Kat opneemt. Sterker nog Kat, en de vroegere affiliatie van Dankbaar met hem is de reden dat ik dat s hele verhaal niet heb meegekregen. Wat ik wel enorm vreemd vind is de tweespalt die momenteel gecreëerd wordt. Ik heb daarbij mijn grote vraagtekens, inclusief de daarin actieve actoren. Is het nodig om ook bij jou vraagtekens te zetten?

   Like

 9. Klokkenluiders zijn ingezet om cruciale info van andere klokkenluiders te krijgen waarna het bewijs word ontvreemd en de klokkenluider spoorloos verdwijnt. Uiteraard is die vermoord. Dit is een geniale zet van de Nieuwe Wereld Order.

  Like

 10. Dag Haasje. Je volgt inderdaad niet de Werkgroep Morkhoven. Je roept dus maar wat en hebt echt geen flauw idee wat er zich afspeelt. De insteek dat jij het recht hebt om alles te weten van iemand is om razend van te worden. Marcel Vervloesem stijgt met kop en schouders boven iedereen uit.

  Like

  • Dat begrijp ik best Myra. Ik heb daar alleen een ander gevoel bij. Laten we ons idee van een andere wereld echter nooit los laten. Bou doet ook hele goeie dingen. Ook ik heb veel opgestoken op haar site. Het gaat echter om die kleine dingen.

   Like

 11. Uitstekend artikel in Trouw over de Temse-Madeira zaak uit juli 1998 (toen de Zandvoortzaak pas speelde en Vervloesem nog veel krediet had bij de MSM media wat enkele weken later in z’n tegendeel veranderde):
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2642713/1998/07/21/Morkhoven-voert-een-geheel-eigen-kruistocht.dhtml

  PS Ik blijf het bericht van Vervloesem dat hij Maud Oortwijn heeft gelocaliseerd vreemd vinden. Hij moet zich hier niet mee inlaten. Het bericht dat Oortwijn kort daarna op haar website achterliet is totaal niet te checken op feitelijke waarheid en m.i. meer in het kader van damage control moet worden gerangschikt. Ik vraag me wel af wie hier Vervloesem in een moeilijk parket heeft gebracht.

  @Myra: ik begrijp dat je vingers niet wilt branden aan de Vrijland-Kat controverse. Geen uitzending dus?

  Like

 12. @Myra Ik denk dat ik de MHG groep langer dan jij volg (zeker sinds juli 1998) dus je hoeft je niet zo als een groot kenner te profileren. Ik was door de verhitte gemoederen van deze week even aan het trollen over de MHG. Kan gebeuren. Alles lijkt nu vergeefs geweest. Met dank aan de Pootjes en Kat.

  Like

 13. Heel simpel. Maud heeft ene verklaring afgegeven over Demmink. Op het moment dat zij vermist is moet uitgesloten worden dat het daar mee te maken heeft. De politie is ingeschakeld, al een tijd geleden. Vervolgens heeft Marcel haar gevonden en heeft zij een bericht gezet op haar site. Case closed. Ik irriteer mij ontzettend aan dit soort berichten. En weet je, die aanname over de Roestige Spijker zijn allemaal vals. Als the queen of justice blij is met de behaalde resultaten, wie zijn wij dan om te zoeken naar een complot. Ik heb even geen radio omdat het me inderdaad te heet onder de voeten werd. Ik durf niet alle verhalen te brengen die ik krijg. De rest is privé, en geen geheim.

  Like

 14. Martin Vrijland mag alle vragen stellen die hij wil. Hij mag alles betwijfelen vanuit een oprecht zoeken. Dat doe ik ook. Af en toe gaat het iets te snel in zijn gevolgtrekking, maar zelfs dat vind ik niet echt bezwaarlijk, zolang ik als lezer maar het gevoel hou dat hij oprecht aan het zoeken is naar antwoorden. Je ziet ook dat dat gevoel wordt gedeeld als ik naar de reacties kijk. Die zijn gericht op het helpen zoeken naar die antwoorden. Nu hij onder het juk van Kat vandaan is gekomen worden zijn artikelen interessanter. Er komt nieuwe informatie tevoorschijn, andere invalshoeken, waar de lezer iets mee kan.

