Waarom we allemaal SLAAF zijn…..Geld

We hebben er allemaal wel eens iets over gehoord dat het geld uit het niets ontstaat. Niet iedereen heeft een economische opleiding waardoor sommigen nog steeds niet begrijpen dat ons monetaire systeem de grootste oplichtingspraktijk is die ooit heeft plaats gevonden. Wie zijn dan de oplichters? De oplichters zijn zij die er aan verdienen en zij die het faciliteren om er uiteindelijk ook aan te verdienen. We hebben het hier over de banken, die we momenteel moeten redden, en onze eigen overheid die we niet eens democratisch meer kunnen kiezen. In onderstaand filmpje wordt op eenvoudige wijze uitgelegd hoe het eea in elkaar steekt. Via cc kun je een redelijk goede ondertiteling in beeld krijgen. Als je voor de FED steeds De Nederlandse Bank leest heb je de situatie voor Nederland te pakken. Wie is eigenaar van de Nederlandse Bank zult u zich afvragen. Dat is snel verteld. Ons koningshuis en de familie Rothschild via de Parijse tak. Dit is ook de reden dat Nout Wellink zo goed is weggepromoveerd naar de Rotschild bank, Bank of International Settlements, B.I.S. in Zwitserland.

Belasting is niets anders dan diefstal ten gunste van de bankiers!

Belasting is niets anders dan diefstal ten gunste van de bankiers!


En wij maar Omzetbelasting (BTW),Onroerende Zaken Belasting (OZB), rioolrecht, vermogensbelasting, reinigingsrecht, afvalstoffenheffing, leges bouwvergunningen en parkeerkosten, dividendbelasting, inkomstenbelasting, kansspelbelasting, kapitaalsbelasting, loonbelasting en premieheffing, successie, schenking en recht van overgang en vennootschapsbelasting, milieubelasting geheven op de grondwaterbelasting, de belasting op leidingwater, de afvalstoffenheffing, de kolenbelasting, de energiebelasting, de vliegbelasting en de verpakkingenbelasting. overdrachtsbelasting en assurantiebelasting belasting op personenauto’s en motorrijwielen (BPM) motorrijtuigenbelasting, toeristenbelasting, voor reclame uitingen en terrassen precariorechten en over tal van producten een verwijderingsbijdrage en niet te vergeten miljarden aan benzine accijns, suikeraccijns, alcoholaccijns betalen.

U begrijpt het al!!!

Vergeet niet dat alleen al in de Verenigde Staten de FED maandelijks 85 miljard dollar bijdrukt uit het niets. Europa is vergelijkbaar.

Advertenties

Een Reactie op “Waarom we allemaal SLAAF zijn…..Geld

  1. Pingback: Draghi zet de ondergang van Europa in werking… | DonQuijotte·

Geef een reactie. NB De meningen verkondigd en de links die gedeeld worden in de reacties zijn de persoonlijke meningen van individuele scribenten en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de mening van Don Quijotte.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.