Rolodex wob verzoek update

Rolodex wob-besluit-college-pg-23-december-2013-incl-bijlage

Update
Uit deze WOB openbaarmaking: “Hoewel
het Rolodex-onderzoek zich hoofdzakelijk richtte op de door
getuige “C” gestelde betrokkenheid bij het homobordeel van de
twee hoofdofficieren (“31” en “32”), Is, lopende het onderzoek,
ook een tweetal andere medewerkers met een Juridische overheidsftinctie in beeld gekomen (“33” en “34”).”

Men heeft het hier over 2 hoofdofficieren en 2 verdachten met een juridische overheidsfunctie!!! Wabeke, Hol(t)huis, Wooldrik en ?????? Dat zal dan wel gewoon Joris Demmink moeten zijn. Ger van Loon had immers geen juridische functie. Hoe kan Hoek dan verklaren dat de naam Demmink hem niet bekend voorkwam?? Die man Op stelten heeft dus gewoon gelogen en de verklaring van oud rechercheur Leen (dert) de Koter is hiermee 100% geloofwaardig!!! Onze minister “liegt niet” Opstelten heeft dus gelogen en moet gewoon zijn ontslag indienen bij het hoofd van de koterhopsers van Oranje.

14 Reacties op “Rolodex wob verzoek update

 1. Kat gaf vandaag weer aan dat de Poot familie contact had gezocht met de Rolodexman (oud chauffeur Dimov/Samson) inzake de zaak Schadwald.
  Wie ook een zelfbenoemde expert inzake de zaak Schadwald is, is
  Marcel Vervloesem. Reken dus maar dat de slimme Marcel ook met de familie Poot inzake Schadwald en de eventuele rol van Demmink daarbij om de tafel heeft gezeten.
  Hij was anderhalf jaar ineens ook heel close met Kat en o.a. Steve Brown en hij schepte in een radioprogramma op dat hij met een video over de moord op Schadwald zou komen. Na de ontmaskering van Poot en Kat door Martin Vrijland kunnen we deze move van Vervloesem een stuk beter plaatsen.
  Hij zal dit zelf natuurlijk nooit toegeven, maar hij is wel erg low profile de laatste maanden terwijl hij had aangegeven dat hij lezingen in Frankrijk en Denemarken zou geven en met grootse onthullingen zou komen..
  Martin Vrijland heeft hem ook een aantal malen geinterviewd en daarbij weer de nodige onthullingen in het vooruitzicht gesteld.
  Inmiddels weten we wel dat Marcel vooral lucht verkoopt en hopelijk verricht hij ook nog wat goed werk voor bepaalde burgers in nood.

  Like

  • Deze oud chauffeur van Alex Maasdam die dus door Myra gisteren geinterviewd is is blijkbaar al heel snel benaderd door de BVD (nu: AIVD) om voor hun de Amsterdamse pedomisbruikzaak rond Alex Maasdam in de gaten te houden.
   Uit wat ik op boublog lees moet er weinig waarde worden gehecht aan wat hij nu weer beweert over o.a. prins Claus. Er is weer duidelijk sprake van het verspreiden van desinformatie waar Myra natuurlijk graag haar steentje aan bijdraagt (zeker als het financieel nog wat oplevert).
   De man zal wel via de Roestige Spijker (Poot concern) bij Myra beland zijn net als “Angelique”.

   Like

  • Don, kun jij Martin Vrijland eens vragen of hij wil proberen Vervloesem nog een keer voor zijn microfoon te krijgen. Ik denk niet dat dit lukt want Vervloesem’s naam lijkt de laatste maanden Haas te zijn. Moeilijke vragen worden nooit beantwoord door de Morkhoven werkgroep die al sinds de eind jaren 70 van de vorige eeuw een monopolie op “actievoeren” in Vlaanderen bezitten.
   Dat ga je niet opgeven door een echte onderzoeker als Martin Vrijland een kijke in jouw keuken te geven.
   Nee, dan moet je Myra inhuren voor het betere inpakwerk waar Marcel ook zo bedreven in is geraakt de laatste 35 jaar.

   Like

 2. Ik denk zelf Myra kan je dan niet maar beter gewoon cadeautjes gaan inpakken?
  Want ze verspreidt graag (meestal giechelend, want ja ik zou ook vooral om mijzelf lachen in zo een geval) DIS informatie.

  Like

  • Ze is natuurlijk bijstandsmoeder met een terminaal ziek kind zoals ik begrepen heb. Dan pak je wel ’s wat aan (en in) en zeker van een vastgeroeste joodse mede-Amsterdammer..

   Like

  • Inderdaad.. (je bedoelt het uiteraard sarcatisch, neem ik aan)
   Bou zal er vandaag weer als de kippen bij zijn om dit nieuwe stukje informatievervuiling van Myra weer breed te verspreiden binnen de snel slinkende kring van – ondanks de Chipsholonthullingen van de laatste maanden – nogal altijd schijnbaar strijdbare nieuwe medialezers- en lezeressen die al jaren lang door kat, dankbaar, bou, zeevat en bou bij de neus zijn genomen en ook deze desinfocracker van myra/roestige spijkermakelij weer met nodige gretigheid naar binnen gaan werken.. (types als Yvonne en zo)

   Like

 3. @De haas
  Ik bedoelde het niet perse sarcastisch. Maar inderdaad niet iedereen gedraagt zich in dezelfde omstandigheden op die manier, niet iedere bijstandsmoeder is zo als zij is.
  En ik vertrouw tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar op mijzelf.
  Want en het klinkt misschien negatief .Maar ik heb gemerkt dat er weinig overeind blijft in het echte leven van al die zogenaamde naastenliefde, strijdbaarheid en idealen.