  Martin heeft zich wel eens op het verkeerde been laten zetten en publique en dat zal nog wel eens gebeuren. So what en wie niet. Ik denk dat hij er goed aan doet in voorkomende gevallen dit gewoon toe te geven. Teveel ego is al gauw een valkuil en zeker in deze business. Het wordt razendsnel opgepakt om mensen aan te vallen, in diskrediet te brengen en dat gebeurt zo te zien. Niet te snel laten verleiden om je te verdedigen is dan het devies.

  Ik ben blij te lezen dat Micha Kat eindelijk op de ware aard van zijn communicatie wordt herkend. Als Micha nog wel in dienst is, of maandelijks betaald krijgt voor zijn diensten, inclusief klokkenluideronline, van de heren Poot, dan plaatst het de zuiverheid van de motivatie en bedoelingen van de heren Poot wat mij betreft meteen in een ander daglicht. Ik zou graag van henzelf vernemen hoe ze er in staan.

  Boudine, tja, ik blijf erbij, niet te vertrouwen. Alleen al de wijze waarop en de snelheid waarmee ze dan weer de oprechte vraagstelling van Martin Vrijland over Otten (zonder s bij Menkind) wegspeelt. Het gaat te snel, het krijgt geen kans en het wordt meteen gelabeld met smaad. Ben even gaan kijken en ja bij de website van de Menkind organisatie beginnen mijn alarmbellen ook te rinkelen. Zo fake opgezet. Meerdere B.V.s en weer die verbindingen met andere ondernemingen, Vastgoed B.V. op hetzelfde adres. Ottens die zich blijkbaar ook beweegt in de automatisering en een ongelooflijke fake commercial heeft. Toen ik het zag bij Martin Vrijland lag ik in een deuk. Is het typisch Amerikaans commercieel. In ieder geval vind ik het ook volstrekt ongeloofwaardig.

  De combinatie van achtergronden en zoveel B.V.tjes, en connecties met, en ik lees weer, de GGD, kinderen, politiek, overheid, investeringsmaatschappijen, automatisering, zeer verontrustend. Ottens een klokkenluider volgens Micha Kat, een soort van spijtoptant? Ik vind het ook niet echt bij het profiel van Ottens passen. Bij geen van beiden overigens. Voor wat het waard is, hoe dan ook, alle ingrediënten zijn weer vertegenwoordigd op basis waarvan de alarmbellen mogen gaan rinkelen. Bij mij inmiddels wel. En ik vind gewoon dat mensen die misstanden willen onthullen, en ook op de persoon spelen, immers Demmink voor en na, over zichzelf en eigen activiteiten open moeten zijn.

  Hun mission statement: Het verwerven van informatie over misstanden bij de overheid en het bijdragen aan de onthulling daarvan alsmede het (doen) bevorderen van onderzoeksjournalistiek op dit terrein klinkt’ uiteraard veelbelovend, maar dit mag best worden getoetst. Als met het bevorderen van onderzoeksjournalistiek Micha Kat en zijn klokkenluideronline worden bedoelt, dan haak ik af.

  De vragen die ik heb gesteld op de Roestige Spijker zijn essentieel en ik ben benieuwd of er een antwoord komt. Beantwoording zou geen probleem moeten zijn, en ze kunnen het ook aangrijpen om hun intenties en beweegredenen aan hun lezerspubliek kenbaar te maken. Stel ons gerust, zou ik zo zeggen.

  Dat mensen zoals Kat, Myra, Baybasin, voor hen komen verklaren dat de mensen van De Roestige Spijker toch echt betrouwbaar zijn, zegt mij niet veel. Er zijn zoveel lagen. Baybasin die vanuit zijn positie niet veel te kiezen heeft en blij is met alles dat maar enigszins helpt om alle ins en outs mbt zijn zaak te onthullen, kan ik me voorstellen. Ik heb geen persoonlijke loyaliteiten, behalve dan mbt Baybasin, doordat ik me in de stukken heb verdiept. Die man moet beslist vrij komen.

