Fred de Brouwer waarschuwde voor zijn eigen MOORD en de moord op Van Traa!!!

BjCTxfkIMAAQx0_

De volgende dode zal dan wel dhr. Nawijn zijn.

Wanneer wordt Joris Demmink nu eindelijk vervolgd voor de MOORD op Pim Fortuyn?

De deksel gaat van de doofpot en dat is einde monarchie!!!

Advertenties

13 Reacties op “Fred de Brouwer waarschuwde voor zijn eigen MOORD en de moord op Van Traa!!!

  • Alleen het feit dat het bij Bart Mos vandaan komt zegt mij genoeg. Wat me opvalt is dat Micha Kat hier niet meer over schrijft. Ik weet wel waarom. Poot en co hebben hun claim al lang voor een goede prijs verkocht denk ik met medewerking van justitie en/of koninklijk huis. Daarna werden mensen ingeschakeld om de schade en het gezichtsverlies van partijen te beperken. Zie Rubinstein!!!

   Like

 1. Ik ben trots op de Nederlands ingezetenen met Maroc roots die doet zoals het moet aangifte bij politie tegen Wilders. Op straat en online demonstreren heeft geen nut. Massaal eisen wat politie/OM horen te doen het handhaven van de wetten in dienst van de burgers.

  Like

 2. Ben Ottens is bekende voor mij, de zogenaamde waarheidszoekers lopen in Noord Holland/justitie val. Icesafe/Schiphol Plaza/Borghouts,Kalfspoot/pedonetwerk Zandvoort/iRT I & II. Ze liggen /staan nu te borrelen en te lachen.

  Like

 3. Kijk ook maar eens wat de heren in de Haarlemmermeer gedaan hebben met de verkoop van de gemeentelijke woningen, politici vrinden mochten voor symbolisch bedrag hele blokken opkopen en verhuren/door verkopen met vette winst. De schapen voortonen te veel haantjes gedrag daarom zal er ook nooit wat veranderen.

  Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s