  Like

 4. Dit zijn een aantal gerlateerde reacties op boublog naar aanleiding van een eerder artikel over de vondst van het illustere rolodex document. Hieruit blijkt weer de bekende BB tactiek:
  – schrijven artikel (wegens disinfo) te wissen & het gewoon laten staan;
  – struisvogelgedrag inzake de Poot familie (“maar ik kan mij natuurlijk vergissen!”; inderdaad..) ondanks dat in het RTL nieuws onderzoek sprake is van een goudgerande miljardenclaim van Chipshol die volgens de zeer invloedrijke Annemieke Roobeek (vrouw!!!) onontkoombaar is voor de regering (en dus de belastingbetaler die er voor opdraait)

  mr. drs. Bou:
  8 november, 2012 op 17:05
  p.s.: misschien kan ik dit artikel beter wissen… Want voor je het weet gaat de desinformatie weer rondzingen! :-0

  Anna:
  9 november, 2012 op 01:29
  Ik heb van een bekende journalist gehoord dat de namen op de lijst wel kloppen, maar dat idd de schrijver niet geheel betrouwbaar is en dat dus de toelichting per naam niet heel correct is (maar de namen wel)

  Beantwoorden
  Patrick:
  8 november, 2012 op 18:49
  Dit document werd naar ik meen voor het eerst naar buiten gebracht door ene Fred Mani: https://twitter.com/FredMani. Of dhr. RCS betrouwbaar is, is nogal twijfelachtig

  M.b.t de Chipshol-zaak zijn er belangrijke ontwikkelingen: http://www.rtl.nl/components/financien/rtlz/nieuws/2012/45/familie-poot-bereidt-verkoop-chipshol-claim-voor.xml

  Beantwoorden
  mr. drs. Bou:
  8 november, 2012 op 19:02
  Wat betreft de Chipshol zaak, die volg ik het liefst op hun eigen site, want volgens mij zijn Poot sr. en jr. eerlijke en betrouwbare lieden. Maar ik kan me natuurlijk vergissen. Erger is echter dat ik onze rechterlijke macht niet meer vertrouw!

  http://www.schipholwanbeleid.nl/schipholgate/schipholgate/wat-betekent-ambtseed-voor-rechter-krol.html

  Lees ook op KLOL: MORGEN: EXECUTIE CORRUPTE RECHTERS

  Om 9 uur op de Rechtbank Utrecht, voor wie vroeg op is en toch niets anders heeft te doen.

  Het is echt van de gekken, die corrupte bende! FOEI !!!

  http://www.boublog.nl/2012/11/08/een-wondelijke-link-naar-het-rolodex-onderzoek/#comment-17475

  Like

 5. @Lidy en Don: een reactie van jullie kant(op paragraaf 1 en/of 2 van de reactie)??

  Boudine Berkenbosch:
  19 juni, 2014 op 16:49
  Catherine, ik noem mezelf Bou of Boudine, maar een trol heeft helaas mijn hele naam gekaapt. Om in Google op mijn eigen naam bovenaan te komen staan, schrijf ik nu onder mijn volledige naam, maar ik ben daar niet blij mee! En dat is nog maar zacht gezegd…
  Daarnet heb ik over deze Rolodex Man nagedacht en volgens mij wordt ook hem een rode baret opgezet. Wat mij betreft mag dat een Nederlands gezegde worden: iemand een rode baret opzetten! = laster en smaad.

  Like

 6. Die Myra en BB gaan helemaal los op bblog alsof een nieuw tijdperk in gaat treden..
  Wat zijn deze dames volledig de weg kwijt. Dit is echt tenenkrommend om te lezen dat deze meelopers van het grootkapitaal hun lezers en luisteraars zo minderwaardig inschatten. Hopelijk dat nu bij hen het besef doordringt dat deze twee dames binnenkort voltooid verleden tijd zijn en hun dagen anoniem in hun tuintje of op hun balkon zullen moeten slijten omdat ze de meest abjecte disinfo als de hoogste waarheid bestempelen.
  Jakkes.

  Boudine Berkenbosch:
  19 juni, 2014 op 17:01
  Beste goede lieve gouden Myra,
  Jij haalt echt meer boven water dan de Roestige Spijker! Aan het verkrachten van kinderen (en vrouwen!) moet een einde komen! Deze seksuele “orde” is in strijd met ons geluk!
  Was getekend: het fenomeen Boudine BB, oprichtster van Vrouwen Tegen Seksueel Geweld (1976).
  Onze strijdkreet was: Als een meisje NEE zegt, bedoelt ze NEE. Maar kinderen kunnen zelfs nog geen NEE zeggen. Daarom analyseer ik onze seksuele “orde”, die tot chaos leidt.
  Het vaderrecht (patriarchaat) is in strijd met mijn religie! Maar helaas geloven de meeste mensen nog in de Vader, de Zoon en (op z’n Zeeuws) de Geilige Heest!

  Like

  • Dit is een zeer pakkend voorbeeld van de manische fase van manische-depressiviteit.
   Wat zullen deze dames diep zakken in de volgende fase..

   Like

 7. Blijkbaar heeft deze Myra niet gevraagd naar de persoon Mous in het Rolodex document. Of dit Henk Mous is – de huidige officier van justitie bij het parket Noord-Nederland die toentertijd als agent werkte bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

  Like

  • Myra beweert dat Samson volmondig beaamde dat “Mous” inderdaad Henk Mous was/is.
   Myra beweert dus dat Samson dit beweert (buiten de uitzending om blijkbaar).
   Voor wat het waard is natuurlijk Samson en Myra kennende.

   Like

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.