  Als het gaat om het onthullen van misstanden bij de overheid doet Ton Hofstede van HHC gerichter werk. Die heeft inmiddels onthuld dat de arrestatie van Baybasin op 24 december 1995 gebaseerd is op handjeklap tussen de Turkse -en Nederlandse overheidsambtenaren en leden van het kabinet. Het internationale arrestatiebevel bestaat niet en dat is een feit. Daar zit de kern en de basis van alles dat mis is rond deze zaken, want er spelen uiteraard meer zaken, die op gemeenschappelijke belangen in elkaar haken. Maar wie profiteert van wie? En wat krijgt aandacht en wat wordt genegeerd? Door wie?

  Het feit van die illegale arrestatie in 1995 van Baybasin wordt van alle kanten verzwegen, behalve nu door Katholiek Dagblad, waar de onderzoeksresultaten van HHC een podium krijgen.

  Like

  • Ik sluit me ook aan bij deze goed geschreven en onderbouwde reactie. Kat plaatst vandaag voor het eerst na vele maanden weer eens een interview van Myra en een uiteenzetting van Baybasin die hij beiden niet kan luchten omdat hem dit nu heel goed uitkomt. Natuurlijk wordt het onlangs als mede damage control site gelabelde Boublog ook weer even in het zonnetje gezet door Kat..

   Like

   • Baybasin betitelde de dubbele agenda van de Roestige Spijker als “ridiculous” in de Myra uitzending heb ik begrepen. Maar deze man verstaat geen Nederlands en kan onmogelijk details als de povere vraagstelling van Kaaks hebben opgemerkt. Even daargelaten of Myra en Baybasin voor de uitzending deze kwestie hebben afgestemd.. Baybasin zit in een dermate moeilijke positie dat toegeven dat hij misschien nog wel 10 jaar achter de tralies blijft natuurlijk een moeilijke zaak is. En ja, Myra blinkt vooral uit in “onpartijdigheid”.
    Ik wil wel eens weten hoe Adele van der Plas er nu over denkt na de wanvertoning van het verhoor van Langendoen (ook van Kaaks). Haar strategie dreigt in het water te belanden nu duyidelijk wordt dat de Roestige Spijker enkel een moneymaker is ten behoeve van het Poot imperium.

    Like

 15. Nou nou nou nou, wat er nu toch los komt. Ik heb gezien wat uit de doos van Pandorra kwam. Ik ben klaar met de heren Poot en klaar met de roestige spijker. Ik had daarvoor net een reactie gegeven bij de Demmink Doofpot. Het was mijn laatste reactie daar en maar goed ook. Daar wil ik helemaal maar dan ook helemaal niets mee te maken hebben.

  Dit schreef ik:

  Antonia, u schrijft: ” Ik ben blij met hetgeen door vasthoudende en moreel bewuste mensen als Jan Poot , Adèle van der Plas maar ook Micha Kat,bereikt is ondanks de enorme tegenwerking van het Kabinet..DAT is pas infaam !”

  Ik ging er vanuit dat het hier geen driemanschap betreft. Ik dacht ook dat de heren Poot afstand hadden genomen van Micha Kat en zijn website Klokkenluider online, al sinds zijn terugkomst uit Thailand. Maar ik begrijp nu, door recente uitlatingen van Kat, dat hij nog altijd door de heren Poot ruim wordt betaald voor zijn diensten.

  Dat verdient als ik zijn site bekijk niet de kwalificatie „moreel bewust”. In tegendeel ik vind het shocking. Het mag dan mogelijk een tactiek zijn om de zaak Demmink open te breken, maar niet op die manier. Nee, daar heb ik geen woorden voor. Ieder weldenkend mens kan daar onmogelijk in meegaan. Laat staan zelf mooi weer spelen en een ander in dit geval Micha Kat het vuile werk op te laten knappen, want daar komt het dan op neer.

  Dat Demmink een pedocrimineel is, is aannemelijk geworden. Of deze civiele rechtszaken gebruikt gaan worden ten behoeve van andere belangen is de vraag maar niet ondenkbaar meer voor mij, nu ik dit weet.

  Voor mij is ook de vraag: Gaat dit ten koste van Baybasin, wordt hij weer geofferd? De toekomst zal het leren, heren. U mag best weten, ik ben zeer teleurgesteld.

  Like

 16. Haasje haasje, de reden dat er geen uitzending bij klol heeft gestaan is omdat ik al lang geen interessante uitzending heb gemaakt. De uitzending gaat niet om mij maar om de eventuele nieuwswaarden van Baybasin. Baybasin volgt het nieuws op de voet en nee ik heb het niet voorbesproken Je hebt een rare manier van redeneren, komt me bekend voor. Omdat het in jouw hoofd zit moet het zo zijn. Als Adele van der Plas en Baybasin ontkennen, wie ben jij dan?
  Lidy, ik sluit me aan bij jou: alleen de vrijheid van Baybasin is een must! En nog even over Micha, het is altijd al bekend geweest dat hij in dienst is van Poot, niets nieuws onder de zon. Zijn artikelen hebben dus inderdaad een opdrachtgever. Ik snap de teleurstelling wel als je daar opeens achter komt.

  Like

  • Okee Myra, ik ben er inmiddels achter, de situatie is als volgt:

   Baybasin heeft geen computer, e-mail of web-toegang.
   Wel mag hij af en toe Skypen met zijn familie in Engeland. Verder met
   niemand. Hij mag wel uitbellen, maar kan niet gebeld worden. Een bezoek aan hem wordt geregeld via zijn advocaat.

   Dus voor informatie is hij volledig afhankelijk van wat anderen hem vertellen. En in die context moet je zijn stellige uitspraken begrijpen.

   Ik vind het belangrijk om dit even te vermelden omdat elders het idee heeft postgevat dat hij kan computeren en zo zelf het nieuws op de voet kan volgen. Dat is dus beslist niet het geval.

   Like

 17. Pingback: Michat Kat in het nauw maakt rare sprongen | Martin Vrijland·

 18. Pingback: Micha Kat in het nauw maakt rare sprongen | Martin Vrijland·

 19. Donquijotte,
  ik neem toch even de vrijheid om deze reactie te plaatsen naar aanleiding van reageerders op Boublog vandaag onder het topic een heftig gesprek met myra,
  Het heeft betrekking op de laatste radio uitzending van myra (die ik overigens zelf niet beluisterd heb omdat ik ernstig twijfel aan het geloofwaardigheidsgehalte ) .En dan lees ik dit op Boublog.
  Hieronder even de link geplakt en geplaatst over de volgende gast in haar volgende uitzending.

  http://nankokiel.wordpress.com/2012/10/09/professor-fantast-of-oplichter/#comment-3607

  Ook al weer zoveel ruis en vreemde verhalen omtrent deze man. Ik denk ik meld het hier even.

  Like

  • Dank dat je het even meldt. Ik heb vorig jaar al eens wat onderzoek naar die Samson gedaan. Ik kwam tot dezelfde conclusie. Er zit inderdaad heel veel ruis op bepaalde zenders. Bewust denk ik.

   Like

 20. Deze Dimov/Samson moet het document en de rolodex zaak blijvend downplayen. En Myra die garant staat voor veel desinformatie gaat hem samen met Bou een platform geven.

  Like

 21. Hieronder zien we JDTV en Micha Kat een protest verstoren:

  In dit filmpje gaat het om AIVD agenten Gijs Peskens, Herma Ouwehand en Samir Allioui

  Like

 22. Pingback: Baybasin en ‘out of the box thinking’ | Baybaşin: politiek gevangen in Nederland·

 23. Mijn reacties op de blog van Mr. Drs. Bou over de vermeende klimaathoax werden in eerste instantie wel door anderen beantwoord, maar vervolgens werden door Bou al mijn reakties en de antwoorden verwijderd. Bou censureert kennelijk alles wat niet in haar straatje past.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.